Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

GM potravinyAlien Agendy a chemtrails

#9426 GM potravinyAlien Agendy a chemtrails

2016-05-16 17:31

  • Zkouškou současného stavu

    VYSVĚTLIT terminálu nemoudrosti EndTime

    - Aktualizace eseje publikované v červnu 1998 -

    Dr. JS Chiappalone

  • chemtrails

    Který i ty inertní mozky jsou nyní pozorování, jsou zlověstný jako většina paranoidní osoby podezřelé. Tyto výpotky jsou využívány k distribuci celou řadu látek, které jsou určeny ke změně tělesné a duševní pohody a genetický kód člověka v masovém měřítku. Stejně jako různépriony , chemtrails obsahují další činidla, která jsou spojená se na genech lidí a způsobit různé mutace, když jsou spuštěny mechanismů, které přináší těch, kteří registrován na chemtrails nasycení lidstva.

    Biologické složky nalezené v testech chemtrails aver k tomu, že taková může dobře být tento případ. Uvědomuji si, to je nad rámec většiny lidí pochopit a / nebo přijmout. Nicméně, scénář je realitou.

    Plnější pochopení může přijít jen s mírou vědomím skutečnosti, že existují jiné Vědomí, na rozdíl od těch lidí, kteří se snaží předefinovat existenci na této rovině, a pracují proti těm, kdo pomoc při nápravného procesu jsem se zmínil.

    GM potraviny

    Zdánlivě komerčně zvuk Praxe používání geneticky modifikovaných potravin ve všech aspektech potravinového řetězce není nic víc než tajné a velmi cílevědomou pokus Archóni napadnout genetické bazény vegetace, zvířata a lidi, aby jim manipulovat dle libosti v důsledku chod.

    Ostatní účinky těchto potravin, jako jsou alergie, buněčný stres, apod, které se mohou aktivovat onemocnění způsobující prionů v těch, které nejsou chráněny určité očkování daných cizinci (obvykle v době silných únosů), jsou v podstatě bonus k nim experimentování, vměšování zlé mimozemšťany.

    Alien Agendy

    Stále více a více lidí začíná uvědomovat cizinců mezi nás a kolem nás. Navzdory snahám skeptiky - kteří jsou skutečně naprogramovány fanatici se snaží udržet letadlo ve vytrvalých nevědomosti - lidé se probouzejí do reality UFO , cizinců , únosů mimozemšťany , bytosti, a vchody do, jiných dimenzí , atd, atd.

    I předpovídají, že množství fyzické důkazy, které potvrdí tyto jiné aspekty Větší realitě bude explodovat a nechat nikoho na pochybách o tom, co se děje.

  • VICE-alien_humanitymanipulationalien
Mediální manipulace Je to všechno špatné zprávy, po celou dobu.

#9427 Mediální manipulace Je to všechno špatné zprávy, po celou dobu.

2016-05-16 17:38

Zbrane hromadného nesledované - médiá, reklama a sociálne programovanie

Masmédia je největší dálkové ovládání všech dob, a my všichni existovat uvnitř čtyři-obezděné idiot box, které ovládá.

Manipulace myšlení a chování je součástí našeho každodenního života přijatých. Pokaždé, když jsme se zamknout oči na tiskové příběh, ať už na trubku, na obrazovce, tablety nebo postaru, prostřednictvím novin, kupujeme do perspektivy, která může nebo nemusí být naše vlastní.

Čteme věci, a snadno ho přijímají jako skutečnost, často aniž by se obtěžoval zdroj informací nebo si čas na provedení due diligence a výzkum předmět hlouběji.

My pak předat některé z těchto informací druhým, a virový účinek může nyní, internetových a mobilních telefonů, cestovat v celosvětovém měřítku během několika minut. Pokud byste chtěli skutečně ovládat mysl mas,

  • Existuje snad lepší způsob, než kupovat čas na médiích masy nejvíce navštěvují?

    A nejúčinnější typy médií nejschopnějších manipulovat naše chování a změnit způsob, jakým si myslíme, že ... a dokonce i konzumovat?

Sdělovací prostředky, reklama ... a teď sociálních sítí . Připravte se mít svůj kanál změnil, protože s naprostou výši sociální programování tváří v tvář na denní bázi, jste již pod kontrolou své vlastní ovladače.

Mediální manipulace

Je to všechno špatné zprávy, po celou dobu.

Příběhy, které nás bombardují v televizi, rozhlase a dokonce i sociálních sítí často mají tendenci být depresivní ,strach a úzkost provokující ... a oni šíří jako požár. Ale všichni víme, že dobré věci se stávají ve světě.

