Petice za celostátní referendum o vystoupení České republiky z EU


Nepřihlášený uživatel

#26 Re:

2016-06-04 15:20

#24: -  

 Ať lid promluví.


Nepřihlášený uživatel

#27 Re:

2016-06-04 17:23

#24: -  

Je docela dobře možné, že nejde o sebevrahy, ale konzumenty (petrodolarových) dotací. Vlastně investic. Kdo to má poznat.


Nepřihlášený uživatel

#28

2016-06-04 21:26

Nesmíme je volit !!!

Nepřihlášený uživatel

#29

2016-06-05 15:39

Konečně se něco začalo hýbat k této problematice.EU připravila tuto republiku o vyspělý stát ve středu Evropy.Vyráběli jsme téměř vše co vyráběli vyspělé státy.A to ještě bez dluhu a plusových pohledávkách po světě.Přeji už jen jedno .Aby se tato akce dotáhla až do konce a nezašla v zapomenutí.Mladí mějte rozum a obchodujme se všemi státy a nenechéjme si diktovat druhými.Nenažraný kapitalismus čeká jen jak vypudí jiný stát z obchodu a okamžitě se tam vecpou.Nadiktovali nám sankce ,ale potajnu na Ruským trhu fungují dále.Je to barbarství na našem bývalým a vyspělým státě.Nyní nás mají v hrsti Němci.Ale nemusí to být na věky.
terminátor

#30

2016-06-05 16:30

Je ta správná chvíle pro vystoupení z EU a hlavně obhajovat REFERENDUM.Nyní tu není a nebyla demokracie.Ta nemůže fungovat bez možnosti slova národa tak, jak se to děje v jiných vyspělých státech.Zde vládnou zloději,lumpové  a podvodníci.Tento spolek zažene tuto republiku raději do války,než aby se vzdali hamounění.Mladí lidé,uvažujte zdravým rozumem než se nechat vláčet lží a nenávisti.Máme možnost obchodovat se všemi národy a ne si nechat diktovat jinými.Před 89 rokem jsme si stáli mezi vyspělými zeměmi  a vyráběli téměř vše.Nyní máme dluhy,korupci a rozkradený majetky.EU je dobré jen pro křiváky v politice,kteří se chovají populisticky k těm kdo jim nabídne plné koryto do budoucna.Národ je nezajimá.


Nepřihlášený uživatel

#31

2016-06-06 06:15

Ano, jsem pro

Nepřihlášený uživatel

#32 Re:

2016-06-06 19:54

#23: Pozorovatel -  

 Tehdá lidi o EU nic nevěděli, vstupovali do jiné unie než jaká ve skutečnosti je, všechny mediální názory byly prounijní, nedával se žádný prostor protiunijním názorům, jednoznačně nestranná a neobjektivní prounijní propaganda rozhodla, takové referendum nemůže být platné a kdyby náhodou dopadlo jinak než si hlavouni představovali, tak by se opakovalo tak dlouho, dokud by nedopadlo jak si ti nahoře přejí tak jako když Irové hlasovali proti Lisabonské smlouvě..


Nepřihlášený uživatel

#33

2016-06-07 06:44

EU NEVĚŘÍM !!!

Nepřihlášený uživatel

#34

2016-06-07 15:31

Vstup do EU bylo to nejhorší rozhodnutí v dějinách české republily. Stala se z nás kolonie západních velmocí a podléháme diktátu horšímu než bylo za vlády komunistů.

Nepřihlášený uživatel

#35 Re:

2016-06-07 16:07

#34: -  

 To je fakt, pod Ruskem bylo líp. První máje, VUML, uliční výbor KSČ, pívo za dvě padesát…  Kdo měl krátký vlasy a byl poslušný, nemusel si stěžovat. Na škodovku byl sice roční pořadník a pak stání ve frontě přes noc, ale zato v práci si mohl nakrást na garáž. Na dovču jednou za pět let do Jugošky na devizový příslib, do Rakouska nikdy, ale kdo by tam jezdil, určitě mají hrozný pivo. Na školu se dostal hlavně ten, kdo měl oba rodiče ve straně, ale vždyť o co šlo, ne? Kdo nebyl v KSČ nebo měl deku na ramena, tak byl příživník. Dnes byste, vy komunistické svině, řekli smažka. Jo tenkrát, byly to zlatý časy.


Nepřihlášený uživatel

#36

2016-06-07 16:43

07.06.2016 Evropsky Soudni Dvur:

"ilegalni migranti nesměji byt zatykani"

= pryč s EU, pryč od nelogickych blaznu s Fašistickym a Totalitnim chovanim, pryč z EU !!!

