Odchod ČR z EU!!!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Odchod ČR z EU!!!

Chevas

#1 Nikdy

2012-06-09 23:08

No když to organizuje někdo za dsSS, tak ne.
Z EU, ale okamžitě pryč dokud je čas.
Roman Sláma
Nepřihlášený uživatel

#2

2012-06-12 12:12

Současná podoba EU je novodobým vězením národů a jejich států. Horší než bylo v minulosti Rakousko-Uhersko. Současný vývojový trend je nastaven k ještě větší nesvobodě a posléze i k hospodářskému kolapsu. Je nutno z této potápějící se lodi vystoupit, dokud je ještě čas. Kde zůstalo to původní společenství uhlí a oceli, společenství nezávislých - kooperujících států, kde zůstalo EHS?

Monte

#3

2012-08-06 10:08

Souhlasím z vystoupení ČR z EU.Už mi lezou krkem eurorohlíky a eurotkaničky atd. Neměří všem stejně a v tom je zakopaný pes. Silné státy si z nás postupně vytvoří novodobé otroky,které budou ovládat pomocí jednoduché strategie a tou je dluh.Jestliže člověk dluží nevyvíjí žádnou aktivitu proti systému.Cítí se zahanben a snaží se nevyčuhovat z řady. A mají otroka přesně tam kde ho potřebují.
A dluhy narůstají. Ať už ty státní nebo ty soukromé. Problém ale je ten, zě v okamžiku kdy bychom našli cestu z EU ven nesmíme zapomenout na to, že naše vláda umožnila a dopustila všem položit na lopatky bezmála všechny výrobní prostředky v našem státě. Pokud vystoupíme staneme se nesoběstační. A to bude další velký problém. Vše by se v podstatě muselo vybudovat znovu. Vystoupit je jedna věc a udržet si suverenitu je druhá. Nebylo by to nic jednoduchého ale když to neskusíme nikdy se nedozvíme jestli budeme zase svobodní. Tím ,že nám zlikvidovali průmysl nám sebrali možnost svobodně rozhodovat o své budoucnosti

Nepřihlášený uživatel

#4 tom

2012-10-23 17:07

jsem proto okamzite odejit z eu nase ekonomika po vztupu sla do haje a a bude to jen horsi nez lepsi.

Anonymous

#5 Okupace

2015-07-28 15:12

Hned co skončil SSSR se sem nastehovali oni a všechno naše považují za svoje !!!!!!!!!

Preč s nima a zdravím všechny kamarády, kteří jsou podobného názoru a posílám vzkaz Bruselu :

NECHTE NÁS BEJT !!!!!!!!!!!!!

Storm

#6

2016-06-29 07:02

jste hloupí, jste slabí, jste nevzdělaní a chybí vám rozhled...to je ve zkratce k tomu, co zde píšete! Proberte se.