Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#8451 Re: Re: Jediný prezident ČR, který nekradl

2016-04-08 04:56

#8446: - Re: Jediný prezident ČR, který nekradl 

 jako jediný z prezidentů ČR si to pan Havel zaslouží


Nepřihlášený uživatel

#8452 TERORISTI

2016-04-08 05:03

nejvíce podporujete terorismus vy, ubožáci a kecálkové, šíříte jen nepravdy, vyzýváte k násilí, žádné řešení však nemáte. asi máte hromady času, tak posedáváte po hospodách a vymýšlíte nesmysli. extrémisté jako konvička, bartoš , okamura a zeman teroristům nahrávají nejvíce, tím pádem terorismus podporují. šířením lží a propapagandy se snažíte ovlivňovat veřejné mínění a rozkládat společnost. to se vám však nikdy nepodaří, jste jenom jedinci, rozumných lidí bude vždy víc

Když ČT LŽE lžou i Havlojdi

#8453 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v prognosťák

2016-04-08 07:38


Nepřihlášený uživatel

#8454 Re: TERORISTI

2016-04-08 07:40

#8452: - TERORISTI 

 a máš důkaze o tom co krmiš

Když ČT LŽE lžou i Havlojdi

#8455 Re: TERORISTI

2016-04-08 07:55

#8452: - TERORISTI 

 jediný kdo potporuje terorismus je MINISTERSTVO VNITRA,ČSSD KDU-ČSL,ANO,TOPO9,ATD!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#8456 Re: Zrušení povinnosti muslimských chlapců podávat ruku učitelkám pobouřilo Švýcarsko

2016-04-08 08:34

#8393: - Zrušení povinnosti muslimských chlapců podávat ruku učitelkám pobouřilo Švýcarsko 

 Fascinující snaha multikulti masochistů o integraci neintegrovatelného a toleranci k naprostro netolerantnímu. Je to jako rozhodnout se integrovat kanibali s Amazonského pralesa a divit se že jejich kultura spočívající v pojídání kolemjdoucích interferuje s kulturou kolemjdoucích. 

Tomáš

#8457 Re: TERORISTI

2016-04-08 08:51

#8452: - TERORISTI 

 Teroristy podporují ti, kteří do naší země zvou islám, kteří neustále ustupují před jeho požadavky, kteří nechají ve svých městech bujet radikální islám, nechají v mešitách kázat radikální imámy a z falešné humanity se k tomuto jevu staví zády, z politické korektnosti delikty islamistů metou pod kobereček a dělají, že se nic neděje a pak se strašně diví a oblbují veřejnost falešným soucitem, když se nějaký někde odpálí a zabije x desítek obyvatel. A to rozhodně Konvičkové, Okamurové, Bartošové a Zemanové nedělají. Když tedy dle vašeho jednoduchého mozečku terorismus způsobují výše jmenovaní, proč tedy není žádný v naší zemi, ale řádí v zemích s tradičně otevřenou náručí jako je Francie, Anglie, Belgie apod? To je asi příliš těžká otázka pro vaši naivní, mediálním průplachem totálně vymytou hlavičku, že? Tak já vám na ni odpovím sám, abyste se příliš netrápil, protože míra terorismu je přímo úměrná počtu muslimů v zemi (proto je také nejvíce útoků v islámských zemích a to, co je v Evropě, je jen špička ledovce) a plně odpovědni jsou za ni ti, kteří sem muslimy zvou, tedy především lidé jako Dienstbier, Schwarzenberg, Špidla, Kohout, apod. Ale naštěstí tito zabednění sluníčkáři, kteří se snaží islámofilní propagandou ovlivňovat veřejné mínění a ze své hlouposti (či podlosti?) by nechali obětovat naši zemi na oltář radikálního islámu, jsou jen jedinci, rozumných lidí, odsuzujících islámská zvěrstva a průnik této barbarské kultury do naší (zatím) bezpečné země, bude vždy víc.

