Maminky s kočárkem nepatří do MHD

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Maminky s kočárkem nepatří do MHD

Chlap bez kočárku

#26 Maminky s kočárkem nepatří do MHD

2012-05-03 09:40

Ty pablbe co jsi zde dal tuto petici, máš asi komplex že tě mama nevozila v kočárku a ostatně to vypadá že tě někdo jebl do palice chrastítkem pro kojence. Pokud by tě naše připomínky náhodou nasraly , tak budu mít nádherný dnešní den.
Renna

#27 Re:

2012-05-03 13:51

Prosím? :-D jako tohle má být urážka na maminky a nebo těhotné??? Ani se neumíte přihlásit :-D Jako anonym to tu může napsat kdokoliv že? Ale jako tohle je absolutně směšné! bez dětí by sme vymřeli a nebo si budou moci pořizovat děti jen ti co mají auto a řidičák? :-D To je ještě víc k smíchu!

Mirka Z.

#28 tehulka

2012-05-03 21:12

Mentalita lidí, kteří vytvořili tuto petici a i těch, kteri se pod ní přidávají mě opravdu baví. Jde vidět, ze i většina z nich jsou ubozaci, protože své názory píšou anonymně a ve většině případů jsou i negramotni. Jde vidět, ze nemají, co na práci a nemají úctu ani ke starším lidem a ani k maminkam a jejich dětem, což jsou vlastně naše budoucnost. Takovéto navrhy dokážou podpořit jen zakomplexovani ubozaci a je mi jich vážně lito. Z takovychto trotlu si snad nikdo nemůže dělat násilí...jen se tomu smeju;-))

dece

#29

2012-05-10 09:23

Koukám, že dneska si může založit petici opravdu každý, i chovanec psychiatrické léčebny s přístupem na internet. No budiž, jen by mě zajímalo, jestli si autor myslí, že je vtipný, nebo se v tom blázinci opravdu tak nudí...

Betty

#30

2012-05-16 11:05

Maminky i "nemaminky",všichni kdo milujete jakékoliv dítě! Mám pocit,že těch pár komentářů a nulový podpis,které tu jsou ,hovoří za vše.Myslím,že by forum mělo mít možnost vyloučit určitou stupidní petici.Dotyčný se asi prostě vyskytl,nebo vyšel tatínkovi v křížovce. Mě osobně vadí to,když 90-ti letí,nebo šedesátiletí pracující,v HDP "visí" nad spícíma prací "vyčerpanýma" čtrnáctkama.:-) Tak mě napadlo,co takhle udělat den matek s dětma v HDP? Milujte své děti,dokud to jde,občas z nich totiž vyrostou tihle Zapletalové :-(.

www.mozek.cz

#31 Co tohle doprdele - pardon znamená...?

2012-05-25 01:19

Budu-li to brát z hlediska práv, tak se zcela jednoznačně jedná o narušování lidských práv a svobod, které jsou zcela pochopitelné i pro malé dítě, které umí číst a přečte si Ústavu ČR. Dále bych chtěla zmínit, že ten, kdo se veřejně vyjadřuje a projevuje třeba na FB, či tady, protiústavně, dopouští se trestného činu, bohužel rovněž, jako ten, který vůbec tuto "názorovou vlnu spustil." Takže, kdyby všem, kteří mají názor, že maminka s kočárkem nesmí do MHD přeji příjemný pobyt. Kdyby vám bylo horko, poproste "bachaře", aby vám na chvíli udělali průvan, ale nejlépe ve vašich hlavách, to by bylo úplně nejlepší, vaše mozky trpět nebudou, protože žádné bohužel nemáte

Nepřihlášený uživatel

#32 Re:

2012-08-14 10:20

#14: -

Slušný člověk pustí sednout jak těhulku, tak starého člověka, pokud Vám to nedochází, nechápu kdo Vás vychoval. Nezapomeňte, že na každého .... se vaří voda, nebo boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Moje babička vždy říkala: "Chovej se k ostatním tak, jak chceš, aby se chovali oni k tobě"!

Pavla J.

#33 UBOŽÁCI S PAPÍRY NA HLAVU!