 


Nepřihlášený uživatel

#37

2016-06-07 18:05

Chci vystoupení z EU, protože se mi nelíbí, že si dělají svoji politiku, neberou ohledy na práva občanů, dělají si všechno jen podle sebe co se hodí jim a my se musíme řídit jejich dementníma a debilníma nápadama. Tak to se mi vůbec nelíbí!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#38 Re:

2016-06-07 23:42

#36: -  

Přesněji řečeno: „Migranti ze států mimo EU, kteří překročí hranice Schengenu, by neměli být za nelegální přechod hranic zatčeni, ale měli by být posláni zpět do země, odkud přišli.“ Co je na tom nelogického, fašistického nebo totalitního?


Nepřihlášený uživatel

#39 Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-08 05:28

#8: Dan Mach - Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

 Hotely tedy zaplatili chudí daňoví poplatníci těm bohatým, a to bylo provedeno přes Evropskou unii. Zvláštní.


Nepřihlášený uživatel

#40 Re: Re:

2016-06-08 09:41

#38: - Re:  

 Neumite čist ? Nebo jste sluňičkař co ignoruje realitu ? - je to v tom samem članku:

"Evropsky Soudni dvůr ve svem rozhodnuti poukazal na takzvanou návratovou směrnici z roku 2008, ktera ileganim migrantum stanovila měsiční lhutu pro dobrovolne opušťeni statu Evropske Unie"

Každy vi proč EU tu invazi chce,  v praxi tyhle najezdniky zadrži a musi hned pustit pak uřady čekaji jestli do 30 dnu odejdou - užasna smernice že?....a na staty ktere se tim nebudou řidit EU uvali sankce = Totalita a Fašismus


Nepřihlášený uživatel

#41 Re: Re: Re:

2016-06-08 10:15

#40: - Re: Re:  

Dobrovolné opuštění území (článek 7) neznamená, že "úřady čekají jestli do 30 dnu odejdou“, jelikož směrnice stanovuje, že "lhůta uvedená v prvním pododstavci nevylučuje možnost, aby dotčení státní příslušníci třetí země opustili území dříve." A rovněž není v rozporu s vyhoštěním (článek 8). Rozhodnutí Soudního dvora říká, že neexistuje důvod pro úkony v rámci trestního řízení, k nimž by muselo dojít až na základě příkazu k zatčení obviněného. Neumíte číst? Nebo interpretovat přečtený text?


Nepřihlášený uživatel

#42 Re: Re: Re: Re:

2016-06-08 12:30

#41: - Re: Re: Re:  

 Jevite se jako klasicky zatvrzely přiznivec EU ktery bude lhat a mlet nesmysly dokola aby nak zbalamutil lidi ovšem realita je uplně jina:

v pravni praxi to znamena že cizinecka policie musi tyto ilegalni imigranty pustit jestliže jejich jedine proviněni je nelegalni přechod hranice...pokud se takova osoba navic skontaktuje s pravnikem začinaji i dalsi prodlevy a pravni ukony a mezitim tento jedinec muže byt 30 dni a vice na uzemi a je mu umožněno pachat trestnou činost a ohrožovat svobodu bezpečnost občanu dane země. - pokud nebudete lhat sam sobě tak vite že bylo i mnoho članku kdy se uvadělo že přesně to se v ČR a dalšich zemi děje.

 

Vzpamatujte se člověče, přestaňte lidem lhat a obhajovat vaše EU Demagogie.


Nepřihlášený uživatel

#43 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-08 13:12

#42: - Re: Re: Re: Re:  

 Tak jo, EU je fašistická a totalitní. Nezbývá než si přát, abyste z ní už konečně šli pryč. Zatím si můžete průběžně kontrolovat, kolik migrantů vám ohrožuje bezpečnost (jak víte, bylo i mnoho članku kdy se uvadělo že přesně to se v ČR děje): http://bit.do/uprchlici


Nepřihlášený uživatel

#44

2016-06-08 13:58

Pakliže se naše republika chce pyšnit přídomkem demokratická, musí vyslyšet volání svého lidu a vypsat referendum v tak ožehavé otázce, jakou setrvání v tomto nefunkčním byrokratickém molochu bezpochyby je. Nechme na občanech, ať rozhodnou, ne na zkorumpovaných mafiánech, závislých na eurodotacích.


