Proti očerňování Miloše Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Proti očerňování Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1

2016-03-30 15:18

Zalez do hajzlu ty ruskej svabe e-e !!!

Zemanovi rudé trenky

#2

2016-03-30 16:59

Totu petici napsal Ovčáček Zemanův debílek. Jo Ovčáčku víš co? ZHEBNI KOKOTE A VEM SEBOU ČÍNSKÉ A RUSKÉ KOMOUŠE V ČELE S PUTINEM TY RUDÉ HOVNO!

Jan

#3 Re:

2016-03-30 17:28

#2: Zemanovi rudé trenky -  

Na víc než tento tupý výkřik do tmy se evidentně nezmůžeš, anonymní internetový "hrdino." Jak charakteristické pro vás pravdoláskaře...

Dan Mach

#4 Zeman je lhář a alkoholik

2016-03-31 05:27

Miloš Bumbál Zeman je usvědčený lhář a nevyléčitelný alkoholik. Jeho věk a spotřebované hektolitry Becherovky na něm již zanechaly trvalé následky, a proto se Zeman občas chová jako nezvedené dítě. To ale není žádná veselá póza, je to postupující nemoc. A v neposlední řadě byl Zeman usvědčen z toho, že Peroutka nikdy Hitlera neoslavoval. Jakým způsobem někdo může Miloše Bumbála Zemana očerňovat? Vždyť se dostatečně očerňuje sám. Naposledy co já vím tak na besedě se studenty v Liberci, kde jednoho označil téměř za fašistu kvůli tomu, že ho student pedagogiky vyzval, aby na veřejnosti nepropagoval alkohol a kouření, protože dává špatný příklad dětem. Myslet si o tom může cokoli, ale odpovědět by mohl slušně. Ale to vlastně nikdo nečeká, zvlášť ne zemanova lůza, která pod falešnými identitami organizuje tuto "petici".


Nepřihlášený uživatel

#5

2016-03-31 07:26

Je módou urážet našeho prezidenta Miloše Zemana, který pro nás dělá nejvíc ze všech politiků (spousta politiků dělá vše proti nám). Kanál Maryško je naprostá debilita, to by se na Seznemu vůbec nemělo zveřejňovat.
Franta

#6 Re: Zeman je lhář a alkoholik

2016-03-31 07:35

#4: Dan Mach - Zeman je lhář a alkoholik 

 Nevím, odkud jsi přišel. Peroutkův článek byl zveřejněný na netu a to, že jsi ho nevíděl a nečetl, nic neznamená, tak tu nelži. A když píšeš, že je Zeman alkoholik, určitě jsi uznával a uznáváš notorika Havla, jeho fotky jsou také na netu jako důkaz. Tuto petici rozhodně neorganizuje žádná "lůza" a protože já nepodléhám vymývání mozků veřejnoprávními médii, tak jsem se rozhodně pod to, s čím souhlasím, podepsal.

Karel

#7 Re:

2016-03-31 08:37

#5: -  

Zeman dělá pouze to, co je v jeho zájmu. Pro nejbohatšího Čecha P. Kellnera zajišťuje úspěch jeho firem, protože ví, že bude potřebovat jeho peníze a podporu pro znovuzvolení. Pro jednodušší část populace dělá mediální gesta, protože ví, že mu to budou žrát.

Kanál Maryško je satira, stejně jako třeba Kancelář Blaník. Naštěstí tu mám demokracii a tak se může nejen prezidentovi pochlebovat, ale ho i kritizovat.

Je suis Zeman

#8

2016-03-31 13:37

Když slyším ze všech médií, čtu na všemožných diskuzích ty hysterické reakce zemanofobů, je mi jich líto. Jak snadno lze podlehnout mediálnímu tlaku a zfanatizovat dav. Jestli se za něco stydím, tak spíše za primiivitu našeho národa, než za buranství prezidenta. Proto má můj hlas i v případné další volbě. Rozhodně raději Zemana než ty uřvané hysterické nácky kolem Kalouska, knížete a dalších darebáků.

Dan Mach

#9 Re: Re: Zeman je lhář a alkoholik

2016-03-31 13:38

#6: Franta - Re: Zeman je lhář a alkoholik 

 Drahý Františku, napiš mi odkaz na článek zveřejněný na netu. Rád si ho přečtu.

Antikomunista

#10

2016-04-01 13:20

ZEMAN JE PIČA PLACENÁ Z RUSKÝCH A ČÍNSKÝCH PENĚZ TAK SE PROBERTE VY DEMNETI CO JSTE TOTO PODEPSALY !!!!!!!!

Lee

#11

2016-04-01 16:00

Ruskej švab se očerňuje sám totiž že je to hovado co nad něj opravdu není kromě Putlera a Si ťin Pinga s Číny toto jsou Zemanovi kámoši komouši. Takže zalezte s vaší peticí do p.dele kokoti. 


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: Re: Re: Zeman je lhář a alkoholik

2016-04-02 22:57

Dan Mach

#13 Re: Re: Re: Re: Zeman je lhář a alkoholik

2016-04-03 16:41

#12: - Re: Re: Re: Zeman je lhář a alkoholik 

No já opravdu myslel odkaz na Přítomnost, jak o tom mluví Miloš Bumbál Zeman, respetive jeho mluvka Jiří Plkopitekus Ovčáček. Tento falzifikát snad nemůžeš považovat za zdroj ani ty. Proč mi prostě nenapíšeš číslo vydání. I paní soudkyně, která to celé označila za lež, by tento důkaz jistě vzala jako podnět ke zrušení svého rozsudku.

A jinak máš pravdu - jediný prezident naší České republiky byl prozatím pouze Václav Havel. Ti zbylí dva, to jsou karikatury, nota bene ve službách Ruska. Když jsem v době prezidentování pana Havla vycestoval kamkoli za hranice, každý věděl kde jsou Čechy, kde je Praha a kdo je to Václav Havel. Dnes na mě jen tak pokukují, usmívají se a útrpně mlčí. A já s nimi. Ostatně v cizině jsme už pár let známi díky úplně jiné prezentaci naší hlavy státu :

https://www.youtube.com/watch?v=APXDT9lCyxk

Oproti tvému článku, který je falzifikátem, a to ještě neuměle vytvořeným, tady je zdroj uvedený přímo ve videu. Ale já vím, ta chemička za tvým barákem, to se jen těžko snáší ....

Zrůda Havel
Nepřihlášený uživatel

#14 Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je lhář a alkoholik

2016-04-04 13:05


Nepřihlášený uživatel

#15 Re:

2016-04-04 13:06

#1: -  

 Zalez do hajzlu ty ukrajinskej svabe e-e !!!

Dan Mach

#16 Zeman je lhář a alkoholik

2016-04-04 16:32

#14: Zrůda Havel - Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je lhář a alkoholik 

Vršením pomluv a lží nic nezměníte na tom, co je meritem připomínek tomuto nesmyslnému návrhu na petici : Miloš Bumbál Zeman je lhář a alkoholik. Nikdo ho nepomlouvá, jsou to jen holá fakta. Srovnávat ho s Havlem je nesmyslné. Havel byl Pan prezident, Zeman je karikatura homo sapiens. A ta "pravda o zrůdě" je jen snůška pomluv, kterou nemá cenu se zabývat.


Nepřihlášený uživatel

#17 Re: Zeman je lhář a alkoholik

2016-04-05 10:47

#16: Dan Mach - Zeman je lhář a alkoholik 

 Jediné v čem s vámi souhlasím,"Srovnávat ho s Havlem je nesmyslné".Máte pravdu toho alkoholika,špatného dramatika,humanitárního bombardéra a morální zrůdu nelze nazvat jinak než ho nazval p.Cibulka - Vašku Havle jsi prse,jsi hovado....


#18 从消息中國

2016-04-06 09:56

你们的总统是傻瓜。但有用 :-)

Zemanův volič

#19

2016-04-08 18:16

Kdyby byl zvolen kníže, tak by mi nezbývalo, než to respektovat. Alespoň tak já chápu demokracii. Prostě, byli jste přehlasováni!!!

