Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

islamo-fašismus", "islamo-extremismu" a "islamo-fanatismem".

#9776 islamo-fašismus", "islamo-extremismu" a "islamo-fanatismem".

2016-06-02 10:33

Skutečnost, a ne fikce.

.Obhajuje, jako je Paul Bremer , pro extrémní laissez faire hospodářských politik, se pokusil přepsat iráckou ústavu, aby podporovaly bezplatný systém na trhu neoliberálních ekonomických principů, aby bylo obzvláště snadné pro cizí národy na vlastní irácké zdroje.

A pokud se vám udělat si vlastní průzkum, budete se dozvědí, že USA neměla reptání se Saddámem Husajnem, dokud kopal ropné společnosti z Iráku, protože chtěli, aby lví podíl na zisku. On znárodněna olej.

To je fakt a ne fikce.

Izrael těžil tím, že má jednu ze svých sousedních nepřátel, a sice Saddáma Husajna a jeho stálé armády, oslabené a spoustu práce. Není to náhoda, že obhajuje a novinových vědátoři většina defenzivních o naší invazí stalo, že se silnými obhájci izraelské pravice bude.

Důkazy jasně ukazuje, že někteří izraelští fanoušci byli součástí kultury klamu, aby nás do války s Irákem - tak, jak jsou nyní pracuje, aby nás do války s Íránem s podobným vzorem falešné inteligence. Stejně tak je pravdou, že bez ohledu na Středním východě skupina přechovává nepřátelství vůči Izraeli je nyní považován za teroristu v přírodě pro Američany.

Je fakt, že izraelská lobby tlačil tvrdě pro válku s Irákem.

Pravicoví politici, zejména křesťanské a židovské, kteří mají rádi, aby podporovaly předsudky proti všemu, co muslimský Arab a prospěch. Vzhledem k tomu, 9-11 tam byl konstantní propagandistické válce proti muslimům na celém západních zemích. (Toto není argumentovat, že Američané by neměli mít na pozoru před cizích motivů.)

Ale faktem je, že ti, kteří si nepřejí muslimy mít vliv v této kultuře mají jasně mzdami velkou propagandistickou kampaň Západu na strach a nedůvěra obrovská část světové populace - jako "kulturní srážky" nebo střet civilizací podobně jako středověká éra křížových výprav.

To znamená, že nepřátelé Izraele se staly naše nepřátele jako "neokonzervativní" propagandistická kampaň harfy na "islamo-fašismus", "islamo-extremismu" a "islamo-fanatismem".

Zatím je tato událost slouží k dalšímu přesvědčit Američany, Izrael Ameriky "přirozený" spojence a partnera protisilám zla . (Zatím pravicoví Izraelci také nejsou ochotni oddělit církev od státu a proto se diskriminovat ty, které nejsou židovský Proto se příliš nesdílejí naše demokratické hodnoty rovnosti pro "všechny" lidi. - Stejně jako mnoho teokratických zemí na Středním východě. )

To je názor, ale stále odráží realitu.

Politicky motivované lidi s touhou použít "strach", konkrétně proti terorismu jako záminku pro omezení a zničit občanské svobody a svobody běžně ctěn v demokratických zemích.

Stali jsme se fašistickým státem s vnitřní bezpečnosti dohledem. Toto krácení je podobný těm, kteří i nadále snažit, aby cenzuroval svobodu projevu - a znesnadnit mít právo na "spolupracovník" via technologií, jako je internet.

Taková mentalita je dovoleno špehovat občany "privatizovaných" korporací a nezodpovídají se daňovým platební veřejnosti, která vyplatily organizacím, aby tajně špehovat a evidovat na jeho vlastní občané.Obama a jeho tým udělal nic dělat skutečné a podstatné změny , a ve skutečnosti posílily tuto tyranii.

 Krácení našich svobod je skutečnost a ne fikce.

VICE- 9 - 11 - Kdo opravdu Těžil ?

