Poslanci a senátoři, zastavte Miloše Zemana

Poslanci a senátoři, zastavte Miloše Zemana / Oznámení / Po týdnu 7000 signatářů, sběr pokračuje / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN

2018-12-27 09:14

#75: - Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN 

Já se jen bavím, jak o Vánocích, kdy normální lidé slaví svátky, se ty aspol. marně vztekají. Většina národa Zemana demokraticky zvolila, a vám nezbývá nic jiného, než sepisovat tyto nenávistné petice, a marně doufat, že něco změníte, ale jak říká váš křivohubý guru: "Je to marné, je to marné, je to marné". Tak se tu dál užírejte vzteky, až vám praskne cévka, a budou vás tahat na kriplkáře:-) Tam ostatně patříte už teď:-)


Nepřihlášený uživatel

#77 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN

2018-12-27 09:39

#76: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN 

Jak jsi mohl Zemana "demokraticky zvolit" když ani nevíš proč jsi ho volil?

Co to bláboliš za naprosté nesmysly? Co je nejděsivější, neví to dokonce ani nikdo z těch, kdo ho "demokraticky volili". Nikdo a nikdy nebyl schopen říci jediný demokratický důvod, proč zloděje stovek miliard, lháře, oplzlého idiota Miloš Zemana ovládaného alkoholismem, russáky a číňany volil.  

Zeman porušoval volební zákon tak, že to musel konstatovat Nejvyšší správní soud v rozsudku který najdeš pod značkou vol. 39/2013. 

Tedy Miloš Zeman porušoval volební zákon lhaním o sobě, politických oponentech i financováním kampaně. Tedy Miloš Zeman jednal jako Gottwald či Hitler není žádný rozdíl mezi jeho jednáním a jednáním Gottwalda a Hitlera a víme dnes velmi dobře, jaké konce "demokratické zvolení" Gottwalda i Hitlera mělo. 

Dnes je navíc naprosto jisté, že Miloš Zeman ničí tuto zem stejně jako Gottwald a stejně jako Husák. Je naprosto zřejmé, že je Miloš Zeman russko čínským trotlem a k tomu je tu obelhané velké množství lidí, kteří vůbec netuší, proč Zemanovi dali hlas. 

To, že Miloš Zeman záměrně pronáší ty jeho bláboly o Vánocích, aby se na ně do Nového roku zapomnělo, to je skutečně smutná realita tohoto zloděje, lháře a russko čínského trotla, vlastizrádce a velezrádce, to máš naprostou pravdu, že nás zločinec Zeman opravdu zbytečně o Vánocích obtěžuje.

Mimochodem Mosteckou uhelnou společnost kradl Miloš Zeman o prázdninách 28.7.1999 a první interpelace k této věci se tedy odehrály až dva měsíce potom, že Miloš Zmean MUS občanům ukradl.

Proč o tom KGBák Miloš Zeman nestoudně ve volební kampani lhal, je dnes více než zřejmé. 


Nepřihlášený uživatel

#78 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN

2018-12-27 13:48

#77: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN 

:-)))) Ty máš fakt dost:-)))Doporučuji ti změnit lékaře nebo prášky:-)))


Nepřihlášený uživatel

#79 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN

2018-12-27 13:59

#78: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN 

Vím přesně proč své příspěvky píšu a vím také přesně proč jsem nevolil KGBáka Miloše Zemana. 

Problém máš evidentně ty, neboť jsi doposud tvé odporné jednání - volbu Zemana - nijak nezdůvodnil. To, že nevidíš, jak odporné jednání vůči ostatním občanům bylo volit zločince, zloděje, KGBáka, alkohokolika Miloše Zemana jistě může být důsledek nějaké ošklivé duševní nemoci, to se opravdu mohlo stát, to si musíš vyřídít sám se sebou, jestli je to nemoc, nebo seš jen idiotem. 


Nepřihlášený uživatel

#80

2018-12-28 00:02

samej trapák tady

Nepřihlášený uživatel

#81

2018-12-28 08:48

nikým nevolená lůza (Bruoth, Němec, Alvarová) by chtěla odvolat demokraticky zvoleného prezidenta...lopšolidi

Nepřihlášený uživatel

#82 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN

2018-12-28 12:23

#79: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN 

Užíval jsi už dnes své léky? Nemyslím tím lysohlávky, které zřejmě požíváš. Tví rodiče, zřejmě sourozenci, z tebe musí mít radost.


Nepřihlášený uživatel

#83 Focení s debily Trumpem, Zemanem, Babišem, Putinem......

2018-12-28 18:24

Trump v Iráku nedopatřením odhalil přítomnost i tváře týmu speciálních jednotek NAVY Seal

.....má opravdu fatální následky. To je naprosto jisté. 

