Hazard v Pardubicích

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Hazard v Pardubicích


Nepřihlášený uživatel

#1

2012-02-14 08:36

S názorem výše naprosto souhlasím. Vadí mi automaty především na Třídě Míru v Pardubicích! Je to nešvar současné doby. Byla jsem rovněž svědkem neblahého konce jedné rodiny, jejíž syn hrál hazard. Tato záliba vede opravdu k velkým tragédiím ! Zdenka Rotreklová

Rudolf
Nepřihlášený uživatel

#2

2012-02-14 17:09

Když si někdo hraje doma hry na počítači a stane se na tom závislý, je z něj chudák a má problémy. Upřímně těch lidí lituji, je pak třeba velké odvahy a silné vůle se z tohoto kolotoče vyprostit.

Ovšem když se to lidem umožňuje veřejně a reklamou se k tomu vybízejí, tomu se říká česky zločin! Postavil bych tuto praxi mimo zákon.

Naučme se konečně, že peníze nesmí být na prvním místě! Jinak nám bude stále hůř a hůř. Máme přece svobodnou vůli, té nás nikdo nezbavil. Postavme hráz proti vládě peněz! A nejde jen o hazard...

Jan Novotný
Autor této petice

#3

2012-02-15 00:52

Otázka je, zda hraní počítačových her má nějakou vazbu na gamblerství. Ve velké míře je hraní počítačových her také špatné, ale sociální dopady jsou určitě řádově nižší než u hraní na automatech o peníze. Aneb počítačovou hru si sem tam zahraje většina z nás, ačkoliv do automatů peníze neházíme.

Vzhledem k velké sociální nebezpečnosti gamblerství je každá překážka mezi postiženými lidmi a jejich drogou dobrá. Obtížná dostupnost automatů takovou překážku určitě představuje (kdežto teď to mají hned na ráně).

Nepřihlášený uživatel

#4

2012-02-15 22:34

Jsem rád, že mezi námi existují občané, kteří jsou schopni se v takové věci angažovat- rozhodně by neměla zůstat lhostejná jak nám, tak představitelům města! Procházet dnes po třídě Míru (kdysi nazvána jako třída Královská!) je dnes opravdu pro ostudu. I toto je jeden z důvodů, proč se Pardubice nejsou schopni vymanit z toho schizofrenního postavení "velkého maloměsta".. Velká škoda!
zhlasek

#5

2012-02-17 09:18

Ti co jsou podepsáni pod těma povoleníma, by měli platit všechny škody, které automaty způsobily.
OSOPH

#6 Re:

2012-09-06 15:37

#1: -

Ano, i v Pardubicích, tak jako po celé ČR, je hazard velkým problémem. Pokud Vás proplematika regulace a tlaku na změnu zajímá, sledujte prosím naše aktivity a pokud by se našlo v Pardubicich pár šikovných a pro věc zaujatých jedinců, kteří rozšíři naše řady v této oblasti, rádi Vám pomůžeme s vybudováním místní protihazardní organizace pod hlavičkou našich celorepublikových aktivit. Podobně budeme nyní postupovat asi v 10-15 oblastech ČR, kde budou vznikat naše oblastní pobočky.  http://www.obcaneprotihazardu.cz

FB: http://www.facebook.com/obcaneprotihazardu -   přidejte se, lajkujte, sdílejte, doporučujte....ať jsme čím dál silnější. Ušli jsme již opravdu dlouhou cestu a je zde velká šance věci změnit! Realizační tým Občané proti hazardu, o.s.

Michal Kern

#7 Re:

2013-01-25 18:45

#3: Jan Novotný -

Dobrý den rád bych se s Vámi zapojil do boje proti hazardu...je možné mne prosím kontaktovat na emailu?kernm(zavinac)centrum.cz

 

Děkuji