Svatoslav

#9777

2016-06-02 10:56

Souhlasím s vystoupením z Evropské unie, která již není garantem bezpečné budoucnosti a globalisté, multikulturalisté, neomarxisté a jiná sebranka v Bruselu sídlící se snaží násilně potlačit naše tradice a identitu a přetvořit nás v šedou akulturní masu bez vlastních zvyků, nebo alespoň vytvořit s ostatními zeměmi Visegradské čtyřky a okolními nezdegenerovanými silný mocenský blok jako protiváhu vlastizrádným silám Bruselu, které nenávidí svobodné evropské národy a činí vše pro jejich totální podmanění a zničení všeho krásného, co nás činí takovými, jací jsme. V tomto duchu bychom se měli zasadit o naši suverenitu a svrchovanost a lpět na našich kulturních zvyklostech a být hrdi na svoji vlast. Zbavit se jha konzumu a bezbřehého materialismu, který z nás činí nesvéprávné duše zbavené stroje, ženoucí se za ukájením svých primitivních pudů. Nevzhlížejme ani k západu, ani k východu, zkrátka buďme svoji! Já si v dnešní době připadám, jakoby jsme byli v protektorátu Ameriky. Ani za nejtužší komunistické totality lidé nelezli Rusům tak do prdele jako dnes Amíkům. Lidé jsou buď flegmatici a je jim to jedno, že nám v téhle zemi už nic nepatří, že nenasytné západní korporace zničily náš průmysl a udělali si z nás jen levnou pacovní sílu, že jejich květný jazyk przní hloupými amerikanismy, jsou dušeni pod přívalem tupé americké podkultury, pomalu všechny nápisy jsou v angličtině, v rádiích nehrajou české písničky, nebo jsou anglofilové a vyhovuje jim to. Všude sem cpou pitomé americké tradice, Valentýn, Halloween, vyžranej cocacola Santa Claus místo Ježíška, apod., ale svých vlastních tradic, rozsvěcení stromečku, Velikonoce, masopustní maškarády, jízda králů, mikulášská nadílka, dušičky, tříkrálové sbírky, pálení čarodějnic, svatojánské ohně, stavění májek, hody, posvícení, dožínkové slavnosti, lidové kroje, veselky, tradiční jarmarky, poutě, cimbálová muzika, slovácký verbuňk, tradiční řemesa a architektura atd., většiny z toho se dobrovolně vzdáváme! My Češi (potažmo Moravané) jakožto slovanský národ bychom měli propagovat slovanské zvyky, kulturu, tradice. Chtěl bych vzkázat něco anglofilnímu českému národu: národe, styď se za to, že zapomínáš na odkaz svých předků a vzhlížejíce obdivně k západu na to, kdo jsou tvoji slovanští bratři!!

Nekorektně

#9778 Když dva řeknou totéž, není to totéž

2016-06-02 11:27

Známá česká advokátka JUDr. Klára Samková v Poslanecké sněmovně v rámci semináře "Máme se bát islámu?" vystoupila s projevem, který přinutil některé muslimské velvyslance opustit sál. V rozhovoru následně vysvětlila, že je potřeba začít o věcech otevřeně diskutovat. Klára Samková na svém facebooku potvrdila, že obdržela oficiální sdělení Advokátní komory, že zahajuje vyšetřování jejího veřejného vystoupení s podezřením, že v něm došlo k porušení etického kodexu advokáta. Na základě toho byla na Samkovou oficiálně podána stížnost, kterou ze své iniciativy zahájil a podal k prošetření tajemník České advokátní komory JUDr. Ladislav Krym.

Turecký velvysranec Ahmet Bigali ihned reagoval, že incidentem by se měli začít zabývat žalobci i bez podání trestního oznámení. Klára Samková však řekla v podstatě to, co tvrdí celou dobu turecký diktátor Erdogan, tak proč to tak tureckému velvyslanci tak vadí? Cožpak se stydí za pravdu? Ta se smí říkat jen u nich doma a nás mohou opíjet rohlíkem? Teď bude lhát o tom, jak mají mírumilovné zájmy, jelikož mu to přikazuje takíja? A tenhle prohnaný národ opravdu patří do EU? Přístupními rozhovory Evropská unie posvěcuje probíhající genocidu Kurdů a podporu syrských islamistů? To je naprosto nepřijatelné!