Proč se tedy média láska zaměřit se na krev, gore a násilí? Protože jsme na něj reagovat, to je důvod, proč ... negativní zprávy příběhy dominují zprávy, protože jsme hard-wired na více reagovat na ně. Je to jednoduché mozek věda, opravdu, a pamatující na naše dnů potřebovat každý kousek zprávy bychom mohli najít, aby byla zajištěna naše přežití.

A hodně z těch zpráv podílí FEAR ...

Dravci, nedostatek potravin a vody, špatné počasí, jiné ošklivé lidi ... naše primitivní mozek reaguje na špatné zprávy, protože najednou jsme potřebovali vědět všechno.

Kdo pečuje o dobré věci, když tu byla šance na smrt za každým rohem? Ve své knize tajnými společnostmi a psychologické války , autor Michael A. Hoffman vyvolá silnou stránkou pro pokrytectví a smíšených zpráv médií odesílá, a to zejména pokud jde dva z nejoblíbenějších věcí sledovacím obecenstvu je - sex a násilí.

"Všimli jste si někdy, jak se televizní a tisková média křičet ochraptění ve zpravodajských dokumentů, úvodníky a těžkých analytické kousky o" rostoucí pornografie, trestný čin, násilí, přestřelek ", atd?

 A přesto ve stejném TV Guide oznámil nejnovější speciální na "Krize sexu a násilí" se objeví inzerát na Miami Vice, dále jen "ukazují, že vám přináší akci a vzrušení, které jste zvyklí", atd

 Nebo vaše noviny odsoudí sexu a násilí v nejvznešenější smyslu, ale tam v sekci zábavy je polovina-stránkový reklama na nový "akční" film doprovází fotografie žen v řetězci bikinách a vysoké podpatky mazlení automatické pistole a kulomety ".

Hoffman nazývá Double-mysl sdělovacích prostředků , a my všichni jsme vinni nákupu mimo, a zpátky do každé ze dvou myslí ... ten, který odpuzuje a ten, který přijímá.

 Využití obrazů měnit naše emoce je prastarý způsob, jak manipulovat chování odpovědí, a média vyniká v snímky, které nás šokuje, nás děsí, a nás dráždí.

   VICE-Zbrane hromadného nesledované - médiá, reklama a sociálne programovanie

Bavarian Illuminati, s cílem připravit cestu pro New World Order diktatury.

#9428 Bavarian Illuminati, s cílem připravit cestu pro New World Order diktatury.

2016-05-16 17:39

Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hla

#9429 Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hla

2016-05-16 17:40

Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

VICE-Bushův nový světový řád

VICE-De-neamerikanizuje svět

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy


Nepřihlášený uživatel

#9430 Skutečnost, a ne fikce.

2016-05-16 17:42

Skutečnost, a ne fikce.

.Obhajuje, jako je Paul Bremer , pro extrémní laissez faire hospodářských politik, se pokusil přepsat iráckou ústavu, aby podporovaly bezplatný systém na trhu neoliberálních ekonomických principů, aby bylo obzvláště snadné pro cizí národy na vlastní irácké zdroje.

A pokud se vám udělat si vlastní průzkum, budete se dozvědí, že USA neměla reptání se Saddámem Husajnem, dokud kopal ropné společnosti z Iráku, protože chtěli, aby lví podíl na zisku. On znárodněna olej.

To je fakt a ne fikce.

Izrael těžil tím, že má jednu ze svých sousedních nepřátel, a sice Saddáma Husajna a jeho stálé armády, oslabené a spoustu práce. Není to náhoda, že obhajuje a novinových vědátoři většina defenzivních o naší invazí stalo, že se silnými obhájci izraelské pravice bude.

Důkazy jasně ukazuje, že někteří izraelští fanoušci byli součástí kultury klamu, aby nás do války s Irákem - tak, jak jsou nyní pracuje, aby nás do války s Íránem s podobným vzorem falešné inteligence. Stejně tak je pravdou, že bez ohledu na Středním východě skupina přechovává nepřátelství vůči Izraeli je nyní považován za teroristu v přírodě pro Američany.

Je fakt, že izraelská lobby tlačil tvrdě pro válku s Irákem.

Pravicoví politici, zejména křesťanské a židovské, kteří mají rádi, aby podporovaly předsudky proti všemu, co muslimský Arab a prospěch. Vzhledem k tomu, 9-11 tam byl konstantní propagandistické válce proti muslimům na celém západních zemích. (Toto není argumentovat, že Američané by neměli mít na pozoru před cizích motivů.)

