Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7251 PRAVDA

2016-02-21 22:55

Hlasování českých europoslanců o kvótách na přidělení uprchlíků:

PRO:

ČSSD – Jan Keller (?) (viz. diskuse pod tímto článkem), Olga Sehnalová, Pavel Poc, Miroslav Poche,

TOP 09 a Starostové – Luděk Niedermayer, Stanislav Polčák, Jaromír Štětina,

KDU-ČSL – Pavel Svoboda, Michaela Šojdrová, Tomáš Zdechovský,

PROTI:

ANO – Pavel Telička, Petr Ježek, Dita Charanzová, Martina Dlabajová,

ODS – Jan Zahradil,

ZDRŽELI SE HLASOVÁNÍ:

KSČM – Kateřina Konečná, Miroslav Ransdorf, Jiří Maštálka,

SSO – Petr Mach

TOP 09 – Jiří Pospíšil

NEDOSTAVIL SE NA HLASOVÁNÍ:

ODS – Evžen Tošenovský,

Zdroj: [2]


Nepřihlášený uživatel

#7252

2016-02-22 13:00

VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!

Před několika dny odvysílala Česká televize ve svém pořadu Reportéři ČT reportáž o demonstraci z 6. února 2016 v Praze, konkrétně o události z Malé strany, kde došlo ke střetu mezi tzv. maskovanými nácky a průvodem Antify a pro-migračních podporovatelů nadnárodní organizace „Uprchlíci, vítejte!“ a několika dalších neziskovek. Reportáž má za úkol minimalizovat škody, které způsobilo provalení informací o koordinaci policejní provokace proti odpůrcům migrace. Na alternativní české scéně se totiž objevil dostatek důkazů a informaci o tom, že skupinka tzv. neonacistů, která byla poslušně nachystána v zázemí budovy v majetku ministerstva vnitra, jsou převlečení policisté, resp. příslušníci některých útvarů ministerstva vnitra. O kauze jsem psali zde. A také jsme psali výzvu, že tváře kukláčů byly zachyceny nemaskované, ale nikdo se zatím neodvážil jejich identity odhalit. Policie mlčí, mainstreamová média mlčí.

VICE-VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!


Nepřihlášený uživatel

#7253 ODHALENO PAN EROPOSLANEC ŠTĚTINA

2016-02-22 14:22

ODHALENO PAN EROPOSLANEC ŠTĚTINA

PLUS SE VYPATRALO PÁR ZAMASKOVANCŮ ODKAZ ZDE


Nepřihlášený uživatel

#7254 František Ringo Čech: „Lekce němčiny pro uprchlíky!“

2016-02-22 16:19

          


Nepřihlášený uživatel

#7255

2016-02-22 16:20

Je skutečně přímá volba prezidenta „přímou chybou“, jak tvrdí A. Mitrofanov?

Komentátor deníku Právo Alexandr Mitrofanov se zamýšlí [1] nad, podle něj, ne zrovna šťastným řešením ve věci tzv. přímé volby prezidenta. Podle něj neměla být v Česku přímá volba, protože jsme prý nedosáhli úrovně občanů Švýcarska a i nadále jsme infikováni rudou infekcí, ze které se budeme ještě dlouho léčit.„Přímá volba se ukazuje jako jedna z největších chyb, které se tento doslova ubohý národ dopustil“, říká A. Mitrofanov.

     Nejsem žádný politolog, nemohu tedy věcně argumentovat o správnosti tohoto názoru, ale jako laik se domnívám, že přímá volba není špatná v důsledku nízké úrovně českých občanů, ale z hlubokého zklamání o neuskutečněných představách některých politiků a jistého segmentu občanů. Konstatování pana Mitrofanova o ubohosti národa, který dopustil přímou volbu, je těžká urážka všech občanů, protože na tom, jak volby proběhly, resp. s jakým výsledkem skončily, by nezměnila sebelepší úroveň občanů, když výsledek přímé volby byl největší porážkou právě těch lidí, kteří očekávali a věřili, že volby vyhraje jejich kandidát, Kchárl s hárem, tedy Karel Schwarzenberg.

VICE-Je skutečně přímá volba prezidenta „přímou chybou“, jak tvrdí A. Mitrofanov?

Karel

#7256 Re: PRAVDA

2016-02-22 16:45

#7251: - PRAVDA 

Nějak se vám ten graf špatně zkopíroval. 87% lidí nechce Okamuru, Hampla, Velebu a podobné lidi, kteří umí jen kritizovat ostatní, a to halvně na rasovém nebo xenofobním základě.


Nepřihlášený uživatel

#7257 Re: Re: PRAVDA

2016-02-22 17:03

#7256: Karel - Re: PRAVDA 

 Máte tam chybu  87% lidí nechce havloidní kolaborantské vítače znásilňovačů a teroristů. Jedná se o zrůdy jako je Dientsbier, Pelikán, Kalousek, Štětina a spol. Většinově je to bolševická a zlodějská pakáž z Top09 a ČSSD.


