Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7276 UKRAJINA ZEME FAŠISTYCKA

2016-02-23 17:44

VIDEO: Asociační dohoda s Ukrajinou je v ohrožení. V Holandsku se schyluje v plánovaném referendu k potopení této dohody! [CZ Titulky]

V Bruselu byl vyhlášen nejvyšší stupeň pohotovosti. Alarm se rozezněl i v neziskovkách, protože v Holandsku se schyluje k nevídané diverzi. Euroskeptický blok v Holandsku vyvolal referendum o Asociační dohodě s Ukrajinou. V plánovaném referendu 6. dubna se Holanďané mají vyjádřit k tomu, jestli souhlasí s dohodou. Referendum a jeho výsledek bude mít pouze doporučující status, nebude tedy mandatorní pro holandskou vládu. Vláda však bude muset smlouvu přehodnotit, pokud účast v referendu přesáhne 30% a alespoň 50% voličů řekne v referendu NE. Jak však nasvědčují informace ze zahraničí, tlak na holandskou vládu je obrovský.

Americký sionista a miliardář maďarského původu George Soros nasypal 200,000 EUR [1] do neziskovky „Yes-vote for Netherlands“, což je nátlakový zahraniční think-tank, který má pod palcem Joshua Livestro, bývalý poradce americké kandidátky na prezidentku USA Sarah Palinové. V Holandsku nyní rozjeli kampaň za ANO v nadcházejícím referendu. George Soros má na Ukrajině obrovské plány. Kromě privatizace dolů na těžbu uhlí, železné rudy a uranu, se zajímá na Ukrajině i o privatizaci více než 11 milionů státních bytů, vodáren a elektráren.

VICE-VIDEO: Asociační dohoda s Ukrajinou je v ohrožení. V Holandsku se schyluje v plánovaném referendu k potopení této dohody! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#7277 UKRAJINSKY LID SE PROBOUZI MEDIA MLČÍ A LŽOU

2016-02-23 20:26

Ukrajinské vládní úřady posilují ochranu kvůli protestním akcím a potyčkám mezi policií a radikály v Kyjevě, informuje internetový portál listu Vesti.

„Dnes doprovázejí ozbrojení muži dokonce průvody. Na nádvoří vládní budovy a uvnitř mají službu ozbrojení příslušníci Národní gardy, viděl jsem je osobně z oken v Sadové ulici," uvádí vydání slova poslance za Blok Petra Porošenka Sergeje Kaplina.

VICE-FT: ukrajinská vláda vyvolává u lidí pouze „hněv a zklamání“

Podle poslance byla rovněž zahájena prověrka krytů a podzemních podchodů do budov kabinetu ministrů a prezidentské kanceláře. „Mají tam velmi rozvětvenou síť podzemních chodeb," zdůraznil Kaplin

Více: Ukrajinské vládní úřady posilují ochranu kvůli protestním akcím a potyčkám mezi policií a radikály v Kyjevě,

Ukrajina masky revoluce
Nepřihlášený uživatel

#7278

2016-02-24 07:16

Pravda o nacistickém převratu na Ukrajině od investigativních novinářů francouzské televize CANAL+ se slovenskými titulky!

 

https://www.youtube.com/watch?v=pWuhU3oyoac

 


Nepřihlášený uživatel

#7279 NA UKRAJINĚ SE HRNE NOVÁ REVOLUCI SVRZENI UKRAJINSKE VLADY A USA LID SE PROBOUZI

2016-02-24 13:57

Druhé výročí Majdanu. Francouzský dokument „Masky revoluce“ – video se slovenskými titulky

Před dvěma lety 22. února 2014 byl po tzv. Euromajdanu sesazen ukrajinský prezident Viktor Janukovyč a byla vytvořena nová vláda, vedena Arsenijem Jaceňukem. Francouzský spisovatel a investigativní  novinářPaul Moreira natočil o ukrajinské revoluci dokument, proti jehož odvysílání Ukrajina marně protestovala (více) a který nově vkládám se slovenskými titulky. K druhému výročí několik oficiálních informací:

Původ Eromajdanu

21. listopadu 2013, den poté, co ukrajinská vláda pozastavila přípravy pro podpis asociační dohody s Evropskou unií, kterou prezident Janukovyč označil jako „pro Ukrajinu zatím nevýhodnou“, propukla několikaměsíční série protestů, známá pod názvem Euromajdan. Hlavním požadavkem masových protestů bylo odstoupení prezidenta Janukovyče, podepsání asociační dohody s EU a propuštění bývalé premiérky Julie Tymošenkové z vazby.