Nepřihlášený uživatel

#9779 Re: Logika machometánů

2016-06-02 11:42

#9764: - Logika machometánů 

 Tento je taky dobrej: Zbožný muslim nastoupil v Londýně do taxíku. Důrazně požádal taxikáře, aby vypnul rádio, protože to přikazuje učení jeho náboženství, že on nesmí poslouchat hudbu, protože v prorokově věku nebyla žádná hudba, obzvlášť ne západní, která je hudbou nevěřících. Taxikář zdvořile vypnul rádio a otevřel dveře. Muslim se otázal: "Co se děje?" Taxikář odpověděl: " Za časů Proroka nebyly žádné taxíky. Vypadněte a počkejte si na velblouda !!!"

Dominik Konečný
Praha

#9780

2016-06-02 12:58

Islám ve svém současném pojetí je nelidská zrůdnost, která nemá v Evropě co pohledávat! Muslimové nechť si vyberou, jestli chtějí vyznávat ty svoje famntasmagorie a držet se barbarské šarie (pak ať migrují do arabskýh zemí) nebo žít moderním životem v sekularizované Evropě, pak ale ať všechny svoj zvyky nechají doma a tady se začlení mezi většinovou společnost. Žádný migrant nemá automatické právo na azyl v jakékoliv z evropských zemích – jsme suverénní země a je naše rozhodnutí, koho na své území vpustíme a ko představuje přílišné riziko. A když začne někdo něco žvanit o evropské solidaritě, začínám vidět rudě. Šílená Merkelová, absolutně nesolidárně a v rozporu s dohodnutými pravidly, bez jakékoliv konzultace s partnery v EU, rozhodla "přijímat" nekontrolovatelnou migrační invazi ilegálů, aby předvedla svou "humánnost" proti "nehumánnímu", ale jedině efektivnímu postupu Maďarů. Tím odstartovala tuhle tsunami za podpory zdegenerovaných loutek v Bruselu a stovek parazitujících "humanitárních" neziskovek, ve skutečnosti převaděčů. Tím Merkelová způsobila největší bezpečnostní ohrožení Evropy od 2. světové války a odstartovala faktický rozpad EU. Takhle se zapíše do historie!!!


Nepřihlášený uživatel

#9781 Re: Když dva řeknou totéž, není to totéž

2016-06-02 13:14

#9778: Nekorektně - Když dva řeknou totéž, není to totéž 

 

DUKAZE 

V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.

Více: OBCHOD S IS TURECKO DUKAZE VIDEA FOTKY

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto


Nepřihlášený uživatel

#9782 Re: Policie zadržela 16 aktivistů Kliniky, úřad jim zakázal vstup do budovy

2016-06-02 14:03

#9752: Realista - Policie zadržela 16 aktivistů Kliniky, úřad jim zakázal vstup do budovy 

 Mě se líbí, jak si všemožní anarchisté, feťáci a bezdomovci dávají krásné názvy. Prý Aktivisté ... :) Jinak, těžko se podle českého práva dá "vloupat" do nezajištěného, opuštěného a volně přístupného objektu !!!

MULTIKULTI JE OMYL

#9783 TAK MÁ VYPADAT KULTURNÍ "OBOHACENÍ" EVROPY !?

2016-06-02 16:09

článek z: http://www.kdiskusi.cz/

Muslim a křesťan. To prostě nejde dohromady

Přichází se na další a další skutečnosti, které jasně vedou k závěru, že soužití s arabskou komunitou nebude jednoduché, zvláště pokud se dostanou do početní výhody.

Jednou z takových zkušeností je i soužití v azylových domech, kde žije arabské etnikum s migranty, kteří se hlásí ke křesťanství. V Berlíně totiž mají azylové domy z větší části pod kontrolou arabské bezpečnostní služby. Tito zaměstnanci služby s nájemníky pak mají šikanovat a trestat ty migranty, kteří se řadí ke křesťanům.

