Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hla

#9277 Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hla

2016-05-10 14:36

Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

VICE-Bushův nový světový řád

VICE-De-neamerikanizuje svět

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

9 - 11 - Kdo opravdu Těžil

#9278 9 - 11 - Kdo opravdu Těžil

2016-05-10 15:57

  1. Skutečnost, a ne fikce.

    .Obhajuje, jako je Paul Bremer , pro extrémní laissez faire hospodářských politik, se pokusil přepsat iráckou ústavu, aby podporovaly bezplatný systém na trhu neoliberálních ekonomických principů, aby bylo obzvláště snadné pro cizí národy na vlastní irácké zdroje.

    A pokud se vám udělat si vlastní průzkum, budete se dozvědí, že USA neměla reptání se Saddámem Husajnem, dokud kopal ropné společnosti z Iráku, protože chtěli, aby lví podíl na zisku. On znárodněna olej.

    To je fakt a ne fikce.

    Izrael těžil tím, že má jednu ze svých sousedních nepřátel, a sice Saddáma Husajna a jeho stálé armády, oslabené a spoustu práce. Není to náhoda, že obhajuje a novinových vědátoři většina defenzivních o naší invazí stalo, že se silnými obhájci izraelské pravice bude.

    Důkazy jasně ukazuje, že někteří izraelští fanoušci byli součástí kultury klamu, aby nás do války s Irákem - tak, jak jsou nyní pracuje, aby nás do války s Íránem s podobným vzorem falešné inteligence. Stejně tak je pravdou, že bez ohledu na Středním východě skupina přechovává nepřátelství vůči Izraeli je nyní považován za teroristu v přírodě pro Američany.

    Je fakt, že izraelská lobby tlačil tvrdě pro válku s Irákem.

    Pravicoví politici, zejména křesťanské a židovské, kteří mají rádi, aby podporovaly předsudky proti všemu, co muslimský Arab a prospěch. Vzhledem k tomu, 9-11 tam byl konstantní propagandistické válce proti muslimům na celém západních zemích. (Toto není argumentovat, že Američané by neměli mít na pozoru před cizích motivů.)

    Ale faktem je, že ti, kteří si nepřejí muslimy mít vliv v této kultuře mají jasně mzdami velkou propagandistickou kampaň Západu na strach a nedůvěra obrovská část světové populace - jako "kulturní srážky" nebo střet civilizací podobně jako středověká éra křížových výprav.

    To znamená, že nepřátelé Izraele se staly naše nepřátele jako "neokonzervativní" propagandistická kampaň harfy na "islamo-fašismus", "islamo-extremismu" a "islamo-fanatismem".

    Zatím je tato událost slouží k dalšímu přesvědčit Američany, Izrael Ameriky "přirozený" spojence a partnera proti silám zla . (Zatím pravicoví Izraelci také nejsou ochotni oddělit církev od státu a proto se diskriminovat ty, které nejsou židovský Proto se příliš nesdílejí naše demokratické hodnoty rovnosti pro "všechny" lidi. - Stejně jako mnoho teokratických zemí na Středním východě. )

    To je názor, ale stále odráží realitu.

    Politicky motivované lidi s touhou použít "strach", konkrétně proti terorismu jako záminku pro omezení a zničit občanské svobody a svobody běžně ctěn v demokratických zemích.

    Stali jsme se fašistickým státem s vnitřní bezpečnosti dohledem. Toto krácení je podobný těm, kteří i nadále snažit, aby cenzuroval svobodu projevu - a znesnadnit mít právo na "spolupracovník" via technologií, jako je internet.

    Taková mentalita je dovoleno špehovat občany "privatizovaných" korporací a nezodpovídají se daňovým platební veřejnosti, která vyplatily organizacím, aby tajně špehovat a evidovat na jeho vlastní občané. Obama a jeho tým udělal nic dělat skutečné a podstatné změny , a ve skutečnosti posílily tuto tyranii.

     Krácení našich svobod je skutečnost a ne fikce.

    VICE- 9 - 11 - Kdo opravdu Těžil ?

