Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#9351 Re: Smilník Václav Havel.

2016-05-14 08:53

#9337: - Smilník Václav Havel.  

 Havel byl jen sprostý notorik, který se za peníze z disentu vozil v mercedesu, pořádal divoké mejdany a nezřízeným životem, chlastem a hulením amerických cigaret vedl hrdinský boj proti komančům. Cynikovi, který hlásal pravdu a lásku, ale bombardování srbských škol a nemocnic nazýval ve své zrůdnosti humanitárním. Vychcánkovi, který prolomil Benešovy dekrety a bez skrupulí rozdal majetky bývalým komunistickým vrahům či fašistickým kolaborantům. Kde bere to stádo prostitutů z médií tu drzost tohoto mizeru a lháře považovat za velikána české historie? To je naprostý výsměch. Jak toho šaška kulisáka může vůbec někdo považovat za filosofa? Zasvinil všechno svým pokrytectvím a národ se z toho bude jen těžce vzpamatovávat. Celé generace budeme žít v Havlových zvratkách a výkalech. Havel byl vypočítavý, amorální a bezohledný sobec, gauner, vlastizrádce, rakovinový nádor národa. Ten tuberák naši zemi velmi poškodil, jednou se to bude učit ve školách, až opadne ta mánie kolem jeho osoby, ale to chce zatím čas a vystřízlivění z falešných idejí naordinovaných sametovým podvodem.


Nepřihlášený uživatel

#9352 Re:

2016-05-14 10:07

#9155: -  

 USA musí zuřit, že syrská armáda drtí jimi vycvičené islamistické hrdlořezy. Jejich plán na totální destabilizaci Sýrie se díky RF jaksi hatí.


Nepřihlášený uživatel

#9353 Re: Poslanci Strany socialistů Republiky Moldova se pokusili zastavit na hranici země kolonu usa

2016-05-14 10:13

#9154: Poslanci Strany socialistů Republiky Moldova se pokusili zastavit na hranici země kolonu usa army - Poslanci Strany socialistů Republiky Moldova se pokusili zastavit na hranici země kolonu usa army 

 Alespoň někdo má rozum a odmítá tuhle fašounskou demonstraci síly a zbytečnou provokaci a vyhrocování vztahů. Jsem rád, že se najdou rozumní lidé a ne každý jede dle not USA a snaží se rozpoutat válku s Ruskem.


Nepřihlášený uživatel

#9354

2016-05-14 10:42

Součástí petice by měla být výzva, aby ji podepsali jen ti, kdo jsou ochotni svůj podpis doložit osobně ve stanovený termín na stanoveném místě. Demonstrace 72 642 občanů na Václaváku, nebo na Hradě by už tak snadno rozehnatelná nebyla a také by nemohli zpochybnit pravost podpisů. Hrdinové, kteří se podepíší z tepla pokoje a pak nejsou ochotni za svým podpisem stát, jsou na nic… Pak se sejde s bídou pětset lidí… :/
Seb

#9355 Re: Re: Smilník Václav Havel.

2016-05-14 10:44

#9351: - Re: Smilník Václav Havel.  

 Vy jděte na léčení


Nepřihlášený uživatel

#9356 Re: PŘIJDI ZA VLAST

2016-05-14 17:57

#9296: PŘIJDI ZA VLAST - PŘIJDI ZA VLAST 

 Tak na "megademonstraci" bylo asi 400 lidí (když započtu i novináře a čumily). To je fakt tak trapné, že se vy okamurovci vydáváte za hlas většiny národy ...

Dva oddíly bojovníků – islamistů o celkovém počtu 400 lidí přešly v noci na sobotu z území Turecka

#9358 Dva oddíly bojovníků – islamistů o celkovém počtu 400 lidí přešly v noci na sobotu z území Turecka

2016-05-15 01:41

Německá policie pátrá po neznámých osobách, které hodily prasečí hlavu s urážlivým nápisem k přijímacímu pokoji kancléřky SRN Angely Merkelové v jednom z jejích volebních okruhů, oznámil Focus.