KDYŽ ČT LŽE LŽOU A ŘVOU AJ HAVLOJDI NACKOVE VRAHOVE S UKRAJINY

#8458 Re: TERORISTI

2016-04-08 10:41

#8452: - TERORISTI 

 TADY MÁŠ PODPURCE TERORISTU HAVLOJDE!!!!! 

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

RFID OTROČENÍ VLASTENCŮ-Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

Supervyčúraní = "vychcaní uprchlíci"

#8460 Supervyčúraní = "vychcaní uprchlíci" chtějí tu nejvyšší kvalitu

2016-04-08 12:36

cituji:

"Chceme do pravého Německa. Uprchlíci odmítají menší německá města

Chceme žít ve „správném” Německu. S těmito slovy běženci opouštějí menší města, která jim nabízejí ubytování i práci, a odcházejí do velkoměst. Ta přitom nápor uprchlíků nezvládají."


Nepřihlášený uživatel

#8461 Re: Re: Re: Jediný prezident ČR, který nekradl

2016-04-08 12:37

islámské německo

#8462 Re: Supervyčúraní = "vychcaní uprchlíci" chtějí tu nejvyšší kvalitu

2016-04-08 12:44

#8460: Supervyčúraní = "vychcaní uprchlíci" - Supervyčúraní = "vychcaní uprchlíci" chtějí tu nejvyšší kvalitu 

 německo už je stracene bude z něj islámský chalifat a megera bude litovat že si pozvala muslimy do německa bude mezi prvnimy v evropě kdo umře až ji muslimové podřiznou hrdlo a nebo ji vyřidijou němci za zradu naroda


Nepřihlášený uživatel

#8463 Re: Re: Re: Re: Jediný prezident ČR, který nekradl

2016-04-08 13:09


Nepřihlášený uživatel

#8464 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v progno

2016-04-08 13:10


Nepřihlášený uživatel

#8465 Re: Re: TERORISTI

2016-04-08 13:11

#8457: Tomáš - Re: TERORISTI 

 kolik Konvička dostane? a bartoš?


Nepřihlášený uživatel

#8466 OD KDY JE STRACH CTNOST?

2016-04-08 13:12

nejvíce podporujete terorismus vy, ubožáci a kecálkové, šíříte jen nepravdy, vyzýváte k násilí, žádné řešení však nemáte. asi máte hromady času, tak posedáváte po hospodách a vymýšlíte nesmysli. extrémisté jako konvička, bartoš , okamura a zeman teroristům nahrávají nejvíce, tím pádem terorismus podporují. šířením lží a propapagandy a udržováním strachu ve společnosti se snažíte ovlivňovat veřejné mínění a rozkládat společnost. to se vám však nikdy nepodaří, jste jenom jedinci, rozumných lidí bude vždy víc


Nepřihlášený uživatel

#8467 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v pr

2016-04-08 13:48


Nepřihlášený uživatel

#8468 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v pr

2016-04-08 13:51

#8464: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v progno 

 

Vážení, napadlo Vás proč jsou všichni rusofobové na Váš AERONET web tak nas..ní?

Vážení, napadlo Vás proč jsou všichni rusofobové na Váš AERONET web tak nas..ní? Ne proto, že snad hlásáte ruskou propagandu, ale spíš proto, že mluvíte pravdu a oni neví jak své lži zakamuflovat a jak Vás umlčet.
Snaží se snaží, jak jim síly a dolary dovolují, ale pořád to nestačí. A myslím, že ani miliardy dolarů jim nepomůžou. Proč nekonají takový hon na ostatní podobné weby, ale Aeronet se vymyká? Snad proto, že nepracujete s úzkým pohledem na události, ale díváte se na věci z globálního hlediska a to někomu set sakra vadí… Vidíte někomu do kuchyně a hledá způsob, jak se Vás zbavit.
Ale už to nejste jenom vy provozovatelé webu, máte už své následovníky, kterým jste otevřeli oči a kteří prozřeli jak byli svou vládnoucí garniturou léta podváděni a oblbováni bludy z maistreamu. Takže vydržet, jejich čas se krátí…Nic netrvá věčně, ani USA a dolar 

VICE-Další zoufalý pokus o poškození Aeronetu nevyšel, bylo však prý zjištěno, že nejsme Rusové! Aneb gól do vlastní brány neziskovek?

