Petice za odstoupení Pavlíny Nytrové z postu poslankyně

Dan Mach

#51 Re: Re: Re:

2016-08-03 16:37

#49: Kontramach - Re: Re:  

Pane originální Kontramachu, pokud vím, tak Nytrová se zmiňovala hlavně o potenciálním zneužívání dětí a podobně, a tam jasně vítězí heterosexuální společnost. Co se týká viru HIV, tak určitě bez debat, ale u promiskuity bych byl hodně obezřetný, a žádné statistiky jsem v tomto směru nenašel. Naopak u heterosexuální společnosti se lidé často chlubí tím, kolik vystřídali partnerů a partnerek, což s sebou přináčí zase jiné nemoci.

Každopádně u toho sexuálního zneužívání dětí by se měla by se zeptat Natashi Kampush nebo noviců z katolických klášterů. Ale hlavně když své názory opírá o diskuse pod články na www.novinky.cz, a veřejně to přiznává, tak si o ní myslím, že více logických argumentů dá dohromady automatická pračka nebo včelka Mája.

Kontramach

#52 Re: Re: Re: Re:

2016-08-04 18:52

#51: Dan Mach - Re: Re: Re:  

 Takže Machu, 

desetitisíce pohlavně zneužitých nedospělců v katolických kostelech je ti málo?

Zamysli se nad sebou a koho a co podporuješ.

Sodomismus společnosti nepodporuji.


Nepřihlášený uživatel

#53 Šulínovi a ubohému Úsviťákovi, kterému ani podpis nepomůže

2016-08-05 00:22

#33: - Re: Hlupákovi a ubohému sprosťákovi, který se neumí ani podepsat 

Ano, je rozvedená, sama to o sobě tvrdí: https://www.cssd.cz/nasi-lide/pavlina-nytrova/  Takže pane Fiedlere, jste typickou ukázkou poslaneckého kreténa, který ani neumí hledat na internetu.

Dan Mach

#54 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-10 04:53

#52: Kontramach - Re: Re: Re: Re:  

Takže Kontramachu,

katolickou církev bych zrušil obecně, protože provedla tolik špatného v celé historii, že podle mě nemá nárok na existenci. To se ale nestane i přes prokázané zneužívání dětí. Ale ukaž mi statistiku nebo uveď případy, kdy děti zneužívali homosexuální partneři. Ta blondýna nebojuje proti zneužívání dětí katolickými kněžími (ona vlastně nevystupuje proti zneužívání dětí vůbec, protože to asi není politicky atraktivní téma), ale ona vystupule proti homosexuální komunitě obecně, bez nějakých konkrétních důvodů.

Homosexuálové tady žijí a budou žít. A když jim schválili instituci manželství s možností adopce dětí i v silně katolickém Španělsku, nevím, proč by to nemělo jít v ateistických a ruskou propagandou prolezlých Čechách. Pro dítě je podle mě lepší, když bude mít dvě matky než jednu.

Tak jsem se zamyslel. Spokojený?

Marťan

#55

2016-08-16 16:20

Paní inženýrka Pavlína Nytrová si plete pedofilii s homosexualitou.