Žádáme bezodkladnou demisi premiéra Sobotky.

Realista

#101 Tohle vlezprdelné individuum vládne naší zemi

2016-01-13 11:07

Bohuslav Vlezdoprdelka, mistr rektálního alpinismu

Demokrat

#102 Uvaluji sankce na Německo a důrazně varuji Sobotky od prosazování totalitní německé politiky u nás!!

2016-01-13 12:01

Německo se za nečinnoti okolního světa pozvolna transformuje v krutý diktátorský režim. Jsem pro, aby byly na Spolkovou republiku Německo schváleny sankce. Tímto apeluji na všechny demokratické země světa, aby spolu schválily mezinárodní rezoluci, jež vyhlašuje sankce proti SRN, a to za její soustavnou zločinnou podporu do země migrujících islamistů, nečinnost při jejich atacích na původní obyvatelstvo země, záměrné rozdmýchávání etnických konfliktů, zatajování a bagatelizaci skutků trestné povahy žadatelů o azyl, násilné potlačování opozičních demonstrací vodními děly a slzným plynem, potlačování svobody slova a kriminalizaci občanů zastávajících vlastencké názory a stavících se proti genocidě vlastního národa. K dispozici máme nezvratné důkazy o naprosto otřesném nehumánním postoji zločinné německé vládní garnitury proti vlastním občanům. Sankce jsou naměřeny jak proti vysoce postaveným osobám německé politické scény (Angela Merkel, Martin Schulz, Joachim Gauck, Heiko Maas, Thomas de Maizière, Joachim Gauck, Henriette Reker appod.), kterým je třeba s okamžitou platností zmrazit konta a aktiva v zahraničních bankách a zakázat vstup na půdu demokratických zemí, tak ekonomického charakteru, jež jsou namířeny proti vybraným důležitým firmám, koncernům a korporacím v klíčových průmyslových odvětvích zbrojního, energetického a finančního průmyslu a s vazbami na potrestané německé hodnostáře a podnikatele. Sankce se dotknou přístupu Berlína k technologiím pro ropný průmysl, přístupu německých státních bank ke kapitálu ostatních zemí, a také exportu vojenské produkce a produkce dvojího určení. Pakliže nepřestane zločinná Spolková republika Německo utlačovat svůj lid, dojde k dalšímu zpřísnění sankcí, které budou namířeny proti celým odvětvím německé ekonomiky, dokud nedojde k úplné izolaci a následnému ekonomickému kolapsu této totalitní země.


Nepřihlášený uživatel

#103 Re:

2016-01-13 13:21

#7: -  

 Ta už dávno v záhubě se nalézá

Kelt

#104 Re:

2016-01-13 14:25

#2: Radek Leksa -  

 Ano, souhlasím...a to nejsem voličem ČSSD...!


Nepřihlášený uživatel

#105 Re:

2016-01-13 14:27

#3: -  

 zatím si vláda vede dobře, ekonomika šlape, nezaměstnanost je nízká a uprchlíky tady v podstatě nemáme žádné, tedy já jsem s vládou spokojený...!


Nepřihlášený uživatel

#106 Re:

2016-01-13 14:30

#7: -  

  zatím si vláda vede dobře, ekonomika šlape, nezaměstnanost je nízká a uprchlíky tady v podstatě nemáme žádné, tedy já jsem s vládou spokojený...!


Nepřihlášený uživatel

#107 Re:

2016-01-13 14:32

#90: -  

 To máš stejně jako když Topolánek nařkl, že v čele ČD stojí homosexuální mafie. Místo aby se prošetřily tamní poměry, jak to tam skutečně funguje, řešily se jeho "skandální výroky" Prostě vždycky se chytnou pičovin a ty rozebírají tak dlouho, až se zapomene na merito věci..


Nepřihlášený uživatel

#108 Re:

2016-01-13 14:32

#9: -  

  zatím si vláda vede dobře, ekonomika šlape, nezaměstnanost je nízká a uprchlíky tady v podstatě nemáme žádné, tedy já jsem s vládou spokojený...!


Nepřihlášený uživatel

#109 Re:

2016-01-13 14:33

#26: -  

  zatím si vláda vede dobře, ekonomika šlape, nezaměstnanost je nízká a uprchlíky tady v podstatě nemáme žádné, tedy já jsem s vládou spokojený...!


