STOP knížeti Karlu Schwarzenbergovi

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno STOP knížeti Karlu Schwarzenbergovi

DÍKY, SLINTU NECHCEME

#1 Vymýšlet blbosti a ty mediálně s úsměvem chytráka prodávat a usínat, kudy by chodil.

2013-01-17 15:11


Vymýšlet blbosti a ty mediálně s úsměvem chytráka prodávat a usínat, kudy by chodil. Děkujeme, nechceme.


http://radek-velicka.cz/?p=2094
Knížecí plky ze spaní
Radek Velička 20. Říjen 2012 | 08:17 Názory a komentáře, Přímá volba prezidenta bez komentáře

Kníže Karel se probudil a zahájil svou prezidentskou kampaň, asistentů má dostatek, aby jej budili, či v dobách spánku za něj pracovali. V době probouzení nebo usínání pronesl něco tak zázračného, že by chtěl po vzoru Václava Havla vrátit České republice respekt. Kdo ví, co tím myslel, jestli bude iniciovat nějaké další humanitární bombardování, aby trpěli a umírali civilisti? Nebo má nachystané nějaké zmatené drama: Jak se na státních návštěvách, fórech a panelech usíná? Nebo toho chce dosáhnout urážením Rakušanů, že ví, jací jsou to kreténi?

K samotnému Havlovi prohlásil: „“Tudíž jsem se opravdu naučil od vynikajícího učitele, co tento úřad obnáší.“ A že je Havel pro něj nedostižným vzorem. Jak to myslí s tím vzorem? Třeba je ten vzor v tom, jak se na Havla v devadesátých letech díval Karel Kryl: „Král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem. Pod střechou velký partaje se u koryta sejdem.“ Tak vkusně Havla a jeho prezidentování Karel Kryl označil.

To je asi ten nejlepší knížecí vzor. Kníže Karel už v partaji u koryta je. Šmelinářský šmejd to je celá TOP 09 s Kalouskem v čele. A nad tím vším spící duch a prezident, kterému sice nebudete rozumět, ale budete vědět, že jeho názory se nemění.

Jeho slib, že EU pro něj není do budoucna jako superstrát realitou, trošičku pokulhává, když víme, že je členem Bildebergu. Organizace založené nacistou a šlechticem, které jde o globální ovládnutí světa. Potom se zaručil, že jako prezident chce bojovat s korupcí. Která prezidentská pravomoc to umožňuje, tak to už neřekl. Ale asi to nebude tak horké, jelikož s korupčníky a s Kalouskem mohl bojovat již dnes a neučinil tak.

Proto co se mu dá uvěřit, tak pouze jedno, že by byl schopný, leda tak pokračovat v přerušených právdoláskařských zhovadilostech Havlových. Přetřásat prázdnou slámu a škodit. Vymýšlet blbosti a ty mediálně s úsměvem chytráka prodávat a usínat, kudy by chodil. Děkujeme, nechceme.
NENÍ ANI VYUČENÝ - Havel byl alespoň kulisák

#2 Dívejte se jak " ČESKÁ MÉDIA LŽOU " údajné České noviny fuj.!!!!!!!!!!!!!

2013-01-17 15:17

NENÍ ANI VYUČENÝ !!!!!!!!!!!!

Dívejte se jak " ČESKÁ MÉDIA LŽOU " údajné České noviny fuj.!!!!!!!!!!!!!


http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/karel-schwarzenberg-kandidat-na-prezidenta/862334
Karel Schwarzenberg, kandidát na prezidenta
Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg.

Praha - Vizitka ministra zahraničí, vicepremiéra, šéfa TOP 09 a prezidentského kandidáta Karla Schwarzenberga (74):

"" Prý má 74 let - Vždyť má už 75 roků pryč - táhne mu na 76 let věku.!!!!!nar 10.12 1937.
------------------------------------------------------------------------------------------

Datum a místo narození: 10. prosince 1937 v Praze;
je nejstarším synem Karla Schwarzenberga a jeho manželky Antonie. Pochází z orlické větve šlechtického rodu Schwarzenbergů.

Vzdělání: práva ve Vídni a Štýrském Hradci, lesnictví v Mnichově !!!!!Žádné vzdělání nemá. VIZ :
----------------------------------------------------------------- %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

http://cs.wikipedia.org/wiki/Karel_Schwarzenberg#Studia
V roce 1957 studoval ve Vídni. Následně započal studia práv ve Vídni a poté ve Štýrském Hradci, a obor lesnictví v Mnichově.