Podle informace právních orgánů našli policisté prasečí hlavu v sobotu ráno. Přitom neprozrazují policisté informaci o obsahu nápisu, a jenom podotýkají, že byl adresován kancléřce osobně.

Více: Německá policie pátrá po neznámých osobách, které hodily prasečí hlavu s urážlivým nápisem k přijímacímu pokoji kancléřky SRN Angely Merkelové

Četné a neustálé škrty rozpočtu amerického vojenského letectva má za následek citelný nedostatek odborného personálu a techniky, oznámil televizní kanál Fox News.

 

Podle informace televizního kanálu, v současné době chybí vojenskému letectvu USA nejméně 700 pilotů, a také 4 tisíce leteckých odborníků schopných zachovávat letadla v patřičném stavu. Nedostatek prostředků je tak velký, že pracovníci některých základen vojenského letectvo musejí vyhledávat součásti letadel na „hřbitově" vyřazených strojů, anebo v muzeu letectva.

VICE-TECHNIKA USA JE SLABÁ MOC SE PODPOROVAL IS NEŽ ARMY

Dva oddíly bojovníků – islamistů o celkovém počtu 400 lidí přešly v noci na sobotu z území Turecka na sever Sýrie, uvádí kurdská informační agentura ANHA s odkazem na vlastní zdroje.

„Přes hraniční přechod Bab el-Salami na sever od Aleppa ze strany (tureckého) města Kilis směrem k Azazu (město na severu Sýrie — pozn.red.) přešlo 300 bojovníků z oddílu Nureddin Zenki a okolo stovky bojovníků z oddílu Džajš al-mudžachiddin", uvádí agentura.

Agentura také připomněla, že tento hraniční přechod je pod kontrolou turecké armády, ale ta přechodu bojovníků nebránila.

Více: Dva oddíly bojovníků – islamistů o celkovém počtu 400 lidí přešly v noci na sobotu z území Turecka

Pentagon straší Američany údajným nebezpečím, pocházejícím z Ruska

#9359 Pentagon straší Američany údajným nebezpečím, pocházejícím z Ruska

2016-05-15 01:44

Pentagon straší Američany údajným nebezpečím, pocházejícím z Ruska, a vyzývá, aby bylo vydáváno více prostředků na ozbrojené síly, ale taková „péče“ je diktována spíše komerčními zájmy, píše Politico.

Minulý měsíc vojenští činitelé upozornili Senát na pochmurnou budoucnost ozbrojených sil USA v případě konfrontace s Ruskem a zdůraznili, že jestliže nebude zvýšen rozpočet armády a počet jejích členů, tak americká vojska riskují, že budou v budoucnosti zaostávat, píše vydání.

Takový názor je populární mezi vyššími důstojníky pozemních vojsk, kteří mají neustále obavy z toho, že pokračující snižování vojenského rozpočtu USA může oslabit bojeschopnost armády a stát v cestě její modernizaci. Právě pro takový případ vojáci používají jako argument obraz „třímetrového ruského vojáka", který může překvapit Američany nepřipravené. Ale ve skutečnosti nejde o národní bezpečnost, ale o přání získat větší finance, a zdaleka ne všichni v Pentagonu jsou tomu nakloněni, zdůrazňuje autor článku.

Více: JEDINA HROZBA V EVROPE JE USA


Nepřihlášený uživatel

#9360

2016-05-15 01:49

Washington pokračuje v Evropě cestu k jedné nebo druhé ze dvou nejpravděpodobnějších výstupů řízený konfliktu s Ruskem.

Buď Evropa nebo nějaký člen vlády Evropská unie bude přestávka od Washingtonu přes záležitost ruských sankcí, což nutí EU mimo cesty konfliktu s Ruskem, nebo Evropa bude tlačen do vojenského konfliktu s Ruskem. V červnu ruské sankce vyprší, ledaže každý člen vlády EU hlasuje pro pokračování sankcí. Několik vlád jsme mluvili proti pokračování.Například vlády České republiky a Řecka vyjádřili nespokojenost s sankcemi. Americká ministryně zahraničí John Kerry uznal Narůstající odpor vůči sankcím mezi některými evropskými vládami.