Nepřihlášený uživatel

#110

2016-01-13 14:41

O naší budoucnosti nesmí být rozhodováno za našimi zády.

Nepřihlášený uživatel

#111 Petice

2016-01-13 15:45

Žádná petice nepomůže :-(, bohužel. Včera shodili ze stolu přes 100 000 podpisů na vyhlášení referenda zůstat nebo nezůstat v EU. Oni se bojí, že by lidi hlasovali "nezůstat". Takže veškeré petice jsou k ničemu. Tady pomůže akorát "Hrrrr na ně !", pokud to nechceme nebo spíš už nemůžeme nechat protahovat až do voleb. Drahocený čas je lepší využívat pro informování lidí, kteří sledují akorát zprávy ČT, těch je pořád hodně, než se věnovat peticím. V ČR podle zákona žádné petice nemá rozhodující význam. Odmítnou ji vždycky, argumenty si najdou. 

Kája

#112

2016-01-14 01:44

NÁCKY TU NECHCEME, ČEŠI NA SIBIŘ!!! FANATICKÉ VLASTENECTVÍ JE ZLO HORŠÍ NEŽ ISLÁM, AŤ ŽIJE ČSSD!!!

ČEŠI JSOU ZLO, NENÁVIST, CHODÍCÍ HITLEROVÉ 

Vlastenec

#113 Re:

2016-01-14 08:59

#112: Kája -  

 Jasně idiote, Češi bránící svoji zem proti islámským hordám, které v západní Evropě znásilňují a vraždí poklidné občany, prosazují šariu, verbují ovečky pro IS, jsou ti špatní, ale muslimové, kteří se netají choutkami po ovládnutím celého světa, kteří na svém území provádí genocidy nepohodlných etnik, jsou ti dobří. Ty jsi ale hloupej médii vymytej mozeček. Měl by ses někdy podívat do nějaké islámské země, jak se tam mají etniké a náboženské menšiny, než začneš ze sebe vypouštět podobné sračky a budeš za absolutního idiota. Jestli je tady někdo nácek, tak muslimové, kteří se netají svojí touhou zničit stát Izrael a vyhubit židovstvo. Ostatně Hitler to vřele pekl s muslimy. A vy dementi, kteří vítáte s otevřenou náručí islámofašisty, jste nacistická kolaborantská svoloč, která by měla být do jednoho popravena jako v Norimberku.


Nepřihlášený uživatel

#114

2016-01-14 10:57

Jelikož se v politice jenom krade.

Nepřihlášený uživatel

#115

2016-01-14 12:32

Souhlasí s demisí, premiéra Sobotky. Zrazuje náš národ.Zdenek

Nepřihlášený uživatel

#116

2016-01-14 12:44

 Historie se opakuje. Tak jako v osmatřicátým chtějí Němci zkurvit celou Evropu a Italové jim v tom nadšeně pomáhají, že tahají tisíce čmoudů z vody, aby mohli náckové čím zaplevelovat klidné a pokojné východní země, zatímco Anglie s Francií jen tiše přitakávají. Merkelovic NSDAP už zavedla v Reichu tvrdou cenzuru, perzekuci na domácí obyvatelstvo (namísto židů a komunistů, jak to dělal její dědeček Hitler) a vydíráním se snaží svoji zrůdnou multikulti ieologii vnutit státům východní Evropy. Jen pokud bude Visegrad držet pospolu, ustojí tu vlnu zrůdnosti, co se na nás valí z Reichu, ale to by nesměl říšskej protektor Sobotka, penetrující angelin konečník, složit zbraně a jeho lokajové jako Špidla či Dienstbier připravovat podhoubí pro imigrantskou tsunami, která nadělá v naší zemičce větší paseku jak wehrmacht! Lidi, probuďte se, je čas mobilizace, musíme všichni vyjít do ulic a dát najevo, že nejsme jen rohožka na prahu velkýho Německa, kam si chodí esesáci a gestapáci otírat boty! Jsme svrchovanej stát a nikdo nám kurva nemá co mluvit do naší politiky, koho vezmem a koho ne!!! 6.2 očekávám celonárodní stávku!