Migranti – křesťané musí prý ukrývat symboly její víry. Pokud jiný nájemník najde tyto symboly, tak to okamžitě řekne ostatním a začíná prý šikanování.

Zajímavé bylo i dotazování migrantů, kteří se hlásí ke křesťanství. 88% křesťanů uvedlo, že jsou od svých nájemníků pronásledováni, 49% je obtěžováno bezpečnostní agenturou a 37% zažilo fyzické týrání z důvodu svého vyznání.

Každý z nás si může udělat obrázek toho, co se bude dít po několika letech. 


Nepřihlášený uživatel

#9784

2016-06-02 19:00

Musíme už začít jinak....
Občan proti EU

#9785

2016-06-02 21:12

Evropská Unie tu není na ochranu svých občanů, ale bohužel proti nim. Je to jeden velký business, kde zaprodávají naši bezpečnost a naše životy za smradlavé peníze od arabů. Politici zneužívají důvěry a pravomocí k vlastnímu obohacení i za cenu vlastizrady. Za tohle tu v 89 nikdo necinkal, že tu chce živit celou Afriku a ještě si je nastěhovat domů. Kam budeme utíkat my až nám budou řezat krky? Na tomto světě jsme jen přechodně a naší povinností je zachovat naši zemi i pro další generaci, naši další generaci, né stádo divochů co se sem ženou z Afriky. Buďto se lidi probudí a vypráskají všechny politiky od koryt nebo nás tohle šílenství rychle zahubí. Dějiny se pořád opakují a nás bohužel čeká další válka v Evropě.

ZEMANOVCI jsou buzeranT

#9786 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-06-02 22:04

#9733:i mezi havloidi jsou buzerant- Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

  ty musiš byt pěkně mimo ten kdo tady šiři homosexualitu jste vy a vaš idol a homosexuál václav klaus a jeho ruské hodnoty to same podpora imigrace rusák§ do evropy přiznejte si že jste na fašistické ptaky 

RUSKÉ FAŠISTICKÉ SVINĚ Z AERONETU

#9787 Re: Pozor Trolove co napadají AERONET nemají žádné důkaze

2016-06-02 22:08

#9736: Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice - Pozor Trolove co napadají AERONET nemají žádné důkaze  

 Furt sem viděl fakta důkaze že AERONET JE RUSKÝ jen bezhlavé řeči od Idiotu Zemanoidů a cvičeních ovci z Jungmannové ulice v Olomouci a českého rozhlasu HEILHEIL

SOUMRAK PITOMÉ MŮRY

#9788 Re: Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy

2016-06-02 22:09

#9751: Realista - Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy 

   Lidi, držme při sobě a vyhoďme Tomio Okamuru - jedině on může zradit naši malou zemičku! To, co předvádí ta slavná RF je prachobyčejná diktatura a genocida zbytku světa.

Realista

#9789

2016-06-02 22:11

  Když  Evropou projížděla horda ozbrojených motorkářů, kteří chtěli naprosto konfliktně uctít putina,  nacistická zvůle, tak kvůli nim propukla ze strany pivních radikálů a primitivních rusofilních hovad neskutečná hysterie, jako by měla začít světová orgie,  budou harašit. Po zuby obnažení rusáci se svými vojenskými onanami, v pořádku?

Lidští paraziti roznášejí parazity !?

#9790 Lidští paraziti roznášejí parazity !?

2016-06-02 23:03

z NOVINKY.CZ:

Z území ovládaných Islámským státem se šíří parazit rozežírající tkáň

Otřesné hygienické podmínky na územích ovládaných Islámským státem a masivní migrace obyvatel z oblastí, kde se bojuje, způsobily rozšíření obávané tropické choroby do oblastí, kde se dříve nevyskytovala.

...

Podle Daily Mailu nemoc původně zasáhla pouze oblast „metropole“ Islámského státu Rakky a měst Dajr az-Zaur a Hasaka. Spolu s vlnou běženců se už ale rozšířila i mimo Sýrii.

...

