Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Adidas

#1651

2013-01-01 03:49

Do novýho roku si přeju jenom jedno přání: PINOCHET FOR PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bušido

#1653

2013-01-01 04:13

Nikdo nemá právo omezovat svobodu druhých a jetli to nevíte, tak komunizmus je totalitní zřízení tak nás nechtě být, jo?

Takže Třeboň 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A do novího roku delegalizace KSČM a legalizace dobrejch věcí:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7zDHg8xaEwUwADtkHqA84YAyBAfmLIFMFgReCS...

 

Bušido

#1654

2013-01-01 04:22

FUCK COMMUNISM!!! LEGALIZE FREEDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://youtu.be/WeYsTmIzjkw...

 

 

Hej nejdou přidat vobrázky asdi komanči zas cenzurujou skurvsyni !

demo

#1655 Re: Re: Re: Také zajímavé

2013-01-01 08:43

#1643: Veronika - Re: Re: Také zajímavé

Dobrý den v novém roce, paní Veroniko. Patřím k té starší generaci a chápu, že dnešní mladí jsou jiní než jsme bývali my, je jiná doba. Ale ty příspěvky, které se tu v posledních hodinách objevily, nechápu. Asi si ti dotyční myslí, jak jsou vtipní. Opravdu nemá smysl si jich všímat. Paní Baborové přeji hodně zdraví, štěstí a sil. A rozhodně ať neustupuje omezencům.

A teď trochu s humorem. Nevím, co si ti "nebožáci", kteří nechápou demokracii, počnou po parlamentních volbách v příštím roce. Po tom všem, co nám předvedly vlády Mirka Topolánka a Petra Nečase, se všeobecně očekává výrazné vítězství levice.

 

Veronika

#1656 Re: Re: Re: Re: Také zajímavé

2013-01-01 12:03

#1655: demo - Re: Re: Re: Také zajímavé

Dobrý den, přeju vše nejlepší, ať je 13 v datumu šťastná.

Včera včera jsem četla článek o paní Baborové, Hlubokou jsem neměla nikdy  ráda, ale Hluboká a Třeboň jsou propojeny pupeční šňůrou. Jak je to dávno,co se zjistilo, že rybářství Třeboň posílá miliony manželkce hlubockého kmotra a teď se ukáže, že do školství jde polovina peněz z rozpočtu. Já jsem si říkala hned, že tato hysterie není kvůli politice, je v tom strach. (sauna na gymplu?)

A k těm tydýtům, co sem psali po půlnoci....to se nedá komentovat, jsou to ubožáci s dutou hlavou. Jejich příspěvky už nečtu, vadí mi jejich sloh a ty hrubice.... a myslím, že kromě nadávek nic jiného nenapsali.

Veronika

#1657 Re: Re:

2013-01-01 12:42

#1652: Jáša - Re:

Dobrý den, nemá cenu se s nimi bavit. Už jsem to také vzdala. Hodně štěstí v novém roce

MIP

#1658 Rok 2013 bez komunistů!

2013-01-01 12:48

Marně se těší fanoušci komoušů a komouši sami, celý ten bolševický cirkus kolem Baborové, Sloupa a podobných "zvolených" ničemů. "Bavit" mne to nepřestane, leda až Baborové a Sloupi zalezou kam patří (tedy přesně vzato mne to nebavilo nikdy, ale mlčet nemohu a nebudu. To by se bolševické lůze samozřejmě líbilo, jako v roce 1948: slušní lidé mlčeli když mohli a měli řvát a pak už jim komunističtí zločinci hubu zavřeli, takže už mlčet museli). Ve světě se lidé také ozývají, často velmi "ostře", když vyleze třeba neonacistický neřád na veřejnost tam, kde s tím už mají svou zkušenost (a je to, v nějaké "demokraticky" maskované formě také "legální" strana, jako komunisti u nás. Dokonce si alespoň změnila název, na rozdíl od drzých komunistů). A my, majíce tragické zkušenosti se stejným, ne-li horším neřádem, neřádem komunistickým, máme "demokraticky" mlčet?
Mimochodem, Baborovou velmi zajímá minulost finacování školství (vlastně tedy minulost sociálně-demokratická, ti vládli kraji před těmito volbami, to si socani vybrali štěnici za partnera!). Jiné by zase zajímala "minulost" soudružky Baborové.... Tam by bylo třeba provést "audit" a vyvozovat důsledky.

Nepřihlášený uživatel

#1659 Re: Re: Re:

2013-01-01 12:52

#1657: Veronika - Re: Re:

Správně, nejlepší diskuse, taková jednotná, je stejně ve stranické buňce. Tam nikdo diskusi nekazí nevhodnými příspěvky. Tam se to HOVNOtí a přijímají závěry jedna radost!