Ale faktem je, že ti, kteří si nepřejí muslimy mít vliv v této kultuře mají jasně mzdami velkou propagandistickou kampaň Západu na strach a nedůvěra obrovská část světové populace - jako "kulturní srážky" nebo střet civilizací podobně jako středověká éra křížových výprav.

To znamená, že nepřátelé Izraele se staly naše nepřátele jako "neokonzervativní" propagandistická kampaň harfy na "islamo-fašismus", "islamo-extremismu" a "islamo-fanatismem".

Zatím je tato událost slouží k dalšímu přesvědčit Američany, Izrael Ameriky "přirozený" spojence a partnera proti silám zla . (Zatím pravicoví Izraelci také nejsou ochotni oddělit církev od státu a proto se diskriminovat ty, které nejsou židovský Proto se příliš nesdílejí naše demokratické hodnoty rovnosti pro "všechny" lidi. - Stejně jako mnoho teokratických zemí na Středním východě. )

To je názor, ale stále odráží realitu.

Politicky motivované lidi s touhou použít "strach", konkrétně proti terorismu jako záminku pro omezení a zničit občanské svobody a svobody běžně ctěn v demokratických zemích.

Stali jsme se fašistickým státem s vnitřní bezpečnosti dohledem. Toto krácení je podobný těm, kteří i nadále snažit, aby cenzuroval svobodu projevu - a znesnadnit mít právo na "spolupracovník" via technologií, jako je internet.

Taková mentalita je dovoleno špehovat občany "privatizovaných" korporací a nezodpovídají se daňovým platební veřejnosti, která vyplatily organizacím, aby tajně špehovat a evidovat na jeho vlastní občané. Obama a jeho tým udělal nic dělat skutečné a podstatné změny , a ve skutečnosti posílily tuto tyranii.

 Krácení našich svobod je skutečnost a ne fikce.

VICE- 9 - 11 - Kdo opravdu Těžil ?

Protokoly Sionu" je NWO Blueprint

#9432 Protokoly Sionu" je NWO Blueprint

2016-05-16 17:45

"Protokoly Sionu" je NWO Blueprint

"Pokud se to stát nemůže uznat Boha, pak se ostatní státy nemohou ... A nakonec United States of America nebude moci uznat, která je zdrojem našich práv a svobod a která je zdrojem našich zákonů."

Soudce Roy Moore

Minulý týden Alabama hlavní soudce Roy Moore byl suspendován a jeho Desatero pomník odstraněn z rotundy Alabama soudní budovy. Vezměme si tu ironii: soudní příkaz "Ty Nepokradeš" je vykázán ze soudní budovy. Jak dlouho může pojetí spravedlnosti přežít, když je oddělen od víry v transcendentního morálního řádu? Jak říká Moore,je zdrojem našich práv je Bůh. Zrušit ho a brzy budeme mít žádná práva. Akce, které potvrdil oddělení církve a státu byl v odezvě na obleku od American Civil Liberties Union, je součástí celonárodní kampaň odstranit veškeré odkazy na amerického židovsko-křesťanské dědictví z veřejné sféry. ACLU je komunistická přední věnovaný zrušení Spojené státy a zavedení totalitního světovou vládu. Jsou po ďábelský plán vyložený v " Protokoly sionských mudrců ." Nesnáším, aby to znělo melodramatické, ale bohužel pravda může být velmi bizarní. Chci být špatně, protože pokud nejsem, síly odpovědné za nejhorší hrůzy minulého století jsou stále v ceně. Jsme v jedenácté hodině vícegenerační spiknutí navržen tak, aby první degradovat a pak zotročit lidstvo. 11.září prohlásil na začátku závěrečné fázi zřízení totalitní "nového světového řádu" (aka "globalizace".) Válka proti teroru je lest navržen tak, aby maskovat vytvoření policejního státu. K dispozici jsou nové vývoj každý den. Kanaďané nemůže smát na své pasy snímků, protože budou použity v rozpoznání tváří a kontrolních systémů. Všechny britské vozy budou vybaveny mikročipy, které "se automaticky ohlásí širokou škálu trestných činů.""VICE-Protokoly múdrych ľudí Zion".

Evropská unie je na pokraji sociálního a kulturního kolapsu

#9433 Evropská unie je na pokraji sociálního a kulturního kolapsu

2016-05-16 17:46

Evropská unie je na pokraji sociálního a kulturního kolapsu

nepopiratelný realita je stejně jednoduché jako ponuré:

  • Evropská unie nemůže absorbovat tolik uprchlíků.
     

  • Evropská unie nemá prostředky k jejich zastavení.

