Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7176 Re: Re:

2016-02-16 21:31

#7117: Lil - Re:  

 Nesmysl, jen lživá prounijní propaganda. Dotace jdou většinou na nesmysly a představují jen drobný desátek než to, kolik v naší zemi rýžují západní koncerny. A co se obchodu týče, když vystoupíme z EU, pořád budeme v Evropském sdružení volného obchodu (EFTA), kam patří i země jako Švýcarsko, Norsko, Island či Lichtenštejnsko, které nejsou v EU. Je rozhodně lepší z EU vystoupit a vstoupit do EFTA, tenhle směr vidím do budoucna jako jediný možný. Volný obchod zboží a osob zajišťují separátní smlouvy a to Schengenská a smlouva o Evropském hospodářském prostoru. My jsme tyto smlouvy přijali zároveň se vstupem do EU, a proto si spousta lidí mylně myslí, že musíme být v EU, abychom využívali těchhle výhod. Ale zmíněná čtyřka tyto smlouvy využívá, ale členy EU nejsou. Takže bezcelní zóna by byla a pasové kontroly nejsou až takový problém, to je na hranicích minimální zdržení a je to velmi nízká daň za bezpečnost naší země. Víza by byly potřeba jen z/do rizikových zemí. Lepší ochrana vnějších hranic se měla zařídit už když se zřizoval Schengen. 


Nepřihlášený uživatel

#7177 Re: Re:

2016-02-17 09:16

#7104: Martin Pospíšil - Re:  

 Tak pod tohle se podepisuji všemi deseti. Přijímáme statisíce ekonomických migrantů a vůbec nevíme, co s nimi dál. Řeči Německa o tom, jak vyhotí nelegální ekonomické imigranty, kteří nemají právo na azyl, mají nulovou váhu vzhledem k tomu, že po jejich území chodí statisíce migrantů se zamítnutým azylem z minulosti a nemají páku na to, jak je vyhostit. Nikdo neví, jak ten proud zastavit. Pomoci bychom nějak měli, celý rozvojový a muslimský svět ale přijmout nemůžeme a jejich situaci tak nevyřešíme. Na takový masový exodus prostěnejsme připraveni. Práci nemáme ani pro všechny Evropany. K nezvaným hostům, navíc bez dokladů, nemáme ale žádné povinnosti. Cítíme jen špatné svědomí a ve jménu humanismu a vrozené slušnosti zapomínáme na naše práva, na budoucnost našich žen a dětí i na odkaz předchozích generací. Vůbec si neuvědomujeme možný rozklad demokracie zevnitř zneužíváním jejich principů a přehlížením faktu, že demokracie má sloužit nejen sama sobě aby nezanikla ale především lidem, kteří si ji zvolili. Válečným migrantům pomoci musíme do té doby, než se vrátí do jejich domovů mír. Odmítnutím přijmout nezvané ekonomické migranty neporušujeme žádné principy demokracie ani slušnosti, naopak je tím pro další generace zachráníme. Ekonomickým migrantům bychom měli pomoci v jejich domovských zemích tak, aby sami vlastním úsilím přispěli k lepší společnosti ve které touží žít. Vývoj nelze přeskočit. Náhlé masové přesazení lidí do jiného kulturního, politického i náboženského prostředí přináší velké problémy a nedaří se je vyřešit ani u mnoha dalších generacích, což stále vidíme v USA.


Nepřihlášený uživatel

#7178 NARODE A DOST!!!!DEMISI!!!

2016-02-17 14:16

Plus s Turecka sem chce brat Sobotka Džihadisty Vlada už se tím netaji že bude brat s Turecka nové uprchliky Teplice sou pomale islamské Benešov ten začíná se islamizovat za zady občanu tam sou davaní tisíce uprchliku Arabu a Afričanu děti se bojí chodit do škol a na ulice občané maji strach o své děti Sobotka a vlada chce vzit do leta 3.500.000 uprchliku plus to co už je tu za zady občanu čr skoro 1 milion plus sluničkáři Xenofilové a naše policie udělala zas za zady občanu jak na demonstraci 6.2.016 že vyhrožovala Muslimské Mešitě v Brně agenti Provokateři telefonicky v tom jedou a občané čr by tohle neudělali plus se po celé čr povalují policeini zbraně jen tak a s ostrou munici Barandov to vysilal včera nejak jim nevychazi to o co se nackové snaži s pčr chcou přimeě narod aby dostal strach a navyšil PČR k planu NWO jak je to v Polsku a Francii

Karel

#7179 Re: NARODE A DOST!!!!DEMISI!!!