Studia ale nedokončil,

protože se musel začít věnovat správě rodinných panství v Německu a Rakousku poté, co jeho adoptivní otec Jindřich v roce 1965 zemřel.[4] Již v roce 1962 byl Karel adoptován členem starší (primogeniturní), hlubocko-krumlovské větve Schwarzenbergů, Jindřichem ze Schwarzenbergu.[3]
MIP

#3 Kdo je Karel Schwarzenberg

2013-01-17 15:28


Karel Schwarzenberg

Jánošík Juraj.jpg foto - Část životopisu a faktů chybí

Pravděpodobně byly ukradeny tímto pachatelem !!!


Karel Schwarzenber.jpg
Karel Schwarzenberg

„Co je to za chlapa, dyš si zebere dvakrát za sebú stejnú robu?“
----------------------------------------------------------------
- Starosta Lopeníka

Karel Schwarzenberg (*10. prosince 1937 v Praze) – v němčině používá jméno Karl Fürst zu Schwarzenberg, nebo Karl von Schwarzenberg, plným jménem Karl Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena von Schwarzenberg – je hlavou šlechtického rodu Schwarzenbergů. Jeho nástupcem bude nejstarší syn Arnold, který žije v současné době v USA a živí se jako herec pod pseudonymem Arnold Schwarzenegger. Přátelé Karla Schwazenberga mu přezdívají podle známého trpaslíka Dřímal.

Mezi jeho slavné předky patří Židovka z Toleda, Mistr Jan Hus a Bílá paní. Je bratrancem Jan Berwida Buquoye ze 17. kolena, synem předsedy Revolučního národního výboru v Čimelicích Karla (VI.) Schwarzenberga[1], senátorem za Prahu 666, avšak zásadně o sobě prohlašuje, že je lesník a hospodský. Zatímco jeho přátelství s Václavem Havlem je prokazatelné, jeho působení na Necyklopedii je předmětem dohadů.
Obsah
Schwarzenberský erb z lidských kostí poukazuje na kanibalské předky. (Ty má každý z nás, ale ne každý je umí doložit.)
Červené ponožky krásně ladí k obleku.
[editovat] Dětství

Mladý Karel neměl v lásce knížecí život na Orlíku. Jeho idolem byl Robin Úd, a tak se stále toulal po lesích. Měl však smůlu. Nemohl se jako Robin toulat po lesích cizích nepřátel, musel se spokojit s lesy vlastními. Dlouho to však netrvalo, bojovný kmen komančů si všechny lesy přivlastnil. Karel musel před komanči prchnout do Vídně. Místní školy ho však nebavily, dal se tedy vyučiti lesníkem v Mnichově. Jednoho dne přišel dopis od strýce Jindřicha Schwarzenberga, aby Karel chvátal za ním. Jindřich, nemaje mužského potomka, přemlouval Karla k adopci. Co mohl chudák Karel dělat. Nechal se tedy adoptovat do druhé rodové větve. Stal se tak dědicem paláce ve Vídni, velkostatků Schwarzenberg v Bavorsku a Murau v Rakousku a dalšího majetku primogenitury. Málo známým faktem však zůstává, že tato rodiná větev založila koncentrační tábor v Letech.
[editovat] 1989

V listopadu 1989 dostali Komanči na frak, Karel se mohl po letech vrátit do rodné země. Český jazyk trochu ovládal, i když mu pro jeho hroznou výslovnost prakticky nikdo nerozuměl a v televizi musela být jeho řeč s titulky. To mu však nebránilo zrestituovat majetky po králi Zikmundovi.

Jednou si padli do oka s autorem divadelních her pro děti, malým chlapíkem, jménem Václav Havel. Oba ráčkovali a hned se skamarádili.Havel mu pravil:„Karrrle, vy máte zkušenosti s bydlením na hrrradech, že, mohl byste mi rrradit, že, jak prchežít na tom prrražském.“ A tak dělal kancléře, později senátora, vedl také Ministerstvo zahraničí. Ze všeho nejraději si ale vyjde do svých lesů a hraje si na Robina Hooda.
[editovat] 2008

Přišla vytoužená nominace na post prezidenta republiky a šance vrátit rod na jeho právoplatné místo. Schwarzenberg bohužel prospal podání přihlášky a na jeho místo postoupil neznámý Čecho-Amerikán Jan Švejnar. Protože to bylo už druhé obdobné pochybení (po prospání podání přihlášky do KSČ), nastavil si knížepán budík na rok 2013, takže se máme na co těšit.
[editovat] 2009

Přes jistý nejmenovaný prázdninový víkend L. p. 2009 Karel Schwarzenberg vystudoval politologii na Universitě V. I. Lenina v Plzni a získal tak titul Doktor sociálně-politických věd (RSDr.). Poté založil novou politickou stranu starých politických mrtvol sTOP 09 a zveřejnil svou rigorózní práci. Podle politologické klasifikace RSDr. Schwarzenberga jsou členové KDU-ČSL černoprdelníci a členové ČSSD povětrné holky (nebo taky naopak).