24. listopadu se na kyjevském náměstí Nezávislosti sešlo 100 až 200 tisíc lidí. Demonstranti nesli ukrajinské a evropské vlajky, skandovali hesla jako „Ukrajina je Evropa“

VICE-Druhé výročí Majdanu. Francouzský dokument „Masky revoluce“ – video se slovenskými titulky

NA UKRAJINĚ SE HRNE NOVÁ REVOLUCE SVRZENI UKRAJINSKE VLADY A USA LID SE PROBOUZI ZATIM CO EVROPA JEN ČEKÁ A NEKONÁ!!!!!SVRHNĚTE TY DIKTATORY VE VLADĚ TO TU CHCETE 200 MEŠIT JAK UŽ SE STAVIJOU V NĚMECKU S VYSTABOU POMAHA ARABSKA ZEM EMIRATY!!!!A ODSTUPME OD ARABSKE DOHODY TTP!!!


Nepřihlášený uživatel

#7280 Pentagon hodlá použít novou exotickou zbraň k zadržování Ruska a Číny

2016-02-24 14:52

Pentagon hodlá použít novou exotickou zbraň k zadržování Ruska a Číny, píše The Washington Post.

 Jak prohlašují zástupci Pentagonu, hodlají uplatnit nejnovější prostředky umělého intelektu a učení strojů ke zkonstruování robotických zbraní, oddílů sestávajících z pololidí-polostrojů, a kromě toho silných supervojáků, jejichž vlastnosti mohou být posíleny. Podle jejich mínění jsou takové vysoce technologické systémy optimálním způsobem boje s těmi inovacemi, které zavádějí ve svých armádách Rusko a Čína.

Více: Pentagon hodlá použít novou exotickou zbraň k zadržování Ruska a Číny

ROBOTI K CHYTANI KŘESTANU A LIDI CO SE NECHTEJ PODROBIT NWO A RFID-POLICE ROBOTS  TYHLE ROBOTOVE NEZNAJI CITY A KONAJI BEZHLAVĚ JAK POLITIKA USA


Nepřihlášený uživatel

#7281 RUSKO CHCE MIR PRO EVROPU ALE USA ČINÍ AGRESIVNI KROKY PROTI MIRU

2016-02-24 17:04

BEZ CENZURY NEŽ TO ČT ZAS S CENZURUJE A ZAS BUDE LHAT NARODU!!!!!

Video: Neodkladné prohlášení V.V. Putina celému světu – 22.02.2016 Titulky CZ

Vladimír Putin: „Právě jsem ukončil telefonický rozhovor s prezidentem Spojených států Barackem Obamou. Iniciativa provést tento rozhovor vycházela z ruské strany. Zájem na něm však beze sporu měly obě strany. V průběhu rozhovoru jsme se dohodli na společném prohlášení Ruska a USA jako spolupředsedů mezinárodní skupiny na podporu Sýrie o ukončení bojových akcí v tomto státu“.

VICE-Video: Neodkladné prohlášení V.V. Putina celému světu – 22.02.2016 Titulky CZ

Vedoucí představitelé Pentagonu a CIA požadují přípravu „plánu B“ pro případ, že se nepodaří příměří v Sýrii, sděluje The Wall Street Journal. Navrhují, aby byla zvýšena podpora bojovníků, bojujících proti syrské vládě.

Hlava Pentagonu Ashton Carter, předseda Sjednoceného výboru náčelníků štábů Ozbrojených sil USA generál Joseph Dunford, a také ředitel CIA John Brennan, jsou přesvědčeni, že se příměří neuskuteční vinou Moskvy. Na poradách v Bílém domě vyzývají, aby „byly Rusku způsobeny vážné nepříjemnosti", sdělil WSJ zdroj v kanceláři prezidenta USA.

Více: PENTAGON A CIA CHCOU ABY OBAMA PORUŠIL DOHODU O MIRU V SYRII A TIM UDELAL RUSKO ZA ZRATCE

Mějme se na pozoru: ...

#7282 ... další blb je na obzoru !

2016-02-24 18:44

Cituji: 

"Krácení unijních fondů zemím V4 je reálné, říká italský premiér

Italský předseda vlády Matteo Renzi exkluzivně pro Právo hovořil o bruselském summitu, možném odchodu Velké Británie z Evropské unie a unijních fondech ..."

... a do takového spolku bláznů EU jsme vstoupili, a teď se ukazuje, jaký vlastně je to spolek diletantů, kteří si nevidí na špičku nosu, a chtěli by celou Evropu, kreténi, potopit !!!


Nepřihlášený uživatel

#7283 Vedení Sýrie bude považovat skupiny nepodporující režim přerušení střelby za teroristické

2016-02-24 18:44

Vedení Sýrie bude považovat skupiny nepodporující režim přerušení střelby za teroristické, informuje televizní kanál al-Majadin s odkazem na oficiální zdroj na MZV Sýrie.

„Ozbrojené skupiny, které odmítly rozhodnutí o zastavení bojových akcí, budou považovány za teroristické", řekl zástupce MZV.

V úterý arabská média sdělila, že část brigád opoziční Svobodné syrské armády řekla, že nepřijme příměří v SAR, jestliže se to nebude vztahovat na skupinu Džabhat an-Nusrá.

Základnu SSA tvoří bývalí vojáci syrské vládní armády, kteří přešli na stranu opozice. Formální vedení SSA je uskutečňováno Nejvyšší vojenskou radou, podporovanou opoziční Národní koalicí Sýrie a generálním štábem, ale v praxi s nimi skupiny téměř nekoordinují provádění vojenských operací

Více: Vedení Sýrie bude považovat skupiny nepodporující režim přerušení střelby za teroristické

TED SE UKÁŽE UMÍRNĚNA OPOZICE KTEROU PLATÍ USA A ORGANIZUJE KE SVRZENI B.ASADA TED SVĚT UVIDI UMIRNĚNOU OPOZICI USA A CIA PODVEDENI


Nepřihlášený uživatel

#7284 LŽI Sobotka a saský premiér se shodli na nutnosti omezit migraci

2016-02-24 19:08

LŽI Sobotka a saský premiér se shodli na nutnosti omezit migraci

Na nutnosti snížit příliv běženců do Evropy se dnes na společném jednání v Praze shodli premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) a saský ministerský předseda Stanislaw Tillich. Oba se také vyslovili pro společné evropské řešení migrační krize. Vedle migrace hovořili o přípravy rychlotrati z Prahy do Drážďab.

LŽI-LEŽ ZVANÁ OMEZIT MIGRACI ZA ZADY BEROU DO ČR UPRCHLIKY PO 1000 A TU HRAJI HRU O OMEZOVANI 

FAKTA

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů

zase nějakej vůl ...

#7285 zase nějakej sabotér petice

2016-02-24 20:00

71225 ... Pitomio Kadimůra ... Tokio ...  2016-01-12 08:14

Nepřihlášený uživatel

#7286

2016-02-24 20:28

Sabotér a Xenofil a podpurce znasilnování Žen a Islamizace je to (provokatér Karel)


nahlasit prosim (Karel #7256 Re: PRAVDA 2016-02-22 17:45)


nahlasit prosim (Karel #7204 Re: Pravda 2016-02-18 21:49)


Nepřihlášený uživatel

#7287 policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

2016-02-24 21:26

VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

Stanovisko redakce AE News: Z celého vyšetřování vyplynula jediná věc, a to konkrétně snaha policie, aby sama sobě potvrdila alibi. Nebyly zodpovězeny zásadní otázky k činnosti a mandátu policejního koordinátora, který zcela nepochybně měl k údajným hooligans vztah, nad kterým zůstává rozum stát. Ze záběrů kamer bylo jasně vidět, že koordinátor se k maskovaným mužům nechová jako autorita, ale jako kolega. Jako autority se chovali (i když ne příliš důrazně) uniformovaní policisté v reflexních vestách. Úloha muže v hnědé bundě byla koordinační z pozice člověka, který jako kolega přišel k maskovaným mužům a začal je doslova dirigovat, plácat po zádech, chytat za ruce a rovnat do řady, aby drželi předepsaný kordon. O kauze jsme psali zde, a také tady.

Žádný občan, ani policista, by si toto k nebezpečným hooligans nikdy nedovolil. Na chytání takových lidí za ruce jsou k dispozici těžkooděnci, kteří na to mají výstroj, aby nedošli k tělesné újmě. Představa, že civil přijde k hordě neonacistů nebo hooligans a začne je chytat za ruce, zatlačovat je, chytat za ramena a oni ani nehnou brvou, je naprosto absurdní. Je třeba si od této chvíle dávat pozor na provokace policie. Ty příští už určitě budou zvládnuté mnohem profesionálněji. Redakce AE News bude situaci na demonstracích v ČR monitorovat i nadále.

Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!


Nepřihlášený uživatel

#7288

2016-02-24 23:05

Slováci předváděli stavbu mobilních hraničních bariér

Slovenská policie za přítomnosti premiéra Roberta Fica a ministra vnitra Roberta Kaliňáka vyzkoušela ve středu výstavbu mobilní hraniční bariéry. „Bariéra stála do miliónu eur a tato investice se určitě vyplatí,“ informoval ministr Kaliňák.


Nepřihlášený uživatel

#7289

2016-02-24 23:33

Turecké opoziční noviny Cumhuriyet uveřejnily dešifrované telefonické rozhovory, které potvrzují spolupráci tureckých vojenských příslušníků s teroristy IS.

Dešifrované rozhovory poskytl žalobce v trestním řízení proti IS, oznámil Cumhuriyet. Podle materiálů vyšetřování byly to rozhovory s Mustafou Demirem, který se pokládá za odpovědného za turecko-syrskou hranici ze strany IS, a také za přepravu bomb ze Sýrie do Turecka. Vojenští představitelé se nejednou setkali s Demirem na hranici.

„Nahrávky rozhovorů a dokumenty vyšetřování ukázaly, že Demir dostával peníze údajně jako náboženskou daň od pašeráků na hranici a spolupracoval s důstojníky pro překročení hranice", praví se v příspěvku.

Více: Turecké opoziční noviny Cumhuriyet uveřejnily dešifrované telefonické rozhovory, které potvrzují spolupráci tureckých vojenských příslušníků s teroristy IS.


Nepřihlášený uživatel

#7290 Re: policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby

2016-02-25 00:04


Nepřihlášený uživatel

#7291 Re: policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby

2016-02-25 00:20


Nepřihlášený uživatel

#7292 Re: K demonstracím: dobře to popsal V. Klaus mladší:

2016-02-25 09:38

#7249: - K demonstracím: dobře to popsal V. Klaus mladší: 

 Plně souhlasím s p. Klausem. Na demonstraci jsem byl s ženou, vše v klidu a slušnosti (odhad počtu lidí absolutně neodpovídá údajům v ČT a médiích) a když jsem večer viděl v TV zprávy, nebyl jsem vůbec překvapen. Dalo se to čekat a ČTV opět potvrdila svoji OBJEKTIVITU.


Nepřihlášený uživatel

#7293 V Česku se rozjíždí proces NWO jako na Ukrajině!DEMISI VOLAM REVOLUCI NEŽ BUDE POZDĚ

2016-02-25 19:32

Zdeněk Bakala přenechal svůj podíl v NWR americkým elitám, které stály v čele Lehman Brothers. V Česku se rozjíždí proces NWO jako na Ukrajině!

Včera proběhla ekonomickými médii v ČR informace, že Zdeněk Bakala provedl exit ze společnosti NWR, která je majitelem OKD [1]. Zoufale zadlužený těžař NWR, který je nyní ve ztrátě 6 miliard korun, se blíží k insolvenci v půlce roku a Zdeněk Bakala tak usoudil, že je lepší zavčas opustit potápějící se loď. Tato informace by nebyla nijak překvapující, kdyby se v ní neobjevili představitelé amerického FEDu a osoby, které mají blízko k americkým národním elitám a do nejvyšších center americké korporátní moci.Zdeněk Bakala totiž přenechal své akcie v NWR bezúplatně americko-britskému holdingu AHG (Ad Hoc Group), který se skládá ze tří investičních skupin.