čt lže
Nepřihlášený uživatel

#8469 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v pr

2016-04-08 13:52

#8464: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v progno 

 kde maš ty dukazy a přestante šiřit propagandu na čt vždyt vysilate hnuj a špinu 


Nepřihlášený uživatel

#8470 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem

2016-04-08 14:05

#8469: čt lže - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem v pr 

 TOHLE TADY PIŠE A SPAMUJE NESMYSLEMA S ČT H..... CO NEMAJ VLASNTI ROZUM TO SOU TY LIDÉ CO TU PIŠÍ JAK JE AERONET RUSKY ALE ZATÍM SEM NEVIDĚL JEDINÝ DUKAZ O AERONET ZE BY BYL RUSKY 

Až bude těmto konfliktům konec, bude nutné zajistit, aby se nic podobného už neopakovalo ( pomocí zákonů na obranu evropské etnicity a kultury) a potrestat všechny viníky zodpovědné za imigraci milionů kulturně nekompatibilních imigrantů. Mezi spoluviníky patří i běžní xenofilové - osoby vyhledávající vztahy s negroidy a muslimy, pomáhající jim získat občanství, propagátoři rasového míchání, islamofilové, ochránci barevných menšin apod. Mnozí barevní pachatelé násilných zločinů se do Evropy dostali právě díky sňatku, nebo díky aktivní pomoci místních xenofilů.

VICE-ANTIMULTIKULTI LIDE PRO ISLAM ČR XENOFILOVÉ A DALŠÍ

VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR


Nepřihlášený uživatel

#8471

2016-04-08 14:48

Dopis a vzkaz M. Kocábovi: „Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní“!

Pane Kocábe,

naprosto chápu Vaše rozhořčení nad nedávným průběhem státní návštěvy čínského prezidenta Si-Ťin-pchinga zvláště, bylo-li provázeno tak nepřijatelně podlézavým a senilním způsobem ze strany prezidenta Miloše Zemana. Člověka, který po padesáti letech, kdy Československo získalo opět svobodu a bezpečnostní záruky, tyto jistoty stále více ohrožuje, když se zcela nepochopitelnou umanutostí manipuluje s vítězným polistopadovým směřováním naší zahraniční politiky a nevídaným a ponižujícím způsobem se vnucuje Rusku i Číně. To zcela jistě zasluhuje tvrdé a jasné odmítnutí a odsouzení a to zvláště, když by kroky Miloše Zemana za tichého přihlížení občanské společnosti mohly vést k nebezpečnému odklonu Česka od EU a NATO, což by pro nás mělo fatální důsledky. Nejen ekonomické, ale i hodnotové a bezpečnostní. Zde bych však měl, pane Kocábe, hned několik faktických poznámek.

     Jednak máte zcela pravdu, že kroky Miloše Zeman jsou realizovány skutečně za tichého přihlížení (bohužel) občanské společnosti, přestože k jeho pozitivním činům není třeba ani humbuku, ani jiné hlučné podpory. Za další správně podotýkáte, že tak činí za přihlížení občanské společnosti, což je veličina, kterou zcela jistě nedisponuje Vaše kavárenské spolčení, což by prý mělo, jak důrazně zmiňujete, pro nás fatální důsledky. Zde byste měl možná upřesnit, koho tím „nás“ myslíte, protože mezi „vámi“ , resp. kavárenskými havloidy a ostatními občany, tedy občanskou společností, je výrazný rozdíl v chápání kroků prezidenta M. Zemana. V neposlední řadě, většina občanů nesdílí Vaše názory a proto se ani neztotožňuje s Vašimi obavami, že odklon České republiky od EU a NATO by mělo pro ČR fatální důsledky. Pokud ano je otázka, koho by to postihlo nejvíce?