[editovat] 2010

Vesele prakticky vítězí ve volbách - prakticky žádná jiná strana si v tomto roce neudrží své vedení - jenom on je stálicí a nadějí.
[editovat] 2011

Věnuje se nadále lesnictví a honí staré báby, které mu v jeho lesích kradou dříví.
[editovat] 2012

12. prosince ve 12hod. a 12min. v pohodě přestál konec světa.
[editovat] 2013

Konečně nastal pro Karla vytoužený rok. V požehnaném věku 75 let se dosáhl puberty, natužil si číro a stal se punkáčem. Zúčastnil se castingu na prezidenta České republiky, kterého se zúčastnilo devět uchazečů z různých koutů světa (Švýcarsko, Izrael, Afrika a také Česká republika)a ke svému velkému údivu obsadil druhé místo hned za svým přítelem z mládí Milošem Zemanem. Z vděčnosti k voličům a jako poděkování jim zazpíval známou píseň Kde domov můj. Je to jeho píseň nejoblíbenější, protože si velmi často nemůže vzpomenout, kde vlastně bydlí. Provedením tohoto hitu přímo šokoval odbornou i laickou veřejnost. Hudebníci vyzdvihovali především velký rozsah jeho hlasu, křišťálově čistou intonaci, perfektní výslovnost a oduševněnost projevu.

Jeho příznivci mu okamžitě navrhli, aby se zúčastnil soutěže Zlatý slavík a požadovali, aby titul "Božský Kája" patřil od této chvíle jemu a ne Karlu Gottovi. Jakmile se to Karel Gott dověděl, zneklidněl. Vycítil neomylně ve Schwarzenbergovi svého největšího konkurenta mezi zpěváky a obával se, že by ho mohl připravit o jubilejního osmdesátého Zlatého slavíka, na kterého se tolik těšil. Naštěstí pro Karla Gotta, ale k velkému zklamání kulturní veřejnosti Schwarzenberg účast v soutěži odmítl.Čeká ho druhé kolo prezidentských voleb a musí si šetřit hlasivky na projevy.
[editovat] Božský Kája zpívá Kde domov můj.

http://www.youtube.com/watch?v=lZkjlJmTo9U
[editovat] Výroky

„Moji Rakušané mi rozumějí“

(K neškodnosti Temelína)

[editovat] Dějiny rodu Schwarzenbergů
Schwarzenbergové hlu paulina.jpg
Schwarzenbergové hlu karel.jpg
Schwarzenbergové hlu josef.jpg

Schwarzenberský rod pochází z Německa (Frankischer Kreis), nejstarší zmínky o jeho členech jsou z 12. století. Nejvýznamnějším představitelem rodu ve středověku byl Erkinger ze Seinsheimu (1362-1437), který koupil panství a hrad Schwarzenberg a začal se psát "ze Schwarzenbergu".
[editovat] Husitobijec

Prapředek Schwarzenbergů si své tituly vysloužil tím, že pobíjel české rodinné stříbro - husity. Od roku 1420 se účastnil krutých válečných výprav proti nim. Tím jakož i úžerníckými půjčkami získal od krále Zikmunda (lišky ryšavé), zástavu měst Žatce, Kadaně a Berouna. Roku 1429 byl povýšen do stavu svobodných pánů ze Schwarzenbergu.
[editovat] Hromadění majetku

Erkingerovými syny se rod rozdělil na větev hohenlandsberskou a stefansberskou. Tito šlechtici se osvědčili jako vojenští velitelé i státníci. Jiří Ludvík projevil i v soukromém životě. Oženil se s Annou Neumannovou, pětinásobnou vdovou, majitelkou panství Murau ve Štýrsku. Tento majetek později zdědil Jan Adolf I.a Schwarzenbergové jej vlastní dodnes. Vojevůdce Adolf (je to jen shoda jmen?) zase r. 1598 dobyl Turky obsazenou pevnost Raab (dnešní Györ v Maďarsku). Císař Rudolf II. Adolfa povýšil na hraběte a rozmnožil mu erb o symbol krkavce vyklovávající oko na hlavě Turka.

