Hodesovice

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Hodesovice

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-02-24 10:47


Hodesovak 1

#2 Kamerový systém ne!

2012-02-26 16:54

Jsem pro to, abychom nechali svítit veřejné osvětlení ob jednu lampu, ale nesouhlasím s pořízením kamerového systému. Hoděšovice nejsou Praha a kvůli občasným krádežím mi přijde zbytečné omezovat svoje soukromí a plýtvat veřejné finance. Spíše by se zastupitelstvo mělo snažit vyjednat častější kontroly státní, nebo městské policie nejen ve dne, ale i v noci - tu si platíme ze svých daní všichni
soused

#3 Na co jsou policajti

2012-02-26 18:37

Dobrý den spoluobčané, naprosto souhlasím s prvním komentářem a osobně si myslím, že by hlavně obecní policie měla začít něco dělat ve prospěch normálních občanů a nejenom vymýšlet pí....stát a měřit rychlost, dávat boty a buzerovat. Proč se vlastně jmenuje obecní policie, když stojej u cesty a dublují policii státní a pod zadkem se jim krade, jsou totiž úplně nemožní. To je můj osobní názor, podle mě to je jejich problém a jestli na to nemaj tak proč je nezrušíme panebože.
Jirka

#4 Nefunkční kamery a cedule

2012-02-26 19:08

Jsem klidně pro atrapy kamer a pár cedulek a nápisem "Monitorováno kamerovým systémem" ... to vše se dá v dnešní době pořídit za pár stovek a spousta kriminálníků to odradí. Svítit celou noc ob-jednu lampu ... jsem jednoznačně pro !!! Konečně nebudu zakopávat až půjdu z hospody :-)

Nepřihlášený uživatel

#5 Re: Kamerový systém ne!

2012-02-26 19:19

#2: Hodesovak 1 - Kamerový systém ne!

Díky za názor.Jsme teprve na začatku.Mohu jen upozornit že i Sezemice mají kam.systém.


Nepřihlášený uživatel

#6 Jsme snad jedna obec...?

2012-02-27 09:25

Ahoj všem, souhlasím s peticí, výborný nápad realizovaný moderními informačními kanály, jsem rozhodně pro systém svícení ob lampu, kamerový systém nahradit cedulkami monitorováno s pár falešnými kamerami - to vše platí, ale co mne tedy neskutečně štve, je na co si tu všichni zde v malém údolí a okolí hrajeme? Jaké jenom Hoděšovice a jenom Bělečko a jenom Býšť a jenom Hrachoviště? Zy chvíli se budeme moci dělit uvnitř vesnic na rodinné klany a že bychom ji zde dokázali pár najít....takže již slyším / vidím zde oponenturu, to zase píše nějaký Býšťák a toto je naše petice a ty si můžeš udělat svoji petici... říká se "make it easy" tzn. nestačilo by do té petice napsat, že se toto stalo nejenom nahoře na kopci, ale i dole nebo ještě jinak ve smyslu - připojte se všichni i ti z údolí...? Příště popřemýšlejte trochu jak se říká o dvě úrovně výš a třeba uvidíte vše trochu jinak (nebo také se stane že ne..:)....

Anonymous

#7 Re: Jsme snad jedna obec...?

2012-02-27 10:48

#6: - Jsme snad jedna obec...?

Díky za názor.Je to prvotní projekt a není nijak ostatními společnými obcemi omezen.Budeme rádi když budeme podpořeni i ostatními.Není však možné s několika lidmi vytvořit velkou propagaci každého takového referenda.Z mého hlediska tyto rozbroje zde dělá vedení obce mezi námi občany ve všech čtyřech obcích problem si myslím není.Chybí tu informovanost občanu.Referenda občanu by měla být jednou z duležítých věcí pro klid a spokojené soužití všech čtyřech obci.Je to trochu zporné vím že si někteří zas neodpusí názor co si to tam na kopci zase vymýšlí. Není problem toto doladit ale potřebujeme v tomto pomoc i od ostatních.

Pokud máte zájem se účastnit této a podobných akcí, napište email na HodesoviceRef@seznam.cz

Moc děkujeme.


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Kamerový systém ne!

2012-02-27 17:36

Zdeněk

#9 25 let jsem honil lumpy

2012-02-29 22:33

a můžu vám říct, že např. v Hradci Králové, kde se svítí celonočně bez úspor, je tr. činnost poměrně vysoká. Dle mého názoru zloděj potřebuje taky na to trochu vidět. Mně by se jako nejvhodnější jevila skrytá fotopast. Může být umístěna tak, aby monitorovala pohyb od 20 do 07 hod. Když budou kamery o kterých pachatel ví, tak se to vyřeší kšiltovkou a kapucí a auto si zaparkují u kravína, nebo u zastávky. Na každou zbraň je protizbraň. Nejůčinnější zbraň je taková, o které pachatel neví. Toť můj názor.

Nepřihlášený uživatel

#10 Lampy podél silnice

2012-03-06 12:01

Dobrý den, domnívala jsem se, že zapínání lamp ob jednu se týká jen nočního provozu,tj. od 23,00 do 4,00 hodin. Po rozhovoru s p.Vízkovou z MÚ jsem zjistila, že vypínání bude i během večera, s čímž nesouhlasím. Např. podél hlavní silnice, se těžko chodí i přes den, natož pak navečer, kdy by svítila jen každá druhá lampa. Navrhuji, aby podél hlavní silnice zůstaly všechny lampy svítit.