Pracující důchodci okradeni vládou

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Pracující důchodci okradeni vládou

Jarda

#1 Ovce

2013-01-06 13:57

Jsme národ ovcí a je mi to opravdu líto. To co se v poslední době děje ve všech zpravodajstvích se nedá nazvat nijak jinak, než hon na čarodějnice. Proháníme prezidenta za to co mu jasně ústava povoluje. Natahujeme ho za to na skřipec a skutečné svińárny vytvořené touto vládou nám unikají a ve sdělovacích prostředcích se ozve o nich jen málo, nebo vůbec nic. Lidé otevřte oči páni nahoře kradou, dělají si zákony pro sebe, zvyšují si platy a pak Vám předhodí nějakou kost, například "amnestie" a vy za tímto bludem běžíte jak ovce. To podstatné vám však ušlo. Mnoho lidí si mezi tím nahrabalo a co vy?
Mirek

#2 Už jsem to chtěl podepsat

2013-01-06 20:08

Se všemi slovy této petice souhlasím a už jsem ji chtěl podepsat. Ale, nepodepíšu, nepodepíšu proto, ža autor této petice si plete puč s demokratickými volbami. Ať je proti komunistům, to mu nevyčítám, ale v roce 1948 byly řádné volby a vyhrála demokraticky KSČ. V dnešní době by se to stát nemohlo, protože i kdyby měli většinu, tak se to nahoře zase tak překroutí, že vítěz voleb půjde do opozice. Vždyť i v minulých volbách měla většinu (nejvíc hlasů) ČSSD a kde skončila. A nyní, někteří rádoby demokratičtí kandidáti na prezidenta, prohlašují, že by nepodpořila vládu KSČM i kdyby měli sebevětší převahu. TO JSOU DEMOKRATI?!?!?
Jarda

#3 Re: Už jsem to chtěl podepsat

2013-01-07 12:04

#2: Mirek - Už jsem to chtěl podepsat 

 Mirku, já si prošel mnoho sviňáren od komunistů, socialistů demokratů a republikánů. Nemám koho volit. Každý pěje písničku jako med před volbami a pak krade a hrabe a obírá ten nejslabší článek. Jak se zdá, nejlepší bude volit podle zákona přežití a to je tak, aby byla zvolena strana, která dovolí tunelovat a rozkrádat a taky si něco nahrábnout. Jinak to nevidím. Když se podívám do přírody, tak vidím, že přežije jen ten dravější. Slabý článek v přírodě nemá místo. Sociální výhody se v přírodě nevyskytují. Prostě jen Já nebo Ty. Nebo máš lepší radu?

Jenda

#4 Mirku ??

2013-01-11 10:39

No Míro, tady má někdo těžké postižení paměťových buněk. Ony byly v roce 1948 řádné a demokratické volby? V lednu nebo v únoru? Ony se celý rok 1947 systematicky nečistily silové složky - armáda a především bezpečnost (Nosek, Reicin atd.- navzdory usnesením vlády), nebudovaly se podvratné, pevně organizované buňky rudého podhoubí ve školách, sdělovacích prostředcích i ve fabrikách? Nelhal Kléma lidu o cílech KSČ, až se mu od huby prášilo?
Lidoví milicionáři byli v ulicích v únoru na zdravotní procházce? A to, co měli na zádech, to rozhodně nebyly zbraně, že.

K Jardovi: Že se dva slabší spojí, aby preválcovali toho silnějšího, to je běžná lidká taktika, to není novum našich krajských vlád... A když se Vám zdá, že úplně všichni jen kradou a hrabou, tak s tím slovíčkem všichni bych byl dost opatrný. Ale jestli to vidíte tak, chovejte se pragmaticky - volte vždycky tu strukturu, která ještě nemá ty korupční sítě zaběhnuté, ono to chvíli trvá, než se hoši rozkoukají a během volebního období toho tolik nestihnou pokazit...

Nepřihlášený uživatel

#5

2013-05-10 17:51

Souhlasím

Nepřihlášený uživatel

#6

2014-02-24 17:16

Tento stát okrádá seniory všude. Už tím, že by měl starobní důchod růst o inflaci ale tato částka je podstatně snížena, je tím krácen důchod. Senioři si mohou koupit za starobní důchod čím dál méně. Přitom církevní hodnostářům se má jejich mzda právě o inflaci zvyšovat. Toto není spravedlivé. Jakou produktivitu práce vytvářejí tyto hodnostáři, jak jsou důležití pro náš stát? Je to nespravedlnost do nebe volající.Senioři poctivě pracovali více než 45 let a odváděli poctivě daně a za to se jim stát takto odměňuje. Je to tristní.