Zákaz vylučování tělesných tekutin na veřejnosti

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-16 13:12



Nepřihlášený uživatel

#2

2015-12-16 14:25

autor petice dlouhá léta sledoval močící penis, a zanechalo to na něm, jak sám píše, následky

Václav Cvejn

#3 Otevřte toalety

2015-12-17 14:21

Toalety bych otevřel.

Myslím si, že toalety by měly být v České republice otevřeny veřejnosti bezplatně. Třeba v centru Brna nebo Liberce si musíte šáhnout do peněženky. Tím neříkám, že 5 nebo 10 korun je pro mě hodně, ale toaleta je pro mně jedno z míst za které jsem rád když ho nutně potřebuji a raději když za využití služby nemusím platit. V Praze se za toalety neplatí tolik. Samozřejmě, že ve vestibulu metra a v centru ano, ale obchodní centra to naštěstí ještě nemají. Také jsem rád, že v Liberci funguje způsob kde se prokážete účtenkou.

Zda-li si kladete otázku proč lidé vykonávají tuto potřebu venku je to určitě v ceně za datou službu a protože neexistuje bezplatná toaleta. Věřím, že bezpečnost se dá zajistit bydtrou a pohotovou ostrahou u toalet. Když se hlídky každou hodinu budou střídat tak toalety mohou fungovat.

Na letišti Ruzyně se za toalety také nic neplatí. Třeba se to změní. Zakázat lidem můžete cokoliv, ale když budou chtít zákaz poruší! Po bezdomovcích těžko dostanete 10 natož 500 korun. Budou-li na hlavním nádraží v Praze toalety za 25 korun budou Vrchlického sady občůrané pořád. Wilsonova ulice už i smrdí od exkrementů.


Nepřihlášený uživatel

#4

2016-02-13 18:25

Nejvíc hoven a chcánek je na ulicích po čoklech, to je humáč jak prase, proto bych zakázal chov psů, což významnou měrou přispěje k čistotě městských ulic, parků a především dětských hřišť.