Masivní příliv uprchlíků představuje velmi složitý problém bezpečnosti, s nimiž se země Evropské unie nejsou připraveny řešit.

Všechny země Evropské unie mají tři základní nástroje, které lze použít k chránit před poruchami, nepokojů, trestných činů nebo invaze speciálními / bezpečnostních služeb služby, policie a armády.

Problém je v tom, že žádný z nich je schopna zvládnout uprchlickou krizi. Speciální / bezpečnostní služby jsou beznadějně v menšině, kdy co do činění s uprchlickou krizi. V Navíc, normální gólů (zločinci z povolání, vyzvědači, teroristy) jsou málo a daleko od sebe v typickém vlně uprchlíků. Uprchlíci jsou převážně rodiny, často rozsáhlá a zároveň i někdy zahrnován kriminální gangy, toto je daleko od bytí vždy případ.

Problém je v tom, že v případě, řekněme, 10% Kosovanů jsou drogoví dealeři, která dává špatnou pověst všem uprchlíkům z Kosova, a uprchlíci sami skončí až nimi bylo zacházeno jako se zločinci. A konečně, zvláštní / bezpečnostní služby Opírají se velmi silně na informátorů a zahraniční gangy je obtížné proniknout. Často také mluví jazyky složité, že jen málo specialisté v místním jazyce dominovat.

Proto většinu času bezpečnostní služby v Evropské unii postrádají vodítka, jak se vypořádat s problémem bezpečnostním které jim byly předloženy, i kdyby jen proto, že nemají zaměstnance a zdroje ke sledování . tolik lidí v kontrastu, policie má jakousi výhodu: jsou doslova všude, a často mají dobré vnímání "puls na ulici."

VICE-Evropa je ve volném pádu. Nikdo nemůže pochybovat o tom už.

Black Šlechta

#9434 Black Šlechta

2016-05-16 17:48

Black Šlechta

Mafie síť jezuité a SMOM je podporováno mnoho z nejbohatších rodin v Evropě a USA (často nazýván "VICE-Black šlechta") a zedníky na vysoké úrovni v rámci určitých "elitních" tajných společností.

Příkladem jsou prominentní, ale rozhodně ne nejsilnější, VICE-Rothschild rodina (maltézských rytířů) a VICE-Rockefellerova rodina (maltézských rytířů, kteří začali používat financování Rothschild pro americké ropná pole exploitations).

"Tyto tři finanční rodiny, Rothschild je, Morgans, a Rockefeller to všechno dělat nabízení jezuitského řádu z důvodu jezuitského infiltrace v jejich organizacích. Dělají vše, co je třeba zničit ústavní svobodu v Americe a přinést papeži světovládu. Jako se podíváme zpět v průběhu 20. století, vidíme, jak úspěšné jezuité byli.

Mají i nadále rozhazovat bohatství Ameriky a neustále útočí na svůj velký ústavu a občanské svobody. Denně se moc papeže ve Vatikánu se zvyšuje. Jednou oni dosáhnoucelkový výkon znovu. "

Tyto bohaté rodiny fungovaly jako finanční příznivců a proxy pro větší jezuitských & SMOM mafie bankovních operací.

Jezuita a SMOM agenda

#9435 Jezuita a SMOM agenda

2016-05-16 17:52

Jezuita a SMOM agenda

VICE-Vatikán , Jezuitský řád , maltézských rytířů a Black Nobility lidí vytvořily komplexní zednářský mafiánské sítěglobálních rozměrů, pomocí mnoha přední organizace (infiltroval vlády / kostely / vzdělávání, tajných služeb, katolické instituce, megakorporacemi, finanční instituce, zednářství , dělnický sionismus a další) s katastrofálními dopady na životy stovek milionů lidí.

Neurotická cílem bylo a stále je ve světě lidská zotročení jakýmkoli způsobem ( " Účel světí prostředky " je hlavní zásada jezuitů).

Prostřednictvím militaristické, technologické, ekonomické a především nábožensko-psychologické prostředky.

Tento mlčenlivý mafie síť se snaží udržet lidi neznalé z fašistické spiknutí a nástrojů, které používají. Zneužívají neznalosti druhých lidí je jejich jediná skutečná síla!

Vatikán-jezuita-zednářské mafie síť byl primární původ vysoce-zločiny během minulých staletí: války, genocidy, vraždy, organizované mučení a sexuální zneužívání, otroctví, náboženské stíhání, státní zrada, cenzura, historie falšování a soudní a . ekonomický podvod Jejich zločinecké praktiky jsou skryty za:

  • Tajné a náboženské kulty, s hierarchických stupňů (kompartmentalizace uvnitř) a tajné přísahy a plánů (na úseky bez něj).

