Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7201 Výzva prezidentu republiky k odvolání Vlády ČR

2016-02-18 18:33

Výzva prezidentu republiky k odvolání Vlády ČR

Vážení přátelé!

Přesto, že přišlo hodně lidí na demonstraci 28. září, zdaleka ne všichni stihli podepsat výzvu našemu panu prezidentovi s žádostí o odvolání Vlády ČR. Proto text a podpisové archy uveřejňujeme zde.

Kromě textu najdete tuto výzvu i podpisový arch  v příloze tohoto článku ke stažení. Prosíme, pamatujte, že tuto Výzvu mohou podepsat POUZEobčané České republiky. Šiřte a sbírejte podpisy mezi svými známými. Je to zřejmě jediný způsob, jak se zbavit vlády, kterou nezajímá, co si myslí, a co chtějí občané naší země. A je třeba spěchat, protože v parlamentu leží návrh na změnu Ústavy ČR, jehož schválením chtějí poslanci zbavit českého prezidenta možnosti odvolávat vládu bez podpisu premiéra. A musí být každému jasné, že žádný „český“ premiér nepodepíše dobrovolně odchod ze svého teplého křesla. Těch podpisů musí být co nejvíce, aby měl pan prezident silný mandát k jednání.

VICE-Výzva prezidentu republiky k odvolání Vlády ČR+PDF KE STAŽENÍ


Nepřihlášený uživatel

#7202 Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze,

2016-02-18 18:36

VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!


Před několika dny odvysílala Česká televize ve svém pořadu Reportéři ČT reportáž o demonstraci z 6. února 2016 v Praze, konkrétně o události z Malé strany, kde došlo ke střetu mezi tzv. maskovanými nácky a průvodem Antify a pro-migračních podporovatelů nadnárodní organizace „Uprchlíci, vítejte!“ a několika dalších neziskovek. Reportáž má za úkol minimalizovat škody, které způsobilo provalení informací o koordinaci policejní provokace proti odpůrcům migrace. Na alternativní české scéně se totiž objevil dostatek důkazů a informaci o tom, že skupinka tzv. neonacistů, která byla poslušně nachystána v zázemí budovy v majetku ministerstva vnitra, jsou převlečení policisté, resp. příslušníci některých útvarů ministerstva vnitra. O kauze jsem psali zde. A také jsme psali výzvu, že tváře kukláčů byly zachyceny nemaskované, ale nikdo se zatím neodvážil jejich identity odhalit. Policie mlčí, mainstreamová média mlčí.


VICE-VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!


Nepřihlášený uživatel

#7203 Pravda

2016-02-18 19:36

Pravda 

Dirigent Policie ČR a jeho orchestr: náhradník za nemocného klarinetistu čeká ve dveřích budovy ministerstva vnitra…

Karel

#7204 Re: Pravda

2016-02-18 20:49

#7203: - Pravda  

 Vysvětlení, jak to bylo doopravdy:

Bludiště virtuální reality

 


Nepřihlášený uživatel

#7205 Re: Re: Pravda

2016-02-19 10:09

#7204: Karel - Re: Pravda  

 CO TO TADY ZKOUŠÍŠ NÁM VNUTIT PROAMERICKE SR..... ČT JE NEJVETŠI HNUJ KTEREMU SE VĚŘIT NEDÁ TO SI ZKOUŠEJ NA SLUNIČKÁŘE!!!!


Nepřihlášený uživatel

#7206 Re: Re: NARODE A DOST!!!!DEMISI!!!

2016-02-19 10:15

#7179: Karel - Re: NARODE A DOST!!!!DEMISI!!!  

 HLAVNĚ ŽE VY JSTE ČECH JAK POLENO (PIŠTĚ)

Tom

#7207

2016-02-19 12:16

Vivat Okamura!!!


Nepřihlášený uživatel

#7208

2016-02-19 13:29

Prosím, už vylezme z EU a zabarikádujme hranice. Teď je to ještě pohoda, starat se tu o pár stovek čmoudů z našich daní, ale kde tomu bude konec a kolik to bude stát peněz, to nechci domýšlet...


