Pracující důchodci okradeni vládou

Jenda

/ #4 Mirku ??

2013-01-11 10:39

No Míro, tady má někdo těžké postižení paměťových buněk. Ony byly v roce 1948 řádné a demokratické volby? V lednu nebo v únoru? Ony se celý rok 1947 systematicky nečistily silové složky - armáda a především bezpečnost (Nosek, Reicin atd.- navzdory usnesením vlády), nebudovaly se podvratné, pevně organizované buňky rudého podhoubí ve školách, sdělovacích prostředcích i ve fabrikách? Nelhal Kléma lidu o cílech KSČ, až se mu od huby prášilo?
Lidoví milicionáři byli v ulicích v únoru na zdravotní procházce? A to, co měli na zádech, to rozhodně nebyly zbraně, že.

K Jardovi: Že se dva slabší spojí, aby preválcovali toho silnějšího, to je běžná lidká taktika, to není novum našich krajských vlád... A když se Vám zdá, že úplně všichni jen kradou a hrabou, tak s tím slovíčkem všichni bych byl dost opatrný. Ale jestli to vidíte tak, chovejte se pragmaticky - volte vždycky tu strukturu, která ještě nemá ty korupční sítě zaběhnuté, ono to chvíli trvá, než se hoši rozkoukají a během volebního období toho tolik nestihnou pokazit...