2012-09-27 12:47

Nemám ve zvyku někoho urážet a jsem i velice tolerantní! Ale tito lidé, kteří nemají, co na práci a vymýšlí stupidní petice a zakládají ještě stupidnější stránky na FB, by se měli jít dobrovolně přihlásit do psychiatrické léčebny, pokud možno na uzavřené oddělení s papírem, který je zbaví svéprávnosti!
Pokud si opravdu myslíte, že tímto debilním kouskem něco dokážete nebo, že Vaše stránka na FB je v pořádku, tak jste na omylu!
Nechápu, jak někdo může veřejně psát o tom, že kočárky zabírají v MHD místa bezdomovcům a feťákům!!! Obě dvě skupiny si za svůj život mohou samy, ať už leností nebo blbostí ... je opravdu málo lidí, kteří se octli na ulici aniž by samy neudělali chybu a co se feťáků týká, tak no comment!
Docela mě zaráží, jestli je to tedy pravda, že jeden Váš "spolupachatel" je na vozíku - to ukazuje jedině to, že má sám problémy a tímto si to kompenzuje! Nezvolil však dobrou cestu ... proto doporučuji Neurol 1,0 2-2-2 a bude líp!
Nechápu, co vůbec řešíte, jak se chováte Vy k lidem, tak se chovají oni k Vám - takže si ty Vaše vymyslené báchorky můžete číst leda tak před spaním!
Pokud jde o autobusy, tak pitomcům, jako Vy slouží zadní prostor autobusů - maminkám, vozíčkářům, psům a důchodcům prostor vepředu a pokud řidič sám nedovolí mamince nastoupit, nenastoupí, takže si ty kecy nechte do léčebné skupiny.
Musím ale říct, že jste opravdoví borci, kteří štěkají blbosti - jen anonymně a to je opravdová odvaha!
Nechcete náhodou maminky, těhotné ženy, důchodce, tělesně postižené a mentálně postižené sprovodit ze Světa? Nebo k nim chcete přidat ještě diabetiky, lidi s chorobami srdce, lidi s jednou ledvinou nebo rakovinou?
JE MI VÁS SKUTEČNĚ LÍTO A DOUFÁM, ŽE JEDNOU AŽ DOSPĚJETE (POKUD VŮBEC), ŽE SE NA VÁS KAŽDÝ Z VYSOKA VYSERE!
Kočárkům, maminkám, těhulkám ZDAR!


Nepřihlášený uživatel

#34

2012-11-19 03:20

i kdybych byla gravidní, stále bych zabírala méně místa než většina ostatních cestujících:DDD

Nepřihlášený uživatel

#35 kjfnejkn

2013-01-10 20:28

Gravidní : Nevím, kde jsi přišla na to, že každej kdo s touto peticí souhlasí ( i já ) taky jezdil v kočáru v MHD. Já jsem se narodila v době ( 1992 ) kdy ještě tahle debilní móda ( matky nemusí brát ohled na nic a nikoho, ale ode všech ohledy vyžadují ) nebyla...takže než si pořídila bratra a mě, tak si pořídila auto a vozila nás autem - tak to má být chtěla nás, tak ať si nepříjemnosti kolem rodičovství vyžere sama. Btw. V Brně jezdí matky s dítětem do 3 let úplně zadarmo a přitom tam dělají největší bordel - řev, děcka vyhazujou odpadky, NECHÁVAJÍ JE ŠMATLAT BOTAMA NA SEDAČKÁCH atd.
...zatímco pro ostatní se každej rok jízdné akorát zdražuje a teď dokonce zrušili tak půlku linek a omezili spoje - aby ušetřili - ale matičky a dětičky si stále vozí p*del zadarmo. Nedivte se pak, že čím dál více lidem lezete krkem. Chovejte se slušně a my budem taky.

Nepřihlášený uživatel

#36 hbuzgvb

2013-01-10 20:31

Pavla J : A vy si nemůžete za to, že máte děcko sama? To je taky každého svobodná volba předpokládám že vás nikdo nenutil...

Nepřihlášený uživatel

#37 Re: Re:

2013-01-10 20:54

#32: - Re:

Nenávidím malý uječený spratky, ale těhotné ženy teda pouším sednout - protože jsem slušně vychovaná ...a pak mi ve frontě ňáká kráva najíždí kočírem na nohy!!!! ( takže to tvoje "chudinky maminky - všici jsou tak zlí" - prostě bych byla zvědavá co mi řekneš na tohle ) A nejde tady o to, že si myslíme, že toto prosadíme - to je jasný že ne...ale aby jse se zamyslely nad svým chováním. Řekni mi, proč tlustá ( po dětech ) prasnice se ve špičce musí vecpat s kočárem pro dvojčata do přeplněného vozu a vysoutpit na další zastávce ( která byla po velmi šikorém chodníku 600m ) ano toto se opavdu děje....je to podle vás obhajitelné? ...Kdyby šla pěšky tak třeba aspoň zhubne kráva.

Mamina co už má dobu s kočárky za sebou

#38 Tak petice je šílená,ale malinko

2013-02-11 17:54

,malinko jejím zastáncům rozumím.Slušné maminky doplácejí teď na blbky,co si myslí když se valí se svým zlatíčkem, nebo svými zlatíčky, že všichni musí uskakovat 10 m. do strany. A maminky jedno upozornění. Když někdo uvolní sedadlo mamince s dítkem, které není v kočárku,sluší se aby si sedla maminka a dítě si vzala na klín.Je to stará škola společenského chování, ale má to něco do sebe,obzvlášť v přeplněném dopravním prostředku. Není slušné na sedačku kterou uvolní starší člověk posadit caparta,a není to ani pro dítě výchovné. Pozdrav všem slušným maminkám, kterých je samozřejmě většina.
Mgr. Stejskalová je pica

#39 Mgr. Stejskalová je pica

2013-07-23 04:31

Upozornovat, ze mam Mgr. v takovemto foru by mel byt duvod k jeho odebrani.