Nepřihlášený uživatel

#7209 Re:

2016-02-19 13:51

#7208: -  

 O pár to si nevidel kolik jich vzali za zady ČR občanu naše vlada pod večernich hodinach kdy se nic nedeje tu uz je celkem 8 000 aj vice uprchliku s AFRIKY A ARABYE plus co nas ceka na jaře a v letě 3.500 000 uprchliku ale vlada to taji Sobotka zamlcuje a hraje si na ochrance občanu pritom vsude jsou fakta a plus tajne vystavby mešit po ČR zase proti vule občanu 

MANIPULACE VLADY NA OBČANECH A V MEDIACH

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 SOBOTKA-(balík č. 3)

 


Nepřihlášený uživatel

#7210 Re:

2016-02-19 13:57

#7208: -  

 

Přehled mešit a modliteben v ČR

Mapa ukazuje nám známé mešity a modlitebny k 6. červnu 2014. Modliteben je pravděpodobně více, neboť ne všechny jsou dostupné z veřejných nebo našich interních zdrojů. Pokud o nějaké další víte, dejte nám prosím vědět. Riziko výstavby další mešity hrozí i např v Karlových Varech.

VICE-MEŠITY V ČR ZA ZADY OBČANU

VICE-O plíživé a tiché islamizaci „z publika“


Nepřihlášený uživatel

#7211 NĚMECKA B... MERKEL HROUTI SE JI BUDOUCNOST POD NOHAMA KDY UZ JI MRD....

2016-02-19 14:30

Spirála migrační krize se roztočila do bodu, v němž je Německo v čele s kancléřkou Angelou Merkelovou hotové přeškrtnout všechny dřívější závazky a zavřít hranice Bavorska před miliony běženců, píše ředitel berlínského Ústavu globální veřejné politiky Thorsten Benner pro list Politico.

Krize uzrála dávno: Evropská unie si nevšímala svých neuhájených hranic a dysfunkce systému práce s migranty v Řecku, které se stejně jako Turecko stalo „rájem" pro nelegitimní dopravce běženců do Středomoří, poznamenává expert.

Více: Spirála migrační krize se roztočila do bodu, v němž je Německo v čele s kancléřkou Angelou Merkelovou hotové přeškrtnout všechny dřívější závazky a zavřít hranice


Nepřihlášený uživatel

#7212 ZA MÍR, PRAVDU A LÁSKU

2016-02-19 14:31

VĚDĚL NĚKDO Z NÁS V ROCE 1989, ŽE V ROCE 2016:

- že budeme mít stejné ceny jako v Německu, ale sotva třetinové platy,

- že nám ukradnou vodárny, plynárny, elektrárny, doly a pískovny,

- že mnoho lidí přijde kvůli exekucím o bydlení a spáchá sebevraždu,

- že si mnoho lidí nevydělá poctivou prací na bydlení, jídlo, oblečení, poplatky a jízdné do práce,

- že některé děti se nebudou moci dosyta najíst,

- že nikdo z politiků obviněných z korupce nebude potrestán,

- že politici a media budou nutit občany, aby šli do války za cizí zájmy a kvůli obchodu se zbraněmi,

- že media budou lhát mnohem víc než v minulém režimu,

- že se do Evropy pohrnou miliony uprchlíků z islámských zemí,

- že jim neuváženě bude nabídnuta pomoc a přístřeší

- že pak budeme místo kostelů stavět mešity

- že se stará, dobrá Evropa stane islámskou

- atd., atd., atd.


Nepřihlášený uživatel

#7213 Zemřel slušný člověk Míla Ransdorf – uštvali ho?

2016-02-19 14:35

Zemřel slušný člověk Míla Ransdorf – uštvali ho?

V pátek 22. ledna zemřel europoslanec, dlouholetý člen KSČM, ale především slušný a vzdělaný člověk – Miloslav Ransdorf. Ano, byl zmatkář, a s administrativou či papírováním nebyl zrovna kamarád, ale největším jeho „problémem“ byly právě jeho znalosti, píle a schopnost ty znalosti používat i kombinovat. Tlak, který se na něj stále zvyšoval, jeho oslabené zdraví neustálo. Šťastnou cestu ke světlu, příteli!

VICE-Zemřel slušný člověk Míla Ransdorf – uštvali ho?

VICE-Dopis příteli na „druhou“ stranu


Nepřihlášený uživatel

#7214

2016-02-19 15:29

Koho chrání NATO a co je ve skutečnosti TTP a TTIP?

Ostatně, znáte to veřejné tajemství, proč se NATO nehrne do další pozemní války v Iráku i přes bordel s ISIS? Protože USA v Iráku masivně používaly střelivo s ochuzeným uranem. Dnes je v mnoha lokalitách Iráku záření, které je stejné, jako by tam válčilo atomovými zbraněmi. Tuto kontaminaci dále rozšiřuje jemný pouštní písek. Kdyby nastal nejhorší scénář s nutností pozemní operace, vojáci by na sto procent dostali nemoc s ozáření a USA by musely leccos vysvětlovat.