Nákupem statků a dědictvími vytvořili rozsáhlou državu v jižních a severních Čechách (např. Český Krumlov, Hluboká pod Vltavou, Netolice, Prachatice, Volary, Vimperk, Orlík) a připojili ji k územím drženým v Bavorsku, Rakousích a ve Štýrsku. V roce 1723 získali titul krumlovského vévody. Před 1. světovou válkou vlastnily dvě větve rodu (hlubocko-krumlovská a orlická) jen v Čechách 176 146 ha půdy s významným lesním, polním a rybničním hospodářstvím, doly, pivovary, cukrovary, vápenkami a jinými podniky.
[editovat] 1918

Mladá republika nejevila pro majetky Rakušáků a spol. přílišné nadšení, ale uznávala právo vlastnit majetek. V pozemkové reformě (1922) tak Schwarzenbergové přišli jen o 61 000 hektarů půdy
[editovat] 1947
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Karel_Schwarzenberg

Prezident Beneš to sice v Mnichově prosral, ale po válce se z Anglie vrátil jako vítěz. Hned začal konfiskovat. Vznikl zákon č. 143/1947 Sb., o převodu vlastnictví majetku hlubocké větve Schwarzenbergů na zemi Českou, takzvaný „Lex Schwarzenberg“
“ Důvodem této konfiskace se jeví být pouze velikost majetku, jeho vznik v době monarchie a německý původ Schwarzenbergů (v rámci parlamentního projednávání bylo dále zmíněno nevyjasněné postavení Adolfa Scharzenberga z hlediska tzv. Benešových dekretů, když byl v roce 1930 za své nepřítomnosti při sčítání lidu přihlášen k německé národnosti; jakož i potřeba odčinění křivdy, kterou páchali Schwarzenbergové na této jihočeské oblasti od toho okamžiku, kdy se spojili na pomoc s císařem Zikmundem proti jihočeským Husitům).


Rozhodnutí tehdy již prakticky komunistického zákonodárství se s odstupem času jeví nanejvýš prozíravě, neboť, vzhledem k nepředvídaným výsledkům po necelých tisíci letech první přímé volby hlavy státu, vedle Lex Masaryk, Lex Beneš a Lex Havel se bude tato nemrtvá litera dobře vyjímati. Takový předstih budování pomníku prezidentovi ovšem představuje světový unikát.
[editovat] 1948

Oproti Klementu Gottwaldovi byli Tomáš Garrigue Masaryk i Edvard Beneš učinění břídilové. Kléma sebral všecko, jenže nejenom šlechtě, al
Monika

#4 Lůzo jedna, místo blbých petic raději volte Karla.

2013-01-17 15:44


Nepřihlášený uživatel

#5 Vrcholný představitel ČR v zahraničí ......

2013-01-17 15:47

MIP

#6 Volte Karla.!!!!!

2013-01-17 16:04

MajkaB.

#7 Pražský hrad je Český hrad a snažme se, aby to tak i zůstalo :-)

2013-01-18 11:49

Na Pražském hradě si přeji vidět raději českého "zemana" než cizího "knížete"!

Nepřihlášený uživatel

#8

2013-01-18 18:18

Jsem kandidát na presidenta!
neumím česky,neumím slova české hymny,
mám švýcarský pas ,tedy musím hajit zajmy švýcarska,
mam rodinu žijící v rakousku
no přímo vlastenec
MIP

#9 Pane Bože do jakých stvoření jsi duši také dal.

2013-01-19 23:40

Děkujeme kníže za odsouzení Beneše a Čechů.Dopustili se strašných zločinů, když bránili vlast proti tvým kamaraden ,nikdy nezapomeneme../ viz foto pomník LIDICE /
http://vtipy.netroof.eu/item/9778/dekujeme-knize-za-odsouzeni-benese-a-cechudopustili-se-strasnych-zlocinu-kdyz-branili-vlast-proti-tvym-kamaraden-nikdy-nezapomeneme/
----------------------------------------------------------------------------------------
V Německu a Rakousku oceňují Schwarzenbergovu odvahu

Polemika o dekretech prezidenta republiky se vede od čtvrteční debaty, kterou oba kandidáti vedli v České televizi. Schwarzenberg uvedl, že tzv. Benešovy dekrety neplatí již dvacet let, a kdyby byly přijaty dnes, skončila by patrně tehdejší vláda i prezident Edvard Beneš před tribunálem pro lidská práva, který zasedá v Haagu.