Zaměstnávat tři nástroje zahraniční politiky USA ,

  • hrozby

  • podplácení

  • donucování,

... varoval Evropu obnovit sankce nebo tam by byl odplata. Uvidíme, jestli v červnu Washingtonu hrozba potlačili povstání. Evropa musí zvážit sílu Washington hrozbou odvety proti nákladům na pokračující a zhoršení konfliktu s Ruskem. Tento konflikt není v ekonomické či politické zájmu Evropy, a konflikt má riziko lámání ven do války, která zničí Evropu. Od konce druhé světové války Evropané byli zvyklí na následující Washingtonu vedení. Chvíli Francie šel svou vlastní cestou, a tam byly některé politické strany v Německu a Itálii, které považují Washington být jako velkou hrozbu pro evropskou nezávislosti jako Sovětského svazu.VICE-Volba Před Evropy o konfliktu s Ruskem

VICE- Západní aliance se hroutí - EU opouští USA na Svržení Asada

 VICE- USA a EU se zhroutí bez ohledu na hospodářskou "Nákaza "

Zajatec z Azova:Je tam většina nacionalistů, na Ukrajinu už nechci a budu pracovat pro Donbas

#9361 Zajatec z Azova:Je tam většina nacionalistů, na Ukrajinu už nechci a budu pracovat pro Donbas

2016-05-15 02:01

9. května se v mnoha ukrajinských městech konaly oslavy Dne vítězství, ale často byly provázeny provokacemi ze strany nacionalistů. Například ve městě Slavjansk radikálové polili brilantovou zelení veteránku Ljubov Pečkovou, hrdinku Velké vlastenecké války.

Později média dokonce uváděla, že žena údajně zemřela několik dní po incidentu, ale pak se vysvětlilo, že zemřela její sestra, zřejmě poté, co uviděla slavjanskou událost v televizi.

„V prvních řadách jsme šli my, veteráni. Před námi šli ještě vládní představitelé a Korolevskaja (Natalja Korolevskaja, lidová poslankyně Ukrajiny — RT)", vyprávěla 91letá Ljubov Pečková. „Když jsme došli ke Kulturnímu domu, průvod byl zastaven. Na ni (Korolevskou — RT) hodili vejce, do obličeje. Vedle stojící žena jí podala šáteček".

Za chviličku na sobě Pečková ucítila nějakou tekutinu. „Šla jsem k veteránům, všichni se na mne dívají, že jsem politá zelenou tinkturou. Korolevskaja ke mně přišla, začala mne utírat", dodala veteránka Velké vlastenecké války. „Potom bylo kladení věnců. Pak ke mně přišel nějaký muž, poprosil za odpuštění a okamžitě utekl".

VICE-Na Ukrajině vyvrátili zprávy o smrti válečné veteránky napadené 9. května

Více: 9. května se v mnoha ukrajinských městech konaly oslavy Dne vítězství, ale často byly provázeny provokacemi ze strany nacionalistů.

JEHO LIDÉ HO NAZÝVAJÍ KRYSOU A LHÁŘEM ŽE VŠE PŘIZNAL 

 

VICE-Zajatec z Azova:Je tam většina nacionalistů, na Ukrajinu už nechci a budu pracovat pro Donbas

 


Nepřihlášený uživatel

#9362

2016-05-15 04:23

Byl jsem proti v referendu o vstoupení, byl jsem proti vždycky a i když už jsem starší vidím, že nám EU nic dobrého nepřinesla. Naopak. Už ať jsme pryč.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-05-15 04:53



Nepřihlášený uživatel

#9364 Re: Re: Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-15 07:53

#9349: - Re: Re: Nebo záchvat šílenství 

 2/3? Těžko. Ekonomických vyžírek je tak 95 %, jinak by zůstali v první bezpečné zemi, navíc kulturně blízké (Turecko) a netáhli by všichni do Germany za vysokými sociálními dávkami.


Nepřihlášený uživatel

#9365

2016-05-15 08:44

Jsem vděčný lidem jako jsou Páni T.Okamura a Veleba za jejich aktivitu. Hlavně,že budu mít koho volit.