Nepřihlášený uživatel

#117

2016-01-14 13:26

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

SOBOTKA-(balík č. 3)

SOBOTKA-dokument- Komunikační strategie vlády

 


Nepřihlášený uživatel

#118

2016-01-14 13:29

Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít?

Kromě Kolína a Hamburku jsou hlášeny sexuální delikty takzvaných uprchlíků také ze Stuttgartu, rakouského Salcburku, švýcarského Curychu, finských Helsinek a švédského Kalmaru. Ti, kteří neustále varovali před migranty a poukazovali i na to, že přistěhovalci v budoucnu budou například znásilňovat ženy v Evropě, byli nejen médii označeni za xenofoby, rasisty a v konečné fázi za fašisty. Dnes vidíme, že ten, kdo poukazoval na rizika spojená s migranty, měl v podstatě pravdu.

Dle mého názoru je dnes na tom spolu se Švédskem nejhůře Německo. Je mi velmi líto, že zrovna v sousedním Německu, kde byl dlouhá léta relativní klid a pořádek, se v několika městech staly ženy a dívky obětí sexuálních deliktů od migrantů. Žel musím konstatovat, že i v Německu se vytvářejí no-go zóny tak, jak je známe z Bruselu či Londýna.

Položme si otázku, co se ještě musí stát, aby evropští politici pochopili, že „uprchlíci“ znamenají bezpečnostní ohrožení pro celou Evropu. Nebo se máme smířit s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se naučíme žít v každodenním strachu o svůj život?

VICE-Smíříme se s tím, že naše ženy budou znásilňovány a postupně se s tím naučíme žít?


Nepřihlášený uživatel

#119

2016-01-14 13:29

VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská tradice zvaná „Taharrush gamea“, odhalila konečně německá policie! [CZ Titulky]

Ctěný soude, já jí neznásilnil, to je naše kulturní tradice z mojí rodné země. Přišel jsem do vaší země, abych vás kulturně obohatil! Řekli mi to v neziskovce, která mi pomohla se sem do Evropy dostat. Tady pan obhájce to taky říkal, že můj nárok na zachování kulturních obyčejů mojeho etnika je v Evropě nedotknutelný. Já mám na to právo!

Tak takhle nějak, už brzy, budou probíhat soudy s násilníky v celé Evropě. Jak totiž dnes odhalila německá prokuratura, resp. Úřad německé federální policie, organizovaná vlna masového znásilňování žen v evropských městech na Nový rok je ve skutečnosti arabská zábava mladých mužů, tradice s názvem „Taharrush gamea“ (čti „taharuš džamíja“), což v překladu znamená „Znásilňovací hra“.

Celá hra je v podstatě obdobou sociálních virálních her na Facebooku (planking, cold bucket, idiots having fun…), ovšem mnohem brutálnější. Taharrush gamea funguje tak, že se mladí Arabové dohodnou po sociálních sítích, že se sejdou na nějaké veřejné masové akci, obvykle na festivalu nebo demonstraci a rozdělí se do dvou skupin. Jedna vytvoří vnitřní kruh, spíš takový roj, který obestoupí vyhlédnutou oběť a vybraný muž ženu znásilní. Druhá skupina, vnější kruh, potom odvádí pozornost kolemjdoucích a přihlížejících, kteří kvůli davu nemají vůbec šanci zjistit, co se děje uvnitř davu ve vnitřním kruhu.

VICE-VIDEO: A je to venku! Organizované znásilňování evropských žen migranty na Nový rok je arabská tradice zvaná „Taharrush gamea“, odhalila konečně německá policie! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#120

2016-01-14 13:34

Video: Silvestrovská noc v Kolíně nad Rýnem – svědecká výpověď

Očitý svědek popisuje události silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem, podle něj policie nekonala, co měla. Vzhledem k tomu, že následně byly stejné útoky hlášeny nejen v jiných městech Německa, ale také v Rakousku, Švýcarsku, Finsku a Švédsku (více), vypadá to, že šlo o organizovanou akci.

Zdroj: YouTube

VICE-Video: Silvestrovská noc v Kolíně nad Rýnem – svědecká výpověď


Nepřihlášený uživatel

#121

2016-01-14 13:35

PODLE ZAKONA MAME PRAVO TAK JEDNAT JSME V PRAVU!!!