..................

...............

Fotit se s Hitlerem byl vrchol debility, přesto se s ním celá řada Válkových vyfotila, fotit s s Gottwaldem byl vrchol idiocie, přesto se  s ním fotili Brebečkové, Ťokové i bývalí socani.  Je dobré rozpoznač včas, je to snadné, s idioty v politice se nemá smysl fotit. 


Nepřihlášený uživatel

#84 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN

2018-12-28 18:26

#82: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN 

Problém nemám já, kdo vím přesně proč píši své příspěvky a dovedu velmi dobře zdůvodnit, proč je Miloše Zeman zločinec, který by za normálních okolností seděl v kriminále. 

Ty jsi doposud nebyl schopen zdůvodnit, proč jsi Miloše Zemana volil a to snad pochopíš i ty idiot, že je jistě poněkud absurdní dělat věci a nevědět proč je děláš. 


Nepřihlášený uživatel

#85 Re:

2018-12-28 18:37

#81: -  

Jak můžeš tvrdit takovou hloupost, že byl Miloš Zeman demokraticky zvolen, když Nejvyšší správní soud naprosto jasně konstatoval, že Miloš Zeman porušoval volební zákon a ty jeho volič neznáš volební zákon a Ústavu ČR. 

To je přece především od člověka, který voli člověka naprosto nezpůsobilého k výkonu ústavní pozice naprosto absurdní tvrdit, že byl "demokraticky zvolen" když ani neznáš zákon, podle kterého byl volen. 

Co je podstatné, zvolení neznamená, že je daná osoba způsobilá k výkonu ústavní pozice. Hitler i Gottwald byli také zvoleni a je naprosto jasné bez špetky pochybností, že se jednalo o zvolení absurdní, jednalo se o zvolení zločinců a náprava stála miliony a statisíce životů jen v Československu. 

I tehdy byli lidé, kteří jasně argumentovali, proč jsou Hitler i Gottwald zločinci a je jisto jisté, nebyli zvoleni. 

Tedy velmi važ slova a to velmi. Dnes je ještě prostor zločinnost KGBáka Miloše Zeman a štbáka Andreje Babiše řešit, zítra už ten prostor být nemusí. 


Nepřihlášený uživatel

#86 Re: Re:

2018-12-28 20:25

#85: - Re:  

čuráku


Nepřihlášený uživatel

#87 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN

2018-12-28 21:11

#84: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN 

Takovému volovi, jako jsi ty, není potřeba nic zdůvodňovat, neboť jedinec se sníženým IQ, jako máš ty, by stejně nic nepochopil. Tak a teď se běž pomodlit před obrázkem huhňavého knížete, vem si pilulku a hnípej.


Nepřihlášený uživatel

#88 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN

2018-12-29 07:22

#87: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZEMAN 

Ty opravdu vůbec netušíš, proč jsi jako idiot šel a volil jsi zločince, lháře, komunistu a velmi pravděpodobného donašeče KGB, oplzlého idiota Miloše Zemana? 

Ty opravdu netušíš, proč jsi volil kriminálního imigranta, štbáka, komunistu a ultra zloděje Andreje Babiše? 

Z nás dvou to opravdu nejsem já, kdo má nějaký problém.


Nepřihlášený uživatel

#89 Re: Re: Re:

2018-12-29 08:03

#86: - Re: Re:  

Nejste od sebe Ovčáčku se Zemanem k rozeznání.


Nepřihlášený uživatel

#90

2018-12-29 08:56

Tvé slaboduché plky mají hodnotu pšouku tříletého dítěte, stejně jako celá tvá osobnost držící se jakžtakž při životě za pomoci uklidňijících léků. Tak a teď si vem nafukovací Andulu a utíkej s ní do lesa, ať zase neděláš ostudu na náměstí.


Nepřihlášený uživatel

#91 Re:

2018-12-29 10:39

#90: -  

Předpokládám, že jsi to stále ty, kdo nejsi schopen říci, poč jsi volil KGBáka Miloše Zemana a štbáka Andreje Babiše. 

Tvé ubohé představy voliče Miloše Zemana jen dokládají, jak ubohé voliče Miloš Zeman a štbáka Babiš má. 

Je svkutku právě od tebe absurdní tvrdit, že byl Zeman zvolen demokraticky, když ani nejsi schopen formulovat, proč jsi ho volil. Smutné na věci je, že to není schopen formulovat žádný z jeho voličů a to dokonce ani např. ze socanských či komoušských poslanců, od kterých by se to snad mělo očekávat a je jejich pracovní povinností formulovat své politické postoje.  


