Pane premiére Sobotko, konejte!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Pane premiére Sobotko, konejte!

Pee Bee

#1

2016-09-02 19:37

Doněckou republiku podporujou komunistická a fašistická prasata! Postavil, bych je ke zdi a udělal s nima krátký proces a nejvíc s jejich vůdcem ožralím Tuzemanem a jeho fírerem Putinem. Fuj komouši zas vylézají z děr ale už nebude žádný samet, s komoušema se, vypořádáme tvrdě a skončí na, kandelábrech !!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#2

2016-09-03 14:01

DONECKOU REPUBLIKU PODPORUJE JENOM RUSKEJ SVAB, ZEMAN JE RUSKEJ SVAB !!!!!! A VSICHNI CO HO PODPORUJOU TAK TAKY, VOLICI ZEMANA BY POTREBOVALI PO DRZCE !!!

Heřman Chromý

#3

2016-09-03 15:28

Autor petice Pane premiére Sobotko, konejte! se distancuje od projevů vulgarity, násilí a zášti, jejichž původci se navíc skrývají pod anonymitou svých přezdívek. Jak předpokládá, téhož názoru jsou i stávající signatáři této petice.

Kolemjdoucí

#4 Re:

2016-09-04 11:19

#1: Pee Bee -  

No, to se s teda "vytáhl", s takovým příspěvkem. Nádherně jsi ukázal úroveň většiny vás, hysterických sluníčkářských rusofobů. Už i díky takovým jako vy je potřeba, aby byly Doněcká a Luhanská republika, tedy Novorusko, celosvětově diplomaticky uznány. Věřím, že k tomu jednou dojde.  


Nepřihlášený uživatel

#5

2016-09-09 11:18

Jsem hrdý na to, že v naší zemi vznikl konzulát Doněcké lidové republiky. Její stateční občané se neohroženě postavili kyjevské vládní juntě, terorizující a vraždící vlastní obyvatele. Jen tak dál, džím paní Liskové palce! 

Dan Mach

#6 Re:

2016-09-12 21:29

#5: -  

Žádný konzulát tzv. Doněcké republiky, kterou obsadily proruské síly s ruskými zbraněmi (viz. sestřelený nizozemský letoun a chybějící střela na ruském odpalovacím zařízení), neexistuje a existovat nebude. A můžete se klidně stavět na hlavu. Doněcká republika nevznikne a řešit by se měl návrat Krymu Ukrajině. Rusko tak jako tak nezvládá jeho zásobování. Prostě to nejsou Američani, kteří dokázali zásobovat západní Berlín i přes nelibost tehdejšího Sovětského svazu.