Petice na podporu pana prezidenta a okamžité odstoupení Sobotky


Nepřihlášený uživatel

#26

2015-11-22 09:33

Prezident Zeman je jeden z mála představitelů státu, který má odvahu říkat pravdu.
Ať žije Zeman!

#27

2015-11-22 20:08

Když čtu na všemožných diskusích ty hysterické reakce zemanofobů, je mi jich vážně líto. Jak snadno lze podlehnout mediálnímu tlaku a zfanatizovat dav. Ach jak já se za primitivitu našeho národa stydím. Zeman je konečně státní, který má na věc svůj názor a stojí si skálopevně za ním. To všichni ti připosraní probruselští lokajové postrádají. Prto to tady vypadá tak jak to tady vypadá. Lepší kráčet proti davu, ale s vlastním názorem, než jít s davem a nechat za sebe myslet druhé. Proto má Miloš můj hlas. Ať se všecvhny kavárenské drbny klidně zvencnou.

Pryč se Sobotkou!

#28

2015-11-22 20:12

Nikdy mně ten plešoun Sobotka moc neseděl, ale občas měl dobré nápady, proto jsem mu dával šanci, ale po tom, co předvedl 17. listopadu, u mě ten zákeřný přisluhovač Bruselu nadobro skončil. Urazit 80 % národa, který nesouhlasí s nekontrolovatelným přílivem imigrantů a s ním spojenou islamizací naší země, to už je vrchol! Tohle není předseda naší vlády, ale bruselský protektor! Jak si může dovolit urazit prakticky všechny svoje voliče (snad krom řad cikánstva) a pak mít tu drzost před dalšími volbami škemrat u těchto lidí o hlasy? Kdyby měl alespoň trochu svědomí, tak ten skřet odstoupí, i když si nedělám iluze nad tím, které hovado tam usedne místo něj. Je potřeba na vládu stále tlačit masovými demonstracemi, aby si uvědomila, že má nůž na krku, jinak půjde pořád proti vlastnímu národu.


Nepřihlášený uživatel

#29

2015-11-22 21:01

Přeji půanu prezidentovi Zemanovi, hodně štěstí, pevné zdraví a jen to dobré. Přeji, aby byl ještě dlouho naším prezidentem!
Lepšího prezidenta jsem za svůj život nepůoznala.

Nepřihlášený uživatel

#30

2015-11-22 21:26

Nesnáším toho vlastizrádce sobotku!!!!

Nepřihlášený uživatel

#31

2015-11-22 23:08

Pan president Miloš Zeman je vlastenec. Pracuje pro nás. A já mu děkuji.

Nepřihlášený uživatel

#32 Podporuji pana prezidenta

2015-11-23 14:51

Pochod lásky Tato země patří všem - Refugees welcome, byl organizovaný pro sluníčkové naivky levicovými extremisty za účelem vyvolat bitku s demonstrací na Albertově. Policie jej zastavila dříve než soudruzi plánovali a krátkozraký magistrát povolil. Fascinuje mě neuvěřitelná drzost, s jakou to, že nemohli dělat bordel, berou jako újmu na svých právech a hodlají podávat TO na policii. V mozku těchto nadlidí je zřejmě agrese vůči podlidem s jiným názorem bohulibým činem. Věděli Fischerová, Štampach a Dienstbier, koho podporují? Mám pocit, že tihle lidé jsou tak zaslepení honem na "nácky", že nevidí jak padají do náruče extrémní levici typu Antifa. Někteří účastníci pochodu byli agresivním a ultralevičáckým přístupem také zklamáni a vyděšeni, stěžovali si na stránkách události. Někteří z těchto vyslanců Dobra byli zadrženi fašistickou policií za nevinné házení pyrotechniky a maskovaný obličej. Takhle vy si představujete demokracii?


Nepřihlášený uživatel

#33

2015-11-23 14:58

Sobotka je vlastizrádce a měl by ihned odsoupit

Nepřihlášený uživatel

#34

2015-11-23 17:30

Vládou, kterou jsem volila, jsem nesmírně zklamaná.