2016-02-17 14:19

#7178: - NARODE A DOST!!!!DEMISI!!!  

 Prosím, piště zde pouze česky!


Nepřihlášený uživatel

#7180 NEZAKONA MIGRACE DO EVROPY PORUSENI MEZINARODNICH PRAV ZEMI

2016-02-17 14:23

WikiLeaks zveřejnil tajné zprávy Evropské unie, týkající se situace v Libyi a čelení migraci obyvatel této země do evropských zemí přes Středozemní moře.

Ve zprávě kontradmirála Enrica Credendina (vojenské námořnictvo Itálie, velitel operace SOPHIA) z 29. ledna roku 2016, kterou připravil pro vojenský výbor Evropské unie a bezpečnostní výbor EU, je uvedena statistika toku uprchlíků z Libye a jednotlivé fáze operace, jejímž cílem je čelit nezákonné migraci.

Uvádějí se i údaje americké rozvědky o tom, že až 5 tisíc bojovníků IS (organizace v Rusku zakázaná) vzalo pod kontrolu část libyjského pobřeží.

Více: ODHALENO NEZAKONA MIGRACE DO EVROPY


Nepřihlášený uživatel

#7181

2016-02-17 14:35

Kurdové mají k dispozici dokumentární důkazy potvrzující podporu poskytovanou Ankarou Islámskému státu a Frontě an-Nusrá (obě v Rusku zakázané) a dalším radikálním skupinám, toto spojení se dá vysvětlit ideologickou příbuzností a také společnými strategickými zájmy, prohlásil jeden z vůdců Strany kurdských pracujících (PKK) Murat Karayılan.

„Spolu se Saúdskou Arábií a Katarem podpořilo Turecko džihádistické organizace (v Sýrii), které se oddělily od Al-Káidy. Strana spravedlnosti a rozvoje (vládnoucí strana v Turecku) je ideologicky spřízněna se salafistskými skupinami, nástupkyněmi Al-Káidy"… Tyto státy podporovaly a vyzbrojily v Sýrii radikální salafistské skupiny, které ve své činnosti vycházejí z práva šaria", prohlásil Karayilan v interview pro RIA Novosti, které bylo natočeno v sídle PKK v iráckých horách Quandil.

„Na tomto pozadí se syrští Kurdové, členové Strany demokratické unie a další kurdské síly značně odlišují kvůli svému modernímu, sekulárnímu pohledu na život a státní zřízení. A právě v tom spočívá příčina nenávisti, kterou pociťují džihádisté k syrským Kurdům", soudí Karayılan.

Více: KURDOVÉ MAJI TAJNY DOKUMENT KDE EMIRATY A TURECKO NAPOMAHAJ ISLAMISTUM

 

Portál WikiLeaks založený Julianem Assangem za účelem zveřejňování tajných dokumentů a politických usvědčení informuje, že vypsal odměnu 50 tisíc dolarů za video a audiomateriály z ostřelování nemocnice mezinárodní organizace Lékaři bez hranic v Kunduzu.

„Rozhodli jsme se zvýšit odměnu na 50 tisíc dolarů, abychom získali záběry a audiozáznamy z kabiny pilota, zprávu o vyšetřování a další materiály tohoto druhu, takové jako pravidla používání zbraní, platná v této době", píše portál.

Kromě toho zdůrazňuje, že na nemocnici střílely letouny USA AC-130, které zaznamenávají útoky na kamery s vysokým rozlišením. V souladu s vojenskou procedurou musí být dané materiály doplněny audiozáznamem z kabiny pilota.

Více: ODHALENO USA NIČI NEMOCNICE V SYRII


Nepřihlášený uživatel

#7182 Arogantní Berlín a kancléřčino morální velikášství

2016-02-17 14:40

„Nikdy v minulosti Berlín tak arogantně nezanedbával zájmy svých partnerů v EU. Kancléřce za to v Bruselu vystaví účet. Od vzniku Evropského společenství ještě nikdy nebyla Spolková republika v Evropě tak izolovaná. Na vině je z velké míry paličatost Merkelové. S ohledem na evropskou stabilitu je nejvyšší čas, aby (německá) vláda změnila svou politiku a přešla od morálního velikášství k uměřenosti a k pragmatismu," uvedl list Die Welt. Tak už tu svini kritizuje i donedávna ostře prouprchlický německý tisk, to už je co říct