Nepřihlášený uživatel

#45

2016-06-08 21:28

EU je největší nedemokratická, zločinecká, invazní a vlastizrádná organizace v dnešní době.
Dan Mach

#46 Re:

2016-06-08 22:11

#45: -  

To ani zdaleka není. Tak se to jeví jen lidem, kteří žijí v pohodlí a blahobytu za jejími hradbami. Až se ocitnete za hranicemi Ruska, kde už zase nemají na výplaty důchodů, tak se asi budete divit a budete se rvát o to zase se rychle do EU vrátit. Jen aby nebylo pozdě.


Nepřihlášený uživatel

#47 Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-09 08:20

#2: Dan Mach - A co takhle vrátit dotace? 

 Na tom něco je. My taky dotujeme EU, a je to možná větší díl naší rozvojové ekonomiky, než na druhé straně brusele.

    Něco se z toho vrátí, pravda oproštěno od platů eurokradů, z nichž tisíce jsou placeni lépe, než většina premiérů členských kolonií, vlastně zemí.

     A jaké jsou jejich výsledky? Nedaleko od katastrofy, a to nevnímáme její celý rozsah.

Oni nejsou bezhlaví jezdci. Oni jsou příšerní jezdci apokalypsy. Je tu nicméně jistý pokrok. V temném středověku byli jen čtyři. Hlad, válka, mor a smrt. Strpení, ti přicházejí až po nich.


Nepřihlášený uživatel

#48

2016-06-09 10:41

EU selhala na celé čáře. Dnes mají moc nad západním světem podivné existence USA, které nikdo nevolil, dále pak zkorumpovaná média, zkorumpovaní umělci a pavědátoři. "Mocná" žena EU, Merkelová, je držena v šachu, stejně jako Hollande. Řecko má vybavenou armádu, ale na hranicích binec, stejně jako Itálie. Proč? Protože každý invazista je tučná pokladnička, ze které sosají mafiánsko-politické systémy v téměř všech zemích (kdopak to platí?). I v naší, ne však Zeman. Na Slovensku uplatili pouze toho jejich úžerára, vládu ne, v Maďarsku nikoho. I Poláci jsou v tomto směru rozumní, nemluvím ale o tom jejich kačerovi, co dělá pochybného EU-prezidenta. Jsem pro nezávislost naší republiky, nebo pro širší spolupráci skupiny V4.

Dan Mach

#49 Re:

2016-06-09 14:45

#48: -  

Zjevně o celé záležitosti máte nějaké pochybné informace. Na utečencích vydělává pouze ČR a Slovensko. Když k nám dorazili utečenci už tak dost vysílení placením tureckým a dalším vyděračům, tak jim v našich "centrech" sebrali prakticky vše, čím by se mohli kontaktovat s vnějším světem, a v rozporu s našimi zákony jsme je tu drželi 2 až 3 měsíce s tím, že za každý den jsme si účtovali přes 300 Kč za osobu. Takovou zhovadilost si nikdo jiný než my a Slováci nedovolili. Ovšem Chovanec ministerstva vnitra tím získává popularitu, i když je to široko daleko nejhorší ministr, který se ani není schopen domluvit na jednání evropských ministrů vnitra, protože žádný světový jazyk slušně neovládá. Takoví lidé pro nás v unii nic nezařídí, protože jsou neschopní. Lidé jako vy je ale nejspíš vychvalují kvůli jejich protiimigrační rétorice a raději nadávají na EU.

A jinak co se týká Polska - Kačer se přezdívá panu Kaczynskému, předsedovi PiS, který sedí v parlamentu a tahá za nitky současné vlády. Předseda Evropské rady pan Donald Tusk přes podobnost křesnýho jména tuto přezdívku nemá. A u slovenského premiéra je jistě zajímavá záležitost, že mu operaci srdce prováděli na klinice, jejímž ředitelem je muslim Mongi Msolly z Tuniska. Zdá se, že někteří lidé v našem regionu se už bez muslimů prostě neobejdou. Jejich rétorika je pak podobně falešná, jako kdyby Miloš Bumbál Zeman vedl kampaň proti pití alkoholu.


Nepřihlášený uživatel

#50 Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-10 15:51

#2: Dan Mach - A co takhle vrátit dotace? 

 A co takhle vrátit nám všechno co jsme my nacpali do té Německé Únie? Co takhle proplatit nám škody nadělané debilními příkazy z Bruselu ohledně zemědělství a vůbec hospodářství? Co takhle proplatit nám výdaje na vetřelce, které sobotka tak velkoryse rozdává? Pryč z toho německého bordelu..........