Vyhodte Bílka

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Vyhodte Bílka

Milan

#1051 Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-06 13:59

#1050: Rocky - Bílek je kvalitní trenér

Pan Vrba dokázal hrát více než důstojnou paritii např. s AC Milan nebo Barcou stím co má. Váš pan Bílek nemumí hrát důstojnou paritii proti NIKOMU! Nebo mi sem dejte jediný zápas, opravdu jen jeden, který zvládnul herně (nemyslím ani výsledek ale herně) od začátku až do konce? Za tu dobu možná vystřídal spoustu hráčů ale kolik vyzkoušel taktik, rozestavení atd.?

Děkuji za odpověď

Rocky

#1052 Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-06 14:31

#1051: Milan - Re: Bílek je kvalitní trenér

Pan Vrba (velice ho uznávám co doposud dokázal)  má k dispozici sehranou partu hráčů 356 dnů v roce a může s nima nacvičovat taktiku a herní situace doaleluja. Bílek má k dispozici 2-4 přípravný zápasy za rok + 4-5 kvalifikačních srazů. Nedostal sehranej manšaft. Mohl si akorát tak vybírat z kupy podprůměrnejch (z evropskýho hlediska) hráčů. Navíc pan Vrba neměl proti Barceloně resp. AC Milán co ztratit. Jeho mužstvo mohlo hrát v klidu. Když se na to zpětně podívám tak hra PLzně proti Barcoloně vypadla vesměs podobně jako hra nároďáku proti Španělsku. Tady mezi těmi zápasy nevidím žádnej rozdíl. Ruku na srdce. Od 2004 repre nepředvadla výkonově (ani výsledkově) téměř nic. A to tam byli od tý doby 4 trenéři. Takže v Bílkovi ta neschopnost našeho týmu vyloženě nebude.

schmitt

#1053 Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-06 15:05

#1050: Rocky - Bílek je kvalitní trenér

no každopádně by aspoň poskládal tým tak aby hrál fotbal a ne to co předvádí Rezek, Ptržela atd. a dal tomu nákej systém a tvář. To že je kvalitní trenér dokázal jak prosimtě? Že ho všude vyhodili? Připomeň mi tým, kde působil aspoň dvě sezóny. a postup na euro, díky rezkovi a postup z nejslabší skupiny na EURU? to byla teda paráda.. Čtvrtfinále samozřejmě úspěch je, ale měli jsme víc štěstí než to, že by to byla zásluho pana Bílka. To se na mě nezlob. A tobě se ten styl a fotbal jako líbil?? :-)) to seš asi jedinej. Promin ještě šmícovi a petovi se to určitě líbilo, nám ale ne, jak vidíš.

 

Rocky

#1054 Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-06 15:27

#1053: schmitt - Re: Bílek je kvalitní trenér

TAkže fakta. Pokud si dobře vzpomínám tak byl za svoji víc jak 10ti letou trenérskou kariéru vyhozen jen jednou a to hned při svým prvním angažmá v Teplicích. Pak ho sice odvolali ve Spartě, ale to díky tomu, že během jara ohlásil konec po sezoně. TAkže to sou fakta. Krom titulu se Spartou, bronzu s devatenáckou na EURU ještě dokázal zachránit totálně poslední Blšany v jejich předposlední sezoně v lize. Nikde nebyl vyloženě neúspěšnej. To, že postoupil s repre na EURO a tam ještě navíc ze skupiny považuju za celkem zázrak. To, že Vám nemusí bejt sympatická jeho osoba a jeho mediální obraz vůbec nekoresponduje s tím čeho dosáhnul. Máme tady v čechám mediálně strašně zprofanovaný a protlačovaný tváře, kerý nedosáhli téměř ničeho (třeba Csaplár, Hřebík...atd....). Bílek je celkem skromnej nikdy se nikam netlačil. Bohužel média se na něm pasou seč to de. Prezentovat ho v TV jak jen sedí nebo stojí se založenýma rukama taky dokáže kdejakej mamlas v přenosovým voze ČT. A jak říkám, má k dispozici hráče třetí kategorie. Naši nejlepší hráči jsou buď dlouhodobě zranění nebo hrají v zahraničí v průměrnejch ligách v průměrných týmech a na hraně základu a lavičky leckde eště hůř. Ve srovnání s tím co měl k dispozici Bruckner nebo i Rada je to nebe a dudy. Prostě s tím co má odvádí luxusní práci.