Nepřihlášený uživatel

#7183

2016-02-17 14:43

MANIPULACE VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ OD ČT S 15.2.2016

OHLEDNĚ DEMONSTRACÍ 6.2.2016

ZAS Z NARODA A S WEBU CO PIŠÍ FAKTA UDELALI RUSÁKY TO AJI S LIDI VĚDĚJ PRAVDU JAK S NARODEM VYORAVAJ TED SE VÁM SNAŽÍ VNUTIT ŽE VYSÍLAJ FAKTA PRITOM VÁS SPROSTE OBELHAVAJ A DO MĚST A OBCI DÁVAJ UPRCHLIKY CO CTI ISLAM JAK DLOUHO SI NECHATE MAZAT MED KOLEM HUBY NARODE ČT ONI VĚDÍ KDO STÁL POD MASKOVÁNÍM PRED MINISTERSTVEM VNITRA ONI ANI PO TYCH LIDECH NEPÁTRAJÍ JAK VÁM BYLO LHÁNO VEŘEJNĚ!!!!MY JSME JIM UKRADNUTÍ V ČT 15.2.2016 TO VZALI DO RUK ZNÁMÍ MANIPULÁTOŘI CO TO VŠE ODVRÁTILI A SNAŽI SE VEHNAT LIDEM POTREBU PO POLICII ČR KTERA JELA V TE KOMEDII SNAD JIM NEVĚŘÍTE NARODE MY SI ZEMI OCHRANIME SAMI S POMOCI DOMOBRAN A VOJAKU V ZALOZE AJI HRANICE O TO JIM JDE ABY POLICIE MELA KONTROLU NAD OBČANY JAK TO JE VE FRANCII A POLSKU VE FRANCII S PODVRHEM ZVANEJ CHARLIE HEBDO UTOK NA ČASOPIS CHARLIE HEBDO!!!

VICE FR-Teroristický podvrh vo Francúzsku

VICE-PODLE NOTIČEK BRUSELU MANIPULACE MINENI ZVANÁ REPORTÉŘI ČT TAKTIKA OBELHANI NARODU TIPEM MY VYSÍLÁME PRAVDU

CO ČT PŘED VÁMI UTAJILA

Vlevo na fotografii v černobílé bundě s černou kapucí je David Havlík z České televize.

VICE-VÝZVA: Kukláči ze sobotní demonstrace bez maskování! Kdo je zná? Ozvěte se nám!


Nepřihlášený uživatel

#7184

2016-02-17 14:55


Nepřihlášený uživatel

#7185 Pravá tvár prisťahovalcov v Nemecku

2016-02-17 14:58

J NAŠI POLICII TOHLE TAKY ČEKA POKUT NEDOSTANE ROZUM-Pravá tvár prisťahovalcov v Nemecku


Nepřihlášený uživatel

#7186

2016-02-17 15:37

Ministr Zaorálek povede delegaci na zasedání Rady pro zahraniční věci a Rady pro obecné záležitosti v Bruselu

Ministr zahraničních věcí ČR Lubomír Zaorálek se ve dnech 15. a 16. února 2016 v Bruselu zúčastní v čele české delegace zasedání Rady pro zahraniční věci a zasedání Rady pro obecné záležitosti.

Rada pro obecné záležitosti se bude věnovat přípravě jednání Evropské rady ve dnech 18. a 19. února 2016, která se na svém zasedání bude zabývat zejména britskými návrhy na reformování EU, dále aktuálními otázkami migrační krize a ochrany vnějších hranic EU.

vice-Ministr Zaorálek povede delegaci na zasedání Rady pro zahraniční věci a Rady pro obecné záležitosti v Bruselu


Nepřihlášený uživatel

#7187

2016-02-17 15:56

Česká republika:

Televize Prima si stojí za reportáží o rodině křesťanských uprchlíků z Iráku. V ní jeden z nově přistěhovalých mužů přirovnal nabídnuté bydlení v Jihlavě k přemalovanému kravínu. Hostitelská organizace Generace 21 ale tvrdí, že televize špatně přeložila jeho vyjádření. Podle redaktora si fond nepřál, aby se reportáž odvysílala.

Soudní překladatel Nazih Albahri převedl slova uprchlíka Georga Batta z arabštiny do češtiny doslova takto: „Nejdůležitější pro mě je vhodné bydlení. A pokud budu bydlet v nějakém kravíně, který je znovu přemalován, tak takové věci nebudu v žádném případě akceptovat a vrátím se do Iráku.“

Reporter Primy Bohumil Roub upozornil, že na něj Generace 21 vyvíjela nátlak: „Ihned, jakmile jsme materiál nabrali, na nás začali představitelé multikulturního centra a pak nadačního fondu Nová generace 21 tlačit, abychom reportáž na téma nevyhovující bydlení nevysílali."