Nepřihlášený uživatel

#35

2015-11-23 17:31

Pokud jsem se rozhodoval v prvních přímých volbách hlavy státu, tak jsem měl pouze možnost mezi Zemanem a Schwarzenbergem. Byla to tedy volba z rozumu. Na jedné straně stál člověk, který vedl silnou politickou stranu několik let, člověk, který sice byl jako mladý člověk v KSČ, ale vystoupil z této zločinecké organizace pro nesouhlas s okupací Československa, zrovna tak jako moji rodiče. Člověka, který se nebál kritizovat a poukazovat na tuto zločineckou organizaci, ještě za jejího řádění. Na druhé straně jsem měl volit člověka, který svým senilním vystupováním chtěl zvrátit dekrety prezidenta Beneše a navrátit majetek sudetským Němcům. Není totiž od věci si připomenout, že právě sudetští Němci podporovali finančně disidentské hnutí. Měl jsem asi jako každý z nás, kdo volil Zemana v jeho kariéře prezidenta mnoho výhrad, ale člověka poznáte nejlépe v dobách nejhorších. Za tu dobu považuji současnou politickou situaci v EÚ. Prezident Zeman se postavil za drtivou většinu zdravě smýšlejících lidí a racionálně poukázal na hrozbu islámu. Není od věci si připomenout, co vlastně Islám a Džihád je: Podle Koránu je tedy Džihád šíření muslimské víry a to jakými koliv prostředky, tedy i násilím. Proto se islám, žádného násilí nezříká, naopak, je v Koránu napsáno, že pokud muslimové nebudou šířit islám a zákony Alláha, budou potrestáni samotným Alláhem. Celý koncept džihádu je totiž v ortodoxním islámu postaven jako forma "očistce" pro muslimy, kteří se dopouštějí hříchu. Podle výroku Mohameda, ten kdo vede dříhád za Alláha a jeho vládu, bude mít odpuštěny hříchy, bude přiveden ihned po smrti k Alláhovi, kde bude mít dostatek jídla, pití a sexuálního potěšení. Proto se mnozí muslimové dopouštějí hříchu, podle islámu (například se nemodlí, nepostí, cizoloží, znásilňují, kradou a podobně) podporují finančně ozbrojený džihád, ale i islám a Alláhových zákonů s vědomím, že je Alláh očistí a uchrání od pekelného ohně. Není tedy již podle samotného Koránu možné rozdělovat islamisty na mírumilovné a na teroristy. V Islámu je zakotveno přímo nenávist a pronásledování křesťanů, Židů, bezvěrců a podobně, takže každý přistěhovalec je povinen se tímto řídit.
Jedině pan prezident si toto nadmíru uvědomuje a chrání svoje občany před tímto zlořádem. Ti kteří nesouhlasí s emigrační politikou a islámskou invazí, tak jsou nazýváni xenofóbisté a dokonce fašisty. Je třeba podpořit člověka, který na svůj pokročilý věk vládne zdravým rozumem, na rozdíl od pánů Schwarzenberga, Kalouska, Šabatové, Dienstbiera, Kocába, a v neposlední řadě ministra nespravedlnosti Pelikána. Pan ministr nespravedlnosti, tedy náš promuslimobijec Pelikán, v debatě pro idnes.cz, označil lidi, co se buď bojí islámu a přistěhovalců, nebo dokonce proti tomu protestují, že by měli býti podle § 356 tr. zákona zavřeni až na dvě léta. Odůvodňuje to tím, že kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému náboženství, bude potrestán odnětím svobody, až na dvě léta. To, že soudružka a svazačka Merkelová vědomě podporuje toto islámské hnutí a ohrožuje samotnou demokracii v Evropě a její tisíciletou tradici, tak pana Pelikána netrápí. Historie i hysterie se opakují. Nebyla to náhodou Francie a Anglie, kdo nás v r. 1938 zradila a předhodila Hitlerovi, aby pak Němci přerozdělili naši zemi. Teď chce paní Merkelová přerozdělovat opět a to společností, které má v samotném kořenu islámu nenávist ke křesťanům zakotvené. Vrcholem je pak vystoupení pana premiéra Sobotky a jeho ministrů za ČSSD, kteří nás voliče pana prezidenta označují za nácky a xenofoby. Je třeba ve volbách ukázat pánům politikům, jaké jsou naše postoje, co chceme ve své zemi a hlavně koho chceme a koho nechceme. Jsem hrdý na svého prezidenta a stydím se za svého premiéra. Proto jsem dal svůj hlas a podpis pod petici za svého prezidenta.

Nepřihlášený uživatel

#36

2015-11-23 18:45

CHceme aby odešla celé vlastzrádna vláda,Kalousek rozeštvává národ svým debilním žvaněním a urážkami demokraticý zvoleného prezidenta Zemana.

Nepřihlášený uživatel

#37

2015-11-23 21:02

Pan prezident Zeman se jako jeden z mála snaží o zajištění bezpečnosti naší země!
SLUNCE VE TME

#38 Re: Re:

2015-11-23 22:33

#14: - Re:  

 To je spravne!Lidičky vyjdeme do ulic a podporim pana Prezidenta Miloše Zemana!To je spravny ČECH!