Protokoly Sionu" je NWO Blueprint

#9279 Protokoly Sionu" je NWO Blueprint

2016-05-10 16:32

"Protokoly Sionu" je NWO Blueprint

"Pokud se to stát nemůže uznat Boha, pak se ostatní státy nemohou ... A nakonec United States of America nebude moci uznat, která je zdrojem našich práv a svobod a která je zdrojem našich zákonů."

Soudce Roy Moore

Minulý týden Alabama hlavní soudce Roy Moore byl suspendován a jeho Desatero pomník odstraněn z rotundy Alabama soudní budovy. Vezměme si tu ironii: soudní příkaz "Ty Nepokradeš" je vykázán ze soudní budovy. Jak dlouho může pojetí spravedlnosti přežít, když je oddělen od víry v transcendentního morálního řádu? Jak říká Moore, je zdrojem našich práv je Bůh. Zrušit ho a brzy budeme mít žádná práva. Akce, které potvrdil oddělení církve a státu byl v odezvě na obleku od American Civil Liberties Union, je součástí celonárodní kampaň odstranit veškeré odkazy na amerického židovsko-křesťanské dědictví z veřejné sféry. ACLU je komunistická přední věnovaný zrušení Spojené státy a zavedení totalitního světovou vládu. Jsou po ďábelský plán vyložený v " Protokoly sionských mudrců ." Nesnáším, aby to znělo melodramatické, ale bohužel pravda může být velmi bizarní. Chci být špatně, protože pokud nejsem, síly odpovědné za nejhorší hrůzy minulého století jsou stále v ceně. Jsme v jedenácté hodině vícegenerační spiknutí navržen tak, aby první degradovat a pak zotročit lidstvo. 11.září prohlásil na začátku závěrečné fázi zřízení totalitní "nového světového řádu" (aka "globalizace".) Válka proti teroru je lest navržen tak, aby maskovat vytvoření policejního státu. K dispozici jsou nové vývoj každý den. Kanaďané nemůže smát na své pasy snímků, protože budou použity v rozpoznání tváří a kontrolních systémů. Všechny britské vozy budou vybaveny mikročipy, které "se automaticky ohlásí širokou škálu trestných činů.""Protokoly múdrych ľudí Zion".

Evropská unie je na pokraji sociálního a kulturního kolapsu

#9281 Evropská unie je na pokraji sociálního a kulturního kolapsu

2016-05-10 17:01

Evropská unie je na pokraji sociálního a kulturního kolapsu

nepopiratelný realita je stejně jednoduché jako ponuré:

  • Evropská unie nemůže absorbovat tolik uprchlíků.
     

  • Evropská unie nemá prostředky k jejich zastavení.

Masivní příliv uprchlíků představuje velmi složitý problém bezpečnosti, s nimiž se země Evropské unie nejsou připraveny řešit.

Všechny země Evropské unie mají tři základní nástroje, které lze použít k chránit před poruchami, nepokojů, trestných činů nebo invaze speciálními / bezpečnostních služeb služby, policie a armády.

Problém je v tom, že žádný z nich je schopna zvládnout uprchlickou krizi. Speciální / bezpečnostní služby jsou beznadějně v menšině, kdy co do činění s uprchlickou krizi. V Navíc, normální gólů (zločinci z povolání, vyzvědači, teroristy) jsou málo a daleko od sebe v typickém vlně uprchlíků. Uprchlíci jsou převážně rodiny, často rozsáhlá a zároveň i někdy zahrnován kriminální gangy, toto je daleko od bytí vždy případ.

Problém je v tom, že v případě, řekněme, 10% Kosovanů jsou drogoví dealeři, která dává špatnou pověst všem uprchlíkům z Kosova, a uprchlíci sami skončí až nimi bylo zacházeno jako se zločinci. A konečně, zvláštní / bezpečnostní služby Opírají se velmi silně na informátorů a zahraniční gangy je obtížné proniknout. Často také mluví jazyky složité, že jen málo specialisté v místním jazyce dominovat.

Proto většinu času bezpečnostní služby v Evropské unii postrádají vodítka, jak se vypořádat s problémem bezpečnostním které jim byly předloženy, i kdyby jen proto, že nemají zaměstnance a zdroje ke sledování . tolik lidí v kontrastu, policie má jakousi výhodu: jsou doslova všude, a často mají dobré vnímání "puls na ulici."