Nepřihlášený uživatel

#9366

2016-05-15 09:28

Je treba zkoncovat s bandou darmozroutu a darmoslapu ktere cely nas stat zivi
EVROPA

#9367 EVROPA

2016-05-15 10:23

Mezi 28 členy Evropské unie nemají žádný ekonomický smysl

Nejzřetelnějším problémem je Evropská unie, která nemá absolutně žádný ekonomický smysl. Zpočátku, na začátku 50. let, tam byla malá skupina není příliš různé národy rozhodl se integrovat své ekonomiky.
Jednalo se o tak - s názvem Six interiér (Vnitřní šest), který založil Evropského společenství (ES):

  • Belgie

  • Francie

  • Západní Německo

  • Itálie

  • Lucembursko

  • Nizozemsko

Dohromady tyto země tvořil co by mohlo být zhruba nazýván "většina ze západní Evropy." Přes všechny své nedostatky, tyto smlouvy skutečně odráží skutečnost, že země zapojené do nich mají mnoho společného a jejich národy chtěli , aby spojily své síly.

Po roce 1960, dějiny evropské integrace a expanze se stala velmi komplikované, a když to klikatá pokročila s pravidelnými neúspěchy, nakonec tento proces skončil růst nekontrolovaně jako zhoubný nádor.V současné době Evropská unie zahrnuje 28 (!) Členských států, včetně všeho, co se kdysi říkalo Europe "centrální" a "Východ". Dokonce i ex-sovětské pobaltské republiky jsou nyní součástí tohoto nového svazku.Problém je v tom, že i když taková expanze byla atraktivní pro evropské elity z ideologických důvodů, jako je enormní expanze nedává ekonomický smysl vůbec.Co mají společného Švédsku, Německu, Lotyšsku, Řecku a Bulharsku? Velmi málo, samozřejmě. Nyní trhliny jsou jasně objevuje. Řecká krize a hrozba "Grexit" (Řecko + exit = řeckého odchodu z eura systému) mají potenciál pro řetězovou reakci zahrnující ostatní země nazývané "PIGS" (Portugalsko, Itálie, Řecko, Španělsko ).Dokonce i Francie je ohrožena důsledky této krize. Evropská měna - euro - je "Peníze bez poslání": má podpořit německou ekonomiku či řecky? Nikdo neví, alespoň oficiálně.Ve skutečnosti, samozřejmě, každý chápe, že Frau Merkel běží show. Rychlá a snadná řešení, což je to, co Euroburócratas nabízejí pouze získat čas, ale oni nenabízejí žádné řešení k tomu, co je zjevně systémový problém. Zcela umělá povaha Evropské unie 28 členů Jak je logickým řešením, odstoupit od bláznivé sen o Evropské unii složené z 28 členů, je docela jako politicky nepřijatelné, že i když každý bude projednán problém.

VICE-INVAZE O PŘISTĚHOVALCÍCH V EVROPĚ


Nepřihlášený uživatel

#9368

2016-05-15 10:34

Evropská unie je pouze kolonie USA schopny bránit své zájmy

Evropské unie se řídí třídou lidí, kteří prodal ven , aby do Spojených států.

Nejlepším příkladem tohoto neutěšeném stavu věcí je Libye debakl, která nás viděla Francie a zcela zničili nejrozvinutější země v Africe jen aby měl nyní stovky tisíc uprchlíků překračujícího středomořskou a Evropskou unii, hledajících útočiště z války.

Tento výsledek by mohl být velmi snadno předvídat, ale evropské země neudělala nic, aby tomu zabránila.

Ve skutečnosti jsou všechny tyto VICE-války Obama (Jemen Somálsko Sýrie Irák Afghánistán Libye ,,,,,, Pákistán) vedly k obrovským pohybům uprchlíků. Přidejte k tomu chaosu v Egyptě, Mali a chudoby v celé Africe, a máte masový exodus, že žádné množství stavění zdí, cavazón příkopů nebo slzným plynem proti uprchlíkům zastavit. A pokud to nestačilo Evropská unie zavázala, co lze nazvat jen jako o politické a ekonomické sebevraždy, což umožňujeVICE- Ukrajina k explodovat do hlavního občanské války zahrnující 45 milionů lidí, zcela zničenou ekonomiku a autentickou totalitní režim u moci.