MIP

#1660 Ukřivděná soudružka

2013-01-01 13:05

Soudružka Baborová je chudinka celá na nervy: volají na ní (prý, tvrdí to ona) "chcípni!" Jak surové.Jak nedemokratické. Kdyby nebyla ovšem soudružka ze strany, která nutila podepisovat i děti (!!!!!!!) rezoluce s názvem "Psovi psí smrt!" A kdyby jen děti. V knize "Žádáme trest smrti" (autoři Formánková a Koura) je reprodukována i s podpisy taková rezoluce (pro smrt Milady Horákové), kterou musely podepsat MENTÁLNĚ POSTIŽENÉ DĚTI z nějakého ústavu.... Já osobně neznám horší bolševickou bestialu a ani si ji nedovedu představit. To dala dětem podepsat (co dala, přinutila tyto nechápající chudáčky podepsat) nějaká bolševická bestie, stvůra, také "pedagog" jako soudružka Baborová, ze stejné strany.... Ať se tedy dnes soudružka Baborová trochu zamyslí, když slyší "chcípni!", jaký podíl na takovém volání má výchova komunistického nového člověka, kterou zuřivě léta pro svou stranu dělala. To pěstování třídní nenávisti až za hrob, do třetího kolene. Trochu se to zvrtlo: mělo se správně volat "chcípni! na americké imperialisty, sionistické Židáky a německé revanšisty, na třídní nepřátele (zde se strana soudružky Baborové ovšem o jejich "chcípání" vlastnoručně pilně snažila)..... Kdo seje vítr, sklízí sám "chcípnutí", soudruzi.


Nepřihlášený uživatel

#1661 Výstižný popis současné situace

2013-01-01 13:47

#1660: MIP - Ukřivděná soudružka

Historie se očividně opakuje. Mentálně nedostateční studenti z třeboňského gymnázia musejí protestovat proti paní Baborové.To dala dětem podepsat (co dala, přinutila tyto nechápající chudáčky podepsat) nějaká bestie, stvůra, také "pedagog" . To pěstování třídní nenávisti až za hrob, do třetího kolene.


Nepřihlášený uživatel

#1662 Re: Výstižný popis současné situace

2013-01-01 13:55

#1661: - Výstižný popis současné situace

Mentálně zaostalý je i MIP . Nechápu, proč se sem  tahá jméno paní Baborové v souvislosti s Horákovou. Je to krapet mimo mísu. V té době nebyla paní Baborová na světě.

MIP

#1663 Re: Re: Výstižný popis současné situace

2013-01-01 14:23

#1662: - Re: Výstižný popis současné situace

Nebyla na světě. Přesto do strany zločinců, vrahů a nelidských bestií, dobrovolně vstoupila. Přihlásila se k jejich ideologii, praxi i zločinům. "Úspěšně" absolvovala kandidátskou dobu, čímž Straně dokázala, že se se vším ztotožňuje. To má společného jméno Baborová se všemi svinstvy prašiviny, zvané komunismus a jeho strana.


Nepřihlášený uživatel

#1664 Re: Re: Výstižný popis současné situace

2013-01-01 14:28

#1662: - Re: Výstižný popis současné situace

MIP dělá přesně to, co kritizuje, ale nevidí to a nejspíš si to ani nikdy neuvědomí. Totalitní způspby jednání jsou v lidech, jako MIP hluboce zakořeněné. Čím se liší MIP od té učitelky, co nutila podepisovat petici proti M. Horákové? Jenom tím, že mu současný svět neumožňuje žádat "Psovi psí smrt". Tak na paní Baborovou alespoň křičí "Chcípni babo". Ubožáček!

MIP

#1665 Re: Re: Re: Výstižný popis současné situace

2013-01-01 14:52

#1664: - Re: Re: Výstižný popis současné situace

Já to nekřičím. To je tvoje drzá bolševická lež. Já tu jen píši svůj názor na to, proč asi někdo toto křičí. A jak "nevinná" je soudružka Baborová a ostatní, kteří ještě dnes se hlásí k největšímu svinstvu XX.století. Co je na tom totalitního bys měl objasnit. Nikoho k ničemu nenutím. Že "bych nutil, kdybych mohl" je jen další bolševická lež z tvé huby, ničím nepodložená (stejně mohu já tvrdit o tobě, že bys byl ochoten mne za to popravit, kdybys mohl). Ovšem i kdyby tomu tak bylo - tedy to, že já dělám totéž - (KDYBY !!!!), je to důvod podporovat něco takového, jako je soudružka Baborová? Co jsem zde napsal totiž těžko vyvrátíš. Takže nezbývá než, jak učil soudruh a zločinec Lenin, dialekticky mne obvinit z toho samého, bez důkazů i logiky.... Jenže to argument ve prospěch Baborovského svinstva pořád stejně není. Alespoň ne pro toho, kdo má mozek. Zkrátka, nevykrucuj se odvoláváním se na mne. Ty jsi Baborovské svinstvo ochoten podporovat ať má za sebou jakoukoliv minulost a pro každého rozumného představuje jakoukoliv hrozbu do budoucnosti. Já ne. To je to celé.

kreja

#1666

2013-01-01 15:10

....Se mnou na gympl chodila holka, její rodiče nebyli ve straně, strýc jejího otce žil od roku 1948 v cizině a tahle holka se dostala na gympl a potom ještě vystudovala práva !!!!!!! Byla chytrá a nikdy jí nikdo nebránil ve studiu...

V úsudku bývám slabší, ale pokud jste rok výroby 75', tak nevím, co jste chtěla výše zmíněným vyargumentovat?
Pavel

#1667 MIP

2013-01-01 15:11

raději se běž učit slušnému chování,které ti nahoře opoměl někdo nadělit
kreja

#1668 Re: Výstižný popis současné situace

2013-01-01 15:18

#1661: - Výstižný popis současné situace

Opravte si ty vaše bláboly, aby to alespoň vzdáleně dávalo nějakej smysl.


Nepřihlášený uživatel

#1669 Proč jenom ten MIP musí stále dokazovat své totalitní způsoby?

2013-01-01 15:24

A proč to MIP dělá tak hulvátským způsobem? Proč se chová jako odpad lidské společnosti?

Udělal jsem si tabulku se dvěma řádky a dvěma sloupci. První řádek "podpora paná B.", druhý řádek "proti paní B." první sloupec "slušný příspěvek", druhý sloupec "vulgární nebo velmi agresivní příspěvek". Prošel jsem si příspěvky od strany 60 do současné strany 67 seznamuu komentářů k této petici. Vynechal jsem spamy. Vulgární příspěvky (druhý sloupec) jsou silně korelované s druhým řádkem (proti paní Baborové). Slušné příspěvky jsou silně korelované s podporou paní Baborové. Tato korelace je statisticky velmi významná. O čem to vypovídá?

Taky jsem si všimnul, že slušné příspěvky méně reagují na ty vulgární (thread je přerušedný, diskuse nepokračuje), zatímco ty vulgární vztekle štěkají na ty slušné (pokus o nový thread diskuse).

kreja

#1670 Re: MIP

2013-01-01 15:25

#1667: Pavel - MIP

Hodnotnej argument, do diskuze...

Veronika

#1671 Re: MIP

2013-01-01 16:57

#1667: Pavel - MIP

Neumí se slušně chovat, už jsou fakt nudní. Vede mezi nimi MIP, včera mě tituloval "bábo",což mě pobavilo a druhý intouš se jmenuje kreja. Ti dva se hledali, až se našli . Ještě je možnost, že je to jenom jeden trpící schízou.

Trpí slovním průjmem, oni se snad těmi vulgarismy ukájí.

Veronika

#1672 Re: Proč jenom ten MIP musí stále dokazovat své totalitní způsoby?

2013-01-01 17:00

#1669: - Proč jenom ten MIP musí stále dokazovat své totalitní způsoby?

Také jsem se dívala. Asi je fakt lepší na ty jejich kecy nereagovat. Nemusím s každým souhlasit, můžu mít jiný názor, ale to přece neznamená, že ho budu urážet a vyhrožovat mu.

Jenny

#1673 Re:

2013-01-01 17:01

#1645: Naěžda sTrupská Rudá vagína -  

 Hele, vagíno, čti to po sobě, než takové slátaniny vypustíš, to by lépe napsal žák pomocné školy, ale ani tu si zřejmě nedokončil. Možná i Kája Schwarzenberg by na tom s češtinou byl lépe. Styděla bych se za takové hrubice, ale ty je zřejmě nevidíš a jsi spokojený. Zametáš ulice, nebo jsi na sociálce?

Veronika

#1674 Re: Re:

2013-01-01 17:05

#1673: Jenny - Re:

Nemá cenu se rozčilovat, kopou kolem sebe. Jestli se ukáže, že na gympl do Třeboně proudily peníze neoprávněně, tak to bude ještě " veselé". No jo,z něčeho se ta sauna postavit musela, rodiče studentů ji asi svépomocí nestavěli :.))

Je to docela legrace, oni demonstrují jen proto, aby zakryli nekalosti. To snad není možné...

Jenny

#1675 Re: Re: Re:

2013-01-01 17:19

#1674: Veronika - Re: Re:  

Jenom by mě zajímalo, jestli vyplave nějaký bordel na povrch, jak se zachovají studenti, kteří bojují na povel proti paní Baborové. V tom případě bych nechtěla být v jejich kůži, ostudou bych se propadla až do západního Německa. Proto držím paní Baborové palce a přeji do nového roku pevné nervy, sílu a odvahu jít do toho, i když to nebude mít lehké. Někdo ale musí těm švindlům udělat konec. Kmotři z Hluboké mají plné kalhoty a Rosocha je podplacená loutka, všichni se bojí o své zdroje, pan Dlouhý určitě nemá čisté svědomí a s ním by se svezlo i pár dalších. O to tu jde. Hlavně aby byla odvaha vše dokázat. 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...