VICE-Evropa je ve volném pádu. Nikdo nemůže pochybovat o tom už.

Každý člověk bude mít implantovány pod kůži čipy

#9282 Každý člověk bude mít implantovány pod kůži čipy

2016-05-10 17:10

Každý člověk bude mít implantovány pod kůži čipy

například téměř všechny domácí zvířata v na západě mají čipy pod kůži .

Skot s čipy je běžná praxe v mnoha západních zemích jako dobře. USA Tato technologie se rychle rozvíjí. Lidé již nabídl mít čipy implantované v jejich tělech, takže policie může najít je v případě nouze. Všechny americké pasy mají integrované čipy, jako jsou kreditní karty. Ve skutečnosti tomu tak není agrese Rusko, který ohrožuje Evropu. Evropa čelí nebezpečí islamizace generované Washingtonu zbavit Evropu její kulturní a křesťanské identity.Proč ne házet starou Evropu v kelímku ( tavicí kotlík = sesazovačka hrnec) národností a náboženství, takže to je jednodušší na ovládání?. Tam byl šokující zprávu z minulého týdne o více než 70 subjektů syrských uprchlíků v režimu A opuštěný ve východním Rakousku kamionu. Je zřejmé, že tok migrantů z muslimských zemí je větší než to, co oficiální statistiky říkají. Například Bulharsko, podle kvóty, je třeba přijmout některé 3000 zaměstnanců.


V reálném životě, tam bude mezi 60.000 a 70.000 z nich v tomto roce, bulharské bloggeři psát. Mnoho národních vlád Evropské unie varují, že klíčová ustanovení migrační politiky v Bruselu nefungují. Nicméně, Brusel udržuje opakovat mantru tolerance a multikulturalismu.

Je nezávislá Brusel, aby takové rozhodnutí?. Dá se také ptát, proč uprchlíci přicházející z Iráku, Sýrie a Africe nechodí do Austrálie, USA a Kanada. Proč to uniknout movité sousedních zemí, jako je Turecko, Libanon a Jordánsko?

Odpověď je jednoduchá:

Ve Spojených státech a Kanadě je tvrdá právní předpisy o přistěhovalectví. Austrálie pošle boatloads migrantů na "koncentrační tábor" na ostrově Nauru. Turecko a sousední arabské země nemají alokovat veřejné prostředky na podporu uprchlíků.

Evropa byla vybrána jako latrína pro ty, kteří prchají USA - podnítil ničení a války za demokracii. Všechny národy (katolické) umírají ortodoxní a sunnitských muslimů přicházejí nahradit je . Německo přijme 800.000 žádostí o status uprchlíka ze Sýrie, Iráku a Afghánistánu.VICE-Evropa je ve volném pádu. Nikdo nemůže pochybovat o tom už.


Nepřihlášený uživatel

#9283 Re:

2016-05-10 20:01

#1: -  

 Podporuji referendum,ale nelze otálet .V běhu poslední dní bych s okamžitou platností UZAVŘEL HRANICE: Už jednou tu byla NOC DLOUHY'CH NOŽů.Nerad bych ji zažil na vlastní kůži,ale nyní v podání MUSLIMů,což hrozí,si myslím čím dál víc.

Doufám, že dostane aspoň průjem

#9284 Nebo záchvat šílenství

2016-05-10 23:04

cituji: 

"Z postojů zemí Visegrádu k uprchlíkům dostávám záchvaty, stěžuje si Asselborn

Lucemburský ministr zahraničí Jean Asselborn v rozhovoru pro německý deník Aachener Nachrichten kritizoval státy visegrádské čtyřky (Česko, Slovensko, Polsko a Maďarsko) za jejich postoj v migrační krizi. Při některých výrocích skupiny dostává prý záchvaty. Státy visegrádské čtyřky jsou za své postoje k uprchlíkům opakovaně terčem kritiky západních politiků.