Co je příjemně překvapující, je nejen postoj televize Prima, ale i reakce masmédií. Jak Babišovky tak Bakalovky o tom referují celkem otevřeně. Uvidíme, jak dlouho to vydrží.

Německo:

Jedinci, ktorí sa rozhodnú zdieľať na sociálnych sieťach „radikálne“ alebo „xenofóbne“ názory, môžu v Nemecku prísť nielen o prácu, ale aj o deti. Nemusia pritom spáchať ani trestný čin.

Podľa právnikov majú politické a náboženské názory rodičov priamy vplyv na vývoj dieťaťa a môžu ho teda aj ohroziť. Preto by mal rodinný súd vyšetrovať prípady, kde sa rodičia často a nenávistne vyjadrujú napr. proti utečencom a na základe toho obmedziť daným rodičom ich rodičovské práva.

EU pod vlivem ... Merkelové

#7188 EU pod vlivem Německa ...

2016-02-17 17:58

Lepší být totálně pod vlivem alkoholu, než-li pod vlivem Merkelové a Německa!


Nepřihlášený uživatel

#7189

2016-02-17 18:01

K mohutné explozi došlo vedle ubytovny pro vojáky v centru Ankary v obvodu Kizilaj, oznámil televizní kanál NTV.

Turecký premiér Ahmet Davutoglu byl o incidentu informován.

CNN Turk oznámila, že jsou zranění, na místo události jedou ambulance.

K výbuchu došlo kolem 19.30 msk. Byl slyšet v mnoha čtvrtích turecké metropole. Na místo výbuchu přijíždějí hasičské čety. Podle předběžné informace, k výbuchu došlo, kdy kolem ubytovny jel vojenský vůz. Nad místem výbuchu se zvedají kotouče černého kouře.

Většinu obětí teroristického útoku v Istanbulu, v jehož důsledku zahynulo 10 a utrpělo zranění 15 lidí, tvoří pravděpodobně občané Německa, informuje agentura Reuters s odkazem na zdroje z kanceláře tureckého premiéra Ahmeta Davutoglua.

Na tiskové konferenci v Berlíně prohlásil předtím ministr zahraničí SRN Frank-Walter Steinmeier novinářům, že německé úřady vědí, že občané SRN padli za oběť teroristického útoku v Istanbulu.

Více: ISTAMBUL OBETI VYBUCHU OBČANE SRN


Nepřihlášený uživatel

#7190 TY NOVINKY VAM PISU STRASNE H..... ZE MANIPULUJI VEREJNE MINENI TO VAM NEREKNOU

2016-02-17 18:42

Syrská armáda zahájila ofenzívu na město Rakka, metropoli samozvaného chalífátu, oznámila RT. V tomto směru probíhají mimořádně urputné boje. Vojska syrského prezidenta Bašára Asada zatlačují bojovníky Islámského státu. Armádě se už podařilo vzít pod svou kontrolu významné body a výšiny nedaleko osady Zakíja.

„Podle našich plánů bude ofenzíva probíhat několika směry. Za prvé, k dvěma ropným přečerpávacím stanicím, a za druhé, od této výšiny až k bodu 535 na mapě. V prvním směru se podařilo našim vojskům pokročit o 6,5 km", řekl v interview pro RT syrský vojenský představitel.

Bojovníci Islámského státu neustále ostřelují pozice vládní armády. Kromě toho, sebevražední teroristé se pokoušejí přiblížit k pozicím vojsk v autech naložených výbušninou. Syrská armáda však podobné útoky úspěšně odráží.

Více: Syrská armáda zahájila ofenzívu na město Rakka, metropoli samozvaného chalífátu, oznámila RT. V tomto směru probíhají mimořádně urputné boje. Vojska syrského prezidenta Bašára Asada zatlačují bojovníky Islámského státu

TY NOVINKY A DALŠI PROAMERICKE NEZISKOVKY VAM PIŠÍ STRAŠNE H..... ZE MANIPULUJI VEREJNE MINENI TO VAM NEREKNOU A PREBIRAJI OD AMIKU INFA KTERA VIC NEUKAZI NO OSTUDA 


Nepřihlášený uživatel

#7191

2016-02-17 19:39

Ekonomická viabilita supersystémů odhaluje samotnou podstatu úpadku západní civilizace. Společným jmenovatelem je lidská touha po lepším životě. Schizma dualistického syndromu je všude kolem nás!