    Socialistické (čti: zkorumpovaní centralistické, fašistický) instituce: OSN, WTO, NATO, EU, atd

    Informace a znalosti ovládání: kulturní zábavní rozptýlení, cenzura sdělovacích prostředků, se obávají, propagandu a špatné vzdělání.

    Organizační infiltrace.

    Peněžní systém korupce nástroje:

     

    • Centrálně řízené fiat měna peněžní zásoba -> umělé vytvoření inflace (růst cen a chudobu) - (více centralistický sociální kontrola)> tvorba dluhu závislost -> Ovládací úrokové sazby (vydělávání peněz z dluhu) a mezinárodní bankovní pravidla a mezinárodní půjčky / měna -exchange programy (výroba vlády závislé na úvěr investiční programy) -> více dluhů -> větší zájem -> více sociální kontrola -> atd ...

    • Praní špinavých peněz (akciový trh, dluhopisy a jiné finanční produkty, firemní přeskupování majetku, nemovitostí, umění, software poplatky)

    • krádež sociálního fondu (penzijní fondy, fond "přesměrování" daně).

       

  • Politický, soudní a firemní uplácení.

     

  • Hrozby, vydírání a vraždy.

     

  • Imigrace stimulace - legální a ilegální - dosáhnout společenské a politické změny, jako jsou: rostoucí chudoba, stále více a silnějších divizí tříd a zvyšující se podíl populace římského katolíka.

Ne kouřová clona náboženských nároků, ekumenické projekty, charitativní činnost, školní programy, kontroly médií, osočování a historie falšování mohou vrátit zpět trestných činů, pro které jsou tyto odpovědné osoby.

Žádná jiná organizovaná síť trestný čin udělal tolik škody lidem na této planetě!

  • od svých počátků jako slábnoucí militaristické říše římské - ve chvíli, kdy katolicismus byl vytvořen s cílem zastavit takzvané "kacířské církve" a jeho lidé - který zničil hodně rozmanitosti evropské kultury

  • k vraždit křížové výpravy (proti Židům, křesťanů, muslimů a germánské / keltské / skandinávské / other-domorodými kmeny)

  • na satanských Inkvizice

  • k masakru a zotročení domorodých lidí v Evropě, Jižní Americe, Severní Americe, Asii, Oceánii, Africe, Rusku a na Středním východě

  • na globální drogami, zbraněmi a lidských otroků obchodování s lidmi

  • na zkorumpované bankovních systémů a mezinárodních korporací

  • na světových válek

  • k podvodu studené války a po jejím velkém měřítku vojenské a politické dopady

  • na globální pedofilních kroužky

  • k syntetizované terorismu a propagandy

  • tajným vydávání, mučení ve vězeních a pozastavení habeas corpus

  • na probíhající spiknutí s cílem zničit svrchované Spojené státy americké a národy v Evropě

To vše může být vystopován k spiklenecky spiknutí vládnout panovníka tohoto světa jakýmkoli způsobem.

Bude to mít povědomí o velkou skupinou lidí k zastavení této nemocné a smutnou skupinu lidí, kteří v konečném důsledku nemohou samy ani ostatní mají rádi, protože věděl, co udělali.

Rockefeller návrh byl zaveden po atentátu na prezidenta Kennedyho

#9436 Rockefeller návrh byl zaveden po atentátu na prezidenta Kennedyho

2016-05-16 17:53

Rockefeller návrh byl zaveden po atentátu na prezidenta Kennedyho

"Pozdní v září (1963), bez doprovodu Šťastný, Rockefeller šel do Říma na audienci u papeže, nanejvýš neobvyklé okolnosti a ne zcela bez public relations podtexty. Ale depresivní situace (jeho nedávný rozvod a nový sňatek) nebyl úplně změněná "Prezident Kennedy byl velmi populární s lidmi a byl by zvolen na druhé funkční období v roce 1964. Rockefeller neměl v úmyslu, aby něco stát v cestě do Bílého domu, aby dal rozkaz k zavraždění Kennedyho. To bylo provedeno v Dallasu, Texas, na Nov 22, 1963. Nelson navštívil papeže jen 2 měsíce před atentátem. Nepochybně diskutovat plány pro eliminaci Kennedym a jeho vlastní jmenování prvního krále Spojených států:

Po atentátu na prezidenta Kennedyho, jeho viceprezident Lyndon Johnson, se stal prezidentem. Johnson se ucházel o prezidenta v roce 1964 a byl snadno znovu zvolen.