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?

LEGALNE NA SEBEOBRANU TVRCI RÁŽE UŽ SOU NA PRUKAZ!!!

Flobertové revolvery kal. 6mm jsou vhodné pro nácvik střelby. Flobertka je palná zbraň se sníženým výkonem, který ukládá zákon na 7,5J. Díky tomu, jsou volně prodejné od 18 let, bez nutnosti vlastnit zbrojní pas. Přesná střelba z těchto zbraní je dána kvalitou střeliva a délkou hlavně. Pro střelbu na vzdálenosti 10-15m doporučujeme hlavně s délkou 4 a 6".


Nepřihlášený uživatel

#122

2016-01-14 13:40

NASE PRAVA CO NEJDOU VZIT POKUT UPADA DEMOKRACIE MAME PRAVO JAKOU KOLIV METODOU A ODPOREM UDELAT TU PORADEK JSME V PRAVU UDELEJME REVOLUCI


Nepřihlášený uživatel

#123 SKOPIROVANO S PETICE JAK DOLOUHO SI NECHATE SR... NA HLAVY OVCE

2016-01-14 13:47

Tak 6.2. se s demonstracemi roztrhl pytel - jedna je od 13:00 na Dejvickém náměstí, po které se jde průvodem na Loretánské náměstí, kde je od 14:00 druhá - pořádá hnutí Za naši kulturu a bezpečnou zem a Národní demokracie.

Jedna je ohlášena Úsvitem a Blokem proti islámu na 15:00 na Hradčanském náměstí.

Jedna je ohlášena na 14:00 na Můstku - pořádá Okamura a jeho Svoboda a přímá demokracie (SPD).

Témata jsou společná - proti ilegální imigraci, islamizaci, vlastizrádné vládě, za vystoupení z EU. Všechny dnes vyjely na internetu po zadání "demonstrace 6.2.".

Vzhledem k tomu, že tuto petici za vystoupení z EU zorganizovala právě Okamurova SPD, která ji také předložila vládnímu petičnímu výboru složenému z ANO, ČSSD, KSČM, TOP, ODS - a ten ji statečně velkohubě zamítl, a také vzhledem k dlouhodobě stabilní činnosti a kvalitnímu volebnímu programu Okamury mi to stálo za to nezlomit nad všemi demonstracemi hůl a dohledat na facebooku, z jakého důvodu se takto tříští síly.

Po zvážení myslím, že Okamurův důvod je dostatečně pádný - viz níže, takže já osobně půjdu 6.2. od 14:00 na Můstek.

----

https://www.facebook.com/events/

Milí přátelé, vážení příznivci, níže je stanovisko Tomia Okamury k tomu, proč SPD nekoordinuje své demonstrace s pučisty z Úsvitu.

Ptáte se mě, proč neděláme demonstrace společně s pučisty z Úsvitu a Blokem proti islámu, který se s nimi dal dohromady. Vysvětlení je jednoduché. S pučisty a zrádci z Úsvitu, které v současnosti řídí Vit Bárta z Věcí veřejných, opravdu spolupracovat nemůžu, jelikož již jednou mi znemožnili prosazovat program a já si již podruhé puč nemohu před mými voliči dovolit. To by byl konec všech snah o změnu poměrů. A nové spojení pučistů z Úsvitu a Bloku proti Islámu je jen a pouze nový volební projekt Víta Bárty, takže spolupráce bohužel v zájmu mých voličů nepřipadá v úvahu. Být zrádcem a podrazákem, jako jsou pučisté z Úsvitu, je totiž charakterová vlastnost, a kdo to udělá jednou, udělá to i podruhé. A mým cílem je prosazovat program, nikoliv být obětí neustálých zákulisních intrik či pučů. Jediné, co mohu opět od nich očekávat a čeho jste a budete i nadále svědky, budou jejich štvavé a manipulativní kampaně proti mojí osobě a naší SPD s cílem mne pouze dehonestovat, pomluvit a odstavit z politiky, abych nemohl prosazovat program přímé demokracie - ostatně přímá demokracie se již vytratila i z názvu pučistů z Úsvitu.