"Dostávám záchvaty, když slyším, jak nám země Visegrádu říkají, že nemají tradici přijímání běženců," řekl Asselborn. "Musí se jim říci: My jsme také neměli tradici, že bohatší členské státy pomáhají těm chudším," nechal se slyšet šéf lucemburské diplomacie.

Narážel na to, že čtveřice středoevropských zemí je od svého vstupu do EU příjemcem miliardových dotací z evropských fondů. Do společného rozpočtu přitom odvádí výrazně méně peněz, než dostává.

Podle Asselborna hrozí, že Evropa ztroskotá, pokud někteří v době krize odmítají solidaritu a jednoznačně se staví proti přijímání běženců.

Proti povinným kvótám na přerozdělování uprchlíků jsou všechny státy visrgrádského uskupení. Odmítají i nejnovější návrh Evropské komise, který počítá s tím, že se země budou moci vykoupit z povinnosti přijímat uprchlíky. Za každého odmítnutého uprchlíka by přitom musely zaplatit 250 tisíc eur (6,76 miliónu korun)."

...

TAK TO NENÍ PRAVDA !!! MILIARDY MÁME V DOTACÍCH - PŘÍJMY ... ALE DESÍTKY MILIARD PLATÍME ZA BLBOST EU A RUJNOVÁN=I NAŠEHO HOSPODÁŘSTVÍ:

... mléko, cukr, krávy, vepřové, tunelování podniků, krachy a krize OKD, a jiných, udělali z nás, (prvorepublikově velmi vyspělé země) dnes pouhou montovnu Evropy, ti vyčůránci!

Případ pro CHCOCHOLOUŠKA:
Nepřihlášený uživatel

#9285 Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-11 00:05

#9284: Doufám, že dostane aspoň průjem - Nebo záchvat šílenství 

 ASSELBORN !? ... TENTO "POLITIK" JE ZRALÝ NA PSYCHIATRII ... PŘÍPAD PRO MUDr CHOCHOLOUŠKA !!!

... "Náš ústav se Vám tímto mým jménem omlouvá, k takovému případu dochází tak maximálně 1x za 100 let !" ...

...

"(V dnešní době v EU Blázinci = CVOKHAUSU ale mnohem častěji, asi tak 100 x za den ! = Vy nás ale zásobujete !!!)"

...

... "A TADY VIDÍTE KLASICKÝ PŘÍPAD ŠÍLENSTVÍ: ... BLÁZNI POUŽÍVAJÍ ZBRANĚ STŘELNÉ, NAPŘ. TUTO TARASNICI, A KDYŽ NEMAJÍ ? ... TAK COKOLIV MAJÍ PO RUCE ! ... ALE NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ BLÁZNI POUŽÍVAJÍ VYHROŽOVÁNÍ A SILNÁ SLOVA, COŽ JE ZNÁMKOU MDLÉHO DUCHA !

TAKOVÝ ŠÍLENEC STÁLE MELE SVOU: ... STÁLE KVOKÁ, STÉLE KVOKÁ !!!"


Nepřihlášený uživatel

#9286 Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-11 00:08

#9284: Doufám, že dostane aspoň průjem - Nebo záchvat šílenství 

 ASSELBORNE, nerozčiluj se, ještě Tě klepne Pepka, a to by nebyla žádná škoda, jen přínos pro Evropu ! :-)

jo, a líbí se mi tento komentář:

"Skoro všichni co sedí v Bruselu za půl milionu měsíčně jsou pro kulturní obohacení.
Skoro všichni co tam nesedí jsou proti.
Divné ne ?!"


Nepřihlášený uživatel

#9287 Re: Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-11 07:21

#9285: Případ pro CHCOCHOLOUŠKA: - Re: Nebo záchvat šílenství 

Všichni se shodneme na tom, že současný azylový a imigrační systém EU nefunguje a potřebuje reformu. Ovšem Komise dělá chybu, že základem reformy dělá relokační systém pro žadatele o azyl, kteří již přišli do Evropy, místo toho, aby jádro změn spočívalo v opatřeních, díky kterým se sníží počet migrantů, kteří do EU přicházejí. Jakýkoliv relokační mechanismus včetně prvku finančních kompenzací bude pro řadu států a zejména pro země Visegrádu nepřijatelný, dokud nebude existovat kredibilní nástroj na regulaci počtu příchozích. A toho lze dosáhnout jedině vybudováním azylových kapacit mimo území EU. Na to by se reforma měla soustředit. Pokud se některé státy EU rozhodnou, že chtějí ročně přijímat desetitisíce a statisíce běženců, pro které EU není první bezpečnou zemí, není možné takové politické rozhodnutí vnucovat prostřednictvím distribučních mechanismů s tátům, které něco takového nechtějí.

