Romové odmítají nedovolené statistiky


Nepřihlášený uživatel

#1

2012-10-20 19:05

Dne 20.10.2012 jsem přečtl článek na int.který obsahuje-demagogické tvrzení o stavu romských občanů-který se ucházejí a neucházejí o zaměstnání.Pracoval jsem několik let na UP-!!NEMOHU SE S TÍMTO POSUDKEM SMÍŘIT-KTERÝ NEMÁ SERIOZNÍ OPODSTATNĚNÍ A NAVÍC JE PROTI VŠEM DEMOKRATICKÝM ZÁSADÁM.NEJEN,ŽE JE ZALOŽEN NA NĚJAKÉM NEUPLNÉM ROZBORU ALE TAKÉ NENI PRŮKAZNÉ TAKOVÉ INFORMACE DOKAZOVAT.uŽ JE PROTIPRÁVNÍ,ŽE SE ZABÝVÁ JEN JEDNOU ČÁSTI NEZAMĚSTNANÝCH....

Nepřihlášený uživatel

#2

2012-10-20 19:15

Romové hledají práci a zdůvodů že jsou romského původu ,je jim tato práce lživímy odpovědi odepřena. Na ůřadech práce otom vědí a říkají že stím nemůžou nic dělat .firmy dávají tajný zákaz brát romy do práce ,rom žádá unich o pracovní místo a jeho kvalifikace odpovídá někdy až nad průměr a není vzat do prácovního poměru. Za to člen většinové populace bezdostatečné kvalifikace , je příjmut bez problému .Otom to způsobu ví celá společnost ,je to věřejné tajemství. Cizinci kteří nejsou součástí eu ,zde mají práci a romové kreří jsou součástí českého národa ,čekají a žebrají o pracovní místa ,je to hon na romské spoluobčany záměrně vytvoření .
Pracujici

#3 chudaci romove

2012-10-20 21:02

Jeste zazalujte :
http://cs.wikipedia.org/wiki/Romsk%C3%A1_men%C5%A1ina_v_%C4%8Cesku
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/8684-maji-romove-kriminalitu-vrozenou-.aspx
http://dspace.k.utb.cz/handle/10563/1584

nebo rovnou zazalujte celou EU !!! Meli byste mit vice ucty k tem, kteri prizpivaji do socialniho a zdravotniho systemu a musi vas nedobrovolne zivit.
Cverčko

#4 Re: chudaci romove

2012-10-20 22:23

#3: Pracujici - chudaci romove

Vážený apne pracující, všichni, kteří se ohrazjí pane pracují. Já pracuji více jak 25 let a ješt jsem nepřestal a jen tak nepřestanu. Boužel nechápete pane chytrý co porušují páni, kteří se těmito články vyjádřili. My tu ÚSTAVU a veškeré zákony nestavíme, bohužel , máme na to nezcizitelné právo, bohužel nás k tomu nikdo nepsutí a tak to vyadá, jak to vypadá. Přispíváte také na nemocné, psotžené a mohu vám klidně říci, že za posledí roky jich moc přibývá, které musíme všichni živit jak vy říkáte a jsou vážený pane ve velkém procentu, id, kteří si za to mohou sami, protože riskovali své životy. Tohle já nechápu. Píšete, že na nás doplácíte. My mme největší handicap ato barvu pleti a stupidní, idiotské předsudky, kterými jste nakažen i vy. Měl by jste se léčit a to v cizině a nemusíte chodit daleko, stačí sousední Neměcko, tam vás těch přdsudků zbaví milý pane chytrý.