Dan Mach

#20 Zemanův nevolič

2016-04-09 18:36

Jde o to, že kníže by v žádném případě :

- nejmenoval českou velvyslankyní na Slovensku Lívii Klausovou,

- nepřišel na otevírání královské klenotnice totálně opilý z oslavy na ruské ambasádě,

- nepomlouval by významného českého novináře Františka Peroutku a nepodsouval by mu články oslavující Hitlera,

- nemluvil by v rozhlase tak sprostě, že se červenají i dlaždiči,

- nejel by na oslavy konce války do Moskvy, kam odmítli jen všichni státníci s výjimkou severokorejského diktátora,

- nedělal by propagaci alkoholu (viz. beseda se studenty liberecké uviverzity z letošního roku),

- nejezdil by na konference do Řecka, které organizuje nejbližší Putinův spulupracovník,

- nevyjadřoval by se ve smyslu, že se budeme učit demokracii v Číně,

- nesnažil by se oslabovat naše vztahy k demokratickým evropským státům.

A co z toho vám, zemanovská lůzo, sliboval váš současný prezident před volbami?


Nepřihlášený uživatel

#21

2016-04-11 08:04

Pane prezidente, stojím za Vašimi názory, jsem hrdý na to, že se nenecháte ovlivňovat názory medií, které jednostranně informují ve prospěch trendu, který nastavila USA. Vydržte prosím mediální štvanice a neodstupujte. Většina lidí po revoluci zapomněla, že v demokracii, jak říkal pan Werich, je nutné slyšet obě strany a názor si pak udělat sám. Slepě věří médiím, děkuji že lidem otevíráte oči.

Dan Mach

#22 Re:

2016-04-12 20:18

#21: -  

Myslím, že pan Werich se musí obracet v hrobě, pokud k němu dolehlo hulvátské chování současného šaškoprezidenta a to, že se na něj zrovna vy odvoláváte.

Zemanův volič

#23 Re: Zemanův nevolič

2016-04-22 10:12

#20: Dan Mach - Zemanův nevolič 

  Ne, on by se jenom

- zasazoval o zrušení Benešových dekretů, aby mohl nechat rozdal majetky svým sudetským bratrům,

- schváloval církevní restituce v nejvyšší možné míře,

- zasazoval by se o zavedení školného, čímž by znepřístupnil vzdělání mnoha lidem ze sociálně slabších rodin,

- orodoval za co nejvyšší přijímání imigrantů a tím podporoval islmizaci ČR,

- opovrhuje českým národem, viz. jeho časté narážky a posměšky na naše češství,

- udržoval by vztahy s totalitními státy jako je Německo (cenzura internetu, trestní tíhání svých občanů za nepohodlné názory, zákaz šíření svobodných informací v médiích, zamlčování kriminality imigrantů, rozhánění opozičních demonstrací vodními děly atd.), USA (mučení vězňů v Guantanamu, odposlechy evropských politiků, napadání svrchovaných států bez posvěcení RB OSN, často na základě vylhaných důkazů, viz. údajné ZHN v Iráku atd.),

- podporoval oplzlé kriminálnice Pussy riot, které znesvěcují svatostánky a hroby padlých rudoarmějců, - usínal by na důležitých jednáních,

- šišlal by, že by mu nikdo nrozuměl,

- jeho slovník by nebyl o moc slušnější než Milošův (Když už jsme naši republiku důkladně zkurvili, hovno měl pod  kontrolou, Berlusconi bohužel tu dobu prošoustal, na světě je hovno a žádná spravedlnost, předposranost a z ní často pramení ten bordel, ...) 

Ale to by vám havlistické lůze, která opovrhuje naším národem a vzhlíží s nezkonalým obdivem k naším západním germánským sousedům, vyhovovalo.

Dan Mach

#24 Re: Re: Zemanův nevolič

2016-04-24 17:42

#23: Zemanův volič - Re: Zemanův nevolič 

Vzhledem k tomu, že používáte slovník ruské propagandy (např. že Německo a USA jsou totalitní státy, co je pak asi Čína nebo Severní Korea?), tak proč se označujete za "náš národ". Jsem Čech a ne nějaký ruský šváb jako vy.


Nepřihlášený uživatel

#25

2016-05-09 23:53

Vždyť ho nikdo neočerňuje. Všechno, co se o něm povídá, je pravda.