Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7190 TY NOVINKY VAM PISU STRASNE H..... ZE MANIPULUJI VEREJNE MINENI TO VAM NEREKNOU

2016-02-17 18:42

Syrská armáda zahájila ofenzívu na město Rakka, metropoli samozvaného chalífátu, oznámila RT. V tomto směru probíhají mimořádně urputné boje. Vojska syrského prezidenta Bašára Asada zatlačují bojovníky Islámského státu. Armádě se už podařilo vzít pod svou kontrolu významné body a výšiny nedaleko osady Zakíja.

„Podle našich plánů bude ofenzíva probíhat několika směry. Za prvé, k dvěma ropným přečerpávacím stanicím, a za druhé, od této výšiny až k bodu 535 na mapě. V prvním směru se podařilo našim vojskům pokročit o 6,5 km", řekl v interview pro RT syrský vojenský představitel.

Bojovníci Islámského státu neustále ostřelují pozice vládní armády. Kromě toho, sebevražední teroristé se pokoušejí přiblížit k pozicím vojsk v autech naložených výbušninou. Syrská armáda však podobné útoky úspěšně odráží.

Více: Syrská armáda zahájila ofenzívu na město Rakka, metropoli samozvaného chalífátu, oznámila RT. V tomto směru probíhají mimořádně urputné boje. Vojska syrského prezidenta Bašára Asada zatlačují bojovníky Islámského státu

TY NOVINKY A DALŠI PROAMERICKE NEZISKOVKY VAM PIŠÍ STRAŠNE H..... ZE MANIPULUJI VEREJNE MINENI TO VAM NEREKNOU A PREBIRAJI OD AMIKU INFA KTERA VIC NEUKAZI NO OSTUDA