Víte, kde to píší? Ano, Evropské hodnoty, ze kterých všichni dělají islamofoby a pomatence. Přitom mají víc hozumu než všichni Okamurové, Hamplová a Klausové dohromady ....

Další hajzli nám chtějí radit !?

#9288 A poté odejdou do prdele si užívat Jidášské prachy !

2016-05-11 09:49

Z kterých peněz platí tyhle idioty!?

"Analýza radí Čechům: S uprchlíky ušetříte, s přehledem lze přijmout 80 tisíc migrantů

Analýza brokerské společnosti Cyrrus uvádí, že ekonomika České republiky by se bez problémů vypořádala s příchodem 50 000 až 80 000 imigrantů. Informovali o tom ve středu analytici společnosti. Podle nich by ČR měla podpořit řízenou migraci, která by postupně pomohla zaplnit volná pracovní místa. Stát by navíc mohl přijetím uprchlíků ušetřit na výdajích souvisejících se stárnutím populace až 90 miliard."

...

Takových blbů se najde!

Vystudovali v ČR za naše peníze, a pak místo toho, aby hájili zájmy ČR, sokromě hájí různé tuneláře a šmejdy a připtavují náš stát o miliardy.

Jmenovat nebudu, aby mě nežalovali, ale známe je všichni" So... a spol. !


Nepřihlášený uživatel

#9289 Re: A poté odejdou do prdele si užívat Jidášské prachy !

2016-05-11 10:00

tvá vagina a velkej černej čurak

#9290 Re: Re: A poté odejdou do prdele si užívat Jidášské prachy !

2016-05-11 10:17

#9289: - Re: A poté odejdou do prdele si užívat Jidášské prachy ! 

 strč si své rady do vaginy štětko xenofilni pokud jsou volna prácovni mista v česku tak jako prvni ty mista nabydnem našim lidem potom se mužeme bavit o tom že dame mista imigrantum ale pokud se jedna o muslimy tak si žadne starosti dělat nemusime oni nemaji zajem o práci ale chcou socialku a byt zdarma a islám do česka nepatři kokote primitivni

Realista

#9291 Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-11 10:28

#9284: Doufám, že dostane aspoň průjem - Nebo záchvat šílenství 

 Evropa ztroskotá, protože někteří v době krize odmítají bránit její hranice, kulturu a bránit naše hodnoty před africkými a asijskými barbary a tyhle islámské vetřelce vítají s otevřenou náručí. Jestli Evropa padne, tenhle lucemburský šašek bude jeden z hlavních, kteří na tom budou mít podíl. Lidé Evropy, distancujte se od těchhle sluníčkových populistů, kteří absolutně nedomýšlí důsledky svého jednání, řekněte jim jasné NE! ve jménu své bezpečné budoucnosti. Jestli se tomu pošahanému pseudohumanistovi stýská, že v Lucembursku ještě islamisté nic nevyhodili do povětří, nebo že jeho ženu (pochybuju že vola s takovými nátzory by nějaká chtěla, takže jestli nějakou má, je s ním jen pro prachy) neosahávaly perverzní přičmoudlá hovada, budiž, ale ať tohle svinstvo necpe násilím do zemí, které o tyhle pofidérní multikulturní hodnoty nestojí!

Realista

#9292 Re: A poté odejdou do prdele si užívat Jidášské prachy !

2016-05-11 10:37

#9288: Další hajzli nám chtějí radit !? - A poté odejdou do prdele si užívat Jidášské prachy ! 