Poslední článek [1] o koncepci systému odmítnutí Nového světového řádu ponechal mnoho nezodpovězených aspektů takového procesu a jak je vidět i z diskuse níže pod zmiňovaným článkem, je potřeba jít ještě hlouběji ve vysvětlení procesů, které nás obklopují v Evropě posledních 27 let. Tento článek je svým obsahem doplněním teorie systémů, ale kdo se o problematiku zajímá, určitě se dozví několik podstatných zajímavostí. Principiálně události v Evropě i v České republice lze zcela jednoznačně vnímat jako vnitřně-vnější procesy, kdy vývoj společnosti a potažmo civilizace je definován zvláštní věcí, která se nazývá „Dualistický syndrom supersystémů“ a je to regulační mechanismus každého režimu, společenství nebo útvaru. Jeho pochopení nám pomůže vysvětlit naší vlastní povahu.

Axiomatické váhy společnosti

Každý společenský systém lze zjednodušeně zobrazit jako miskové váhy, kdy na každé misce je jeden ze dvou určujících faktorů společnosti, tzv. axiomů. Společenské zřízení může mít mnoho podob a názvů, říše, království, konstituční monarchie, feudální systémy, kapitalismus, socialismus, komunismus, hybridní systémy jako např. Evropská Unie nebo Čína atd. Jenže společenské systémy jsou všechny nastavené tak, že je definují právě jen tyto dva axiomy v určitém poměru, které jsou ale vzájemně k sobě v antagonistickém postavení. Jedná se o tyto dva axiomy:

  • Každý člověk ve společnosti chce maximum svobody
  • Každý člověk ve společnosti chce maximum zdrojů

Ve skutečnosti všechny tyto systémy se snaží o ekonomicky a fyzikálně vyloučený proces, aby váhy dualistického syndromu začaly fungovat tak, že obě misky pomyslných vah mají jít dolů nebo nahoru současně. Z tohoto násilného procesu vzniká potom „zlom dualistického systému“ a obrazně řečeno dojde ke strhání vah. Společnost má tak málo svobod (anebo zdrojů), že dojde k obrovskému tlaku na opačnou misku vah, ale síla spočívající na první misce je už tak velká, že se váhy strhají. Propukne tak revoluce, povstání, exodus, emigrace, občanská válka, případně se zhroutí civilizace, pokud problém postihl více zemí. Současnou migrační krizi lze považovat za počátek zlomu dualistického systému, kdy procesy migrace jdou proti základním svobodám západní civilizace, elity se snaží migranty násilně integrovat proti vůli obyvatel a ekonomické misky vah přestávají být prioritní a prudce se začíná tlačit na misku svobod.

VICE-Ekonomická viabilita supersystémů odhaluje samotnou podstatu úpadku západní civilizace. Společným jmenovatelem je lidská touha po lepším životě. Schizma dualistického syndromu je všude kolem nás!


Nepřihlášený uživatel

#7192 VIDEO TURECKO OSTRELUJE KURDY NA SYRSKEM UZEMI

2016-02-17 20:03

Houfnice turecké armády ze základny Akcabar v pondělí ostřelovaly pozice bojovníků Kurdské strany demokratické unie (PYD) nalézající se za hranicí v Sýrii.

Více: VIDEO OD PONDELI TURECKA ARMADA OSTRELOVALA KURDY CO BOJUJI PROTI ISLAMSKEMU STATU


Nepřihlášený uživatel

#7193

2016-02-18 02:13

              


Nepřihlášený uživatel

#7194

2016-02-18 02:33

Samozřejmost.Obzvláště,když si Turecko BOMBARDUJE- kdy a kde se mu zlíbí !!

A NATO EVROPU NECHRÁNÍ !! Pryč,pryč!