Nepřihlášený uživatel

#92 Re:

2018-12-29 14:17

#90: -  

NECHÁPU, PROČ SE S TÍM BLBEM POŘÁD BAVÍŠ, VIDÍŠ, ŽE JE TO NĚJAKÝ KŘUPAN, KTERÝ VYŠEL VE 3.TŘÍDĚ, A MOZEČEK MÁ ZŘEJMĚ ZATEMNĚLÝ POŽÍVÁNÍM PIVA. 


Nepřihlášený uživatel

#93 Re: Re:

2018-12-29 14:57

#92: - Re:  

Tak se pochlub voliči Miloše Zemana, jaký ty jsi měl důvod volit oplzlého alkoholika s největší pravděpodobností velezrádce donášejícího russáků a číňanům. 

Je to stále dokola, věcně kritizující přispěvatele se snažíte stále nějak napadat, dehonestovat, ale sami jste dosud ani nebyli schopni sdělit, proč jste příznivci KGBáka Miloše Zemana. Nejlegračnější na celé věci je, že sice nevíte, proč jste ho volili, ale zaručeně dle vás byl zvolen demokraticky a to přesto, že je naprosto evidentní, že masivně porušoval volební zákon, stejně jako štbák Andrej Babiš. 

tvůj fotr

#94 Re: Re:

2018-12-29 17:23

#29: Bacha Soros jde - Re:  

Nic nemusí opisovat, je to známá věc, ale to ti dojde až trochu dospěješ a přestaneš fetovat.

tvůj fotr

#95 Re: Re: Autoři a signatáři be se měli vystěhovat

2018-12-29 17:31

#34: Fuj nácku - Re: Autoři a signatáři be se měli vystěhovat 

Když nemá zájem být zaletlý v zahraničním uskupení které se do státu sere tak není vlastenec? Znáš definici fašismu, zjevně ne, bys nepsal tyhle bláboly. Poradím ti, změň dealera nebo to nekupuj na ulici. 


Nepřihlášený uživatel

#96 Re: Re: Re: Autoři a signatáři be se měli vystěhovat

2018-12-29 18:48

#95: tvůj fotr - Re: Re: Autoři a signatáři be se měli vystěhovat 

Není a nebylo nikdy lepší místo pro život 550 mil. lidi v Evropě než je EU a jen díky existenci EU se ostatním státům Evropy žije skvěle. 

To je naprostá jistota. 

Nikdy neměla čeština takové postavení, jaké má od vstupu do EU. 

EU je navíc etalonem, mravné, kulutrní a efektivní správy veřejného prostoru, proto také lidé na celém světě touží žít v EU. Z russákova jen pro představuje emigruje ročně 300 000 lidí jen legálně a jen do USA, pravděpodobně podobný počet lidí se snaží emigrovat  z russákova ročně do EU, tito nejsou do statisti zahrnuti jako migranté ilegální, přestože se v drtivé většině jedná o imigranty kriminální, neboť fiktivně v EU podnikají. 

Po rozpoutání studené i horké války komunoušů s vlastními občany byli čeští občané okamžitě přiraveni o jazykové vzdělávání a to bylo nahrazeno "vyukou" ruštiny, to si jistě ty idiote vzpomeneš, samozřejmě mimo to, že přišli o svobodu. 

Tedy jestli znáš cokoliv lepšího než je EU, neváhej a sděl to, jinak EU přestaň pomlouvat, obzvláště když ani netušíš, že v Evroské radě zasedá náš premiér se stejnou váhou hlasu jako premiéři kterého koliv jiného státu EU, že v Radách ministrů zasedají naši ministři se stejnou vahou hlasu jako každý jiný ministr národní vlády. Že máme přímo volené poslance EU a že také nominujeme a máme jednoho komisaře z naší země, stejně jako tak mají i ostatní státy EU. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#97 Re: Re: Re:

2018-12-29 18:50

#94: tvůj fotr - Re: Re:  

To se opravdu přiznáváš, že jsi takovou hloupost sepsal sám :-)?  To jsi byl opravdu ve své idiocii podceněn. 

Ty jsi takovou debilitu skutečně vymyslel? 


Nepřihlášený uživatel

#98 Re: Re: Re: Re:

2018-12-31 07:45

#97: - Re: Re: Re:  

Debilitu udělal pasák, který obskočil štětku, ze které jsi vypadl hlavou na zem


Nepřihlášený uživatel

#99

2018-12-31 16:40

Podpisy jsou zfalšované, oni určitě na Silvestra sedí lidi u počítače, a podepisují petici proti Zemanovi:-) Jak jste kavárenští, tak jste blbí.


Nepřihlášený uživatel

#100 Re: Re: Re: Re: Re:

2019-01-03 16:04

#98: - Re: Re: Re: Re:  

Těžko říci, co byla Zemanova matka, když mlátila děti ve škole.