Za vyhlášení místního referenda o umisťování imigrantů v Havířově


Nepřihlášený uživatel

#226

2016-12-09 19:05

Člověk v tísni doplatil v Doněcku na politické výroky Jaromíra Štětiny v EU proti Rusku a separatistům na Ukrajině. Neziskovka přišla o akreditaci a čelí obvinění ze špionáže. Známe podrobnosti!

Boží mlýny melou pomalu, ale ty „proruské“ melou o poznání rychleji. Před 2 týdny naše redakce AE News přinesla informace o tom, jaké zděšení vyvolal výrok europoslance Jaromíra Štětiny v Evropském parlamentu o tom, že Evropská unie je ve válce s Ruskem. Článek o kauze je zde. Hned druhý den toto citovala všechna ruská mainstreamová média a ruský hlavní televizní kanál Rossija 1 k tomu měl dokonce debatu, kde padala ostrá slova na adresu české vlády, byly navrhovány sankce namířené proti České republice a dokonce se navrhovalo, že zlepšení vztahů s USA by nemělo být reflektováno na ČR a zákaz dovozu potravin a vybraných druhů zboží do Ruska by měl zůstat v platnosti i poté, co Rusko zruší dovozní sankce s ostatními zeměmi EU.

Redakce AE News už tehdy upozorňovala, že europoslanec Jaromír Štětina poškozuje zájmy ČR a dnes tyto naše obavy došly naplnění. Získali jsme exkluzivní informace, že odvysílaná reportáž [1] ruské televize TVC je přímou odezvou na činnost Jaromíra Štětiny proti Ruské federaci. Informaci jsme dostali potvrzenou již ze dvou nezávislých ruských zdrojů. Jak už jsme dříve upozorňovali, ruská média nerozlišují vztahy mezi europoslanci a českou vládou.

VICE-Člověk v tísni doplatil v Doněcku na politické výroky Jaromíra Štětiny v EU proti Rusku a separatistům na Ukrajině. Neziskovka přišla o akreditaci a čelí obvinění ze špionáže. Známe podrobnosti!


Nepřihlášený uživatel

#227

2016-12-09 19:05

H.... NOVINEK A CO CHEMTRAILS K...... KOMIN VADI ALE JEDY NEVADÍ K......

Na „čmoudily“ už mohou ukázat lidé z celého Česka

Nejen obyvatelé Moravskoslezského kraje mohou upozornit na souseda, který opakovaně znečišťuje ovzduší špatným vytápěním. Ostravská organizace Čisté nebe svou webovou a mobilní aplikaci s názvem Čistý komín nově rozšířila na celé Česko.H..... KOMIN VADI A ČMOUD ALE CHEMTRAILS JE VIC ŠKODLIVEJ K.....

FAKTA ČMOUD VADÍ ALE TOHLE NÉÉÉ

Chemtrails, letecký postřik, emise aerosolu

cirry, mezi mnoha dalšími podmínkami.

Klimatické inženýři chtějí začít používat výrazy "albedo-zlepšení" a "Cloud zvýšení odrazivost" namísto geoinženýrství, protože lidé se probouzí k významu tohoto pojmu ...

VICE--Chemtrails postřiky na lidi experimenty vše o Chemtrails na obloze

VICE-Chemtrails postřiky na lidi experimenty

VICE-Chemtrails - Důsledky toxických kovů a chemických aerosolů na lidské zdraví


Nepřihlášený uživatel

#228

2016-12-09 19:05

NEVOLIT ČSSD MARXISTÉ

ČSSD chce lákat voliče na snižování daní lidem s nízkými příjmy

ČSSD půjde do voleb do Poslanecké sněmovny s návrhem na snížení daní z příjmu pro lidi s průměrnými a podprůměrnými příjmy. Novinářům to na pražské konferenci ČSSD ve čtvrtek sdělil předseda strany a premiér Bohuslav Sobotka.TROŠKU NAVYŠIME PŘIJEM PAK JE NECHÁME KUCHNOUT ŽE SOBOTKO 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

Informace k Islamizaci ČR 

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-ČSL, ČSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do ČR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

Staci se podivat na zapad on nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…


Nepřihlášený uživatel

#229

2016-12-09 19:06

LEŽ PROTI SYRII A IRAKU JE TO NAMIŘENÉ TAHLE KAMPAN

Během letecké kampaně vedené USA proti Islámskému státu padlo 50 tisíc radikálů

Od chvíle, kdy se Spojené státy před více než dvěma lety zapojily do letecké kampaně proti Islámskému státu, bylo zabito údajně již na 50 tisíc islamistických bojovníků. Podle nejmenovaného zdroje z Pentagonu, který citovala agentura Reuters, jde o „konzervativní odhad” americké armády.ZASE H..... A LŽI ACH J NETŘEBA ODKAZ NA H...... OD NOVINKY LŽI CZ