„Vždy jsem říkal, že to, co jsme v roce 1945 spáchali, by dneska bylo odsouzeno jako hrubé porušení lidských práv a asi by se tehdejší vláda včetně prezidenta Beneše ocitla v Haagu,“ uvedl Schwarzenberg. [celá zpráva]

Tento názor odmítl Miloš Zeman s tím, že jeho sok "mluví jako sudeťák", neboť prý označuje druhého československého prezidenta za válečného zločince. [celá zpráva]

Tématu si v sobotu všimla i média v Německu a Rakousku. Ocenila odvahu, s níž se Schwarzenberg vyjádřil k bolestivému tématu dějin a například rakouský list Die Presse označil Schwarzenbergův výrok za lakmusový papírek, který může ukázat, zda Češi tuto přímočarost v nadcházející volbě ocení či odmítnou.

Nepřihlášený uživatel

#10

2013-01-22 19:08

Volit Schwarzenberga za prezidenta znamená vyslovit souhlas s touto ostudnou vládou, ve které je 1.místopředsedou,a jejími zlodějskými "reformami" pro které ve sněmovně hlasoval.
Majda

#11 volba prezidenta

2013-01-23 13:00

Nepovažuji za vhodné, aby našim prezidentem byl člověk, který je místopředseda vlády, kterou 80% obyčejných lidí nechce. Podpořil všechny asociální zákony. Člověk, který při vyslovování nedůvěry vládě alibisticky uteče. Který mění názory, /-amnestie je správná a zase není/ podle populismu.
Jiří Weiss
Valašské Meziříčí

#12 Podpora

2013-01-28 22:44

Přeji hezký večer a vyjadřuji podporu autorovi petice. Nyní, když je již po volbách, se krásně ukazuje, že zfanatizovaní fanoušci „Karla“ neumí prohrávat, stejně jako jejich idol neumí držet dané slovo. Již dávno před prezidentskými volbami se totiž dušoval, že v případě neúspěchu definitivně skončí v politice. Máte-li zájem, podepisujte petici za to, aby dodržel vlastní slovo a v politice definitivně skončil.


Nepřihlášený uživatel

#13 Re: Podpora

2013-01-28 22:50

#12: Jiří Weiss - Podpora

Chci citát a zdroj. Jinak jdi do hajzlu.

Zdesel

#14

2013-01-29 20:35

Nám vadí především to,že je spojený se současnou,nenáviděnou vládou,je její místopředseda,ministr a předseda sTOP09-Kalouskovo člověk!Jestli myslel upřímně to,že je slušný a poctivý,proč předem neodstoupil ze všech vládních a stranických funkcí?Viděli jsme Kalouska,jak nedočkavě očekával výsledky voleb,jen,aby už měl na hradě svého člověka!

Nepřihlášený uživatel

#16

2013-05-09 12:03

Už nám tady v ČR příliš dlouho předvádí své nóblesní manýry. Měl už dávno vědět, kde by byl užitečnější. Především doma umenšit stáda divokých kanců, nebo vyprávět bajky o zvířátkách.

Nepřihlášený uživatel

#17 rady prezidentovi

2013-06-01 11:52

#1: DÍKY, SLINTU NECHCEME - Vymýšlet blbosti a ty mediálně s úsměvem chytráka prodávat a usínat, kudy by chodil.

vazeny p. Prezidente, aby zlepsit  funkci Vlady   asi je potreba vymenit  ministra  Karla Schwarzenberga,ktery  je tezce nemocny,ma spavou nemoc NARKOLEPSII a bude vzdy usinat  vsude,protoze ma tezkou formu NARKOLEPSII,on nema ani maturitu,je bez vzdelani,neovlada dobre cestinu,umi pouze nemecky.Vzdy bude konfliktnym  a b ude prosazovat zajmy svym  schwarcenbergum, ne CESKEMU narodu.Uz  dnes to vidime v pripade s p. Prof Klausovou Csc.Tento mason vzdy  bude vyvolavat konflikty ve vlade,protoze nenavidi cesky  a slovensky narody.p.Necas  uy je ve vlade prescas,  a nikdy nebude objektivni  a je to prebehlik a jim zustane. Pred lety  prebihaval od jedne polit. strany ke druhe,pal, zustal v ODS,ktera mela vetsi popularitu. Necas je karieristou a nic  objektivniho  od  neho se neda ocekavat. p. Prezident musi co nejdrive se zbavit teto osoby,kteri ho  a jeho rozhodnuti nerespektuji. Prezident ma na to pravo.Svata Ludmila