Nyní už je nákaza i v Turecku, Jemenu, Jordánsku, Iráku a na východě Libye.
„Není vyloučeno, že nemocní jsou už i na jihu Evropy,“ řekl Daily Mailu Waleed Al-Salem z liverpoolské Univerzity tropické medicíny.

... závěr:

"KDO JE PARAZIT !? = TEN, KDO VYSÁVÁ HOSTITELE !!! ... (A POKUD VYSÁVÁ ŠTĚDRÉ SOCIÁLNÍ DÁVKY ?) = PAK JE TO LIDSKÝ PARAZIT !!! ... NEBO SNAD NE !??"


Nepřihlášený uživatel

#9791

2016-06-02 23:07

Zase se tady probudil ten pitomý troll, placený z našich daní = nějaký člen neziskovky !? ... a hlavně provokatér s identifikací: "SOUMRAK PITOMÉ MŮRY"

šak na Tebe taky dojde !!!

CHEMTRAILS !?

#9792 záměr likvidace původného obyvatelstva Evropy !?

2016-06-02 23:16

z NOVINKY.CZ:

České muže láká testování spermatu on-line

V Česku je až čtvrtina párů neplodných. Za čtvrtstoletí se počet spermií u mužů snížil o více než 60 procent. Pomoci to včas řešit se rozhodli autoři projektu Muži činu, kteří už dva měsíce umožňují testování spermatu v e-shopu. Tato služba už zaujala stovky českých mužů.

...

V roce 2060 mohou být muži neplodní

Nízký počet spermií, jejich nedostatečná pohyblivost, špatný tvar a taktéž vliv genetiky vyvolávají u odborníků neveselý výhled do budoucna.

„Když za mnou v devadesátých letech přišel muž a vyšlo mu, že má 20 miliónů spermií v jednom mililitru ejakulátu, řekl jsem mu, že má těžkou poruchu, a léčili jsme ho. Kdyby takový člověk přišel v roce 2000, pogratuluju mu, že je v pořádku, a v roce 2010 by byl vlastně nad míru,“ upozornil David Rumpík, ředitel Kliniky reprodukční medicíny a gynekologie ve Zlíně.

Jde o šedesátiprocentní pokles za 25 let, což se pro gynekology jeví jako katastrofální. Podle některých studií zahraničních kolegů se nám blíží takzvaný rok spermatické nuly. Někteří autoři uvádějí, že mezi roky 2060 a 2070 dojde k poklesu až k nulovým hodnotám,“ dodal Rumpík, jehož klinika s projektem Muži činu spolupracuje.

tolik citát

...

můj názor:

že by CHEMTRAILS !?

... "taky "žereme" kdeco s Éčkama, dýcháme kdeco ! (Já požívám různé vitamíny a potravinové doplňky a cítím se čím dál tím hůř !) ... A počkejme, až bude platit smlouva s USA TTIP !? ... to budem žrát teprve blivajzy, geneticky modifikované !?"

Zato slimáci jsou plodní až hrůza !!!


Nepřihlášený uživatel

#9793

2016-06-02 23:25

názor citovaný = ještě k CHEMTRAILS:

To jsou Bilderbergovci spokojení o to usilují celá desetiletí o snižování populace přes potraviny farmacii a další obory zkuste si přehrát toto a možná vám to napoví o co jim jde https://www.youtube.com/watch?v=ZQokg7zljOg

 

BREXIT ?

#9794 BREXIT !!!

2016-06-02 23:42

NOVINKY.CZ:

Cameron bojoval v televizní debatě za setrvání Británie v EU

Británie je v rámci Evropské unie ekonomicky i politicky silnější a bezpečnější, těmito slovy obhajoval ve čtvrtek premiér David Cameron v televizní debatě setrvání Británie v EU.

...

Hlasování o setrvání Británie v EU se bude konat 23. června a průzkumy veřejného mínění naznačují, že jeho výsledky by mohly být velice těsné. !?

... ach, ano, těsné jako v Rakousku prezidentské volby !? ... Když je něco těsné = je to děsné !!! ... očividně zmanipulované hlasy v Rakousku a zmanipulované volby !!!