S tím také souvisí NATO, které snad nemusím ani popisovat. Důležité ovšem je, že některé výkonné složky v USA (např. vězeňství) přecházejí do soukromého sektoru. Jedná-li se o čistě americké války v zámoří, posílá USA soukromou armádu BlackWater (jako například na Ukrajině, pozn.ISSTRAS). Nedávno uniklý důvod je prý ten, aby se nestalo, že někdo bude mít morální problém splnit rozkaz. K tomu bych poznamenal jen to, že nás asi brzy čekají některé scény, které známe z válečných Sci-fi filmů.

Za obzvláště velké svinstvo považuji trans-atlantickou dohodu TTIP.  Říká se, že TTP a TTIP bude pokrývat více než 60 % globálních HDP. Nejvíc kontroverzní je zřejmě kapitola TPP kvůli rozsáhlým účinkům na léky, vydavatele, internet, občanské svobody a biologické patenty. Od začátku bylo jednání o TPP, od procesu přípravy a vyjednávání kapitol smlouvy, zahaleno do bezprecedentní míry utajení. Přístup k návrhům kapitol TPP je chráněn před veřejností. Dokonce členové amerického kongresu mohou pouze prohlížet vybrané části dokumentů či souvisejících smluv, s vysoce omezujícími podmínkami a pod přísným dohledem. V minulosti se ukázalo, že pouze tři jedinci v každém státě, mají mít přístup k plnému znění dohody, zatímco 600 „oborovým poradcům“ – lobbistům střežícím zájmy velkých amerických společností jako Chevron, Halliburton, Monsanto a Walmart – jsou poskytovány privilegované přístupy ke klíčovým částem textu smlouvy. // Odhadoval bych, že v české republice má přístup k TTIP pouze Karel Schwarzenberg, který však bohužel „nekope“ za českou republiku.VICE-ZDROJ


Nepřihlášený uživatel

#7215 Pozvánka k poslechu diverzního rozhlasu RADEJI PLATME SI AERONET NEZ MEDIALNE H.....

2016-02-19 17:04

Pozvánka k poslechu diverzního rozhlasu

Dnešní vysílání na Svobodném rádiu bude probíhat v duchu posledních událostí a toho, co týden vzal. Vlastně nevzal, ale rovnou ukradl. I tento týden mnoho lidí přišlo o iluze. Zmizely. Neznámo kam a hledají se. Ukázalo se totiž, že Česká televize překročila vlastní stín a na Kavčích horách pomalu vyrůstají minarety. Brzy budou hlasatelky ČT zabalené v pytlovině od hlavy až k patě a budou mumlat zprávy z domova o tom, jak je Alláh všemocný apod. Informační bariéra je prolomena, signál České televize dosáhl svého maxima. Neziskovky tancují na hrobu české státnosti, za hysterického jekotu restitucemi obtěžkaných fláterníků se ta krásná země, země česká, mění v kalifát. Policisté navlékají bombery a kulichy přes celý obličej a s krutopřísnými kabelkami a plastovými elektroinstalačními lištami vyrážejí do rvaček s levicovou mládeží za upřímného zájmu kameramanů ČT24. Póza, figura, pozor, úsměv! Ano? Dobrý. Rozchod! Koordinátor akce potom nechápavcům z alternativy vysvětlí, že slyší trávu růst, když vidí místo nácků policejní a naverbované provokatéry.

 

VICE-Pozvánka k poslechu diverzního rozhlasu

 


Nepřihlášený uživatel

#7216

2016-02-19 19:03

MONSANTO HNUS ZVANEJ POTRAVINY DUSLEDKY A NASLEDKY

TOHOTO HNUSU SI VYHLEDEJTE NA NETU PROSIM TO TU CHCOU ZAVADET AZ TU BUDE ROZVRACENA EVROPA UPLNE


Nepřihlášený uživatel

#7217 MONSANTO A TTIP + AGAŽOVÁNI JEDU V ČR

2016-02-19 19:16

MODIFIKOVANE POTRAVINY TTIP A MONSANTO NAŠE VLADA SE ANGAŽUJE V TOM DLOUHO 

VICE-MONSANTO A TTIP V SOUČASNÉ DOBĚ KDE SE ANGAŽUJE ČR


Nepřihlášený uživatel

#7218 Demonstrace proti lživému vysílání ČT 5.3.2016

2016-02-19 20:05

Vážení, také už vás štve, že Česká Televize, médium které si musíme všichni platit, neustále lže a manipuluje? Že už toho máte dost?! Já také. A proto si vás dovoluji pozvat na protest proti lživému vysílání ČT. 5.3.2016 ve 14:00, před budovou ČT. DOST BYLO LŽÍ A MANIPULACÍ ZA PENÍZE KONCESIONÁŘŮ!!!A USA!!!! 