  • Ashmore Investment Management Limited
  • Gramercy Funds Management LLC
  • M&G Investment Management Limited

Tyto společnosti jsou totiž všude tam, kde se chystají revoluce, mocenské převraty, a kde probíhá proces dolování zisků a peněz ze státních zdrojů, z privatizace a ze sociálního inženýrství. Všechny tři společnosti se zaměřují na skupování akvizic s desítkami tisíc zaměstnanců ve firmách, které mají existenční problémy. Pojďme se podívat na rozbor, komu pan Bakala přenechal nejen své akcie, ale úplnou kontrolu nad NWR a jedním z největších zaměstnavatelů v celé republice.

VICE-Zdeněk Bakala přenechal svůj podíl v NWR americkým elitám, které stály v čele Lehman Brothers. V Česku se rozjíždí proces NWO jako na Ukrajině!


Nepřihlášený uživatel

#7294 Cvičení UWEX 16: V USA Úřad národní bezpečnosti očekává boj domácími teroristy. Vyrobí si je USA

2016-02-25 19:38

Cvičení UWEX 16: V USA Úřad národní bezpečnosti očekává boj domácími teroristy. Vyrobí si je USA opět samo?


USA se připravuje na budoucí odstranění disidentů vyvoláním občanských nepokojů/války a je možné se takto domnívat na základě několika podivných událostí, které jsme již rozebírali. Pro pochopení situace velmi doporučuji prostudování tohoto odkazu. Zde uvádím jen ty nejzávažnější: propuštění 200 vysokých vojáků vysokých šarží z Armády USA Barrackem Obamou v minulých šesti letech, přestavba obchodních domů na vojenské objekty, stovky shromažďovacích táborů po celé USA, vlakové konvoje s těžkou vojenskou technikou, kontinuální přerušování vysílání nezávislých médií a „hackování PC“. Tyto záležitosti ve své kombinaci nasvědčují, že se systém připravuje na větší konflikt, který může být dle názoru nezávislých médií spuštěn tzv. false flag útokem, který se později přetaví v rozsáhlejší akci vedoucí až k rozsáhlým masovým nepokojům. Spouštěcím momentem může být od tzv. “teroristického” útoku, přes útok zahraničního nepřítele, až po policií pečlivě sehraný protest (v malém měřítku jej například předvedla PČR ve spolupráci s ČT před několika dny v Praze). Se vším jsou v USA bohaté zkušenosti (například Bostonský maraton 2013, Incident v zátoce Sviní 1967, “teroristické útoky” na WTC 2001 atd.). Vzhledem k těmto skutečnostem se nelze než obávat, že se takovýto boj očekává a bude iniciován zcela záměrně ze strany DHS, která se na něj musí nejdříve “dobře” připravit, resp. musí na něj připravit silové složky.


VICE-Cvičení UWEX 16: V USA Úřad národní bezpečnosti očekává boj domácími teroristy. Vyrobí si je USA opět samo?


Nepřihlášený uživatel

#7295 EVROPA SI MYSLI ŽE TURECKO ZAVIRA OČI NAD IS

2016-02-25 19:44

Podle údajů průzkumu Sputnik.Názory si 72 % Francouzů myslí, že Turecko zavírá oči na činnost tureckých spekulantů, obchodujících s ISIS s ropou v Sýrii. Víc než polovina Němců (52 %), 38 % Američanů a 41 % Angličanů má za to, že obchodování s ropou s teroristy turecké vedení toleruje.


Nepřihlášený uživatel

#7296 prezident Ukrajiny Petro Poroshenko: "Hanba, hanba prezident"

2016-02-25 20:27

v Kyjevě na stovkách kříž Nebe na Institutska, kterým se květiny a gravelights příbuzní Nebeské stovky vypískali prezident Ukrajiny Petro Poroshenko: "Hanba, hanba prezident" - oni požadovali titul Hrdina Ukrajiny zahynulo na Maidan.VICE-Kyjevě na stovkách kříž Nebe na Institutska, kterým se květiny a gravelights příbuzní Nebeské stovky vypískali prezident Ukrajiny Petro Poroshenko: "Hanba, hanba prezident"

Během utkání Ligy mistrů, kdy hrálo kyjevské Dynamo s klubem Manchester City, fotbaloví fanoušci ukrajinského prezidenta Petra Porošenka vypískali.