Aerosolový postřik naše a mnoho jiných národů 'nebe pokračuje v' rovině "místě

#9795 Aerosolový postřik naše a mnoho jiných národů 'nebe pokračuje v' rovině "místě

2016-06-03 04:26

Aerosolový postřik naše a mnoho jiných národů 'nebe pokračuje v' rovině "místě. Obrázek nahoře z USA severovýchod vedoucí k tzv Frankenstorm je dokonalým příkladem. Řekni mi, ty jsou pravidelné proudové trasy, nevadí kondenzační.

Směšný...

Dávej si pozor na obloze pro sebe, nebo hledat "chemtrails", pokud je to pro vás novinka. Jets nikdy chrlil emise, které visí nad oblohou celé hodiny, pokud dělá nějaký letecké show senzaci nebo jsou nízko letící malá letadla rozstřikují plodin.

 Dokonce i tehdy stezky rozptýlí mnohem dříve, než tyto concoctions navrženy tak, aby dělat jen to, co dělají - viset a rozprostřené - otravují vzduch, který dýcháme i životu živočichů a rostlin hlíny a znečišťují naše oceány, řek, jezer a pitnou vodu . (Jdi na CaliforniaSkyWatch.com další dokumentaci.)

Stejně jako různépriony , chemtrails obsahují další činidla, která jsou spojená se na genech lidí a způsobit různé mutace, když jsou spuštěny mechanismů, které přináší těch, kteří registrován na chemtrails nasycení lidstva.

Biologické složky nalezené v testech chemtrails aver k tomu, že taková může dobře být tento případ. Uvědomuji si, to je nad rámec většiny lidí pochopit a / nebo přijmout. Nicméně, scénář je realitou.

Zahraniční vojáci budou kontrolovat Američany

#9796 Zahraniční vojáci budou kontrolovat Američany

2016-06-03 04:28

Zahraniční vojáci budou kontrolovat Američany
protože nový světový řád chápe, že zahraniční vojenské jednotky bude mnohem nemilosrdný s Američany, než by naši vlastní vojáci, američtí vojenští pracovníci byli zaslány po celém světě, bojovat bitvy - a ztratí svůj život - jen tak elitářský / mezinárodní bankéři / Illuminati / New World Order klika může převzít přírodních zdrojů každý země na světě. To znamená, že cizí jednotky již umístěných na amerických základnách, jsou připraveni nastupuje do akce na kontrolu a zotročit Američanů. 
Druhý dopis od ministerstva armády je částečný seznam ukazující, ze kterého cizí vojáci budou hlídat a kontrolovat různé stavy v Americe. Předběžný plán kontroly občanů Kalifornie bude podle cizích vojsk z Ukrajiny v Rusku.
Mnoho amerických občanů již dokumentovány přítomnost velkého počtu cizích vojsk v naší zemi na celé řadě vojenských základen. Zřejmě mnozí z nich nemají ani mluvit anglicky.
V tomto dopise z amerického ministerstva armády, toto uspořádání je ironicky nazývá "partnerství" se Sovětským svazem. Není žádným tajemstvím, že Sovětský svaz a Spojené státy jsou řízeny na nejvyšší úrovni od stejného Internacionalistické židovského Bankers / elitáři / Illuminati / zednářství / One World Order kliky. Jejich chapadla dosahují každé zemi na světě.
Ti, kdo věří, že mohou "vzít zpátky Ameriku" nemají ani ponětí o naprosté kontroly a obrovských zdrojů tyto zlověstné síly. 

VICE-Přicházející "Nový světový řád"

Bylo zjištěno, že chemtrails, že obsahuje:

#9797 Bylo zjištěno, že chemtrails, že obsahuje:

2016-06-03 04:31

Ještě podivnější je nyní otevřený vstup plánovaných aerosolových programů pod názvem "geoinženýrství" v přesně povahy, že jsme byli zažívá v naší obloze jako daleká záda jak 1995!

Je to podobné jako "objevy" z "nových technologií", které byly dostupné a používané v tajných projektech v armádě po celá léta, jako jsou lasery a mikrovlnnou troubou a infračervené technologie, abychom jmenovali jen několik. V době, kdy slyšíme o tom, že je to dobře pod kontrolou, a to buď nasazeny nebo překonaný novější technologie.

