Omezení provozu v ulici Píškova, Praha 5


Nepřihlášený uživatel

#1

2016-02-26 15:27

Zajímalo by mne, který chorý mozek toto vymyslel a jaké ho k tomu vedly důvody.

Nepřihlášený uživatel

#2 Re:

2016-02-27 06:41

#1: -  

 To je tam napsáno - strážníci z Městské policie. Předpokládám, že si chtějí přivydělat při hlídání blízkého přechodu...


Nepřihlášený uživatel

#3

2016-03-18 17:04

Jestliže Městská policie dala podnět k omezení provozu v těchto místech, pak to nechápu. Stejně nechápu funkci těch dvou klaunů u přechodu kolem osmé ráno. Stojí snad v dopravních předpisech, "zastav na přechodu a vylož své dítě, po vyložení ditěte se na přechodu otoč za asistence těch dvou individuí"! Jen to přinese ještě větší chaos do ranního provozu, je to v duchu, "v zájmu bezpečnosti poděláme všechno a ochráníme lid aniž by o ty blbosti stál!"


Nepřihlášený uživatel

#4 Postrádám zdůvodnění

2016-03-20 18:55

Moc by mě zajímalo, jaké k tomu měla Městská policie důvody. Opatření by mělo smysl jedině tehdy, kdyby tam byl velký provoz, což zjevně není. Průjezdnost oběma směry na parkovišti je důležitá při hledání parkovacího místa.

Trošku z jiného soudku, ale ono to souvisí:

Už několikrát jsem oslovila strážníka v Píškově ulici, jestli by se zákaz zastavení před domem č. 1949 nemohl změnit na zákaz stání. Vždy mi odpověděli, že to oni, jako strážníci, nemohou udělat, že musím napsat na obecní úřad. Překvapuje mě tedy, že znemožnit obousměrný průjezd parkovištěm strážníci zařídit mohli. A bez odůvodnění!


Nepřihlášený uživatel

#5 web a letáky

2016-03-23 17:06

Po zavedení plánuji na dotčené vchody a znacky vyvěsit letáky s touto stránkou https://sites.google.com/site/sites/. Předpokládám, že před zavedením to nemá smysl, ale po zavedení by lidi mohli být motivováni ke stížnostem. Momentálně uvítám návrhy, doporučení co upravit a přidat a taktéž vzory stížností ;)