Že výsledek byl také snadno předvídat.

Ale to všechno dělal evropsko-byrokrati byl k uložení kontraproduktivním ekonomické sankce proti Rusku , který skončil poskytuje přesně ten druh podmínek nezbytných pro ruskou ekonomiku konečně diversificase a začít vyrábět místně, nikoli dovážet vše ze zahraničí. by mohlo být stojí za to stálo zde připomenout, že po druhé světové válce, Evropa byl v podstatě okupované území.Sověti měli střední a východní, zatímco USA a Spojené království mělo západní část.

Všichni jsme byli podmíněna předpokládat, že lidé, kteří žili pod "útlaku" toho, co americká propaganda nazývá "Varšavská smlouva" (vlastně volal "Treaty Organisation Varšava dále jen", WTO) byl volnější než ti, kteří žil pod "ochranou" organizace Severoatlantické smlouvy,NATO . Bez ohledu na to, že termín "Severoatlantická" byl záměrně vytvořen svázat západní Evropu v USA, hlavním problémem je, že zatímco mnoha ohledech pohledu, ve skutečnosti, lidé na Západě byly poskytnuty mnohem více svobody než ty na východě, část Evropy obsazené americkými a ve Spojeném království nikdy získal skutečnou suverenitu jeden.

A jak sovětský elitní opatrně vychoval místní zákazníka v každé zemi ve východní Evropě, takže ona USA na Západě.

Velký rozdíl vyšlo najevo jen v na konci 80. let a počátku 90. let, kdy se celý systém běží Sověty narazil do země jako USA - vedl systém I skončil vyztužené po rozpadu Sovětského svazu. . Víc než cokoliv, od 1991 dráp US žehlička na Evropskou unii se stal ještě silnější než předtím Smutnou skutečností je jednoduchý: Evropská unie je Američan kolonie v čele s loutkou USA, kteří jsou prostě schopni hájit zájmy Evropská základní a zřejmé.

Xenofob obecný

#9369 Re: A poté odejdou do prdele si užívat Jidášské prachy !

2016-05-15 10:48

#9288: Další hajzli nám chtějí radit !? - A poté odejdou do prdele si užívat Jidášské prachy ! 

 Ano, tihle učenci jistojistě obohatí naše výzkumné ústavy a akademii věd. Jejich potenciální přínos je naprosto neoddiskutovatelný. :-D


Nepřihlášený uživatel

#9370

2016-05-15 10:52

OKRUH PROTI RUSKU

Ukrajina je epicentrum možné evropské války. Probíhající akce by měly vyděsit každého. Kyjevského válku Donbasu zuří. Oblast bojovníci za svobodu pokračovat ve směrování jeho armádu. Je to zoufalý Další podpora Západu. Chtít větší počet US-vedené NATO boty na zemi, než jsou již zapojeny do boje. Tři nedávné režim operace pod falešnou vlajkou nedosáhli kyjevského cíle. Možná, že něco major je plánováno. Kyjev 9/11. Dost velký, aby vyšít Evropy ve válce. Význam východ / západ konfrontaci. America v. Rusko. Možné jaderná válka. Nese opakovat to, co předchozí články zdůraznil. V současné době je nejvíce nebezpečná čas ve světových dějinách.

Čtvrtek Zastavit NATO zprávy jsou znepokojující.

"Americká armáda cvičí pro New války v Evropě," oznámil redaktor Rick Rozoff.

Cvičení 'Allied Spirit I " zahrnuje Ameriky, Británie, Kanady, Maďarsku a Nizozemsku.

Pokračování do 31. ledna.

"(D) esigned poskytovat mnohonárodní výcvik interoperabilita na brigády a praporu úrovní ke zvýšení efektivity a USA (NATO)."

Jinými slovy, připravit na potenciální války s Ruskem.

Podle amerického armádního výcviku a doktrín Command ( ŘVD velitel) General David Perkins :

Americká armáda je zodpovědný,

"Synchronizaci a dodávání národní výkon (až) využilo, uchovávat a využívat iniciativu a udržovat relativní konkurenční výhodu oproti všem nepřátelům."

Připravte se na případnou USA / Rusko vojenské zúčtování, jestliže současná politická a ekonomická válka nepodaří dosáhnout cíle Washingtonu. Konkrétně proměnit Rusko jinou kolonii v USA. Eliminovat hlavní soupeře. Controlling své zdroje. Využívání svých lidí.Část americké strategie pro bezproblémové globální dominanci. Vést permanentní války k jeho dosažení. Probíhá v srdci Evropy. Kyjev válka zuří Donbasu.

Hrozí, že se stanou mnohem víc než občanská válka.

"NATO Backs Ukrajina Client v 290-denní války: Stoltenberg," titulek Zastavit NATO.VICE-OKRUH PRO VÁLKU S RUSKEM 

Zamýšlí opatření NATO proti neexistující ruskou agresi.

#9371 Zamýšlí opatření NATO proti neexistující ruskou agresi.

2016-05-15 10:58

Zamýšlí opatření NATO proti neexistující ruskou agresi. Včetně zintenzivnit americkou vojenskou přítomnost v blízkosti jeho hranic. Americké špinavé ruce riskovat nemyslitelné. Válka s Ruskem znamená, že všechny sázky jsou pryč. Podpůrné kyjevského válku Donbasu zvyšuje možnost.
Ve čtvrtek Stoltenberg setkal s ukrajinskou nelegitimní zahraniční ministr Pavlo Klimkin . Vyjádřil znepokojení nad tím neexistuje,

"Podpora Ruska k separatistů."

Říkat Klimkin,

"Budeme i nadále podporovat vás, a budeme pracovat s vámi, se silnou podporu nezávislosti a územní celistvosti a svrchovanosti Ukrajiny."

Řka NATO,

"Podpora (y) veškeré úsilí (na) mírové řešení založené na dohodách o Minsku."

I když je systematicky porušují ... aktivace, financování a výcvik Kyjev armáda. Účast v jeho válce proti Donbasu. Disingenuously mluví mír. Vést špinavou válku bez slitování. Nevykazuje známky končí. Okruh pro potenciálně mnohem větší než konfliktu již. Ukrajina je skutečně v úpadku. Jeho ekonomika hluboko v troskách. Mimo samotná pomoc ji brání rozpadající. Ať už dost zbývá být viděn. Současně, vojenské výdaje se zvýší.

Tzv obrana je jediným odvětvím, Ukrajiny ekonomiky ukazuje růst. Nelegitimní oligarcha prezident Poroshenko řekl,

"(T) jeho rok plánujeme zvýšení pevnosti ozbrojených sil na Ukrajině až 250.000 lidí."

Jinými slovy, příprava pro větší konflikt. S podporou USA dominují NATO. Riskovat mnohem větší válku, než už.

"NATO Vlaky Velmi vysoké připravenosti Joint Task Force pro válku s Ruskem," hlásil Zastavit NATO.

 "Skládá se z pozemní, leteckou, námořní a" zvláštní operace ", jak je potřeba. (A) ble nasadit během několika dnů reagovat na případné problémy, které mohou vzniknout na bocích NATO."

Kód jazyka pro případné válce proti Rusku? To zbývá být viděn.

US-ovládal hlavy politiky NATO nebezpečně v tomto směru. Obama chce Kongresu povolení neomezeného války. Na falešnou záminkou boje IS. Sýrie, Írán, Donbas bojovníci za svobodu a Ruska skutečné cíle. S šílenci běh věcí ve Washingtonu, očekáváme pokračující válku bez konce dopředu.Michel Chossudovsky nové knize s názvem " VICE-globalizace války: Americká 'Dlouhý války" proti lidskosti ", je nezbytné čtení. Jako nic v lidské historii ji předchází.