Nepřihlášený uživatel

#7258 Re: Re: PRAVDA

2016-02-22 17:12

#7256: Karel - Re: PRAVDA 

 ASI TEŽKO NEZKOPIROVAL A CO JE VÁS MALO PŘI SPD STOJI CELÁ REPUBLIKA PROBLEM JE ZE DEMENCE S ČT VAM NAKUKA KECE A VY PAPOUŠKUJETE JAKO TY VASE NARAZKY A URAZKY NA NAS XENOFOBOVÉ,RASISTOVÉ,JAK KVAKNE ČT TAK KVAKATE AJ VY BEZPATERNI OVCE NIKDY VAM TO NEDOJDE

VICE-VIDEO: Německo pohrozilo žalobou odmítačům kvót na uprchlíky, v EU se začíná schylovat k revoltě! Vtrhne německá armáda do Česka? Je to reálné! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#7259 Re: Re: PRAVDA

2016-02-22 17:57

#7256: Karel - Re: PRAVDA 

VY JSTE JEN Dobře ovladatelné stádo XENOFILOVÉ,SLUNIČKÁŘI,ATD

Tyto skupiny jdou jako stádo tam, kde je pro ně „vyroben“ silný vůdce, který jim dovolí ničit či mlátit a zabíjet ty „slabochy podlidi“ na něž vůdce ukáže, a je dovoleno vítězům brát si, co chtějí. „Vítězové“ si přitom neuvědomují, že se tím dostávají do kategorie ještě nižších „podlidí“, kteří budou po provedení špinavé práce nemilosrdně zlikvidování při prvním pokusu o individuální postoj.TOHLE TI ASI NEŘEKLI CO!!!!!TAK RAČI DRZ H.... A PŘEMYŠLEJ HLAVOU V ČT FAKTA NENAJDEŠ OVEČKO NIŠÍ KATEGORIE!!!! 


Nepřihlášený uživatel

#7260

2016-02-22 19:09

jediná možnost je udělat EU pá pá...

Nepřihlášený uživatel

#7261

2016-02-22 19:50

VIDEO: Erdogan se zbláznil, začíná mluvit jako Bush před invazí do Iráku. Turecko má právo vést vojenské operace v jakékoliv zemi na světě, která představuje hrozbu pro Turecko! [CZ Titulky]


Turecký prezident Erdogan se začíná dostávat mimo kontrolu nejen EU, ale i NATO. Prohlásil totiž v emocionálním a plamenném projevu, že turecká armáda má právo vést operace nejen v Sýrii, ale v jakékoliv zemi, která představuje hrozbu pro Turecko. Mezitím Sýrie poslala protestní nótu do OSN za ostřelování syrského území tureckou armádou. Rada bezpečnosti OSN vetovala zásluhou USA a Francie rezoluci navrženou Ruskem, která by odsoudila Ankaru za útok na suverenitu Sýrie a označila by krok za agresi. Americký velvyslanec v OSN to označil za pokus Moskvy, jak odvést pozornost od svého angažmá v Sýrii.


VICE-VIDEO: Erdogan se zbláznil, začíná mluvit jako Bush před invazí do Iráku. Turecko má právo vést vojenské operace v jakékoliv zemi na světě, která představuje hrozbu pro Turecko! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#7262

2016-02-22 20:18

Německá kancléřka Angela Merkelová vyzvala obyvatele své země, aby zanechali pochybností, a svou snahu chránit osobní údaje konečně podřídili rozvoji národní ekonomiky, píše německý portál WinFuture.de.

Otázka ochrany osobních údajů před nekontrolovatelným přístupem k nim státu nebo organizací je v německé společnosti dost významná. Příčinou jsou vzpomínky na doby nacistického režimu, kdy důkladné zjišťování informací o občanech mělo za následek systematické pronásledování náboženských a etnických menšin a také politických oponentů, praví se v článku.

VICE-NSA USA špehovala Evropu za pomoci německé rozvědky

Dnes je rozsáhlé shromažďování a zpracování osobních údajů uživatelů základem úspěchu takových amerických firem jako Google nebo Facebook. Německé internetové firmy si naopak neustále stěžují na to, že přísná pravidla upravující ochranu údajů uživatelů v Německu jim nedovolují rozvíjet se takovým tempem. Podle mínění Angely Merkelové by měla být tato otázka přešetřena

Více: NĚMECKO CHCE PO OBČANECH ABY SE ZBAVOVALY SVOJICH OSOBNICH UDAJU JAK ZA FAŠIZMU

Občan této země

#7263 Re: ZA MÍR, PRAVDU A LÁSKU

2016-02-22 20:35

#7212: - ZA MÍR, PRAVDU A LÁSKU 

  Je to tak! Když jsme zvonili klíči, málokdo věděl, že za 25 let "demokracie" nebude 69 % pracujících dosahovat průměrné mzdy, 500 tis občanů bude trpět chronickými depresemi, 1 milion lidí žít na hranici chudoby či pod ní, další 2 miliony těsně nad ní, 9 % občanů se už neobejde bez hmotné pomoci jiných (zejména matky s dětmi, senioři, bezdomovci), desetitisíce dětí se samy a dobrovolně nabízejí na sociálních sítích k nejrůznějším sexuálním službám, důvod - téměř výhradně nedostatek peněz, na 600 tisíc osob je uvalena exekuce (budeme-li považovat za postižené i rodinné příslušníky, dostáváme se ke 2 milionům, tedy k pětině populace!), 30 tisíc občanů žije na ulici, dalších 70 tisíc je bezprostředně ohrožených ztrátou střechy nad hlavou, žebráci jsou v každé větší obci, každý kontejner s komunálním odpadem je (zejména v sídlištích) denně navštěvován až několika desítkami sociálně vyloučených občanů, ročně spáchá a dokoná sebevraždu cca 1.600 občanů (cca 1,5 % úmrtí) a trend má trvale vzestupnou tendenci; hlavním důvodem jsou neudržitelné finanční podmínky. Ale na cikány, imigranty a jiné vyžírky se v kase miliardy vždycky najdou. Všechen průmysl zkrachoval nebo se rozprodal, nic už nám v tomhle státě nepatří, z vyrovnaného státního rozpočtu jsme odkázali dalším generacím bilionové dluhy. K tomu politiku ovládá mafie, havlofašisti dusí naši společnost, háží domácím klacky pod nohy a ničí náš národ. Kdybychom tohle věděli, tak ty klíče raději zahodíme do kanálu! 


Nepřihlášený uživatel

#7264 Re: PRAVDA

2016-02-22 20:41

#7251: - PRAVDA 

 Jen naprostý dement tady může chtít po posledních incidentech v Německu, Rakousku a Švédsku či po sérii teroristických útoků ve Francii islámskou svoloč.


Nepřihlášený uživatel

#7265 Re: Re: PRAVDA

2016-02-22 21:47

#7264: - Re: PRAVDA 

 ((ŠAK JASNÝ 87% JE TU NECHCOU SAK TO SOU PROCENTA STRACHU)) A VIM ŽE DOST LIDI S ČR NESOUHLASEJ S VLADOU PROTO TY PROCENTA TAM SOU JINAC  95% OBČANU JE PROTI UPRCHLIKUM A ISLAMIZACI A INCIDENT VE FRANCII BYL UDELAN FRANCOUZSKOU VLADOU BYL TO PODVOD NA LIDI JAK NAVYŠIT POLICII ABY LIDE NEMOHLI MET VOLNOST POHYBU NWO PŘIPRAVA ŠAK VIDEO TI ŘEKNE VICE AJ UVIDIS JAK TO BLBĚ CENZUROVALA FRANCOUZSKA MEDIA TEN MANIK TI TAM VŠE VYSVETLÍ 

VICE FR-Teroristický podvrh vo Francúzsku


Nepřihlášený uživatel

#7266 Spojenectvo USA - ISIS (ISIL) odhalené

2016-02-22 22:02

VYPRAVÍ DŽIHADYSTA 


(USA POSTILO AGENTA A ZAPLATILO MU ZA ZALOZENI IS 20-30MIL DOLARŮ)


VICE-Spojenectvo USA - ISIS (ISIL) odhalené


Nepřihlášený uživatel

#7267 Re: ČT LŽE

2016-02-22 23:33

#7228: - ČT LŽE 

 Tak jestliže je odpor proti islámu sponzorován Kremlem, zatímco USA vřele podporují islamizaci naší společnosti, dokazuje to jediné – který z těchto hegemonů je náš spojenec a který skutečný nepřítel.


Nepřihlášený uživatel

#7268

2016-02-23 02:28

‚Červený šátečku, kolem se toč, my jedem na Rusa, nevíme proč...‘


Nepřihlášený uživatel

#7269

2016-02-23 02:36

              


Nepřihlášený uživatel

#7270

2016-02-23 02:41

Zemanův projev v Bratislavě. ČT ho nevysílala, australská televize ano.

https://www.youtube.com/watch?v=k6Pw4PHxEKM

Vlastenec

#7271 Re: Re: ČT LŽE

2016-02-23 06:33

#7267: - Re: ČT LŽE 

 Odpor proti Islámu není Kremlem sponzorovan ale jen Čechy tak proč šíří ČT takový h.....  

 


Nepřihlášený uživatel

#7272 S NĚMECKA DO SYRII A IRAKU 800 BOJOVNIKU S UPRCHLICKYCH TABORU

2016-02-23 13:24

Přes 800 bojovníků z Německa odcestovalo do Sýrie a Iráku, aby se zúčastnili válečných akcí v řadách fronty Islámský stát a Džabhat an-Nusrá, sdělil v úterý list Die Welt s odkazem na federální policejní úřad SRN (BKA).

 
„Víme o více než 800 lidech, kteří vycestovali z Německa do Sýrie. Téměř třetina z nich se již vrátila do SRN," informovala list policejní mluvčí. Dodala, že asi 130 bojovníků bylo zabito, část z nich se zúčastnila sebevražedných teroristických útoků.

Více: S NĚMECKA VYCESTOVALO 800 BOJOVNIKU IS DO SYRIE A IRAKU


Nepřihlášený uživatel

#7273 MILITARY INFO FAKTION AGRESE MONITOROVÁNO

2016-02-23 13:31

DOCELA MĚ PŘEKVAPILO ŽE NA UKRAJINĚ NENI ANI JEDEN RUSAK ŽE SE DRŽI U RUSKYCH HRANIC JEN A VIDIM JEN NATLAK UKRAJINY NA RUSKO S HRANIC UKRAJINY POBLIZ RUSKYCH HRANIC MEDIA VÁM LŽOU!!!!

VICE-SYRIE-IRAK-UKRAJINA FAKTA militarymaps.info


Nepřihlášený uživatel

#7274 RUSKO ČINA BUDOUCNOST EVROPY SLOVENSKO KAŠLE NA BRUSEL A EU

2016-02-23 13:43

Na Slovensku začal být účinný zákaz publikace výsledků anket spojených s nadcházejícími parlamentními volbami, které se budou konat 5. března.

V lednu a únoru ale tři agentury zaznamenávaly pokles populárnosti strany SMER-SD. Tato strana má nyní o trochu více než 32 % hlasů. Pokud Slováci na poslední chvíli (jak to oni umí) nepřipraví „překvapení", tak v parlamentu bude sedm úplně rozdílných stran. K čemu to povede? „To bude rozkladať politiku ako aj verejnosť," řekl Sputniku dopisovatel Slovenských národních novin, politolog Dušan Kerný:

„O Slovensko sa teraz vedie národný i medzinárodný zápas, aký tu desaťročia nebol. Je to historický zápas. Jeho cieľom je nedopustiť vládu s jednou silnou stranou sociálnej demokracie a vytvoriť podmienky na likvidáciu najsilnejšej politickej strany na Slovensku v nasledujúcom volebnom období. Zároveň ide o to, aby sa na Slovensku nevytvorili také politické pomery ako v Maďarsku a v Poľsku. V týchto voľbách ide o to položiť základy budúceho oslabenia ak nie likvidácie či rozkladu alebo imobilizácie strany SMER — SD. Čiže smerujeme možno ku koaličnej vláde o ktorej nevieme ako bude vyzerať a čo od nej čakať. A k parlamentu aj so siedmimi nesúrodými stranami. To by nám prinieslo hrozbu odvaru tej podoby parlamentných „debát" ako v Kyjeve — a to by pre nás degradácia politiky a prepad autority politikov a poslancov".

 VICE-Slovenská Odvaha: Za spolupráci s Ruskem a Euroasijským ekonomickým svazem

Vypadá to, že se do nového parlamentu dostane Slovenská národní strana, kterou označují za stranu podobnou maďarské straně Jobbik, francouzské Národní frontě, rakouské Straně Svobody. Sílí v zemi krajněpravicové nálady?

Více: Na Slovensku začal být účinný zákaz publikace výsledků anket spojených s nadcházejícími parlamentními volbami, které se budou konat 5. března.


Nepřihlášený uživatel

#7275 Video: Neodkladné prohlášení V.V. Putina celému světu – 22.02.2016 Titulky CZ

2016-02-23 17:42

BEZ CENZURY NEŽ TO ČT ZAS S CENZURUJE A ZAS BUDE LHAT NARODU!!!!!


Video: Neodkladné prohlášení V.V. Putina celému světu – 22.02.2016 Titulky CZ


Vladimír Putin: „Právě jsem ukončil telefonický rozhovor s prezidentem Spojených států Barackem Obamou. Iniciativa provést tento rozhovor vycházela z ruské strany. Zájem na něm však beze sporu měly obě strany. V průběhu rozhovoru jsme se dohodli na společném prohlášení Ruska a USA jako spolupředsedů mezinárodní skupiny na podporu Sýrie o ukončení bojových akcí v tomto státu“.


VICE-Video: Neodkladné prohlášení V.V. Putina celému světu – 22.02.2016 Titulky CZ