FAKTA O KAMPANI USA 

Od srpna 2014, US Air Force s podporou koalice 19 zemí neúnavně vedli intenzivnější leteckou kampaň proti Sýrii a Irák údajně zaměřená proti brigády islámského státu. Podle Defense News , více než 16.000 nálety byly prováděny od srpna 2014 do v polovině ledna 2015.
Šedesát procent z letecké údery byly provedeny americkým letectvem pomocí pokročilých stíhačkaabombardování schopnosti (Aaron Mehta, " VICE-A-10 Provedení 11 procent anti-ISIS výpady ." Defense News, 19. ledna 2015) The nálety mají byly nedbale popsal v médiích jako součást "měkké" protiteroristické operace, spíše než akt totální války namířené proti Sýrii a Irák.

VICE-Obama odmieta "Spolupráca" s Putinom o Sýrii - Washington vojna proti terorizmu je výmysel, Zero ISIS ciele Destroyed ...

VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS ) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami


Nepřihlášený uživatel

#230

2016-12-09 19:06

Ústava ČR je v rozporu se zájmy státu i národa

Politici nám lžou celé 23 roky od vzniku České republiky v roce 1993. Naše ústava škodí především našemu národu a jeho zájmům. Mezinárodní smlouvy mají přednost, i když škodí naší zemi a lidem. Politici se zaprodali a 23 roky lžou a mlží. Mají strach přiznat svůj největší zločin – ústavu, kterou svůj národ zotročili, do té doby, dokud bude tato ústava v platnosti.

Proto přichízime s výzvou „Změňme ústavu!“. Změňme ji zákonodárně, než přijde na řadu silové řešení, až si národ uvědomí, že couvat už nemá kam..

Inspirovaly nás akce ruské organizace NOD (Nacioanalno osovoboditelnoje dviženie – Národní osvobozenecké hnutí) jehož vznik inicioval ruský prezident Vladimír Putin. Dne 4. listopadu proběhla demonstrace na podporu referenda ke změně ústavy. Tato demonstrace se připravovala v době, kdy bylo ještě před volbami, takže nikdo nemohl mít jistotu, že Jednotné Rusko získá skutečně  3/5 většinu ve Státní Dumě (ruském parlamentu).

Znění článku 10, Ústavy ČR, je psané jako přes kopírák jak u nás, tak v Rusku, a tak i v dalších zemích bývalého Východního bloku: „Vyhlášené mezinárodní smlouvy, k jejichž ratifikaci dal Parlament souhlas a jimiž je Česká republika vázána, jsou součástí právního řádu; stanoví-li mezinárodní smlouva něco jiného než zákon, použije se mezinárodní smlouva.

VICE-Ústava ČR je v rozporu se zájmy státu i národa

VICE-VEŘEJNÝ DLUH POLITIKU


Nepřihlášený uživatel

#231

2016-12-09 19:07

ZASE SNAŽI SVRHNOUT PREZIDENTA K..... 

Kdo natočil nebo koupil video s Forejtem, je špína, vzkázal Zeman

Prezident Miloš Zeman se v rozhovoru pro rádio Impuls vyjádřil ke kauze odcházejícího hradního ceremoniáře Jindřicha Forejta. Vyloučil, že by za jeho odchodem stáli Zemanovi nejbližší spolupracovníci, kancléř Vratislav Mynář a poradce Martin Nejedlý, jak se spekuluje. Kompromitující video, na kterém Forejt údajně bere drogy, prezident prý neviděl, a ty, kteří jej šíří, označil za špínu.NA NOVINKY NETREBA ODKAZ CO JDOU PROTI VLASTI 

PROČ JDOU PROTI ZEMANU JAK STADO TUPCU 

VICE-Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví, na konci má být Babiš pr

VICE-Robert Vinogradov Pražský Majdan Hermanovi nevyšel Skončíte, nikdo vás nepotřebuje Primář psycholo

VICE-Vladimír Kapal o pražském Majdanu a podpoře prezidenta 17.listopadu (TV MAGAZÍN 31.10.2016)


Nepřihlášený uživatel

#232

2016-12-09 19:07

Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?

Novela je zjevnou přípravou na válku s Ruskem

Je s podivem, že se natolik spěchá s takovým zákonem ještě předtím, než se v USA ujme úřadu nový americký prezident. Kam chtějí poslanci vysílat české vojáky, když budou muset za ně už brzy platit veškeré náklady v zahraničí, protože Donald Trump už nebude NATO sponzorovat? Kde je jaká sebereflexe poslanců  tomu, že v českých muničních skladech není dostatek samopalů a výzbroje pro případ plošné celonárodní mobilizace? Čím budou v případě mobilizace chránit vlast povolaní muži? Klacky? Proč se v tichosti vyváží skladové zásoby po bývalé ČSLA do zemí bývalého Sovětského svazu a na Blízký východ a doma to málo, co zůstane ve skladech, je pro jistotu „nešťastnou náhodou“ vyhozeno do povětří? Proč se neustále likviduje schopnost sebeobrany ČR? Proč se hledají cesty, jak vysílat české vojáky do ciziny a jak umožnit cizím vojskům pohyb po českém území, když nikde není ani náznak koncepce o sebeobranu státu? Český voják má snad sloužit jako „kanonenfutter“ pro cizí armádu?