Nepřihlášený uživatel

#9372 Re: EU je potápějící se bárka, čím dříve vystoupíme, tím lépe

2016-05-15 11:32

#8791: Ten co netančí s bruselskými vlky - EU je potápějící se bárka, čím dříve vystoupíme, tím lépe 

 Souhlas. Znepokojeně sledujíc co se děje v západní Evropě nezbývá než konstatovat, že CZexit je jedinou možností, jak ubránit naši zemi proti nikým nechtěným hordám. Byli jsme před EU, budem i po ní, i když to bude bolet.

tihle se považujou za vládce světa

#9373 Re: Re: A poté odejdou do prdele si užívat Jidášské prachy !

2016-05-15 12:12

#9369: Xenofob obecný - Re: A poté odejdou do prdele si užívat Jidášské prachy ! 

 jsou to fešaci tihle by mohly obohatit třeba obamu merkelovou junckera sobotku timhle chcou obohatit bělochy v evropě ti co tohle potporujou by měly skončit ve svěraci kazajce v blazinci a potřebujou silne leky někdy si řikam jestly nahodou někdo nevytvořil stroj času a nezměnil minulost protože středověk v některych časti světa zustal v 21 stoleti to je ostuda že něco takoveho ještě muže existovat muslimové jsou přiliš debilni kokoti

že jachta Elfin s ruskými sportovci byla zadržena v Japonském moři kvůli nedorozumění.

#9374 že jachta Elfin s ruskými sportovci byla zadržena v Japonském moři kvůli nedorozumění.

2016-05-15 14:22

 

PROAMERICKÉ LŽI AŽ JE TO HNUS ČÍST STÁLE NOVINKÝ PIŠI HOVNA FUJ FUJ FUJ

KLDR propustila ruskou jachtu s pětičlennou posádkou, zadržela ji omylem

 

Severokorejská pobřežní stráž zadržela v Japonském moři ruskou jachtu s pětičlennou posádkou. Informoval o tom zpravodajský server BBC News s odvoláním na ruské ministerstvo zahraničí. Ruští diplomaté žádali po KLDR okamžité propuštění posádky. Ta ji propustila po dvou dnech.

 

 

VICE-PROAMERICKÉ LŽI KLDR propustila ruskou jachtu s pětičlennou posádkou, zadržela ji omylem

 

FAKTA

Pchjongjang prohlásil, že jachta Elfin s ruskými sportovci byla zadržena v Japonském moři kvůli nedorozumění. Jak informuje v neděli 15. května RIA Novosti, oznámil to generální konzul Ruska v severokorejském městě Čchongdžin Jurij Bočkarjov.

„Vysvětlení spočívalo v tom, že šlo o nedorozumění", řekl diplomat. Kromě toho dodal, že jachtě dovolili pokračovat v plavbě v 10:00 místního času (04:00 msk), posádka je zdravá a dostala najíst.

Podle slov ruského generálního konzula vysvětlila Severní Korea to, co se stalo, následovně: rybáři, kteří spatřili na palubě jachty jihokorejské logo, zpozorněli a rozhodli se, že projeví ostražitost. Poté byl na břeh v KLDR dopraven kapitán lodi. Pchjongjang rovněž požádal Moskvu, aby měla pro to, jak se zachovali rybáři, pochopení.

Více: Pchjongjang prohlásil, že jachta Elfin s ruskými sportovci byla zadržena v Japonském moři kvůli nedorozumění.

Čtyři ozbrojenci IS se nacházejí na léčení v okresní nemocnici Ersin Arslanv tureckém městě Gaziante

#9375 Čtyři ozbrojenci IS se nacházejí na léčení v okresní nemocnici Ersin Arslanv tureckém městě Gaziante

2016-05-15 14:33

Čtyři ozbrojenci IS (Daiš, zakázaná v Rusku) se nacházejí na léčení v okresní nemocnici Ersin Arslan v tureckém městě Gaziantepu, informuje Sputnik Turecko s odkazem na jednoho ze zaměstnanců zdravotního zařízení.

Podle slov lékaře, byli čtyři džihádisté ranění na syrské hranici dopraveni 5. května ráno do nemocnice. Všichni měli střelná zranění neohrožující život. Přitom hospitalizace a léčení bojovníků IS nebyly úředně zaregistrované.

Více: IS LEČÍ V TURECKÉ NEMOCNICI

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto