Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#2451 Re: je možné, že tento hnusný komentář dokáže někdo "vyplodit"?Říká Vám něco předmět dějepis?

2013-03-03 22:37

MIP - Rosocha

#2452

2013-03-04 10:33

Už tady raději nic nepiš Ty největší učiteli z Třeboně.
MIP

#2453 Re: Re: Re: Ministr zdravotnictví varuje - ptačí chřipka zmutovala, opět se šíří

2013-03-04 10:40

#2448: - Re: Re: Ministr zdravotnictví varuje - ptačí chřipka zmutovala, opět se šíří

Musím si brát, milá mladá komsomolko! Tatík-bolševík, asi pro přemíru stranických a jiných funkcí (třeba pomocník VB), se dopustil zřejmě trestného činu zanedbání povinné péče. A to tak, milá komsomolko, že celá jeho výchova byla v tom, že ti zblbl hlavu komunistickou debilitou a udělal z tebe sprostou komunistickou štěknu. Nic jiného jsi zřejmě nepochytila. To je na dítěti jasný zločin! Osobně tě lituji. Doufám, že pro výchovu svých dětí (jsou-li jaké) se z toho poučíš.


Nepřihlášený uživatel

#2454 Re: Re: Re: Re: Ministr zdravotnictví varuje - ptačí chřipka zmutovala, opět se šíří

2013-03-04 10:59

#2453: MIP - Re: Re: Re: Ministr zdravotnictví varuje - ptačí chřipka zmutovala, opět se šíří

Ano, moji rodiče jsou ve straně. Ale pokud se nepletu, tak Vy jste s námi v jedné domácnosti nežil, tak nevím, proč tady hodnotíte  moji výchovu nebo  stranické funkce mého táty.  Mému tátovi nesaháte ani po kotníky, takže sražte patky, dojděte si do Penny pro lahváče a už , prosím Vás, mlčte. Vždyť tady nikoho nezajímáte. Představuji si Vás jako chlupatou opici, co ve vytahaných trenkách Dynamo Moskva dřepí u počítače, baští z ubrousku sekanou, mastné tlapy si otírát do děravého nátělníku a jedním prstem zde ťuká tyhle kydy.

A pokud Vás zajímají zločiny na dítěte, tak zkuste přeslabikovat knížku např. od paní Vágnerové, ale vlastně tu ne, ta má asi 700 stran, ale třeba něco od Dunovského, Matějčka, Vaníčkové.....

 

Na Vaše další kecy už fakt nebudu reagovat. Jste starý, zapšklý a zlý člověk.


Nepřihlášený uživatel

#2455

2013-03-04 13:40

Zajímavé je , že soc.dem. nevadilo, že donedávna poslanec a nyní náměstek hejtmana Václav Šlajs byl do roku 1989 politrukem a jeho žena Petra do převratu pracovnicí Zpč. KV KSČ. pan Hašek je nestoudně nesoudný..

Nepřihlášený uživatel

#2456 Re:

2013-03-04 13:51

#6: Jiri Valter - Nauč se pravopis!

 

MIP

#2457 Re: Re: Re: Re: Re: Ministr zdravotnictví varuje - ptačí chřipka zmutovala, opět se šíří

2013-03-04 18:52

#2454: - Re: Re: Re: Re: Ministr zdravotnictví varuje - ptačí chřipka zmutovala, opět se šíří

Milá komsomolko, dovoluji si zde připomenout, že tvého tatíka-bolševíka jsi do této diskuse zatáhla ty. Ty ses jako první (i když v souvislosti s rudou babou Baborovou je to zcela irelevantní,leda že by tvůj tatík byla Baborová) pochlubila, že tatík je bolševík,na kterého jsi hrdá a já mu nesahám ani po kotníky. Je vidět,že příliš velký sortiment přirovnání (o argumentech vůbec nemluvě) nemáš- kotníky tatíka bolševíka jsou zde zase. Musí být tedy ten tvůj tatík bolševický gigant, asi něco, jako monument Pepka Stalina, co kdysi stával na Letné. Máš být na koho hrdá.Jinak už jen chci poznamenat, že bolševické vymytí mozku, kterého se na tobě tatík dopustil, se pozná jen otevřeš ústa. Třeba tvoje představy o mně. Samozřejmě,u komunistů nepřítel (=někdo s jiným názorem) je nejen zločinec, ale i ohyzdný tvor (viz velice, po komunisticku, „vtipné“ karikatury ze stranického tisku, ukazující vydřidušského kapitalistu nebo kulaka). Ty jsi na duševní a mravní úrovni neblaze proslulého prokurátora Urválka, který v procesu se spikleneckým centrem se vyjadřoval, po komunisticku, i ke vzhledu obžalovaných/předem odsouzených: zločinecké, neinteligentní tváře, odporný židovský (!) zjev... tak tohle ti tatík předal dobře (já jsem z toho vyšel celkem dobře, podle tebe jsem jen jako opice). (Škoda, že Urválek ještě nerozvedl, jak někdejší krásní mladí lidé, komsomolci, mohli po létech členství v KSČ získat tak odporné tváře.) Jak je něco takového lidsky ubohé ty nechápeš, jsi přece komsomolka, komunistka. Budeš se divit, já si tě naopak nepředstavuji vůbec. Mně je zcela jedno, jestli jsi krásná jako Rosa Luxenburgová nebo Naděžda Krupská či dokonce zda jsi Miss Komsomol 2013. Za nevěstu si tě rozhodně nevybírám. Pro představu, CO jsi zač, mi stačí číst tvé příspěvky. Mimochodem, ta pasáž tvého textu, jak pořád jen doslova žeru a k tomu chlastám „lahváč“ je další, jistě nechtěné prořeknutí, dávající nahlédnout do myšlenkového světa komunist(k)y. Toho nezajímá než plný bachor. Proto takoví, jako tvůj tatík-bolševík a ty, vydařená dcerka-komsomolka, nadáváte dnešnímu režimu: není více tzv. „jistot“. Svoboda, lidská práva neříkají takovým nic, jde jen o nacpání toho bachoru, které musí ale garantovat někdo druhý (hlavně ne vlastní píle a schopnosti). O Husákovský gulášový socialismus jde, to je celý ideál a vrchol komunismu.Tedy, zde se opět hrubě mýlíš. Pro mne, na rozdíl od nejedné „proletářské“ rodinky, volící hrdě KSČM, není a nikdy nebylo žrádlo alfou a omegou života. Proto píši proti „Baborovským“ kreaturám, proto zde připomínám, jak a v čem byla skvělá vláda komunistů, která se už nikdy nesmí opakovat (kdybych chtěl jen baštit ,tak by to bez psaní bylo rozhodně pohodlnější). I když tím psaním rozběsním nejednoho soudruha či soudružku.

Vyhrožovala jsi mi už několikrát, komsomolko, že mne už budeš ignorovat. No, ono ti moc jiného nezbyde. Kromě hrdého prohlášení, že všichni volíte komunisty a jakéhosi konstatování, kam dosahuji tvému tatíkovi-bolševíkovi už umíš jen odkaz na nějaké internetové stránky o hovně.Takže tvé vystoupení z diskuse velká škoda nebude.

A psychologické úvahy o tom, jak si se mnou nikdo nechce hrát si raději také nech. Já bych mohl po Freudovsku začít uvažovat, kde se v tvém podvědomí berou představy, že kdo se ti hnusí, vypadá jako opice ve vytahaných trenýrkách... Kde jsi to asi viděla jako malá? Krásný večer a zkus se zamyslet.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#2458 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ministr zdravotnictví varuje - ptačí chřipka zmutovala, opět se šíří

2013-03-04 20:53


Nepřihlášený uživatel

#2459

2013-03-04 23:16

KAM PATŘÍ KOMUNISTI? DO RUDÉ PRDELE!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#2460 Pro MIPa

2013-03-04 23:31

Mohl by pan MIP odpovědět na otázku, jak aktivně bojoval v letech 1948-1989 proti komunistickému režimu,který mu bránil v rozletu ??? Co konkrétně dělal? Např. neměl banány, tak se na nafukovacím člunu plavil do exotických krajů, aby tam tvrdě pracoval a za odměnu si odtud dovezl krabici banánů, kterými nakrmil své děti? Nebo každou noc sedíc u dubového stolu a při světle, které vydávala obyčejná svíce, opisoval zakázané knihy? Nebo se zeptám tvrději : Kolik komunistů jste zabil, MIPe? MIP jdouce z továrny,kde topil pod kotle, nemaje jiné možnosti, jak uživit svojí rodinu, v termosce, do které mu obětavá a sedřená manželka vařila skromnou kávu, ke které v polední pauze ukusoval tvrdou skývu chleba, vynášel z továrny šroubečky a matičky, mylně se domnívaje, že tímto zoufalým činem uškodí KSČ ? MIP šouraje se mlhavou ulicí, noha nohu mine, černé myšlenky obsadily jeho jinak dutou hlavu a tu MIP narovná ramena a do tiché ulice zvolá : Však jednou přijde den, kdy pod peticí se projevím a všechny nepravosti, co mi žluč zvedají, tam vyjevím. Moje žluč je černá jako moje duše,však vy se všichni těšte, co vypadne ze mne příště.
My snažíme se tomu tvorečkovi říci, že je hlupák a poblouzněný, ale on si hraje na starý flašinet a žádná řeč s ním není. My, kteří máme dobré vychování, máme s ním stále slitování. MIP píše pořád jako drak, děsím se toho, že chce za svoje kydy dostat řád. Řád největšího blbce petice, ten by si zasloužil velice.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-03-04 23:31



Nepřihlášený uživatel

#2462 Re: Pro MIPa

2013-03-05 00:21

#2460: - Pro MIPa

Není hlupák, ani poblouzněný, neboj. Nakonec ty přiblblé matičky a šroubky jsi nosil jenom ty. Vlasně, připosranej zloděj... A nakonec, vlastně jsi ten ráj, na který jsme  čekali, skolil svojí nenasytností ty. Podělaný zloděj šroubků, matiček a v nestřeženém okamžiku i podložek... Tak ti vlastně dík...


Nepřihlášený uživatel

#2463 Re: Pro MIPa

2013-03-05 00:31

#2460: - Pro MIPa

Hele, jedna technická... Von za komoušů nebyl ani proud? Když tady tak vo těch svíčkách, ty bolševickej pokroku...

No, vlastně, proč ne... Vždyť, uhelné prázdniny, komoušů ráj...


Nepřihlášený uživatel

#2464 Re: Stávka (manipulace) studentů

2013-03-05 01:07

#20: Pravičák - Stávka (manipulace) studentů

Neboj, však ti tvoji se zedníky vyučej. Jde o protesty na úplně jiné škole...


Nepřihlášený uživatel

#2465 Re: Re: Pro MIPa

2013-03-05 10:43

#2463: - Re: Pro MIPa

Ty IQ moc vysoké nemáš,co? To byla nadsázka. Jako, že chudák MIP se měl tak špatně, že svítil jen loučí. Bože, ty jsi také pěkný blbeček. Zkus přemýšlet hlavou a ne tím, co nosíš v gatích.

Ctirad Mašín

#2466

2013-03-05 11:24

Nechtěl by někdo z komoušů do svý smradlavý rudý držky? Milerád posloužím !

Nepřihlášený uživatel

#2467 Re: Re: Re: Pro MIPa

2013-03-05 11:39

#2465: - Re: Re: Pro MIPa

Nadsázka? Spíš píčovina... Co může prolhanej demagog vědět o nadsázce.


Nepřihlášený uživatel

#2468

2013-03-05 12:08

komunizmus neni nazor komunizmus je zlocin vy vemena !!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#2469 Re:

2013-03-05 13:16

#2466: Ctirad Mašín -

Studente, víš, kdo to byl Mašín? Mašín není kreslený " hrdina" z tvé oblíbené počítačové hry.

Gomez

#2470 Re: Re:

2013-03-05 17:26

#2469: - Re:

Jo mašín není kreslený hrdina, mašín je opravdový hrdina co se nebál odkrouhnout pár komunistických hovad podobných rudým zrůdám zde v diskusi co si nevidí do svích rudých tlam přes které by je měl každý slušný člověk mlátit den co den aby se už konečně probraly!

MIP

#2471 Od MIPa

2013-03-05 18:42

#2460: - Pro MIPa

I když se to zdá marné, zkusím to po stoprvé, snad komunistický blb jednou pochopí... TATO DISKUSE SE VEDE NA TÉMA, ZDA KOMUNISTICKÉ KREATURY A GRÁZLOVÉ, VŠELIJAKÉ BABOROVÉ, KUČEROVÉ, SLOUPOVÉ MAJÍ ČI NEMAJÍ DOSTAT ZASE „PŘÍLEŽITOST UKÁZAT“ CO DOVEDOU. JAKO BY TOHO UŽ NEUKÁZALI AŽ BĚDA (BĚDA TÉTO ZEMI A TOMUTO NÁRODU). Já zde říkám rozhodně NE, UŽ NIKDY VÍCE a dokládám to argumenty. Bolševičtí blbci,kteří mají názor opačný, nemají ovšem argumenty žádné a tak – nadávají MIPovi, ano, nevyvrací jeho argumenty, jen prostě a sprostě spílají. Ale ať, jen si na mne zanadávejte, nechat mne sebrat, takhle ráno kolem čtvrté hodiny, estébáky zatím nemůžete. Ani mne vyhodit z práce nebo mi odebrat důchod (což všechno byly metody komunistické diskuse).

Ovšem teď jsem vyzván odpovědět, jak jsem já aktivně bojoval proti komunistickému svinstvu. Souvislost s rudou babou Baborovou či jejími soudruhy, komunistickými gestapáky, zde chybí, zato se dá jednoduše odpovědět „a co je ti do toho“. Ale nežď. Jsem ochoten odpovědět, estébáček si asi potřebuje doplnit spis, který na mne vede. Ale s jednou podmínkou: že mi on nejprve odpoví na pár otázeček. Otázeček, na které mi, díky své vlastní komunistické debilitě skvěle nahrál (že by nahrával proto, že je stejných názorů jako já, nevěřím).

Tak tedy popořádku, jak to ve svém rádobyvtipném příspěvku vyjmenovává:

  1. proč v komunistickém režimu vlastně nebyly banány (nebo lépe, byly jen ve speciálních obchodech pro stranickou nomenklaturu)? Když jsme navíc měli „přátele“ v zemích, kde banány rostou a do kterých se, na úkor naší vlastní životní úrovně, cpaly zbraně a peníze na protiimperialistický boj horem dolem?

  2. proč jsem musel, chtěje banány (a třeba svobodu) prchat, třeba přes Dunaj ve člunu (nebo lézt přes dráty, kde číhali péesáčtí pacholci Kučeta a Sloup ,aby mne mohli zezadu odstřelit), když naše socialistická vlast dávala svým občanům (nebo vězňům ?) údajně nejširší možnou svobodu?

  3. proč jsem musel opisovat „zakázané“ knihy a jak to, že v nejsvobodnějším společenském řádu lidských ději mohly vůbec existovat nějaké zakázané knihy?

  4. proč lidé v socialistickém státě, kde byla pro každého práce a další sociální „jistoty“, museli pracovat na místech HLUBOKO pod jejich schopnosti a kvalifikaci, za trest (ač nikdy neodsouzeni) – třeba v té kotelně?

  5. proč se kradlo (a korumpovalo) v rozsahu, který dějiny lidské společnosti zřejmě dosud nepoznaly? V které jiné společnosti než socialistické mohlo vzniknout lidové přísloví „Kdo nekrade okrádá svou rodinu“? Kde i jeden z největších komunistických velikánů, soudruh Brežněv, klidně veřejně prohlásil, a považoval to za normální: „Víme jak se to dělá, dva pytle pro kolchoz, jeden pro sebe“. Socialistická společnost zlodějů? (Následky této socialistické morálky, tohoto „nového“ socialistického člověka, vychovaného komunisty, neseme dodnes a poneseme ještě dlouho).

Až mi estébácký blbečku – nebo kdo se skývá za tímto „nepřihlášeným“ – odpovíš na tyto otázky, odpovím i já tobě. Jen jako závdavek ti dnes sdělím toto: rozhodně jsem nedělal (nebo se tupě na tom pasivně účastnil) komunistická svinstva jako v „lepším“ případě soudružka Baborová, služka zločinecké organizace a křoví kdejakého komunistického svinstva, nebo, v případě horším, se angažoval ve vysloveně zločineckých organizacích, STB nebo PS, jako komunističtí grázlové Kučera nebo Sloup.

 


Nepřihlášený uživatel

#2472 Re: Od MIPa

2013-03-05 21:21

#2471: MIP - Od MIPa

Při psaní tohoto blábolu sis asi musel pořádně vyprázdnit koule, že jo, ty hňupe ? Pardon, kouli, co ti sedí na krku. I když tobě ta kebule sedí na krku jen proto, aby ti nepršelo do krku.

Jak tak žiješ  v té své noře, tak ti asi nikdo neřekl, že gramofony už nejsou hitem sezóny. Říkám to jen proto, že ty ses nám zasekl jak obehraná deska, co stále zpívá starý song.

Chudák MIP, už pomalu chladne......

#2473 MIP se objeví a hned to tu nějak zasmrádne

2013-03-05 22:14

Vrah Mašín

#2474 Vrah Mašín odsoudil labilního Palacha.

2013-03-05 22:24

Mašín odsoudil labilního Palacha. Štěch: Tím se vrah neospravedlní

Podle člena odbojové skupiny bratří Mašínů Josefa Mašína byl student Jan Palach, který se na protest proti vládě socialismu upálil, psychicky vyšinutý. Šéf Senátu Milan Štěch (ČSSD) výroky Mašína nechápe. Chce prý jimi jen ospravedlnit své zločiny. To se mu ale prý nepovede.
Autor: bojovnici.cz
Popisek: Josef Mašín
21.1.2012 14:56

Zatímco většina českého národa oslavuje Jana Palacha, který se před 43 lety na protest proti komunistickému režimu upálil, jako hrdinu, ne všichni mají na jeho čin stejný názor. Třeba člen odbojové skupiny Josef Mašín soudí, že šlo o psychicky narušeného jedince, jehož bychom rozhodně neměli adorovat.

Více o tématu Mašínové
Palach se zmrzačil. Proč ho dávat za příklad?

Nepovažuji za zodpovědné a za dobrý příklad mládeži oslavovat čin sebezmrzačení, sebeupálení z jakýchkoli důvodů," říká Mašín. Podle jeho názoru byl Palach labilní mladý muž, který trpěl depresí. Jeho čin nic smysluplného nepřinesl a ani pro odboj proti okupantům nebo domácím kolaborantům neměl žádný význam.

"Představme si vojenské jednotky nebo odbojové skupiny, které jdou do boje vyzbrojeny plechovkami s benzinem nebo s úkolem se při střetnutí s nepřítelem zmrzačit nebo spáchat sebevraždu. Myslím, že Hitler i Stalin by takové protivníky s radostí přivítali," říká Mašín. A odkazuje na amerického generála Pattona, který zastával stanovisko, že položení života za svou vlast bez patřičné protiváhy – tedy dopadu na nepřítele – není účelem boje.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/masin-palach-byl-labilni-a-v-depresi-oslavovat-by-se-meli-jini-p5m-/domaci.aspx?c=A120120_205025_domaci_abr

Nepovažuji za zodpovědné a za dobrý příklad mládeži oslavovat čin sebezmrzačení, sebeupálení z jakýchkoli důvodů," říká Mašín. Podle jeho názoru byl Palach labilní mladý muž, který trpěl depresí. Jeho čin nic smysluplného nepřinesl a ani pro odboj proti okupantům nebo domácím kolaborantům neměl žádný význam.

"Představme si vojenské jednotky nebo odbojové skupiny, které jdou do boje vyzbrojeny plechovkami s benzinem nebo s úkolem se při střetnutí s nepřítelem zmrzačit nebo spáchat sebevraždu. Myslím, že Hitler i Stalin by takové protivníky s radostí přivítali," říká Mašín. A odkazuje na amerického generála Pattona, který zastával stanovisko, že položení života za svou vlast bez patřičné protiváhy – tedy dopadu na nepřítele – není účelem boje.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/masin-palach-byl-labilni-a-v-depresi-oslavovat-by-se-meli-jini-p5m-/domaci.aspx?c=A120120_205025_domaci_abr

"Nepovažuji za zodpovědné a za dobrý příklad mládeži oslavovat čin sebezmrzačení, sebeupálení z jakýchkoli důvodů," uvedl Mašín pro Mladou frontu Dnes. Podle jeho názoru byl Palach labilní mladý muž, který trpěl depresí. Jeho čin prý nic smysluplného nepřinesl a ani pro odboj proti okupantům nebo domácím kolaborantům neměl žádný význam.
Franta

#2475 Blbý jak student z Třeboně- Fízlovací systém, o kterém se mlčí.

2013-03-05 22:28

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Fizlovaci-system-o-kterem-se-mlci-Prectete-si-co-vsechno-o-vas-mohou-vedet-261949
Fízlovací systém, o kterém
se mlčí. Přečtěte si, co všechno o vás mohou vědět

UVNITŘ VIDEA A FOTOGALERIE Rok 2013 možná bude pro Evropu přelomový. Je totiž rokem, kdy má být spuštěný projekt INDECT, který po vzoru Velkého bratra bude sledovat detailně chování všech lidí pohybujících se na veřejných prostranstvích. Možná to někomu zní jako nepodařená sci-fi, protože se o něm nahlas či ve významných sdělovacích prostředcích příliš neinformuje...



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...