STOP MIGRANTŮM

#7195 Jsem proti přijetí uprchlíků

2016-02-18 14:41

Integrace muslimských uprchlíků do evropské společnosti je nemožná. Museli by se zříci islámu a za to je podle koránu trest smrti. Pokud se islámu nezřeknou, musí podle něj žít. Pohrdají křesťany a ateisty vraždí. Pokud k nám někdo přijde, tak pouze na naše pozvání a se zelenou kartou v kapse (požadovaná profese). Jinak jen na turistické vízum. Ti, co sem přijdou pracovat a přivedou si rodinu, by neměli mít nárok na sociální dávky pro nezaměstnanou ženu a děti. Pokud odvádějí daně, tak pojištění jen pro sebe, vše ostatní si musí hradit hotově ze svého. Potom by si jako nekvalifikované síly dobře rozmysleli, jestli u nás z jednoho platu uživí celou rodinu a budou schopni zaplatit vzdělání a zdravotní péči. Potom by raději zůstali sedět doma, protože tam jsou životní náklady levnější než v Evropě. Azyl (pokud vůbec) tak jen dočasný, občanství nejdříve po 10 letech a v případě kriminálních činů odebírat (do 3. kolena min.). Tj. i dětem, které se tu narodí jejich nepracujícím ženám.


Nepřihlášený uživatel

#7196

2016-02-18 15:16

PROPAGANDA NOVINKY PROAMERICKÉ SR.... VEŘEJNÁ MANIPULACE MÍNĚNÍ Mluvčí Kremlu: Obvinění z útoku na syrské nemocnice kategoricky odmítáme

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov „kategoricky odmítl” nařčení, že za pondělním útokem na nemocnice a školu v Sýrii stálo ruské letectvo. Zemřelo přes pět desítek lidí, desítky dalších byly zraněny. Moskvu z útoku na jednu z nemocnic podezírá organizace Lékaři bez hranic. S přímým obviněním pak přišlo Turecko.

BEZ DUKAZU-PROAMERICKÉ SR.... VEŘEJNÁ MANIPULACE MÍNĚNÍMluvčí Kremlu: Obvinění z útoku na syrské nemocnice kategoricky odmítáme

 

FAKTA S DUKAZY MEDIA ZAMLČUJÍ-Portál WikiLeaks založený Julianem Assangem za účelem zveřejňování tajných dokumentů a politických usvědčení informuje, že vypsal odměnu 50 tisíc dolarů za video a audiomateriály z ostřelování nemocnice mezinárodní organizace Lékaři bez hranic v Kunduzu.

„Rozhodli jsme se zvýšit odměnu na 50 tisíc dolarů, abychom získali záběry a audiozáznamy z kabiny pilota, zprávu o vyšetřování a další materiály tohoto druhu, takové jako pravidla používání zbraní, platná v této době", píše portál.

Kromě toho zdůrazňuje, že na nemocnici střílely letouny USA AC-130, které zaznamenávají útoky na kamery s vysokým rozlišením. V souladu s vojenskou procedurou musí být dané materiály doplněny audiozáznamem z kabiny pilota.

Více: ODHALENO USA NIČI NEMOCNICE V SYRII

Více: OBYVATELE ALEPPA VYTAJI ASADOVU ARMADU

JAK TAK SE MĚ ZDÁ ŽE USA DĚLÁ FURT PROPAGANDU A RUSKO NEDĚLÁ NIC A CHRÁNÍ EVROPU PROTI ROSPADU A ISLAMU TU VIDITE JASNÝ DUKAZ ZE PRO AMERICKÁ PROPAGANDA OVLÁDÁ NAŠE MEDIA JA NEVĚŘÍM UŽ ANI SLOVO O RUSKU A B.ASADU NJN NECHTEJ ABY SE UKAZALO ZE ZA VSE MUZE USA CO ZNIČILO TOLIK ZEMI 


Nepřihlášený uživatel

#7197 A NEZDÁ SE MĚ ŽE BY RUSKO NĚJAK DESTABILIZOVALO EVROPU

2016-02-18 15:33

A NEZDÁ SE MĚ ŽE BY RUSKO NĚJAK DESTABILIZOVALO EVROPU SPIŠE TO VIDÍM U EU A USA JAK NÁM NIČÍ EVROPU VŠUDE 


Nepřihlášený uživatel

#7198

2016-02-18 15:49

USA NACIST


Nepřihlášený uživatel

#7199 Vznik Protektorátu Čechy a Morava (15. březen 1939)

2016-02-18 16:00


Nepřihlášený uživatel

#7200 AMERICKA PROPAGANDA V EVROPĚ LŽIVÁ VEŘEJNÁ MANIPULACE MÍNĚNÍ

2016-02-18 16:54

JAK TO JE U NÁS VŮČI RUSKU PRO AMERICKA PROPAGANDA V EVROPĚ

LŽIVÁ VEŘEJNÁ MANIPULACE MÍNĚNÍ