Za propuštění zadržovaných cizinců v českých detenčních centrech

Dr. Koumar

#1 Tuhle petici vytvořil blázen !!!

2015-11-13 18:56

Jak můžete žádat peticí takový nesmysl ?  Zákony u nás jsou nastaveny jasně a dobře, detenční zařízení plní svoji roli naprosto vzorově a zadržovaní cizinci se tam mají lépe jak většina našich domácností, které živoří na hranici chudoby. A cizinci zde mají vše zdarma - od ubytování, výběr ze tří teplých jídel až po bohaté sociáln a vzdělávací programy...  A to vše z našich peněz daňových poplatníků... a jejich vděk?  Pořád protestují a vyhrožují nám smrtí.

Robo

#2 Re: Tuhle petici vytvořil blázen !!!

2015-11-13 20:15

#1: Dr. Koumar - Tuhle petici vytvořil blázen !!! 

 Maji se lepe jako vetsina domacnosti ? Clovece vite ze si pobyt plati nebo jste to jeste v Blesku necetl ? 

Antonius

#3

2015-11-13 20:47

Jsem pro propuštění imigrantů z detenčních center a okamžitý převoz do jejich vytouženého Německa, ať si tam s nimi Makrela poradí. Ty miliardy, které nás provoz všech azylových táborů a na to nabalených zadarmo drahých neziskovek stojí, raději investovat rozumněji - na podporu našich občanů - bezdomovců, exekucí stižených lidí s nejistými existenčními podmínkami, důchodců, kteří přepočítávají každou korunu, matek samoživitelek, na další provoz Klokánků, na speciální pomůcky pro postižené, na drahé operace pacientů trpících vzácnými chorobami apod. Rozhodně se od nich dočkáme většího vděku než od muslimských kobylek, pro které jsme jen živné médium pro expanzi islámu na náš kontinent.


Nepřihlášený uživatel

#4 Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!!

2015-11-14 00:58

Nejméně čtyřicet lidí zemřelo a další desítky byly zraněny při pátečních útocích ve francouzské metropoli. Uvedly to agentury AP a Reuters. Střelci zaútočili na nejméně dvou místech. Při jednom z útoků byli zajati jako rukojmí desítky návštěvníků rockového koncertu v centru města. Policie potvrdila, že navíc došlo ke dvěma sebevražedným pumovým atentátům a k jednomu bombovému atentátu. V zájmu bezpečnosti naší země ihned vypakovat všechny násilím zadržované azylanty do Německa!!!


Nepřihlášený uživatel

#5 Re: Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!!

2015-11-14 10:17

#4: - Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!! 

 ... a s nimi ze země vypakovat všechny podepsané kriply

Oskar

#6

2015-11-21 20:47

Šindler