Ostrov nová teplárna

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Ostrov nová teplárna


Nepřihlášený uživatel

#1 Petice NE!

2012-11-28 21:12

Jsem velice rád, že se konečně našel někdo, kdo ukončí vydírání a vykořisťování obyvatel Ostrova za dodávky tepla, které se vyrábí z uhlí, které je nakupováno za vysoké ceny a rabat si krásně strká ředitel OTP do kapsy. Potom se nedivím tomu, že se mu od válu nechce. Takové kruté podmínky, které si tady OTP nastolila, jsou šílené, aby si podnikatel nemohl svou provozovnu vytápět ze svého zdroje a o bytových jednotkách nemluvě!
Kdo se alespoň trošičku zajímá o záměr nového dodavatele tepla, tak zjistí, že se nejedná o žádné začátečníky v oboru a jedná se o velmi silnou a stabilní společnost, která nabízí teplo o 30-40% levněji, jak doposavad zlodějové z OTP!
Toto by se měli lidi dozvědět a ne nesmyslné plky a pomluvy ze strachu o své místa a ryta!
Bartoloměj Foressteras
Kryštofa Soudná

#2 Re: Petice NE!

2012-11-29 09:28

#1: - Petice NE! 

 Jako vtip fakt dobrý :-D :-D :-D . Ale fakt nejlepší je ten o té zkušené firmě!

Hanz

#3 Re: Re: Petice NE!

2012-11-29 12:22

#2: Kryštofa Soudná - Re: Petice NE! 

 souhlasím, taky se tomu musím smát :-D

stačí si přečíst diskuzi k tématu na - http://karlovarsky.denik.cz/diskuse/pod-kotli-teplarny-v-ostrove-to-vre.html  , kde mimo jiné přispívají i někteří zastupitelé města svými dojmy a postřehy z jednání.

tohle celý je jedna velká "svi...rna" a pořádný tunel. chtělo by se to podívat některým Ostrovským politikům do vinotéky, jestli jim tam nepřibyly nějaké krabice :DDD

snad se podaří nastřádat více podpisů než několik desítek, jde přece o každého z nás!


Nepřihlášený uživatel

#4 Re: Petice NE!

2012-11-29 18:24

#1: - Petice NE!

Dobrý den, děkuji za názor z druhé stránky věci. Proto by se měla rozvinout diskuze, aby si lidé mohli na základě zíkaných informací udělat svůj názor a učinit tak promyšlené kroky.Zabívat se fakty. Každý jedná jen dle toho co ví....Ješte bych chtěla doplnit, že to že se bojí zaměstnanci o svá místa je přirozené. Jsem ráda, že Ostrovský obyvatelé mají v teplárně práci. Jiná města uzavírají nevýhodné smlouvy s firmou, která jim postaví u města fabriku,zaměstná místní a sedře z nich kůži za pár šupů. Všechno má své klady a zápory, jde jen o to porovnat jejich množství mezi sebou :)


Nepřihlášený uživatel

#5

2012-11-29 18:34

JUDr. Karel Jelinek 22.11.2012 15:12 88.101.169.* reagovat
Po tunelování teplárny v K.Varech panem Holoublem a prapodivním či spíše zločinném převzetí teplárny ve Františkových Lázních dirigovaném panem Mlátilíkem se chystá další vypečená akce. Pomalu již není co rozkrádat , takže městské teplárny se svým přirozeným monopolem na vytápění zejména paneláků se stávají předmětem zájmu různých filutů. Kdekoliv se pan Perič objeví, viz prodej Lázeňské I.3.5 v K.Varech, děje se záhadné bohatnutí politiků prosazujících jeho plány. Zastupitelstvo města Ostrov a občané by si na jednání rady v tomto bodě měli obzvláště posvítit, jinak jim by se jim to levné ekologické teplo mohlo pěkně prodražit. K.J.

Citace z http://karlovarsky.denik.cz/diskuse/pod-kotli-teplarny-v-ostrove-to-vre.html

Nepřihlášený uživatel

#6 Re: Petice NE!

2012-11-29 23:06

#1: - Petice NE!

TOHLE mohl napsat jen člověk který nemá vůbec ponětí, jak taková teplárna funguje a co pro ni GŘ za dobu svého působení v tomto závodě všechno udělal.

starousedlík

#7 Re: Petice NE!

2012-11-30 14:29

#1: - Petice NE! 

 Takový příspěvek mohl napsat pouze člověk, kterého se  týká  to vykořisťování a vydírání  a kruté jednánání ze strany teplárny osobně :-)). Takže jeden z pár místních známých podnikatelů???  a navíc někdo komu nebylo dovoleno připojit se mimo stávající zdroj?  Kolik Vás takových je?????? Možná deset, dvacet, třicet?, ale zbývající část lidí, běžných, normálních občanů, jistě uvítá když je bude v zimě i v létě vytápět spolehlivý, stabilní a hlavně zkušený dodavatel tepla jako teplárna určitě je.  Pamatuji si doby kdy mívala teplárna časté výpadky, ale za posledních 15 let se topí skoro celý rok na 100%, když chceme teplo stačí otočit kohoutkem. Teplo není sice nejlevnější záležitost, ale stále si ze svých přeplatků za topení jezdí dost lidí na dovolenou. Jo a ještě dovětek - je logické, že když někde chce někdo zcela zničit něco co funguje skoro 40 let, závod nebo organizaci, ve které poctivě pracuje spousty zaměstnanců tak přece musejí mít strach o práci.

Kde je ŠKODOVKA, ZMA, WASTEKO, porcelánky, byťáky, komunály???  a za 15 let si možná moje vnoučata budou říkat kde byla teplárna?

 

 

Ivana

#8 Re: Petice NE!

2012-12-01 21:14

Fascinuje mě velice, že o vytápění domů rozhodují lidé, kteří žijí "ve vlastním domku" s VLASTNÍMI ZDROJI a centrální vytápění se jich tak vůbec netýká...jen ať ti "hlupáci co nás volí hezky platí, že? "Malá domů" pánové?!!!