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)

VICE-Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

VICE-VŠE O ROCKEFELLER 


Nepřihlášený uživatel

#9437

2016-05-16 17:56

Washington pokračuje v Evropě cestu k jedné nebo druhé ze dvou nejpravděpodobnějších výstupů řízený konfliktu s Ruskem.

Buď Evropa nebo nějaký člen vlády Evropská unie bude přestávka od Washingtonu přes záležitost ruských sankcí, což nutí EU mimo cesty konfliktu s Ruskem, nebo Evropa bude tlačen do vojenského konfliktu s Ruskem. V červnu ruské sankce vyprší, ledaže každý člen vlády EU hlasuje pro pokračování sankcí. Několik vlád jsme mluvili proti pokračování.Například vlády České republiky a Řecka vyjádřili nespokojenost s sankcemi. Americká ministryně zahraničí John Kerry uznal Narůstající odpor vůči sankcím mezi některými evropskými vládami.

Zaměstnávat tři nástroje zahraniční politiky USA ,

  • hrozby

  • podplácení

  • donucování,

... varoval Evropu obnovit sankce nebo tam by byl odplata. Uvidíme, jestli v červnu Washingtonu hrozba potlačili povstání. Evropa musí zvážit sílu Washington hrozbou odvety proti nákladům na pokračující a zhoršení konfliktu s Ruskem. Tento konflikt není v ekonomické či politické zájmu Evropy, a konflikt má riziko lámání ven do války, která zničí Evropu. Od konce druhé světové války Evropané byli zvyklí na následující Washingtonu vedení. Chvíli Francie šel svou vlastní cestou, a tam byly některé politické strany v Německu a Itálii, které považují Washington být jako velkou hrozbu pro evropskou nezávislosti jako Sovětského svazu.VICE-Volba Před Evropy o konfliktu s Ruskem

VICE- Západní aliance se hroutí - EU opouští USA na Svržení Asada

 VICE- USA a EU se zhroutí bez ohledu na hospodářskou "Nákaza "

 


Nepřihlášený uživatel

#9438

2016-05-16 17:58

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

VICE-Gladio B, Paříž Terror a ISIS Fakery připustil - obhájila

VICE-Vlády priznať, že budú vykonávať pod falošnou vlajkou teror


Nepřihlášený uživatel

#9439

2016-05-16 17:59

DUKAZE CO MEDIA TAJÍ

Od srpna 2014, US Air Force s podporou koalice 19 zemí neúnavně vedli intenzivnější leteckou kampaň proti Sýrii a Irák údajně zaměřená proti brigády islámského státu. Podle Defense News , více než 16.000 nálety byly prováděny od srpna 2014 do v polovině ledna 2015.
Šedesát procent z letecké údery byly provedeny americkým letectvem pomocí pokročilých stíhačka a bombardování schopnosti (Aaron Mehta, " VICE-A-10 Provedení 11 procent anti-ISIS výpady ." Defense News, 19. ledna 2015) The nálety mají byly nedbale popsal v médiích jako součást "měkké" protiteroristické operace, spíše než akt totální války namířené proti Sýrii a Irák.

VICE-Obama odmieta "Spolupráca" s Putinom o Sýrii - Washington vojna proti terorizmu je výmysel, Zero ISIS ciele Destroyed ...

VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS ) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami

Islámský stát není pouze chráněn USA a jejich spojenců, to je vyškolen a financována USA-NATO

#9440 Islámský stát není pouze chráněn USA a jejich spojenců, to je vyškolen a financována USA-NATO

2016-05-16 18:00

Co by bylo zapotřebí z vojenského hlediska vyhladit o konvoj ISIS bez účinných schopností protiletadlové?

 Bez pochopení vojenských otázkách, zdravý rozum zvítězí.

Kdyby chtěli eliminovat brigády islámský stát, t hej by mohla mít "koberec" bombardovaly jejich konvoje Toyota nákladní auta, když přešli poušť ze Sýrie do Iráku v červnu. 

Odpověď je docela zřejmé, ale ani jedna VICE-mainstreamová média uznal ho.

Syro-Arabská poušť je otevřena území (viz mapa nahoře). 

S nejmodernější proudových stíhacích letounů (F15, F22 Raptor, F16), bylo by to - z vojenského hlediska - "kus koláče", což je rychlé a účelné chirurgický zákrok, který by měl zdecimovala konvoje islámský stát v několika hodin.

