Petice proti pojmenování syna Petra Čtvrtníčka jménem Havel


Nepřihlášený uživatel

#1

2012-01-09 17:03

Velmi potřebná petice, díky!

Nepřihlášený uživatel

#2

2012-01-09 19:27

V pulnocnim Kralovstvi uz neni zabrany na hlouposti ,, lidi za par let se bude slavit jiny Honza ,,je treba cisti dejiny (priklad zakazany abcxxx) dnes hrdina a obracene dnes kral a az si tisk vyhleda vse ocem a okom s cim tak lump a jine pomluvy a je na hrane a je to .


Nepřihlášený uživatel

#3 Re:

2012-01-09 20:50

#2: -

nádherná čeština

 

Havel Kocáb

#4 Nejvíc

2012-01-10 01:42

se mi vždycky líbí, že by furt někoho zavírali za názory ti, kteří mají plnou hubu svobody !!
kachny

#5 Židokecy

2012-01-13 04:48

ŽIDOKECY HOVNA A KAŠTANY
JardaP

#6

2012-01-13 19:05

To je uzasne. Pojmenovat syna Havel je pitomost, ktera mimochodem byla myslna jako recese a pri trose stesti ma Ctvrtnicek tolik soudnosti, ze nakonec da synovi normalni jmeno a pri trose stesti bude mit dceru. Pozadovat ale, aby soud naridil nekomu podepsat nejakou petici, muze pouze clovek s chorym mozkem, ktery si nevsiml, ze dopisy pragovaku ani dobrovolne povinne podepsane Anticharty jiz nejsou v mode. BTW, pochybuji, ze by nekdo vystoural jakoukoliv zakonnou oporu k donuceni nekoho k podepsani petice. BTW, tu petici by mel podepsat spis Fenic, ktery s s blbym napadem na prejmenovani letiste pry prisel, budiz za to nakopan do zadku pri nejblizsi prilezitosti. Az natoci film, muze pocitat s tim, ze ja do kina nepujdu.
WéBé

#7 Ty krávo!

2012-01-15 10:53

von umřel Havel jo?
Petent Repetent Velič

#8 Naprostá fantazie :-)))

2012-02-08 12:31

Takhle jsem se dlouho nepobavil, legračnější petici jsem zatím nezaznamenal. Petr Čtvrtníček mě dokáže už roky rozchechtat. Vůbec bych se nedivil, kdyby založil i tuto kontra petici proti své vlastní z počátku ledna 2012. Vtipně a zdravě provokativně vždy reaguje na aktuální témata jako jedna z mála bytostí v naší zemi. To je počertech důležitá věc! Na "letištní" výzvu Fera Feniče (kterou jsem mimochodem rád podepsal) nemohl nezareagovat. Vzpomeňte třeba na změnu znělky v České sodě po roztržce Fenič versus tým tvůrců pro mě nejlepší satiry všech dob. Myslím ono místo, kdy do herce Miloslava Štibicha udeří blesk (Feničovo Febio). Nebo jeho bilboard na Letné atd. atd.
Nevím, kdo je autorem zde uvedených podpisů, ale vesměs jsem se královsky bavil. Jenom chvílemi mi trochu zatrnulo, když se zesměšňovali osobnosti, kterých si cením. Ale to je samosebou věc názoru.
V období Homo Petentikus, kdy se všichni ti, kteří kdysi "brblali v přízemí nad Černým Petrem", vyjadřují ke všemu a ke všem, je tahle petice nepetice příjemnou změnou. Za přečasto urážlivé anonymní výroky především v různých internetových diskusích by ti dnešní hrdinové onehdá bručeli za pobuřování, výtržnictví, podvracení republiky nebo jiný podobně imbecilní paragraf. Rádi zapomínáme. Získali jsme svobodu a s ní i odpovědnost. Ani s jedním si neumíme poradit. Naše děti už to zvládnou!
bodvaru

#9 nehci

2012-06-12 17:11

nechci aby se letiště a cokoli jineho jmenovalo po havlovy
JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

#10 JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2013-12-15 20:48

Václav Havel se svým "humanitárním bombardováním" Jugoslávie se ukázal jako prolhaný orwelovský demagog, válečný štváč a obyčejný zločinec mající na svých rukou a svědomí krev tisíců nevinných obětí v Jugoslávii. Václav Havel byl americký lokaj, který po Praze chodil s deštníkem když ve Washingtonu pršelo. Václav Havel je jednou z nejzápornějších postav české moderní historie. A nevidím proto žádný důvod, aby po něm bylo cokoliv pojmenováváno.

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola