Islám a jeho propagace a šíření v ČR uzákonit jako nelegální

Martin Pospíšil
Brno

#1

2016-03-22 22:09

Souhlasím s návrhem petice. Ve světle současných událostí mi přijde zcela racionální požadavek, že by měly být propagace a šíření islámu postaveny mimo zákon, jelikož jde o netolerantní náboženství, které je ve svém učení v přímém rozporu s Listinou základních práv a svobod. Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidlech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele. Stejně tak označením bezvěrců za podřadné a nečisté obyvatelstvo se islám dopouští trestného činu Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod (§ 365). V extrémních případech islámu jde o trestný čin §400 Genocidium či § 401 Útok proti lidskosti. Tohle jsou dostatečné důvody pro postavení islámské ideologie na roveň nacismu, tedy zákaz jeho šíření, propagace a veřejného vyznávání. A chce-li někdo popotahovat jakoukoliv iniciativu za tyhle zcela legitimní požadavky, pak by se měl zaměřit stejně tak i na Antifu, že potlačuje práva fašistů a nacistů. Obojí je stejně absurdní. Prostě nelze dopustit žádnou toleranci k netoleranci. Toť můj názor na věc.

Dan Mach

#2 Kde jsou ty Přeštice?

2016-04-02 20:02

To jsem netušil, že zrovna v Přešticích mají tak velké problémy s islámem. Zřejmě se tam nachází nějaký blázinec nebo sanatorium nebo co ...


Nepřihlášený uživatel

#3

2016-04-25 03:40

Musime se branit a proto potporuji tuto petici
Adéla

#4 Lepší je problémům předcházet

2016-04-25 16:09

Nemám ráda paušalizování a určitě ne všichni muslimé jsou nebezpeční, ale je třeba srovnat si správně priority. Riskovat bezpečí vlastní a vlastních dětí kvůli cizincům je prostě hloupost. Pomoc, která je na úkor vlastního štěstí a bezpečí je rozhodně nevhodné řešení situace. S muslimy je to jako s bonboniérou ve které je jeden bonbon jedovatý. Víte, že tam je, ale nedokážete odhalit, který to je, dokud vás nezabije. Co s takovou bonboniérou udělá racionálně uvažující člověk? Celou jí vyhodí. Sice si uvědomuje, že všechny bonbony až na ten jeden jsou zcela v pořádku, ale to riziko, mu za to jednoduše nestojí.

Než řešit teroristické útoky v ČR ze strany muslimů, je lepší, předcházet jim. Postavení islámu mimo zákon v naší zemi je podle mého názoru řešení adekvátní vzniklé situaci. Myslím si, že není třeba obávat se pohoršených reakcí ostatních států. Budou na ČR ukazovat prstem, týden se o tom bude psát  a mluvit a pak bude ticho. Po nějaké době tohle radikální řešení přijme postupně většina států, protože situace u nich bude neúnosná a jinou možnost než takový radikální krok mít nebudou.

Nevidím jediný smysl v tom, čekat až i u nás dojde k několika teroristickým útokům. Není přece třeba čekat až budeme mít také nějaké oběti, abychom byli schopní si takto radikální řešení před světem obhájit. Snaha ochránit vlastní obyvatele je prioritou a pomoc cizincům je dobrovolný akt nikoliv povinnost. Toto by si měl každý uvědomit.


Nepřihlášený uživatel

#5

2016-04-26 12:33

Rád se přidám s podpisem, neboť islám je nebezpečí pro náš stát i celý svět, ale stejně tak je dost riskantní vydržovat si i křesťanství. Není sice nebezpečné jako islám, ale umí také ukázat zuby.


Nepřihlášený uživatel

#6 Re: Lepší je problémům předcházet

2016-04-26 20:47

#4: Adéla - Lepší je problémům předcházet 

 Chyba lávky. Všechny jsou jedovaté. O tomhle to je.


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: Kde jsou ty Přeštice?

2016-11-29 21:36

#2: Dan Mach - Kde jsou ty Přeštice? 

 V západních Čechách. Raduj se, biskupe. Vlastně Dane Machu. Uvidíš Přeštice. Dal bych sem obrázek, ale tu funkci zrušili. Kvůli nějakému praseti. Vlastně blbci. Nepochybně politicky hyper korektnímu.

   Neptej se, komu zvoní hrana, Machu. Tobě zvoní.

 


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: Kde jsou ty Přeštice?

2016-11-30 21:45

#7: - Re: Kde jsou ty Přeštice? 

 Ten pomník Čechům v Přešticích je fakt dobrý. Ani jsem nevěděl, že něco takového je. Taková estetická kvalitka.

Blok proti islamizaci
Nepřihlášený uživatel

#9 Islám, jeho propagace a šíření musí být uznáno jako nelegální: STOP ISLÁMSKÉ MIGRACI Z UKRAJINY

2022-04-11 17:30

Pozor, právě v této době příchází řada muslimských radikálů z Ukrajiny pod krycí zástěrkou útěku před válkou. Pokud s tím nesouhlasíte, podepište petici proti této dovedně maskované formě islamizace České republiky