Místo toho, čeho jsme svědky, je průběžně čerpané z šesti měsících vytrvalé nálety a bombardování a terorista "nepřítel" je zřejmě stále neporušené . Ve srovnání s tím bombardování NATO v Jugoslávii v roce 1999 trvalo asi tři měsíce (březen 24, 10.6.1999).

A my jsme vedly k domněnce, že islámský stát nemůže být poražen mocným USA vedl vojenskou koalici 19 zemí .

  • Kampaň vzduchu nebyla určena decimovat islámský stát

  • Mandát pro boj proti terorismu je fikce

  •  VICE- Amerika je číslo jedna "stát podporující terorismus"

Islámský stát není pouze chráněn USA a jejich spojenců, to je vyškolen a financována USA-NATO, s podporou spojenců Izraele a Washingtonu Perského zálivu. 


Nepřihlášený uživatel

#9441 KAM SOBOTKA POSILA NAŠE ČR VOJAKY JEN TAK NA PORAŽKU

2016-05-16 18:01

Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

Wikileaks , dokument, unikající organizace, která již dříve vydala vnitřní vojenské videa USA, v neděli je popsáno více než 75.000 důvěrné soubory spojené s válkou v Afghánistánu. Skupina poskytla dokumenty předem The New York Times, německý Der Spiegel a britský Guardian noviny, které nezávisle na sobě potvrdilo jejich pravost.

VICE-The Guardian s názvem zpřístupnění za "zničující portrét nefunkčního válce v Afghánistánu," říká, že odhaluje, jak se US-vedené koalice zabily stovky civilistů v nehlášených incidentů, Taliban útoky vzrostly, a velitelé NATO se obávají, že sousední Pákistán a Írán jsou napomáhání povstání. o 76.900 souborů - což je skupina nazývá " VICE-afghánské války deník" - objevila na Wikileaks.org kolem 4 hodin PDT. Wikileaks říká, že má zpoždění uvolnění dalších 15.000 souborů, které mají umožnit jména a další citlivé informace, které mají být odstraněny. Spojené království veřejnoprávní stanice Channel 4provedl vlastní analýzu z depeší z jednotlivých vojenských útvarů, které pokrývají válku z roku 2004 prostřednictvím Koncem roku 2009, a dospěl k závěru, že byly hlášeny 15,506 nepřátelské úmrtí.
Nejméně 4,232 civilistů bylo zabito a 1.138 vojáci NATO byli zabiti

VICE-Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov


Nepřihlášený uživatel

#9442

2016-05-16 18:30

Nesouhlasím s touto vládou!Lže a není upřímná knárodu který se ji svěřil své hlasy a důvěru kní!
TI NEPYŠ RUMUNSKI, TOMUTO MÁLO ROZUMÝME TADI

#9443 Re: Re: Re:

2016-05-16 18:46

#9403: - Re: Re:  

 doufám , že se časem naučíš česky, ať nedeláš ostudu slušným čechům mezi které nepatříš. ale na rusáka dobrý.


Nepřihlášený uživatel

#9444 Re:

2016-05-16 18:47

#5: -  

 Souhlasím s vámí,jen nás obtěžují a neprávem nám kradou vlast a vláda hloupá nechrání naši zem ,nechrání český národ,poslanci jsou češi a nebrání svůj lid a hranice před nebezpečnými imigranty co šíří nenávist náboženskou ,jsou to jen násilníci,vrahové jen ubližovat chtějí hnusné náboženství co jím dovoluje zabíjet,znásilnovat,ponižovat žený,zacházejí s něma jako kdyby byly kus hadru,nepochopitelná jejich chování.Nikdo nemá právo nám vnucovat jejich zvrhlou víru a ani předělávat naše děti na Iráčany,MUSLIMY A ANI PRÁVO UČIT NAŠE DĚTI MODLIT  SE JAKO UPRCHLÍCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovčáččí penis pro tvou mrdku zmrde

#9445 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-05-16 18:49

#9407: islámský penis pro tvou mrdku zmrde - Re: Re: Re: Re:  

 skončiš ve putinové kazajce a nebo pujdeš do vězeni nebo ti budou bud zemani nebo konvičky pižlat hlavu už aby to bylo rusácká fašistická kurvo 


Nepřihlášený uživatel

#9446 Re: Re: Re: Po dvouletém prošetřování odmítl soud v Kyjevě přiznat fakt agrese Ruska proti Ukrajině,

