Petice proti zřízení kasína v Hlučíně

Petice proti zřízení kasína v Hlučíně / Oznámení / Petice proti zřízení kasína v Hlučíně / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2016-12-21 18:06

Drahomire,vy jste vyléčený gembler?

Nepřihlášený uživatel

#2

2016-12-21 23:16

Zároveň vás tímto zveme, abyste, kromě podepsání přiložené petice tady na internetu nebo v papírové formě v různých provozovnách v městě, přišli i s rodinami, přáteli a známými také na demonstraci proti zřízení kasína, která se bude konat na Mírovém náměstí v Hlučíně dne 28. 12. 2016 v době od 15:00 do 17:00.
Přítomná bude i televize a sdělovací prostředky.
Přijďte v hojném počtu a dokažte, že vám není dění v našem městě lhostejné.


Nepřihlášený uživatel

#3 Já jsem pro!!!

2016-12-23 19:13

Dobrý den, uvědomujete si ten zásadní rozdíl mezi prestižním casinem a zaplivanou hernou? Nevidím nic špatného na provozování živých her - poker. Značný bude také přínos pro město Hlučín - nová pracovní místa, peníze do rozpočtu, prestiž, podpora cestovního ruchu. Podstatný je také rozdíl mezi návštěvníky casina a heren. 

 

Jan D. 


Nepřihlášený uživatel

#4

2016-12-30 23:23

Uvědomujete si, jaké jsou hazardní hry svinstvo? Kolik to zničilo rodin a životů? A kasino je skoro to samé jako běžná herna.. Kde by se u nás vzali lidé, kterým může být jedno, jestli za večer prohrají jeden nebo deset tisíc? Takoví tu nejsou a ani je tu nechceme. Je to jen pračka na špinavé peníze a nechutný podraz na občany. Takové věci musí občanům sdělit dopředu. Každou chvíli se ptají občanů v městských novinách na nepodstatné otázky a sestavují ankety a u tohoto si myslí, že jim to projde? To teda ne!!! Jinak totiž máme pěknou a vysokou radnici a taková defenestrace by mohla být taky oživením života ve městě!