Gery

#1055 Bílek

2012-11-06 15:34

Bílek je, s prominutím, totální střevo, který v české reprezentaci nemá co dělat. To už jsme měli před třemi lety nechat ve funkci Františka Straku. Opravdu, nejen herní projev, ale i třeba Bílkovi "koně" (například Rezek) se mu dají vytknout. Vypadni!
Rocky

#1056 Re: Bílek

2012-11-06 15:41

#1055: Gery - Bílek

Pokud Vám vadí jeden či dva sporní hráči v základu (navíc co člověk to názor) a na základě toho chcete odvolávat trenéra tak vaše znalosti fotbalu sou ubohý. Vzpomínám si jak mediálně dokouta zahnanej Rada zbaběle během svejch posledních chvil u repre postavil přesně sestavu, kerou mu vybrali hlasováním na serveru fanoušci. A dopadlo to tak, že po tom zápase byl odvolán. Takže asi tak. Bílek má svoji strategii... svůj plán.. a ten mu prostě výsledkově vychází (výkonově to je střídavě oblačno ale taky ten materiál co má k dispozici, že??). Tak o co Vám de? A nýmanda si teda představuju úplně jinak. Za svoji kariéru fotbalisty vyhrál co se dalo... za svoji 10ti letou kariéru trenéra taky dosáhnul pozoruhodných výsledků na to jak je ještě mladej. Takže tím mi vychází, že se jen uboze vezete na vlně ppopulismu ,,Bílek ven,,.

Rocky

#1057 Re: Bílek

2012-11-06 15:45

#1055: Gery - Bílek

A ještě si tipnu, že ste určitě ten typickej fanda co řval na Bílka proč furt staví Baroše. A jak je vidět tak za BArošem je obrovitánská díra. I když hrál tužku... nedával šance... hádal se z rozhodčíma... rozhazoval rukama... furt byl o parník před všema ostatníma útočníkama co teď máme. A Bílek to věděl. Kdežto Vy jak vidno rozumíte fotbalu jak koza petrželi.


Nepřihlášený uživatel

#1058

2012-11-06 16:07

Co se týče Baroše, tak toho zabil Bílek sám, protože ho svým rádoby herním stylem zařízl. Nicméně jestli se ti líbí Bílkova kombinace, tak to ti stačí málo. Já jsem trochu náročnější divák...
Ivan Drago

#1059 Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-06 16:15

#1054: Rocky - Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Hřebík že téměř ničeho nedosáhl? Krom titulu se Spartou, stříbra s devatenáctkou na EURU po prohře v prodloužení ještě dokázal mimo jiné herně pozvednou Plzeň, kde jako první v Česku začal prosazovat zónový způsob hry a pak třeba předvést neuvěřitelnou jízdu se Spartou v lize mistrů. Takže to jsou fakta.

Martin

#1060 Re: Re: Bílek

2012-11-06 16:43

#1057: Rocky - Re: Bílek

Doporučuju Rockymu si přečíst:

http://sport.aktualne.centrum.cz/nejslabsi-kouc-reprezentace-bilek-stale-pevne-v-sedle-proc/r~c838c67a192f11e2b207002590604f2e/

Takže těch 23.000 lidí rozumí fotbalu jako koza petrželi. Celá ta obhajoba Bílka je přesně ten samej alibismus jako se obhajuje on sám. Je mi z toho k blití.

 

kowi

#1061 Re: Re: Bílek

2012-11-06 16:48

#1057: Rocky - Re: Bílek

Nejsi ty šmíca?? :-)) to by sedělo.

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2012-11-06 17:17


Tomas

#1064 pro autora petice

2012-11-06 17:38

trosku nechapu, ze neco pres 23 tis podpisu berete jako dulezitou vec, kterou uz by se mel min svaz zabejvat, vzdyt to neni ani jedno procento obyvatel a navic co sem koukal tak spousta podpisu je otazka zda sou vubec realny, a "vyhrozovat" bojkotem sponzoru je velkej vtip :)))
fanTomas

#1065 Re: pro autora petice

2012-11-06 17:46

#1064: Tomas - pro autora petice

Proč myslíš že je to velkej vtip? To by právě mohlo být to pravý účinný..


Nepřihlášený uživatel

#1066

2012-11-06 19:25

Již aby byl pryč...