2016-05-16 18:54

#9405: zmetku - Re: Re: Po dvouletém prošetřování odmítl soud v Kyjevě přiznat fakt agrese Ruska proti Ukrajině, 

     tak blbý zbabělý a zaostalý to je zeman prezident jeho dech smrdí po chlastu dokonce i prasečí prd voní lépe on je ten muž co bije male holčičky a přitom má na hlavě gumovou masku nejradši mrdá s kozama a utlačuje menšiny nakopat kurdy a zbít křestany a přitom koukat na dětské porno a večer místo spani felace se 100 ovcema ano zeman je zcela jistě prezidentem s malým pérem každý slušný čech by vám prozradil to blbý prase ma hodně maly koule scvrklé od ankary po istanbul ví každý že že tenhle muž je teplouš perverzní nechutný a zoofil olomoucký skinheadmá hlavu tak dutou a prázdnou jako svoje koule je hvězdou na každém gang bangu až ho kokot pálí při čurání to je loutka ruského prezidenta

VLASTENEC, SLUŠNÝ ČECH, PATRIOT

#9447 Re: Aeronet je Rusky bez dukazu a Proti Islamisté Vlastenci sou nackové jak neinteligence tych hnupu

2016-05-16 19:03

#9414: Aeronet je Rusky a zemanovci sou nackové jak neinteligence tych hnupu - Aeronet je Rusky dukazu a bartošovci, okamurovci a podobná chátra sou nackové jak neinteligence tych hnupu  

 

Prosim neodpisujte na tohle hnupy placení Ruskem váše inteligence je jak dřevěná noha houpacího koně!!!

Aeronet je Rusky dukazu a zemanoklausovci-putinovi hračky  sou nackové jak neinteligence tych hnupu co si je plati Rusko a Aeronet a hlavní nádraží  v Olomouci duté hlavy jen žerou co se jim nadiktuje smich smich 

Vážně mě neukvapuje jak nás vrahy co jsme zabijeli na Ukrajině a v Kyjevě  nazývají nackama špiny kolaboranske ale jim nedoslo že tu chcou jen ty co chodej zlodi do evropy že zemanovci   pujdou taky pod meče a že Aeronet je Ruský  sem viděl DUKAZE předložené ..... jen co řeknou sfašizované media a weby jako je aeronet placený teroristou putinem, takové sr..... ja nežeru!!!!!

okamurovci si uvědomuji že by přišly o socialku

#9448 Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce

2016-05-16 19:08

#9383: skinheadi z olomouce si uvědomuji že by přišly o socialku - Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce i ch 

  ja mam par přatel mezi okamurovci a ti maji na imigranty stejny nazor nejraději by je vítali na hranicich stejně jako každej z nas

ARONET NEWS

#9449 NEUVĚŘITELNÝ OBJEV UROLOGŮ

2016-05-16 19:09

POTENCE ČESKÝCH MUŽŮ JE NEUVĚŘITELNÁ !!!!!!!!!!!!!  ČTĚTE DÁL, ÚŽASNÝ OBJEV

ČESKO JE JEDINÁ ZEMĚ NA SVĚTĚ KDE JE POHLAVNÍ ORGÁN SCHOPEN VYKONÁVAT FUNKCI PREZIDENTA

DŮKAZE ZDE


Nepřihlášený uživatel

#9450 Re: ZIKA CIA NA CIVILIZACI TESTY VIRU

2016-05-16 19:11

#9425: ZIKA CIA NA CIVILIZACI TESTY VIRU - ZIKA CIA NA CIVILIZACI TESTY VIRU 

    * Veřejné potvrzení ochlasta Miloš Zeman je voodoo, černá magie, hinduismus, talmudu Judaismus a jiná falešná náboženství.
* Šokující přiznání podle předchozí Miloš Zeman, tajných uctívačů satana  uvnitř  hradeb Kremlu.
* Šokující satanský rituál která se konala na svatého Vladimira kaple v Kremlu, I června 1963. Během obřadu, duchovní údajně vzal ďábelské přísahu, že oni podepsali s vlastní krví.
* vzestup města Moskva jako přední centra světové Satana uctívání ďábla a kulty.
* seznam vysoce postavených duchovních, kteří tajně jsou zednáři, zkompilovaný editor-in-šéf propagandistického serveru Aeronet.
* hlásí, že Miloš Zeman byl na vysoké úrovni Chlast. Proč se uctívat "černou pannu?" Proč to udělal, aby socha Putina, které mají být umístěny na oltář katolické kapli v Assisi, Itálie?
* Celkový pamětní mince vydané Kremlem, že obrázky obraz papeže Miloše Chlastanoviče Zemana, používá římské říše písma, a zahrnuje tři pohanské hvězdy šest bodů každá (židovská hvězda!) znamenat 6-6-6.
* Satan uctívání a temné rituály od dekadentní protestantskými duchovními v Moskvě.