Petice proti pojmenování syna Petra Čtvrtníčka jménem Havel

Petent Repetent Velič

/ #8 Naprostá fantazie :-)))

2012-02-08 12:31

Takhle jsem se dlouho nepobavil, legračnější petici jsem zatím nezaznamenal. Petr Čtvrtníček mě dokáže už roky rozchechtat. Vůbec bych se nedivil, kdyby založil i tuto kontra petici proti své vlastní z počátku ledna 2012. Vtipně a zdravě provokativně vždy reaguje na aktuální témata jako jedna z mála bytostí v naší zemi. To je počertech důležitá věc! Na "letištní" výzvu Fera Feniče (kterou jsem mimochodem rád podepsal) nemohl nezareagovat. Vzpomeňte třeba na změnu znělky v České sodě po roztržce Fenič versus tým tvůrců pro mě nejlepší satiry všech dob. Myslím ono místo, kdy do herce Miloslava Štibicha udeří blesk (Feničovo Febio). Nebo jeho bilboard na Letné atd. atd.
Nevím, kdo je autorem zde uvedených podpisů, ale vesměs jsem se královsky bavil. Jenom chvílemi mi trochu zatrnulo, když se zesměšňovali osobnosti, kterých si cením. Ale to je samosebou věc názoru.
V období Homo Petentikus, kdy se všichni ti, kteří kdysi "brblali v přízemí nad Černým Petrem", vyjadřují ke všemu a ke všem, je tahle petice nepetice příjemnou změnou. Za přečasto urážlivé anonymní výroky především v různých internetových diskusích by ti dnešní hrdinové onehdá bručeli za pobuřování, výtržnictví, podvracení republiky nebo jiný podobně imbecilní paragraf. Rádi zapomínáme. Získali jsme svobodu a s ní i odpovědnost. Ani s jedním si neumíme poradit. Naše děti už to zvládnou!