Nepřihlášený uživatel

#1067

2012-11-06 20:17

Je nejvyšší čas odejít pane Bílku
rooster

#1068 #1050 Bílek je kvalitní trenér

2012-11-06 20:48

Všude na světě a v každém sportu platí,že pokud manšaft nemá výsledky a to ať už z jakéhokoli důvodu je na řadě výměna trenéra. Platilo to odjakživa i v české fotbalové reprezentaci,až do příchodu pana Bílka...mimochodem jsem už při jeho jmenování trenérem tento krok nepochopil,jeho trenérské výsledky nedosahovaly úrovně reprezentačního trenéra.Kterýkoli jiný trenér by byl již dávno po nepřesvědčivých výsledcích odvolán, jeho předchůdce se neměl čas na postu ani rozkoukat.Pan Bílek je pod ochranou z vyžších míst a stále omlouván,nikdo se shora nevidí,kam náš fotbal spěje? Omlouvat se samozdřejmě dá,ale né do nekonečna....,pokud mužstvo pod trenérem nemá dlouhodobě výsledky,je nutno podniknout kroky k nápravě.Obdivuji lidi,kteří se zuby nechty drží svého koryta a lžou sobě i fanouškům,že měli ještě málo času dokázat úspěch. Je to výsměch z pozice pana "Neodvolatelného".Pan Pelta a pan Šmicer evidentně nejsou muži na svých místech.Mimochodem postup ze skupiny na EURO nepovažuji až za takový úspěch,byla to čistě souhra šťastných náhod,na něž naše repre včetně pana Bílka měla pramalou zásluhu
Rocky

#1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 07:31

#1059: Ivan Drago - Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Tak Hřebíkovi přičítám jen tu devatenáctku. Titul co udělal se Spartou patří spíš z 90% Strakovi. Dál nevím, proč se furt argumentuje ,,úžasnou cestou,, ligou mistrů. Pokud se nepletu tak Sparta postoupila tuším 4x za základní skupiny LM a pokaždý s jiným trenérem, ale furt nechápu proč se vyzdvyhuje jenom Hřebík??? Ano tenkrát Sparta hrála asi 2,5 měsíce zajímavej fotbal v lize mistrů. Kupodivu v lize spíš klopítala což na jaře stálo Hřebíka křeslo. Hřebíka sleduju v podtstaě od tý doby co přived Benešov do ligy (to je pravděpodobobně i jeho největší úspěch v dospělém fotbale). PAk témeř co rok to jinej klub a na konci téměř pokaždý vyhazov. Jinak nejsem Šmicer... nejsem žádnej obhájce Bílka jen střízlivě porovnávám s jakým materiálem musí Bílek pracovat a čeho dosáhnul. Oproti svým předchůdcům musí i fotbalovej analfabet uznat, že se mu dařej celkem zázraky. Už to říkám po několikátý?? Co má k dispozici?? Jak hráče?? Samý nuly. Z evropskýho pohledu. Furt se tady argumentuje proč nestaví toho či toho atd. Jenže komu se za posledních 10 let podařilo zabudovat nějaký mladý nadějný hráče?? Nikomu. Bruckner tvrdohlavě i na bezvýznamný přáteláky stavěl +/- nejsilnější možnou sestavu. Proč se už tenkrát do Brucknera novináři neopřeli pouze zlehounka kolem něj našlapovali?? Proč??? Proč se teď pro změnu vozej po Bílkovi když na přátelák chce vyzkoušet 7-8 hráčů?? Ti samí lidi si odporujou. A ohledně mladejch hráčů. KOlik se jich prosadilo ze stříbrnýho MS v Kanadě??? Ti hráči na dospělej fotbal prostě asi nemaj. A argumentace Teclem atd je naprosto směšná.


Nepřihlášený uživatel

#1070

2012-11-07 07:55

Kouč by to celé měl vést a ne jet jen z podstaty toho co uhrají hráči sami.
rooster

#1071 #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 10:17

....jsem možná fotbalový analfabet,zkus mi připomenout nějaký ten "zázrak" který se panu Bílkovi povedl...Všude na světě platí,nejsou výsledky,první jde od válu trenér,nikdo se neptá s jakým materiálem musí pracovat,a ať se na mě nikdo nezlobí za tři roky u kormidla jsou úspěchy naprosto mizivé...žádný jiný trenér by tři roky takovýchto "úspěchů" neustál!!! Je hezké,že se pan Bílek snaží zkoušet nové a mladé hráče,ale to se dá po 2-3 nepovedených zápasech,ale když se o to pokouší po třech letech v neotřesitelné pozici,s neuvěřitelnou výmluvou,že k úspěchu potřebuje čas...vždzť to je výsměch,kolik toho času potřebuje?Tři roky je málo?Tolik času s takovými výsledky neměl nikdy nikdo..!Pokud zde má místo srovnávaní s Pánem Trenérem Brucknerem,což je něco naprosto nesrovnatelného, tak Pán Tenér Bruckner nastoupil k reprezentaci po 30ti letech trenerských úspěchů a to i přes to,že neprošel Spartou...a byl při vzniku úspěšné generace hráčů kterou v repre trénoval.Díky tomu měl u hráču patřičný respekt a výsledky.Jaký respekt asi může mít pan Bílek,když i přes své hmatatelné "úspěchy" se drží svého koryta jako klíště. I s průměrnými hráči se dájí dělat úspěšné výsledky,ale nesmí mít "průměrné" vedení. Je jednodužší vyměnit jednoho trenéra,který dokázal za tři roky,že na to evidentně nemá,než jedenáct hráčů...Bohužel pod vedením pana Pelty bude asi muset náš fotbal padnout ještě hlouběji...
Rocky