 Co to je za pošahanou multikulti agitku ti brokeři? Někdo by těm hlupákům měl vysvětlit, že tohle ekonomičtí imigranti sem nepřichází kvůli práci, nýbrž kvůli sociálním dávkám. Jsou líní a navíc naprosto leví a s nulovou kvalifikací. A takových tu máme statisíce z řad našeho opáleného spoluobčanstva, jejichž zapojení do pracovního procesu jest zcela nereálné, takže proč řady těchhle netáhel ještě více rozšiřovat?

Realista

#9293 Re:

2016-05-11 10:45

#9266: velikonoce jsou svatek sebepoškozovaču -  

 Jo ale až na ten podstatný rozdíl, že Filipínci se neodpalují při teroristických útocích, neřežou protivníkům hlavy, nevyvražďují menšiny, neprosazují svoje zvyky násilně v Evropě, nevystupují veřejně proti demokratickému a sekulárnímu zřízení, nevyučují v evropských kostelech radikální formy víry apod., ale co se snažím, vysvětlovat něco zabedněnému fanatickému islámofilovi je jako hrách na zeď házet.


Nepřihlášený uživatel

#9294 Re: Doufám, že vystřízlivějí i sluníčkářští vítači a propagátoři multikulti a islámu (islamizace)

2016-05-11 11:50

#9011: Naivní fiflena vystřízlivěla !!! - Doufám, že vystřízlivějí i sluníčkářští vítači a propagátoři multikulti a islámu (islamizace) 

 Toto je opět pouze propaganda,jak špatní jsou ti z IS a jak hodní a mírumilovní jsou ostatní muslimové.Na to jim já rozhodně neskočím!!Korán,mimo jiné obsahuje také 91 veršů,které kázají muslimům následovat činy jejich proroka a konat to samé...Jakoukoliv cestou obracet nevěřící k islámu..JAKOUKOLIV..Proč např.muslimský kalendář začíná až migrací Mohameda?Protože až od té doby se začalo islámu dařit po stránce náboženské,ale hlavně po stránce politické!!!Z toho vyplývá,že islám není hlavně náboženství,ale POLITICKÉ ZŘÍZENÍ.Takže každý muslim je vlastně věrný straník,který bude prosazovat zájmy své strany všemi prostředky.Evropský politik prosazuje své zájmy v mezích demokracie.Muslim prosazuje své zájmy jakýmkoliv způsobem...tzv.když to nejde po dobrém,tak to půjde po zlém!!!!!

ww3 islám vs zionism albert pike

#9295 Re: Re: Doufám, že vystřízlivějí i sluníčkářští vítači a propagátoři multikulti a islámu (islamizace

2016-05-11 12:02

#9294: - Re: Doufám, že vystřízlivějí i sluníčkářští vítači a propagátoři multikulti a islámu (islamizace) 

 islám  vytvořily jezuite mezině patři take papež františek katolictvi neni křestanstvi jenom se za křestany vydavaji papež františek se totiž považuje za svateho otce ale nechape že jediny svaty otec je ten na nebesich a to je otec nas všech islám byl vytvořen proto aby zničily křestanstvi a zapadni civilizaci tohle předpověděl albert pike islám bude použit na zničeni zapadni civilizaci a na 3 světovou válku a ze 3 světové války bude vytvořen nový světový řád 

PŘIJDI ZA VLAST

#9296 PŘIJDI ZA VLAST

2016-05-11 14:33

PŘIJDI ZA VLAST


Nepřihlášený uživatel

#9297 Re: A poté odejdou do prdele si užívat Jidášské prachy !

2016-05-11 14:40

#9288: Další hajzli nám chtějí radit !? - A poté odejdou do prdele si užívat Jidášské prachy ! 

 a další:

"Čeští politici se migrantům nebrání. Důležitá je ale kultura, z jaké přicházejí

Migranti by v Česku mohli pracovat, míní čeští politici v reakci na analýzu, že by Česko mohlo přijmout až 80 tisíc uprchlíků. Shodují se ale na tom, že záleží, z jaké země a kultury běženci přicházejí."

...

Prezident Miloš Zeman má na analýzu jiný názor. „Jde jen o další nepřijatelné pokračování v nátlaku, tentokrát z 'odborných' pozic. Je to ve své podstatě opovrženíhodný přístup. Bezpečí občanů ČR, jejich životy, které by byly v případě masivního přijímání migrantů ohroženy, totiž nelze penězi vyjádřit,“ míní prezident.