 To se vyrovná orwellovský zavedení známých jedů do našeho zásobování potravinami, jako jsou

... Jen aby "zjistili" později, jakmile je to uchytila ​​a oni udělali své peníze,

"Ooops, naše špatné. Je to toxická, přestaneme. Ale počkat - máme nějaké nové úžasné chemikálie prodat vám ... "

Bylo zjištěno, že chemtrails, že obsahuje:

  • Baryum

  • oxid hlinitý

  • Titan

  • magnézium

  • BannEthylene dibromid (dibrometan) nebo EDB,

... Jsou základní prvky chemtrails. [Byly zjištěny rovněž nanočástic, sušené lidské krevní buňky, bakterie, plísně a jiné toxické látky.]

 Aerosol barya soli byly postříkány z letadel více než Panamy, Libye, a během operace Pouštní bouře, aby si lidé nemocní a slabí.

 Otrava Barium je horší než otravy olovem. Plíce jsou nepříznivě ovlivněny. Mnoho stížností nachlazení, chřipka, zápal plic dokonce dojít během několika málo dnů po těžké chemtrails stříkání na ploše.

 Hliníku způsobuje extrémní neurologické poruchy. Demence, nekontrolovatelné křeče, Alzheimerova choroba a Parkinsonova choroba může být způsobena dlouhodobém vystavení hliníku. Vdechování těchto částic v průběhu času je definitivní nebezpečí dlouhodobě.

 EDB nebo dibrometan byl zakázán v USA před několika lety z použití ve všech automobilových a tryskových paliv.

Nacistické kořeny "bruselské EU" a Experimenty na národech

#9798 Nacistické kořeny "bruselské EU" a Experimenty na národech

2016-06-03 04:33

Medical_Human_Experimentation

VICE-Medical_Human_Experimentation

Nacistické kořeny "bruselské EU"

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

Nový svetový poriadok odhalenie

#9799 Nový svetový poriadok odhalenie

2016-06-03 04:34

Nový svetový poriadok odhalenie

VICE-Nový svetový poriadok odhalenie

GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

#9800 GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

2016-06-03 04:37

GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

Vzhledem k fantastické rozsah zářivek rtuti, které je třeba zlikvidovat budeme vidět - jsou vidět - vážná kontaminace rtutí na odpadky a skládek.

Ano, oni by neměli být likvidovány takhle, ale to je to, co obrovské množství lidí bude dělat, spíše než aby jim nebezpečného odpadu center.

Systém řízení ví. Již odhadem 80 milionů použité zářivky jsou zaslány skládkách ve Velké Británii každý rok,v závislosti na organizaci odpadu vzdělávání, WasteAware . To odpovídá čtyřem tun smrtícího rtuti a údaj pro celé Evropě a Severní Americe musí být ohromující. To klade sběrače odpadků ohroženi z jakýchkoliv rozbitých žárovek umístěných do domovního odpadu, a také dalšími sousedními státy v komunálních situacích, a ty, ukládán na skládky v měřítku, které přichází mají jasný potenciál znečišťovat zásoby podzemní vody, řek a ryby s kumulativním a smrtící kontaminace rtutí.

VICE-GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

Najednou H1N1 vakcíny jsou k dispozici po celé Americe.

Walgreens a jiné lékárny jsou tlačí vakcíny, jako kdyby existoval "všechno musí jít" likvidace prodej na cestě. Rychle, dostat své vakcína proti prasečí chřipce dnes před všichni zjistí , že jsou k ničemu !Prodejnost vakcín má striktní časový limit. Jsou jen v poptávce během strachu fáze pandemie, a že strach fáze již dávno zmizel za H1N1.

Prakticky každý, kdo chce H1N1 vakcína již získal jednoho, a zbytek populace začíná všímat něco docela zvědavý:Lidé, kteří dostali vakcínu nejsou o nic lépe než ti, kteří ji přeskočí.

VICE-Znečištění životního prostředí s vakcínami H1N1