#1072 Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 10:37

#1071: rooster - #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Tak tady by mě zajímalo co v českých podmínkách tedy považujete za úspěch?? Podle mě úspěch je v českých podmínkách pokaždý když se mužstvo někam probojuje (ME nebo MS). Takže podle tohoto kritérie Bílek jednoznačně uspěl. Co se týče kval. na MS tak Bílek eště neprohrál a po v uvozovkách ,,jediném,, výsledkovém poloneúspěchu s Bulharskem (což je tým na podobné kvalitatriví úrovni jako náš) ho chcete odvolat?? Ve chvíli kdy má náš nároďák reálnou šanci postoupit?? Pan Trenér Bruckner byl velkej taktik, ale i on udělal několikero přehmatů. Měl k dispozici neuvěřetelně silnou generaci hráčů s kterou udělal jen semi na EURU. Na následné MS se postoupilo až se uráčil vrátit Pavlík Nedvědů a baráž proti Norsku se tenkrát ubojovala. Nebýt Pavlíka bůhví jak by to dopadlo. Pan Bruckner měl neuvěřitelnou (z dnešníhopohledu) generaci hráčů na OH v Sydney.... tam totálně vyhořel.. stejně jako na MS v Německu a na ME ve Švýcarsku s RAkousku. Bílek zatím nemá jedinej výsledkovej neúspěch. Bílka začnu hodnotit až skutečně ,,neuspěje,,. To, že hra momentálně skřípe tak tu pořád výsledky jsou. A počítaj se jenom výsledky. A na závěr, Bílek není žádnej Nýmand. Má titul.... má pohár...s 19kou má bronz z EURA....2x zachránil bezkonkurenčně sllaboulinký Blšany. To, že Vám není sympatickej nic nemění na tom, že fotbalu rozumí a dělá ho v rámci možností dobře. Např. Hřebík krom 2,5 měsíce ve Spartě v dospělým fotbale nedokázal zhola nic. A všude kde byl nadělal jenom neplechu.

Martin

#1073 Re: Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 10:49

#1069: Rocky - Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

To jsem si teda nevšim, že by se teď někdo navážel do Bílka, že chce vyzkoušet 7 - 8 hráčů. Naopak, všichni říkaj že to měl udělat už dávno.

Že udělal "zázraky" - kdy, kde, jak ?

A jak se můžou prosadit mladý, když nedostali šanci ?!!!!

Šikovnej trenér dokáže i s průměrnýma hráčema vybudovat nějakej systém. Je budování a hra našeho mužstva nějak systematická ?  Bohužel není !

Pepa

#1074 Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 10:58

#1072: Rocky - Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Vždyť ty jsi jak ten Bílek, pořád meleš do kola stále tu samou písničku. Jestli se ti líbí Bílkova hra, tak mu můžeš napsat obdivný dopis, ať má aspoň jednoho spokojenýho fanouška a vykašly se tady na ty bláboly. Jak je dobrej a co všechno dokázal. Dokáže akorát po utkání zhodnotit, že s tím týmem co máme se víc udělat nedá a můžeme být vůbec rádi, že nedostanem do svý brány desítku. A až přijde Rosa, Pilař, Kadlec a jiní tak to bude stát za to, ale za co? Za starou belu, jako vždycky, protože neumí dirigovat a tak to prostě je.

Rocky

#1075 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 11:25

#1073: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Dávno??? On to snad nedělal?? Vy lidi máte koukám strašně krátkou paměť?? On snad nevyzkoušel téměř ligovej výběr při svým začátku u A-týmu na turnaji v Arabskejch Emirátech?? Tito hráči dokázali akorát to, žena repre úroveň nemaj. On snad nevyzkoušel poprvé v repre Pilaře (eště před tím než šel do Plzně) Gebreho a další na turnaji v Japonsku kde taky téměř reprezentoval ligovej výběr??? Ať se na to dívám jak se na to dívám má Bílek dobrej odhad na hráče. Tito hráči se prostě nakonec prosadili a ať se Vám to líbí nebo ne tak Bílek na tom má dost velkou zásluhu (sebevědomí hráčů kolikrát dělá i víc jak 50% výkonu). Ostatní se prostě neprosadlili, protože na to jednoduše asi neměli. Ale tvrdit, že Bílek nezkouší hráče může skutečně jen korunovanej tupec. Sorry. Věčně protěžovanej Lafata např. Kolik ten už dostal šancí.... bohužel. Jeho styl je jen vápno. JInak je nepoužitelnej. Atd... prostě Bílek ví co dělá a vás prostě děsně štvě, že sestava repre nevypadá přesně tak jak se hlasuje na internetových serverech. Ale jak dokázal pan Rada tak právě když se poléhá na názor lidu tak je to eště horší.