Petice za odchod Kristýny Kočí z Poslanecké sněmovny ČR


Nepřihlášený uživatel

#1

2012-04-05 21:57

Dost bylo lhářů!!!

Nepřihlášený uživatel

#2

2012-05-02 08:00

Lidé ve věku K.K s minimem životních zkušeností by nesměli být voleni do zákonodárných institucí. Jestli-že např. pro funkci soudce se vyžaduje věk 30-ti let, VŠ, praxe, pak by pro funkci poslance měla existovat obdobná věková kategorie. Nebo pro kandidatůru na funkci presidenta. U K.K. si navíc nejsem vůbec jist jejím "poslaneckým výkonem", tedy co za obrovské peníze platu poslance společnosti odvedla?! Obávám se, že pro samé skandály na práci nemohla mít čas, o psychickém tlaku nemluvě. Ten zamotá s jinými borci než s K.K. Chování a vystupování K.K je jen negativní višničkou na pomyslném dortu, proč by měla složit mandát.

Nepřihlášený uživatel

#3

2012-05-02 08:35

Tato slečna opravdu ve sněmovně NEMÁ co dělat, je to ostuda naší tzv. demokracie.

Nepřihlášený uživatel

#4

2012-05-02 09:55

Myslím si, že už je nejvyžší čas udělat pořádek s lidmi jejího druhu, kteří si udělali z politiky svou soukromou arénu a viditelně se zabývají svou vlastní důležitostí. Ptám se, jaké vlastně má životní zkušenosti tahle mladá dáma, která sedí v PS? Za koho vlastně hovoří a koho vlastně zastupuje? Dokáže se dneska vžít do problémů mladé rodiny s dětmi a posoudit jejich existenční problémy? Její vysokoškolské vzdělání jí nedává patent na rozum, což ve svém jednání ukázala celému národu. Teto mladé dámě chybí jedna důležitá zkušenost a tou je škola života!!! Teď, pod ochranou poslanecké imunity, má pocit absolutní beztrestnosti a podle toho také jedná. Pracovat totiž v parlamentu ČR, by mělo být posláním a mělo by být vyhrazeno jen těm nejlepším z nás a to tahle mladá dáma rozhodně není. ZATÍM!!!! Týká se to bohužel valné většiny současných poslanců a tak vzorů, ke svému jednání, má kolem sebe požehnaně.
Kdysi jsem četl knihu s názvem: JAK CHUTNÁ MOC, autor: Ladislav Mňačko, a dnes můžu konstatovat, že ta kniha je úžasně nadčasová.
Zemánek

Nepřihlášený uživatel

#5

2012-05-02 11:34

Souhlasím s požadavkem na zbavení poslaneckého mandátu K.K. Je již jakýmsi folklórem v našich politických kruzích, že většina poslanců, kteří se do své židle vyšplhali po zádech svých voličů utrpí téměř okamžitou ztrátu paměti (co se svých předvolebních programů týče) , ale naopak získají pocit nedotknutelnosti. Už je načase aby byli vyvedeni z tohoto omylu. Paní Kočí je tou špičkou naší politické pyramidy. Odejděte paní Kočí, jeto lepší než abyste byla odejita.
Saša

#6 Sněmovna

2012-05-02 11:50

Ve sněmovně sedí tolik lidí, kteří nejen nemají důvěru občanů, ale jejich chování je zcela nepřijatelné, že bychom petice na podporu jejich okamžitého odchodu, podepisovali několik hodin!