VICE-Dopis a vzkaz M. Kocábovi: „Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní“!


Nepřihlášený uživatel

#8472

2016-04-08 14:49

VIDEO: Buď Němec! Děsivé dystopické video o současném Německu v podání německého baviče! [CZ Titulky]

Jan Böhmermann je oblíbeným německým bavičem, který si v poslední době nebere servítky ve své kritice německého multikulti. V poslední době zaujal především svojí básní proti tureckému prezidentu Erdoganovi, za kterou ho nyní prošetřuje německá policie kvůli porušení zákona, který zakazuje urážlivé výroky proti lidem jiné etnické kultury nebo náboženství [1]. Kromě psaní se však věnuje i skládání písní a k jedné z nich natočil i velice povedené video. Skladba „Be Deutsch – Achtung! Germans on the rise“ je těžkým sarkasmem na současnou sebevražednou politiku multikulti v Německu. Začátek klipu se odvolává na odkaz 9. listopadu. To je v Německu známé datum tzv. Křišťálové noci z roku 1938, kdy nacistické skupiny v Německu a v Sudetech provedly útoky proti židovským obchodům a rozbíjely výkladní skříně, což je dodnes považováno za datum počátku holokaustu, i když ne všichni historikové se na tomto shodují, protože plán na konečné řešení židovské otázky přišel až počátkem roku 1942 na konferenci ve Wannsee podle návrhu R. Heydricha.

VICE-VIDEO: Buď Němec! Děsivé dystopické video o současném Německu v podání německého baviče! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#8473

2016-04-08 14:50

VIDEO: „USA nikdy nedopustí spojení Německa a Ruska“. Ukrajina jako prostředek a Holandsko jako velitel, který v referendu Ukrajinu právě odepsal. A papež s vlajkou Ukrajiny

Ke vložení úvodního videa z roku 2015, které jsem kdysi vložila do článku zde, mě motivoval článek s názvem „Expert: Vlivné lobby v USA vráží klín mezi Evropu a Rusko“, který se v překladu právě objevil zdea z nějž cituji:

„Jak řekl francouzský generál a odborník v oblasti geopolitiky Jean-Bernard Pinatel v rozhovoru pro list Atlantico, aby si Spojené státy udržely světové prvenství, tyto lobby brání Rusku a Evropě k vytvoření strategického partnerství. Za tímto účelem provedly převrat na Ukrajině a „dostaly na kolena“ Francii a Německo, uvedl expert pro Atlantico.“

Podle Pinatela, je prvořadým cílem americké zahraniční politiky zabránit vzniku Eurasie, tj. zřízení unie nebo strategického partnerství mezi Evropou a Ruskem, a tento úkol je v zájmu všech lobby. Psal o tom i Zbigniew Brzezinski ve své knize „Velká šachovnice“:„Ztráta Ukrajiny byla geopoliticky důležitá kvůli značnému omezení geostrategického výběru Ruska … Nicméně, bez na Ukrajiny a jeho 52 miliony slovanské populace, by jakýkoli pokus ze strany Moskvy znovu vytvořit euroasijskou říši, přispěl k tomu, zdá se, že by se izolované Rusko zapletlo do vleklých konfliktů při obraně svých národních a náboženských zájmů s neslovanskými národy.

VICE-VIDEO: „USA nikdy nedopustí spojení Německa a Ruska“. Ukrajina jako prostředek a Holandsko jako velitel, který v referendu Ukrajinu právě odepsal. A papež s vlajkou Ukrajiny

Nepřihlášený uživatel

#8474 Re: OD KDY JE STRACH CTNOST?

2016-04-08 17:47


Nepřihlášený uživatel

#8475 Re:

2016-04-08 17:51

#8471: -  

 Čínský prezident byl nedávno na oficiální návštěvě v USA u B. Obamy !!! A byl přivítán se všemi poctami !!!

(tolik ještě odpověď tomu TROLLOVI !!!)