VICE-VRAŤTE NÁM TELEVIZI! - Demonstrace proti lživému vysílání ČT 5.3.2016

Noční vidění

#7219 neboli zjevení utajované "pravdy"

2016-02-20 07:56

jj, není nad rodilé Němce ... !

HIstorie ...

#7220 že by se mohla mýlit !??

2016-02-20 07:59

U nás máme mnoho, mnoho ... ústavů!

Bony

#7221

2016-02-20 10:08

Nechci být příslušníkem euro unie, nechci aby o nás rozhodovali byrokrati z Bruselu. O tom co bude a jak to bude musí rozhodovat občané České republiky sami.


Nepřihlášený uživatel

#7222 PRAHA - DEMONSTRACE PROTI ISLAMIZACI 6. 2. 2016

2016-02-20 11:54


Nepřihlášený uživatel

#7223 zločin zvánej volby na občanech

2016-02-20 12:39

PhDr Milan Laurinec spolu s Milanom Mikovičom analyzuje fenomén zvaný voľby a názorne ukazuje gigantický podvod na občanovi. Toto je vyvrcholenie videí Voľby 2016 - Umývanie a šampónovanie hovna.

VICE-Voľby 2016 - zločin na občanoch

LIDI MUSIME DO ULIC TY P..... KTERE VOLIME NIC NEZMENI SYSTEM SI TO UDELA PODLE SEBE JAK VE FRANCII VYHRALO TO PROTI SILAMU A KDE JE TED UHASLA JAK PLAMEN SILA JE V NÁS LIDECH DEMISI A REVOLUCI SVRHNEM JE A BUDE KLID


Nepřihlášený uživatel

#7224

2016-02-20 13:45

KDO SE NAM ZARUČÍ ŽE SPD KDYŽ TO VYHRAJE ŽE VÁŽNĚ NĚCO ZMĚNÍ A ŽE UPRCHLIKY POŠLE ZPĚT KDO SE NÁM ZARUČÍ ZA TO VŠE KDYŽ ((Marin Le Penová)) VYHRALA VOLBY A BYLA PROTI MIGRACI A UHASLA JAKO PLAMEN A ZASE TAM JDOU PLNO UPRCHLIKU KDO SE NÁM OBČANUM ČR ZARUČÍ ŽE ČR PŘÍMAT UPRCHLIKY NEBUDE KDYŽ SPD TO VYHRAJE  ANI ZA ZADY OBČANŮ NEBO SI JEN CHCE SPD NAHRABAT PENIZE A PAK SE NA NAS VY.....

VICE-Voľby 2016 - zločin na občanoch

 

Vedoucí postavení Národní fronty Marin Le Penové v místních volbách ve Francii potvrzuje, že trpělivost Francouzů praskla, domnívá se hlava vlámských nacionalistů a gubernátor belgických Antverp Bart De Wever.

Podle výsledků prvního kola voleb, konaného v neděli, Národní fronta vede v šesti ze třinácti obvodů francouzské metropole, Republikáni Nikolase Sarkozyho ve čtyřech a Sociální strana ve dvou. Na Korzice vede aliance levicových stran.

Více: Vedoucí postavení Národní fronty Marin Le Penové v místních volbách ve Francii potvrzuje, že trpělivost Francouzů praskla,


Nepřihlášený uživatel

#7225 JEDINA MOC OBČANU JE USTAVNE VOLBY

2016-02-20 14:35

MUSIME OBČANE ZALOŽIT USTAVNE VOLBY TYHLE VOLBY NEMAJ CENU A SOU JEN O PENIZKACH JAK SI MUZOU NAHRABAT K.... ZA KAZDY HLAS JIM PADAJ TISICE DO KAPEC KAZDY VOLEBNY ZAKON JE PODLE USTAVY NEPLATNY 

VICE-Kto nám dal právo voliť a kandidovať v neústavných voľbách?