Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7279 NA UKRAJINĚ SE HRNE NOVÁ REVOLUCI SVRZENI UKRAJINSKE VLADY A USA LID SE PROBOUZI

2016-02-24 13:57

Druhé výročí Majdanu. Francouzský dokument „Masky revoluce“ – video se slovenskými titulky

Před dvěma lety 22. února 2014 byl po tzv. Euromajdanu sesazen ukrajinský prezident Viktor Janukovyč a byla vytvořena nová vláda, vedena Arsenijem Jaceňukem. Francouzský spisovatel a investigativní  novinářPaul Moreira natočil o ukrajinské revoluci dokument, proti jehož odvysílání Ukrajina marně protestovala (více) a který nově vkládám se slovenskými titulky. K druhému výročí několik oficiálních informací:

Původ Eromajdanu

21. listopadu 2013, den poté, co ukrajinská vláda pozastavila přípravy pro podpis asociační dohody s Evropskou unií, kterou prezident Janukovyč označil jako „pro Ukrajinu zatím nevýhodnou“, propukla několikaměsíční série protestů, známá pod názvem Euromajdan. Hlavním požadavkem masových protestů bylo odstoupení prezidenta Janukovyče, podepsání asociační dohody s EU a propuštění bývalé premiérky Julie Tymošenkové z vazby.

24. listopadu se na kyjevském náměstí Nezávislosti sešlo 100 až 200 tisíc lidí. Demonstranti nesli ukrajinské a evropské vlajky, skandovali hesla jako „Ukrajina je Evropa“

VICE-Druhé výročí Majdanu. Francouzský dokument „Masky revoluce“ – video se slovenskými titulky

NA UKRAJINĚ SE HRNE NOVÁ REVOLUCE SVRZENI UKRAJINSKE VLADY A USA LID SE PROBOUZI ZATIM CO EVROPA JEN ČEKÁ A NEKONÁ!!!!!SVRHNĚTE TY DIKTATORY VE VLADĚ TO TU CHCETE 200 MEŠIT JAK UŽ SE STAVIJOU V NĚMECKU S VYSTABOU POMAHA ARABSKA ZEM EMIRATY!!!!A ODSTUPME OD ARABSKE DOHODY TTP!!!