A podle mých informací právě chystají štvavé kampaně proti mojí osobě ve spolupráci se zaplacenými médii. Tyto antikampaně budou s větší či menší intenzitou pokračovat až do voleb, jelikož jsem politické konkurenci nepohodlný a zjistili, že mediální cenzura nestačí. Připravme se na to, držme spolu a hlavně tomu nevěřte. A za sebe říkám, že já jsem šel do politiky s pozitivním programem a se snahou měnit věci k lepšímu a zlepšovat náladu ve společnosti. A nemůžu souhlasit s tím, když někdo vymýšlí na ostatní neustále nějaké podrazy, pomluvy, antikampaně a zákulisní intriky – taková politika žádnou změnu nepřináší.
Stěží lze spolupracovat s lidmi, kteří právě v tyto dny plánují další pomlouvačnou kampaň proti mně, je také těžké spolupracovat s lidmi, kteří nemají jiný vlastní program než být proti Okamurovi, protože jinak vše, co dělají, je nepovedená kopie toho, co děláme my v SPD. Je těžké spolupracovat s lidmi, kteří už jednou zradili a podvedli ty, kteří je dostali tam, kde jsou. Nejenže Úsvit řídí po puči Vít Bárta, ale také pana Konvičku řídí zase pro změnu paní Volfová. Je těžké se domlouvat s někým, kdo není svéprávný, a kdo je loutkou v cizích rukou.
I proto nemyslím, že by to mělo jakýkoli smysl - spojení s podvodníky by celou a naší práci a náš program i myšlenky degradovalo.
Všichni si snad pamatují, že argument pučistů z Úsvitu proti mně byl, mj. že jsem proti imigrantům a proti islámu v České republice. Ještě letos v lednu těsně před pučem k tomu udělali tiskovou konferenci, kde mne za moje názory odsoudili.
Kdo by teď věřil, že teď jsou najednou proti migrantům a proti islámu, ti, kdo po celou dobu společné práce v Úsvitu se snažili naopak islám a migranty obhajovat.

A pokud otočili o 180 stupňů, pak se ptejme proč? Protože zjistili, že je to dobré předvolební téma?
Nevěřím, že na takové veletoče rozumný člověk skočí. Lidé, kteří zradili, nejsou přínos pro nikoho. Mým cílem je prosazovat program, se kterým jsem zakládal Úsvit i SPD, a to je přímá demokracie a boj za české národní zájmy.

Tomio Okamura


Nepřihlášený uživatel

#124 VLADA PORUSUJE HODNOTY ČR REVOLUCI DO ULIC VEM TE MOLOTOV, VSE CO MUZEM POUZIT

2016-01-14 14:05

REVOLUCI A DEMISI 

LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD

Federální shromáždění na základě návrhů České národní rady a Slovenské národní rady, uznávajíc neporušitelnost přirozených práv člověka, práv občana a svrchovanost zákona, navazujíc na obecně sdílené hodnoty lidství a na demokratické a samosprávné tradice našich národů, pamětlivo trpkých zkušeností z dob, kdy lidská práva a základní svobody byly v naší vlasti potlačovány, vkládajíc naděje do zabezpečení těchto práv společným úsilím všech svobodných národů, vycházejíc z práva českého národa a slovenského národa na sebeurčení, připomínajíc si svůj díl odpovědnosti vůči budoucím generacím za osud veškerého lidstva na Zemi a vyjadřujíc vůli, aby se Česká a Slovenská Federativní Republika důstojně zařadila mezi státy, jež tyto hodnoty ctí, usneslo se na této Listině základních práv a svobod:

Hlava první

Obecná ustanovení

Článek 1
Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech. Základní práva a svobody jsou nezadatelné, nezcizitelné, nepromlčitelné a nezrušitelné.

Článek 2
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.
(2) Státní moc lze uplatňovat jen v případech a v mezích stanovených zákonem, a to způsobem, který zákon stanoví.
(3) Každý může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.

 

Článek 3
(1) Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení.
(2) Každý má právo svobodně rozhodovat o své národnosti. Zakazuje se jakékoli ovlivňování tohoto rozhodování a všechny způsoby nátlaku směřující k odnárodňování.
(3) Nikomu nesmí být způsobena újma na právech pro uplatňování jeho základních práv a svobod.