Black Šlechta

#9298 Black Šlechta

2016-05-11 14:48

Black Šlechta

Mafie síť jezuité a SMOM je podporováno mnoho z nejbohatších rodin v Evropě a USA (často nazýván " Black šlechta ") a zedníky na vysoké úrovni v rámci určitých "elitních" tajných společností.

Příkladem jsou prominentní, ale rozhodně ne nejsilnější, Rothschild rodina (maltézských rytířů) a Rockefellerova rodina (maltézských rytířů, kteří začali používat financování Rothschild pro americké ropná pole exploitations).

"Tyto tři finanční rodiny, Rothschild je, Morgans, a Rockefeller to všechno dělat nabízení jezuitského řádu z důvodu jezuitského infiltrace v jejich organizacích. Dělají vše, co je třeba zničit ústavní svobodu v Americe a přinést papeži světovládu. Jako se podíváme zpět v průběhu 20. století, vidíme, jak úspěšné jezuité byli.

Mají i nadále rozhazovat bohatství Ameriky a neustále útočí na svůj velký ústavu a občanské svobody. Denně se moc papeže ve Vatikánu se zvyšuje. Jednou oni dosáhnou celkový výkon znovu. "

Tyto bohaté rodiny fungovaly jako finanční příznivců a proxy pro větší jezuitských & SMOM mafie bankovních operací.

 

Papežská válka proti jiným náboženstvím

#9299 Papežská válka proti jiným náboženstvím

2016-05-11 14:51

Papežská válka proti jiným náboženstvím

V případě zednářské "židovských" Rothschildů, kromě své Vatikán bankovní role oni, a několik dalších významných Židů, podobně,

  • Knight of Malta Heinz Kissinger

  • levicový vrátný Noam Chomsky

  • Federální rezervní banka celebrity Alan Greenspan

  • Vlast Nejistota přední Michael Chertoff,

... muset provést roli v tom, že zednářské "Židé" (další jezuita kontrolované politické hnutí socialistické-komunistické-fašistická ideologie), aby se pokusili podněcovat nenávist k Židům jako nich je "top regulátorů globálního zla". Tato je podvod, který bohužel pracoval dříve.
Vzhledem k tomu, že existují Sabbatian-odpadlík-zednářské Židů pomáhají s Vatikánem jezuita-zednářských mafiánské trestných činů, jeho někdy obtížné, aby se lidé vidět na to, co skutečně je: rozptýlení / stínění / proxy server pro větší mafiánské sítě vatikánského , Židé byli systematicky diskriminováni a zavražděni pro téměř 2000 let Svaté říše římské, stejně jako křesťané, Arabové / muslimů a mnoho jiných kulturách a jejich náboženství. V těchto dnech poté, co představil 9/11 provoz psy-op trauma (a představil follow-up v Madridu a Londýně) tajnými službami ovládané teroristy skupiny, jako CIA-Káida, šíitských muslimů a sekulární "Arabové" jsou zaměřena zejména v mnoha ohledech (v médiích, politice a jezuitský / SMOM kontrolované armádou přístroj) v takzvané "válce proti terorismu". 

Tato " válka proti terorismu " je hlavní návaznosti na podvod studené války, což umožní další křížové výpravy za "světovlády" a dalších útoků o Ústavě chráněné svobod.

Agrese proti lidem na Středním východě je velmi stará bitva, to byla vedena Římany a později Svaté říše římské.

VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité

Jezuita a SMOM agenda

#9300 Jezuita a SMOM agenda

2016-05-11 15:00

Jezuita a SMOM agenda

Vatikán , Jezuitský řád , maltézských rytířů a Black Nobility lidí vytvořily komplexní zednářský mafiánské sítě globálních rozměrů, pomocí mnoha přední organizace (infiltroval vlády / kostely / vzdělávání, tajných služeb, katolické instituce, megakorporacemi, finanční instituce, zednářství , dělnický sionismus a další) s katastrofálními dopady na životy stovek milionů lidí.