 

Jak píše portál Gazeta.ua, oznámil hlasatel na kyjevském stadionu Olympijský uprostřed druhého poločasu divákům, že na tribuně je přítomna hlava státu. Fanoušci začali povykovat a pískat.

Více: VYPISKANEJ POROŠENKO OD NARODA HANBA HANBA TIRANU NECHAL VYVRAZDIT SVOJI VLAST SKORO


Nepřihlášený uživatel

#7297 NESPOKOJENOST NĚMCU STOUPÁ PŘIDÁVÁ SE VÍCE LIDÍ PROTI BRANÍ UPRCHLIKŮ

2016-02-25 20:54

Podle výsledků průzkumu Sputnik.Názory počet Němců, kteří si myslí, že vláda musí pouštět uprchlíky do země, se snížil o 7 % pouhý měsíc po událostech v Kolíně nad Rýnem. Průzkum Sputnik.Názory uspořádala v Německu známá britská výzkumná společnost Populus pro mezinárodní informační agenturu a rádio Sputnik.

Na otázku „má německá vláda pouštět do země uprchlíky, nebo ne?" odpovědělo 41 % obyvatel Německa, že vláda už nemá přijímat uprchlíky, což je o 6 % více, než v podobném průzkumu v říjnu 2015. Podíl těch, kdo odpověděli „má pouštět", se snížil o 7 %, což je statisticky významným snížením, a teď činí jejich počet 51 % oproti 58 % v předchozím průzkumu.

Více: počet Němců, kteří si myslí, že vláda musí pouštět uprchlíky do země, se snížil o 7 % pouhý měsíc po událostech v Kolíně nad Rýnem.


Nepřihlášený uživatel

#7298

2016-02-26 08:28

Uz v referendu jsem hlasoval proti EU, bo sem nechtel vstoupit do dalsiho RVHP. Bohuzel na muj hlas nebyl bran zretel, stado se nahrnulo do tohodle pochybneho spolku a ted sklizime plody nasi nerozvaznosti. Ja chci z islamske unie ovladane despotickymi fuhrery jako Juncker, Schulz, Merkelova apod. ven! Stop tomuhle totalitnimu molochu, ktery se riti vsi silou do zahuby!


Nepřihlášený uživatel

#7299 Re:

2016-02-26 10:35

#7214: -  

 NATO má za úkol chránit své členské státy vůči vnějším agresorům, ale zatím prokázalo, že jde o agresivní pakt, který napadá země, které ho nikterak nenapadají, ba ani neohrožují, a to kdy se mu to zrovna zlíbí a klidně i bez posvěcení rady bezpečnosti OSN, ale když má plnit svoji původní funkci, pro niž byl tento pakt založen a ochránit Evropské břehy před hordami invazních islámistů, strká hlavu do písku jako pštros. K čemu nám tedy tenhle srandaspolek je? K čemu je tenhle pakt prospěšný, kom toho, že rozvrtal celý Irák, Afghánistán, Libyi a teď odsíráme dopady téhle zběsilé kovbojské jízdy v podobě milionů uprchlíků?


Nepřihlášený uživatel

#7300 Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 22.2.2016

2016-02-26 14:13

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 22.2.2016

00:40  Ukrajina a odstavení Jaceňuka

10:00  Blokáda dálkových řidičů

16:00  Zrušení sankcí proti Bělorusku

18:18  Zrušení antiruských sankcí

21:20  Summit EU – Velká Británie

27:10  Prohlášení Obamy o právu Turecka na vlastní obranu. Teroristický útok v Ankaře. Turecké napadání iráckých Kurdů. Plány GP s Tureckem.

44:00 Ztráta moci GP v technologické civilizaci. Cíl GP – neumožnit lidstvu stát se více humánním.

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 22.2.2016

Turecké opoziční noviny Cumhuriyet uveřejnily dešifrované telefonické rozhovory, které potvrzují spolupráci tureckých vojenských příslušníků s teroristy IS.

Více:Turecké opoziční noviny Cumhuriyet uveřejnily dešifrované telefonické rozhovory, které potvrzují spolupráci tureckých vojenských příslušníků s teroristy IS.

 REDAKTOR UVEŘEJNIL IS JAK KOORDINUJE UPRCHLIKY NAVERBOVANÉ IS a turecká armadá odmítá poslouchat Erdogana krveproliti už bylo dost