Ucinime pritrz nepravu!!!!!

#40 Dal bych jim to zaplatit

2013-07-23 04:36

Taky je nesnasim, normalne bych jim to nechal zaplatit
Tehotna socka = listek za sebe a nenarozeneho pozirace soc. davek
Socka s kocarem = listek za sebe, pozirace soc. davek + listek za tu 4x4 blbost co tlaci ssebou
Tehotna socka s kocarem = Cikani do MHD nepatri vubec.

Domluvil jsem.
gizela.kulenova

#41 Re: Re: Re:

2013-07-26 04:24

#21: Mgr. Stejskalová - Re: Re:

mgr. bud to zkratte, nebo si zalozte blog


Nepřihlášený uživatel

#42 Re: tehulka

2013-07-26 18:44

#28: Mirka Z. - tehulka

Vy taky nevypadáte moc gramotně... A jestli jste Z., nebo Bž., je celkem fuk.

videafilosofie.webnode.cz

#43

2013-11-08 22:17

Zakažte rovnou děti a sex :D Nejsou peníze na to aby lidé mohli žít - není zaměstnání. Navíc ničí životní prostředí a ohrožují smysluplný život na planetě :D
bezdětný

#44 Re:

2013-12-15 23:42

#3: Maminka s kočárkem -

už jenom pro tu tvojí gramatiku... a uvědom si laskavě, jak se některé z vás chovají v těch autobusech. je mi řidičů opravdu líto když slyším jak po nich furt štěkáte. si myslíte že se všichni posereme z toho, že máte děti?

Rasty

#45 Re:

2014-01-20 17:55

#3: Maminka s kočárkem -

odkdy kocarek plati v MHD????? ten jezdi pokud vim gratis,za to za psa se plati!!!!


Nepřihlášený uživatel

#46 Re: Re: Chvalihodne mluvi za vse

2014-02-12 16:34

Němečková

#47 Jsem matka s kočárkem a dítětem vedle kočárku

2014-06-22 11:11

Víte, asi jsem z pohledu ostatních cestujících taky bezohledná matka, protože v momentě, kdy přijede autobus a cestující vystoupí, rázně vjíždím dovnitř. Je hrozně snadné říct, kam se ty krávo ženeš! Ale můj pohled je zase ten, že všichni okolo jsou velice hrubí k nám. Na zastávku MHD přicházím s předstihem, protože další nízkopodlažní nejezdí co 5 minut. Ačkoli jsem na zastávce mezi prvními a všem musí být velmi jasné, že mé místo je vyhrazené a tudíž jim nebudu zabírat sedačku uprostřed autobusu, všichni mne musí ihned předběhnout. Nejlepší jsou ovšem ti, kteří sklopí sedačky a posedají si na místo vyhrazené pro kočárky, vozíčkáře. Když tedy konečně nastoupím, požádám o uvolnění místa. Všichni ti rychle usazení na mne vždy hledí jako na krávu, co jim překáží. Ale že na mě koukali několik minut na zastávce a jen vymýšleli, jak mne předběhnout je v pořádku. Nikoho z vás nezajímá, že musím kočárek zaparkovat a zabrzdit, aby nepřekážel, usadit starší dítě, aby neupadlo. A na to všechno mám jen omezený čas a místo. Řidič vyjede 300 z místa a pokud toto vše nestihnu, riskuji minimálně úraz svého 3letého syna. Je mi líto, jak vy k nám, tak my k vám. Rázně si budu klestit cestu a nebudu brát ohledy na ostatní. Moje priorita je jasná. Než jsem toto začala praktikovat, vždy jsem se chovala slušně, i za kočárkem, ale Pražané, vy o slušnost nestojíte.

Nepřihlášený uživatel

#48

2015-03-25 14:06

Nevim proc by meli matky s uvrestenym kocarem okupovat mhd poslouchat jeciciho fakana celou cestu je fakt na nervy.nasi rodice se s nama taky nikam necpaly,,o restauraci a obchodech ani nemluvim

Nepřihlášený uživatel

#49

2015-03-26 08:47

Dement, který zplodil ve svém chorém mozku tuhle pseudopetici, by potřeboval neprodleně nastoupit na klinickou léčbu na psychiatrii. Ale obávám se, že už je pozdě, tomu nepomůže už ani svěcená voda.


Nepřihlášený uživatel

#50

2015-03-31 10:38

me osobne vadi jen ty maminky, co kdyz jejich dite chytne hysterickej zachvat tak ho pomalu jeste podporujou v tom, aby rval co nejvic, misto toho aby mu jasne vysvetlili, ze takhle teda ne, ty bych teda bez milosti klidne na zastavkach vysazoval