Článek 4
(1) Povinnosti mohou být ukládány toliko na základě zákona a v jeho mezích a jen při zachování základních práv a svobod.
(2) Meze základních práv a svobod mohou být za podmínek stanovených Listinou základních práv a svobod (dále jen "Listina") upraveny pouze zákonem.
(3) Zákonná omezení základních práv a svobod musí platit stejně pro všechny případy, které splňují stanovené podmínky.
(4) Při používání ustanovení o mezích základních práv a svobod musí být šetřeno jejich podstaty a smyslu. Taková omezení nesmějí být zneužívána k jiným účelům, než pro které byla stanovena.

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 17
(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.
(4) Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti.
(5) Státní orgány a orgány územní samosprávy jsou povinny přiměřeným způsobem poskytovat informace o své činnosti. Podmínky a provedení stanoví zákon.
Článek 18
(1) Petiční právo je zaručeno; ve věcech veřejného nebo jiného společného zájmu má každý právo sám nebo s jinými se obracet na státní orgány a orgány územní samosprávy s žádostmi, návrhy a stížnostmi.
(2) Peticí se nesmí zasahovat do nezávislosti soudu.
(3) Peticemi se nesmí vyzývat k porušování základních práv a svobod zaručených Listinou.
Článek 19
(1) Právo pokojně se shromažďovat je zaručeno.
(2) Toto právo lze omezit zákonem v případech shromáždění na veřejných místech, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, ochranu veřejného pořádku, zdraví, mravnosti, majetku nebo pro bezpečnost státu. Shromáždění však nesmí být podmíněno povolením orgánu veřejné správy.
Článek 20
(1) Právo svobodně se sdružovat je zaručeno. Každý má právo spolu s jinými se sdružovat ve spolcích, společnostech a jiných sdruženích.
(2) Občané mají právo zakládat též politické strany a politická hnutí a sdružovat se v nich.
(3) Výkon těchto práv lze omezit jen v případech stanovených zákonem, jestliže to je v demokratické společnosti nezbytné pro bezpečnost státu, ochranu veřejné bezpečnosti a veřejného pořádku, předcházení trestným činům nebo pro ochranu práv a svobod druhých.
(4) Politické strany a politická hnutí, jakož i jiná sdružení jsou odděleny od státu.
Článek 21
(1) Občané mají právo podílet se na správě veřejných věcí přímo nebo svobodnou volbou svých zástupců.
(2) Volby se musí konat ve lhůtách nepřesahujících pravidelná volební období stanovená zákonem.
(3) Volební právo je všeobecné a rovné a vykonává se tajným hlasováním. Podmínky výkonu volebního práva stanoví zákon.
(4) Občané mají za rovných podmínek přístup k voleným a jiným veřejným funkcím.
Článek 22
Zákonná úprava všech politických práv a svobod a její výklad a používání musí umožňovat a ochraňovat svobodnou soutěž politických sil v demokratické společnosti.
Článek 23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

FAKTA VLADA PORUŠUJE HODNOTY ČR

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 SOBOTKA-(balík č. 3)

 SOBOTKA-dokument- Komunikační strategie vlády

 


Nepřihlášený uživatel

#125 Re: Uvaluji sankce na Německo a důrazně varuji Sobotky od prosazování totalitní německé politiky u n

2016-01-14 15:27

#102: Demokrat - Uvaluji sankce na Německo a důrazně varuji Sobotky od prosazování totalitní německé politiky u nás!! 

 Správně napsáno, do posledního puntíku souhlasím! Navzdor intenzivní protiruské propagandě to právě Německo je v současné době nejtvrdší diktaturou v Evropě, která tvrdě cenzuruje všechny zprávy, aby se do nich nedostala ani zmínka o imigrantské kriminalitě, která maže příspěvky na sociálních sítích, která kriminalizuje občany za to, že se nechtěji nechat přepadat jako bezbranná kořist a troufli si vyjádřit svůj nesouhlas se současnou šílenou politikou, která nechá v ulicích beztrestně řádit islamisty, ale svoje občany rozhání vodními děly. Odporný režim!!