Neurotická cílem bylo a stále je ve světě lidská zotročení jakýmkoli způsobem ( " Účel světí prostředky " je hlavní zásada jezuitů).

Prostřednictvím militaristické, technologické, ekonomické a především nábožensko-psychologické prostředky.

Tento mlčenlivý mafie síť se snaží udržet lidi neznalé z fašistické spiknutí a nástrojů, které používají. Zneužívají neznalosti druhých lidí je jejich jediná skutečná síla!

Vatikán-jezuita-zednářské mafie síť byl primární původ vysoce-zločiny během minulých staletí: války, genocidy, vraždy, organizované mučení a sexuální zneužívání, otroctví, náboženské stíhání, státní zrada, cenzura, historie falšování a soudní a . ekonomický podvod Jejich zločinecké praktiky jsou skryty za:

  • Tajné a náboženské kulty, s hierarchických stupňů (kompartmentalizace uvnitř) a tajné přísahy a plánů (na úseky bez něj).

    Socialistické (čti: zkorumpovaní centralistické, fašistický) instituce: OSN, WTO, NATO, EU, atd

    Informace a znalosti ovládání: kulturní zábavní rozptýlení, cenzura sdělovacích prostředků, se obávají, propagandu a špatné vzdělání.

    Organizační infiltrace.

    Peněžní systém korupce nástroje:

     

    • Centrálně řízené fiat měna peněžní zásoba -> umělé vytvoření inflace (růst cen a chudobu) - (více centralistický sociální kontrola)> tvorba dluhu závislost -> Ovládací úrokové sazby (vydělávání peněz z dluhu) a mezinárodní bankovní pravidla a mezinárodní půjčky / měna -exchange programy (výroba vlády závislé na úvěr investiční programy) -> více dluhů -> větší zájem -> více sociální kontrola -> atd ...

    • Praní špinavých peněz (akciový trh, dluhopisy a jiné finanční produkty, firemní přeskupování majetku, nemovitostí, umění, software poplatky)

    • krádež sociálního fondu (penzijní fondy, fond "přesměrování" daně).

       

  • Politický, soudní a firemní uplácení.

     

  • Hrozby, vydírání a vraždy.

     

  • Imigrace stimulace - legální a ilegální - dosáhnout společenské a politické změny, jako jsou: rostoucí chudoba, stále více a silnějších divizí tříd a zvyšující se podíl populace římského katolíka.

Ne kouřová clona náboženských nároků, ekumenické projekty, charitativní činnost, školní programy, kontroly médií, osočování a historie falšování mohou vrátit zpět trestných činů, pro které jsou tyto odpovědné osoby.

Žádná jiná organizovaná síť trestný čin udělal tolik škody lidem na této planetě!

  • od svých počátků jako slábnoucí militaristické říše římské - ve chvíli, kdy katolicismus byl vytvořen s cílem zastavit takzvané "kacířské církve" a jeho lidé - který zničil hodně rozmanitosti evropské kultury

  • k vraždit křížové výpravy (proti Židům, křesťanů, muslimů a germánské / keltské / skandinávské / other-domorodými kmeny)

  • na satanských Inkvizice

  • k masakru a zotročení domorodých lidí v Evropě, Jižní Americe, Severní Americe, Asii, Oceánii, Africe, Rusku a na Středním východě

  • na globální drogami, zbraněmi a lidských otroků obchodování s lidmi

  • na zkorumpované bankovních systémů a mezinárodních korporací

  • na světových válek

  • k podvodu studené války a po jejím velkém měřítku vojenské a politické dopady

  • na globální pedofilních kroužky

  • k syntetizované terorismu a propagandy

  • tajným vydávání, mučení ve vězeních a pozastavení habeas corpus

  • na probíhající spiknutí s cílem zničit svrchované Spojené státy americké a národy v Evropě

To vše může být vystopován k spiklenecky spiknutí vládnout panovníka tohoto světa jakýmkoli způsobem.

Bude to mít povědomí o velkou skupinou lidí k zastavení této nemocné a smutnou skupinu lidí, kteří v konečném důsledku nemohou samy ani ostatní mají rádi, protože věděl, co udělali.