Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7151 ČT SPOLUPRACOVALA S NACKAMA S MINISTERSTVA VNITRA

2016-02-15 12:02

Vlevo na fotografii v černobílé bundě s černou kapucí je David Havlík z České televize.

VICE-VÝZVA: Kukláči ze sobotní demonstrace bez maskování! Kdo je zná? Ozvěte se nám!


Nepřihlášený uživatel

#7152 Demonstrace 6.2.2016 Živý vstup ČT24 z Hradčan "ČT je hnůj!" "Vysiláte špínu!"

2016-02-15 13:57


Nepřihlášený uživatel

#7153 Jak probíhaly demonstrace 6.2.2016 v Evropě

2016-02-15 14:03

Jak probíhaly demonstrace 6.2.2016 v Evropě - Policie demonstrační dohru nezvládla, Chovanec zralý na interpelaci a odvolání - Policisté v roli fašistů, ministře Chovanče ihned odstupte, vyzývá policejní odborář - Zakuklená skupinka útočící na levicové aktivisty nebyli policisté, nýbrž radikálové - Ve hře o pobytové centrum pro migranty zůstal už jen Benešov - Pozvánka do Muslimic (Teplice)

VICE-Studio REPORT 8.2.2016


Nepřihlášený uživatel

#7154 PRO OKAMURU

2016-02-15 14:43

PANE OKAMURO V BENEŠOVĚ JE 100 UPRCHLIKU AFRIKA A ARABYA ZA ZADY VLASTENCU ČR TAM BYLY DANI BEZ VULE LIDU

... Moudrost z něho cáká !

#7155 Cituji jen jednoho hlupáka: ...

2016-02-15 15:42

"Zakládáte spolek odpadlíků, varuje země V4 lucemburský ministr" ... tolik citát. 

... jo, jo, další kozel zahradníkem ! ... Mekotá své bláboly unisono rezonančně s MerkelBábou ! Nezapomeňme, že se ná nás už jednou velmoci "vysraly" v Mnichovské dohodě !

A nikdo !!! ... !!! ... ani Merkel, ani politici, ani Brusel, ani USSA, ani Obama, ... a ani papež, a vůbec nikdo nám nemůže "pohnojit náš život", protože je to náš život, naše zem, naše zodpovědnost, a pokud se to nějakým samozvaným politikům nelíbí, ať si táhnou do háje !!!


Nepřihlášený uživatel

#7156

2016-02-15 16:15

2015 / 2016. Mladí muži z rodin přistěhovalců stříleli pyrotechnikou po sobě, kolemjdoucích a projíždějících vozidlech. Kdo se této noci ocitl na Hermannstraße v části Neukölln, nebyl ušetřen.

VICE-BOJE V BERLÍNĚ UPRCHLICI


Nepřihlášený uživatel

#7157 poslední reportáž z Calais UPRCHLICI SE VYCHLOUBAJ ZE PRACUJI PRO ISLAM

2016-02-15 16:20

UPRCHLICI SE VYCHLOUBAJ ZE PRACUJI PRO ISLAM-poslední reportáž z Calais


Nepřihlášený uživatel

#7158 Důkaz o špinavém obchodu Turecka v Sýrii

2016-02-15 17:15

TURCKO OBCHOD S ROPOU ZASE DUKAZY


VICE-Důkaz o špinavém obchodu Turecka v Sýrii


Nepřihlášený uživatel

#7159 UPRCHLIKY PROCHAZI MESTY BEZ KONTROL REGISTRACE TU VIDITE JAK MEDIA LZOU

2016-02-15 17:55

UPRCHLIKY PROCHAZI MESTY BEZ KONTROL REGISTRACE TU VIDITE JAK MEDIA LZOU

Schärding, Rakousko - 18. listopad 2015 Proud ilegálních imigrantů prochází městem bez kontrol a registrace.
Video nahráno den poté, co se v Praze dne 17.11. uskutečnily velké demonstrace.

VICE-Schärding, Rakousko - 18. listopad 2015 Proud ilegálních imigrantů

VLADA PEKNĚ ZNÁS DĚLA BLBLCE PLATI TURECKU A MA DOMLUVENO ABY POTAJI CHODILI DO NAŠI ZEME A ZEMI NEMECKA DALŠI UPRCHLICI PROC PLATIME TURECKU MILIARDY KDYZ UPRCHLIKY NEBERE A NEBRZDI VLADA NAM CELOU DOBU LŽE!!!!

Stovky ilegálních imigrantů prosí Merkelovou o otevření makedonských hranicNa makedonských hranicích vykřikují stovky ilegálních imigrantů prosbu: "Merkel please, open the door!" - Merkelová, prosíme, otevřete nám bránu! A opět všichni přicházejí z Turecka. I přes to, že Erdogan dostal přislíbeno 3 miliardy euro a bezvízový styk pro turecké občany v Evropské Unii.

Zdroj: SPIEGEL Online

VICE-Merkelová, prosíme, otevřete nám bránu!


Nepřihlášený uživatel

#7160 Protest Turků v Mnichově proti Islamizaci Turecka a politice Erdogana

2016-02-15 19:02

TURCI PROTEST PROTI ISLAMIZACI TURECKA


Víte, co prohlásil turecký proislámský diktátor Erdogan, když začal přijímat Syrské uprchlíky?
"... je naší povinností poskytnout pomoc našim ISLÁMSKÝM (pozn. neřekl muslimským) bratřím ..."
A nyní pouští všechny islamisty do Evropy a vydírá jimi Evropskou unii.
Proti tomuto diktátorovi proběhli demonstrace také v Německu, a to v Berlíně a Mnichově. Erdogan stále posílá nové a nové imigranty do Evropy - tím, že se jedná pouze o islamisty, v podstatě islamizuje Evropu.
Když mu EU nabídla 3 miliardy €uro, bylo mu to málo. Erdogan nechává na protivládních demonstracích střílet do svých občanů, zakazuje alkohol, líbání na veřejnosti, pronásleduje své odpůrce a zavedl cenzuru Facebooku a Twitteru. Přesně tohle se stane, když se Islám dostane do politiky.
A naše vláda tohle podporuje!!!


VICE-Protest Turků v Mnichově proti Islamizaci Turecka a politice Erdogana


Nepřihlášený uživatel

#7161 B.SOBOTKA PRIJME VSE OD BRUSELU TENHLE ROK ČR KONČÍ

2016-02-15 19:29

Předseda Evropské rady Donald Tusk a premiér ČR Bohuslav Sobotka posoudí v Praze problém migrace a dohodu mezi Velkou Británií a EU. Proč je Česko připravené souhlasit s podmínkami Angličanů, včetně omezení sociální pomoci přistěhovalcům z jiných zemí Evropy, a Polsko je proti?

Podmínkou Britů je, jak se ukazuje, absolutní suverenita v rámci EU: vlastní měna, nová migrační pravidla, sociální ohraničení pro přistěhovalce z EU, osvobození od povinnosti pomáhat při finančních krizích v eurozóně. Chtěli by Češi takové výhody?

Ano, každá z 28 zemí by si o takových výhodách nechala zdát. My jen nedisponujeme takovým potenciálem jako Británie, abychom mohli klást ultimáta. Ovšem, ještě jednou opakuji: EU se nerozpadne, pokud Anglie odejde. Ale odchod Francie nebo Německa Unie nepřežije.

Ukazuje se, že v Evropské unii jsou si všichni rovni, ale někteří rovnější…

Jistě. Uvnitř EU jde proces socializace, kdy se malé země přizpůsobují normám formovaným Německem a Francií, přičemž často odevzdávají část národní suverenity. Musíme se s tím smířit, je to poplatek za eurointergraci, kterou jsme si sami vybrali.

Zůstane Británie v sestavě EU? Jaká je Vaše prognóza?

Pokud se situace okolo běženců ještě zhorší, tak ji na 100 % ztratíme, což bude cena za neúspěchy migrační politiky Německa. Vše bude ještě záviset na těch, kdo formují veřejné mínění na ostrově. Svůj názor vyjádří Britové v referendu 23. června.

Více: B.SOBOTKA PRIJME VSE OD BRUSELU ČR BRZY SKONČÍ


Nepřihlášený uživatel

#7162 V4 SE SNAŽI O TOHLE ZNOVU

2016-02-15 19:56

V4 ZNOVA SE SNAŽI OBELHAT NAROD A JIT PROTI NARODU V ZAJMU BRUSELU

POZOR NARODE ZACNE BRZY DOTALITA CIPU POD KUŽI ZASTERKA ZE JDE O ZDRAVI

BIBLE-(ZJEVENI JANOVO 13)

POZOR OBČANÉ ČR VLADA VAS CHCE NECHAT OCIPOVAT A PREDEM TO UDELA TAKTIKOU ZE JDE O ZDRAVOTNICTVI ABY SE NEPROVALILO ZE VAS BUDOU VSUDE ŠMIROVAT KAM SE HNETE PODLE GPS A SATELITU A DRUZIC PAK V JEDNANI ZANELO OHLEDNE PRAV A SVOBOD A PLUS DOST O HECKINGU PANA SOBOTKY FURT NARAZELI NA OCHRANU OBČANU ČR PRITOM DIKY HECKERUM VIME ZE JIM O NAŠI OCHRANU NEJDE VŮBEC VLADA NÁMA JAKO OBČANAMA ČR POHRDÁ 

VICE-ZAZNAM Z JEDNANI VLADY 9.2.016

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

Omezení pohybu

Cílem NWO je izolace jednotlivých území a jeho obyvatelstva. To je nezbytné na snížení spotřeby planetárních zdrojů a paliv. Cílem NWO je upoutání člověka do jednoho místa, ale aby se necítil vězněm. To znamená, že zábava přijde za ním do bytu (3D televize, MD televize, zábava v mobilu, v tabletu, všude). Přijde za ním jídlo (online objednávky, donášky), hypotéky a úvěry (člověk nebude moci nejen cestovat, ale ani se stěhovat, protože hypotéky a půjčky bude splácet jako nevolník do konce života). Zadrátování hranic, ale tak, aby občané proti tomu neprotestovali, viz. strach z uprchlíků, konec Schengenu, vysoké ploty na hranici.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

BIBLE-(MATOUŠ 24-25-4-5-6-10-11)-(ZJEVENI JANOVO 19-20-13-12-14-15-16-5-6-8)


Nepřihlášený uživatel

#7163 Re: Cituji jen jednoho hlupáka: ...

2016-02-15 22:02

#7155: ... Moudrost z něho cáká ! - Cituji jen jednoho hlupáka: ... 

 Je mi ctí, že jsem členem spolku odpadlíků od bruselského multikulturního zla, V4 je tahounem hnutí evropského národního obrození a já jsem jejím členem, bravo!

Láska je láska ...

#7164 když cizí miluješ více, než své vlastní

2016-02-15 23:51

Láska je láska: ... budoucnosti sázka !


Nepřihlášený uživatel

#7166 MANIPULACE VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ OD ČT S 15.2.2016

2016-02-16 10:16

MANIPULACE VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ OD ČT S 15.2.2016

OHLEDNĚ DEMONSTRACÍ 6.2.2016

ZAS Z NARODA A S WEBU CO PIŠÍ FAKTA UDELALI RUSÁKY TO AJI S LIDI VĚDĚJ PRAVDU JAK S NARODEM VYORAVAJ TED SE VÁM SNAŽÍ VNUTIT ŽE VYSÍLAJ FAKTA PRITOM VÁS SPROSTE OBELHAVAJ A DO MĚST A OBCI DÁVAJ UPRCHLIKY CO CTI ISLAM JAK DLOUHO SI NECHATE MAZAT MED KOLEM HUBY NARODE ČT ONI VĚDÍ KDO STÁL POD MASKOVÁNÍM PRED MINISTERSTVEM VNITRA ONI ANI PO TYCH LIDECH NEPÁTRAJÍ JAK VÁM BYLO LHÁNO VEŘEJNĚ!!!!MY JSME JIM UKRADNUTÍ V ČT 15.2.2016 TO VZALI DO RUK ZNÁMÍ MANIPULÁTOŘI CO TO VŠE ODVRÁTILI A SNAŽI SE VEHNAT LIDEM POTREBU PO POLICII ČR KTERA JELA V TE KOMEDII SNAD JIM NEVĚŘÍTE NARODE MY SI ZEMI OCHRANIME SAMI S POMOCI DOMOBRAN A VOJAKU V ZALOZE AJI HRANICE O TO JIM JDE ABY POLICIE MELA KONTROLU NAD OBČANY JAK TO JE VE FRANCII A POLSKU VE FRANCII S PODVRHEM ZVANEJ CHARLIE HEBDO UTOK NA ČASOPIS CHARLIE HEBDO!!!

VICE FR-Teroristický podvrh vo Francúzsku

 

VICE-PODLE NOTIČEK BRUSELU MANIPULACE MINENI ZVANÁ REPORTÉŘI ČT TAKTIKA OBELHANI NARODU TIPEM MY VYSÍLÁME PRAVDU

CO ČT PŘED VÁMI UTAJILA

Vlevo na fotografii v černobílé bundě s černou kapucí je David Havlík z České televize.

VICE-VÝZVA: Kukláči ze sobotní demonstrace bez maskování! Kdo je zná? Ozvěte se nám!


Nepřihlášený uživatel

#7167

2016-02-16 10:29

Analýza: Degenerace člověka a celé západní civilizace

Národy imigrantů se svými zvyky a náboženstvím zakonzervovaly v minulosti, tam se pevně drží, protože v tom cítí svou oporu. Uvědomují si naši degeneraci, způsobenou změkčilostí a odtržením od jakéhokoliv pevného řádu. Oni si to uvědomují, ale přitom touží po všech těch věcech, které nás do tohoto stavu dovedly. Pokud se jim podaří nás vyhubit, nebo alespoň si zcela podrobit – budou stejně ovládnuti všemi těmi předměty, které je nakonec povedou do stejné změkčilosti, jako nás. Bude to nějakou dobu trvat, ale nakonec je to zhltne stejně. I oni budou semleti civilizačním procesem, kterým pohrdají, ale po kterém touží a za kterým táhnou do Evropských zemí. Jdou za vlastní zkázou, ale před tím mají v plánu tu naši…

Pokud nechceme tupě, ale ,,ušlechtile“ přihlížet své zkáze, ale i budoucí zkáze celého lidského druhu – musíme se vrátit ,,ke kořenům“. Obnovit původní obranné instinkty, vrátit se k přirozeným reakcím a odložit vymyšlené, nezdravé a zkázonosné ,,moderní myšlení“, které je zcela odtržené od vesmíru, všeho přirozeného a normálního. Kdo má ještě jakési zbytky skutečných instinktů, ten se musí snažit o návrat k původní podstatě lidství. To neudělají ani imigranti se svou ,,přirozenou rozpínavostí a agresí“, ani politici se svou ,,přirozenou zvráceností“ – to musí udělat jen obyčejný člověk, v němž ještě zůstaly fragmenty z původního skutečného pojmu ,,člověk“.

VICE-Analýza: Degenerace člověka a celé západní civilizace


Nepřihlášený uživatel

#7168 SK DEMONSTRACE

2016-02-16 11:58

SLOVENSKO DEMONSTRACE

VICE-Namestie SNP Bratislava boj proti islamu pokračuje február 6, 2016

  • Postavíme finanční systém, který je navždy uvězní, bude udržovat je samotné i jejich děti zadlužené.
  • Když budou společně klít, nařkneme je ze zločinů a světu prezentujeme jinou verzi, neboť budeme vlastnit všechna média.
  • Budeme používat média ke kontrole toků informací a jejich vyznění v náš prospěch.
  • Když proti nám povstanou, rozmačkáme je jako hmyz, neboť nic jiného nejsou.
  • Budou bezbranní cokoli udělat, neboť nebudou mít žádné zbraně.

Nepřihlášený uživatel

#7169 MĚ NEBUDOU ŘIKAT MEDIA CO SI MÁM A NEMÁM MYSLET

2016-02-16 13:41

MĚ NEBUDOU ŘIKAT MEDIA CO SI MÁM A NEMÁM MYSLET 

mě nebudou řikat co si mám myslet nejaké media co skacou jak piska zapad ktery rozvratil tolik zemi LIBYU,SYRIU,IRAN,IRAK,UKRAJINU,EVROPU,RUSKO,Afganistan,Afriku,atd


Nepřihlášený uživatel

#7170

2016-02-16 14:06

1968-1939-11.9.2001-1914-1918 TEROR USA


Nepřihlášený uživatel

#7171 USA A NASA BLABOL ZVANEJ METEORIT

2016-02-16 16:02

USA A NASA VYVYJEJI JADERNE HLAVICE ABY PAD POLNICE 2 ODVRATILY ALE TO SE NESTANE TAK JAK SE NESTANE ODVRATIT NARODY PROTI SOBE BOJOVAT MATOUŠ 24,A PAK JAK NASTANE CIP RFID TOTALITA POMOCI EET POD KUZI ZJEVENI JANOVO 13-12 NELZE ANI VYVRATIT KRACH EKONOMIKY,BURZE,TRZBY,KURZY,ATD PROSTE JE VSE PSANO A TAK SE DEJE!!!PROTO VAM FURT DRAGONCI PODSOUVAJ PAD METEORITU PRITOM SE BOJIJOU POLNICE 2!!!POLNICE 1 ZNICI VSE NA ZEMI VESKEROU VEGETACI A JINAC UZ TED ZEM ZAZIVA POHROMY HORKA TROPIKY,UPADEK VEGETACE NA ZAPADU BOURE,TORNADA,SOPKY,ZEMETRESENI,POVODNE,TO VSE JE PRICHODEM SPASITELA ALE VY LIDE SE MISTO OBRACENI NECHATE MANIPULOVAT KLAMEM DRAGONU POBLOUZNENI,HRAMA,FILMAMA,NAKUPAMA,JEDY VSUDE KAM SE PODIVATE AJ NA OBLOZE (CHEMTRAILES KOVY OSLABUJICI MOZKOVOU ČINOST MYŠLENÍ) !!!NEZ NASTANE SOUZENI NEKTERI TU UZ NEBUDOU BUDOU VYTRZENI TY CO SOU PROBUZENI!!!A VARUJOU VAS FAKTY KTERE SE V MEDIACH SNAZI VYVRACET JAKO PROPAGANDY,RUSKA ATD DRAGONI SE BOJI ZE SE PROBUDITE A PROCITNETE,A BUDETE OSVICENI,RIKAM VAM KLICE K ZANIKU ZEME NAJDETE V EVANGELIICH V (BIBLI NOVY ZAKON!!!)AJ JAK SE NECHAT (SPASIT EV.MATOUŠE CELE)


Nepřihlášený uživatel

#7172 STOP RFID ZNAKU ŠELMY A STOP ELEKTRONICKEMU BANKOVNICVU

2016-02-16 17:18

STOP RFID ZNAKU ŠELMY A STOP ELEKTRONICKEMU BANKOVNICVU ZTRATU PENEZ V HOTOVOSTI


Nepřihlášený uživatel

#7173 Turecko je šokováno postojem USA k syrským Kurdům

2016-02-16 17:34

VIDEO: Turecko je šokováno postojem USA k syrským Kurdům. Erdogan udeřil na Američany, že si musí vybrat, komu dají přednost! [CZ Titulky]


Již před Vánoci jsem na Svobodném rádiu hovořil o tom, že USA se ocitly v Sýrii v politické pasti. Jejich podpora Kurdům jde totiž proti Turecku, které Kurdy považuje za teroristy. Spojené státy vidí v Kurdech v Sýrii základ budoucího Kurdistánu, který ovšem by byl přímým ohrožením Turecka. Obrovský rozkol mezi Ankarou a Washingtonem tak může přivodit i rozpad uvnitř NATO, protože Turecko již začalo operovat na území Sýrie a střet s armádou Bašára Asada, s Kurdy a s Rusy je prakticky už jen otázkou času.


VICE-VIDEO: Turecko je šokováno postojem USA k syrským Kurdům. Erdogan udeřil na Američany, že si musí vybrat, komu dají přednost! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#7174 Korán a ‘Nenávist k nemuslimům’

2016-02-16 20:23

Korán a ‘Nenávist k nemuslimům’

TAK TOHLE JE PRAVA TVÁŘ KORÁNU MATE TAM AJI O BRUTALITĚ A NASILÍ MUSIM VÁM ŘICT ŽE NEKTERÉ PASÁŽE SOU VYTRHLE S BIBLE A PŘEPSANÉ A ZMANIPULOVANÉ KORAN VYŠEL V EMIRÁTECH SE NEDIVÍM ŽE JE TAM TOLIK HNUSU VŽDIT TY LIDÉ SOU ZMANIPULOVÁNI A POBLOUZNĚNI ILUZÍ KLAMU ŠELMY!!!!

  • SMLOUVA DR TAJNÁ 
  • Nikdy nedosáhnou vyšších realit, neboť zabíjení svého vlastního druhu bude blok k přechodu k osvícení. Tohle nikdy nepoznají.
  • Vždy před nimi budeme skrývat božskou pravdu, že všichni jsme jeden. To se nesmí nikdy dozvědět!
  • Krok po kroku, krok po kroku se budeme blížit svému cíli.
  • Převezmeme jejich půdu, zdroje a bohatství, abychom nad nimi vykonali naprostou kontrolu.
  • Donutíme je akceptovat zákony, které jim ukradnou poslední zbytky svobody, které mají.
  • Donutíme je zabíjet se navzájem, pokud nám to bude vyhovovat.

 

VICE-Korán a ‘Nenávist k nemuslimům’

VICE-Korán a ‘Pomoc druhým’

VICE TOHLE JE SÍLA FUJ-Korán a ‘Náboženská tolerance’


Nepřihlášený uživatel

#7175 Re: Lotyšsko vymyslelo, jak obejít kvóty EU na uprchlíky

2016-02-16 20:34

#7098: - Lotyšsko vymyslelo, jak obejít kvóty EU na uprchlíky 

  A já se ptám, kdy byli Lotyši, když se hlasovalo proti kvótám? Jediní my, Slováci, Maďaři a Rumuni jsme byli proti.