VICE-Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?

VICE-Místem války Evropa ?

G.SOROS DOTOVAL ROZVRAT NA UKRAJINĚ FUJ!!!

Mnozí z účastníků v Kyjevě je "euromajdan" demonstrace byly členy nevládních organizací Sorosem financované a / nebo byli vyškoleni stejnými NNO v mnoha seminářích a konferencích sponzorovaných Sorose '  International Renaissance Foundation ( IRF ) a jeho jednotlivých institutů Open Society a základy.

IRF, založený a financovaný Soros, chlubí, že to dal,

"Více než jakákoliv jiná organizace dárce" na "demokratické transformace" na Ukrajině.

Výroční zpráva Mezinárodní Renaissance nadace pro rok 2012, poslední dostupné, uvádí, že

"IRF za předpokladu 63 milionů Kč na financování organizací občanské společnosti. - Více než jakákoli jiná dárcovské organizace pracující v této oblasti na Ukrajině" 

Odkaz "UAH" se používá výše odkazuje na Ukrajině hřivny, ukrajinské měny, což je hodnota o 0,11 dolarů v USA, nebo jedenáct centů v americké měně.

Která se promítá do zhruba, 6.700.000 $, které IRF podmínky ukrajinských skupin v roce 2012; Není obrovská suma, ve srovnání s mnoha jinými politickými a sociálními kampaněmi, ale více než jen "významný".V cash-vyhladovělé Ukrajině Soros má dolary jít dlouhou cestu směrem k svádění a kooptovat všechny legitimní politické opozici do Soros schváleného "progresivní" tábora.

VICE-George Soros 'Giant Globalist Stopy v ukrajinském Turmoil


Nepřihlášený uživatel

#233

2016-12-09 19:08

Štětinův výrok v Evropském parlamentu, že EU je válce s Ruskem, vyvolal prudkou reakci a už padlo první trestní oznámení!

Redakce AE News přináší informaci o vývoji situace po skandálním výroku europoslance Jaromíra Štětiny, který nedávno v Evropském parlamentu vystoupil s projevem, ve kterém oznámil, že Evropská unie je ve válce s Ruskem. Na tento výrok velmi alergicky reagovala všechna hlavní ruská mainstreamová média, o kauze jsme informovali v článku. Nyní se ukazuje, že celá věc má dohru. Občanský aktivista a externí spolupracovník naší redakce podal trestní oznámení na Jaromíra Štětinu, protože europoslancovy výroky jsou podle jeho názoru už opravdu za hranou a poškozují zájmy České republiky.

VICE-Štětinův výrok v Evropském parlamentu, že EU je válce s Ruskem, vyvolal prudkou reakci a už padlo první trestní oznámení!

VICE-Slovák bojujúci na strane separatistov na Ukrajine

G.SOROS DOTOVAL ROZVRAT NA UKRAJINĚ FUJ!!!

Mnozí z účastníků v Kyjevě je "euromajdan" demonstrace byly členy nevládních organizací Sorosem financované a / nebo byli vyškoleni stejnými NNO v mnoha seminářích a konferencích sponzorovaných Sorose '  International Renaissance Foundation ( IRF ) a jeho jednotlivých institutů Open Society a základy.

IRF, založený a financovaný Soros, chlubí, že to dal,

"Více než jakákoliv jiná organizace dárce" na "demokratické transformace" na Ukrajině.

Výroční zpráva Mezinárodní Renaissance nadace pro rok 2012, poslední dostupné, uvádí, že

"IRF za předpokladu 63 milionů Kč na financování organizací občanské společnosti. - Více než jakákoli jiná dárcovské organizace pracující v této oblasti na Ukrajině" 

Odkaz "UAH" se používá výše odkazuje na Ukrajině hřivny, ukrajinské měny, což je hodnota o 0,11 dolarů v USA, nebo jedenáct centů v americké měně.

Která se promítá do zhruba, 6.700.000 $, které IRF podmínky ukrajinských skupin v roce 2012; Není obrovská suma, ve srovnání s mnoha jinými politickými a sociálními kampaněmi, ale více než jen "významný".V cash-vyhladovělé Ukrajině Soros má dolary jít dlouhou cestu směrem k svádění a kooptovat všechny legitimní politické opozici do Soros schváleného "progresivní" tábora.

VICE-George Soros 'Giant Globalist Stopy v ukrajinském Turmoil


Nepřihlášený uživatel

#234 Re: Souhlasím

2017-03-02 20:43

#1: -