Nepřihlášený uživatel

#39

2015-11-24 15:38

zadam o maximalni zviditelneni teto petice!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#40

2015-11-24 19:10

Prezident je mnohým pletichářům nepohodlný, protože jde přímo a nazývá věci pravým jménem, aby mu každý občan ČR porozuměl. Stojím za svým prezidentem, kterého jsme si většinou hlasů zvolili v přímé volbě, což je nejvyšší forma demokracie.
Je suis Zeman!

#41 Pane prezidente Zemane, držím Vám palce!

2015-11-24 20:17

Prezident Zeman správně vyhodnotil, že je Evropa ve válce s islámem v době, kdy ještě Merkelová blila kecy o co nejotevřenější náruči a na Orbána se nesla kritika za stavbu plotu. Dnes je vše jinak, Orbán je hrdina bránící šengen, Makrela půjde brzy od válu, tak pošleme s tou ludrou do politického smetiště i naše paznehty, Sobotku, Diensťáka, ptáka Pelikána, Šabatovou, spícího dědka, Kraďouska a ostatní lemry. No a Miloš Zeman je nejlepší polistopadový prezident, to jednoznačně. I když při té bídě to není až taková pocta, jednooký mezi slepými králem..


Nepřihlášený uživatel

#42

2015-11-25 01:46

Sdílím názory pana prezidenta ohledně příjmu uprchlíků v rámci Unie, naopak mne velmi zklamal pan premiér se svými názory na toto téma. Je mi to velmi líto, neboť tuto stranu-ČSSD- jsem od dob porevolučních až do posledních voleb volila.

Nepřihlášený uživatel

#43 Re: Re: Re:

2015-11-25 14:08

#38: SLUNCE VE TME - Re: Re:  

 Jo, ale napřed musejí být lidi, kteří to zorganizují. A když se někdo takový najde, tak mu na tu demostraci stejně skoro nikdo nepřijde (je to daleko, je zima nebo horko, prší, je to o víkendu/ve všecní den...). Klikat na netu a psát komentáře je snadnější.


Nepřihlášený uživatel

#44

2015-11-25 18:47

Když někdo chrání zájmy všech, co odmítají nerozumné jednání, chrání naše životy, tradice a respektuje názory svého národa a když je to Prezident naší země, tak je pro mně jako Čecha a Slovana víc než uředník a zástupce státu, ale taky mým otcem a tudíž mou rodinou a svou rodinu si budu hájit.

Nepřihlášený uživatel

#45

2015-11-25 18:54

Mám rodinu,bojím se oni a jediný kdo je na mé straně a hájí mé zajmy je pan prezident Miloš Zeman.

Nepřihlášený uživatel

#46 Bohouše do koše!

2015-11-26 15:46

Pan ministr Sobotka svými rozhodnutími neustále dokazuje, že mu nejde o blaho svého voličstva, nýbrž o blaho svoje, proto rektálně podlízá Bruselu a v naší zemi postupně zavádí jejich agendu na islamizaci a podrobení domácího obyvatelstva mohamedánskými kočovníky. Za těchto okolností není možné, aby nadále řidil tuto zemi z pozice premiéra. Žádáme vás proto pane premiére, odstupte i s celou vaší vládou a řízení tohoto státu přenechte těm, kterým leží na srdci opravdu naše blaho.


Nepřihlášený uživatel

#47

2015-11-29 10:39

Nas prezident si stoji za svym. Nenecha se balamutit a namlouvat si nesmysly od EU zvlaste z Bruselu ci USA nebo Ruska.
Jsme suverenni stat a ne zadna hadra na podlahu! Uz dost

Nepřihlášený uživatel

#48

2015-12-02 13:38

Podepíšu třeba milionkrát

Nepřihlášený uživatel

#49

2015-12-24 14:03

jestly pak bohuslav sobotka konvertoval na islám tolik vlastizradcu ve vladě kolik z nich konvertovaly k islámu muslimy v čr nechceme bohuslav sobotka a ostatni zradci musi na opratku nic jineho si nezaslouži aspon zeman je prezident kdiby to byl švancenberk tak mame chalifat česke republiky s pravem šaria

Nepřihlášený uživatel

#50

2016-02-10 08:50

Na podporu prezidenta Zemana přišlo 17.11. několik tisíc lidí na podporu Sobotky 6.2. jen nějakých 80 a to ještě média zveličila, aby ten hlouček kolem Peszynskýho, který hanbou radši nedorazil vůbec, nevypadal tak trapně.