PRESTAN NAM KACET STROMY STAROSTO!!!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno PRESTAN NAM KACET STROMY STAROSTO!!!


Nepřihlášený uživatel

#1

2013-03-18 01:28

Strom neroste rok ani dva ani pět, když má vzrostlý strom být pokácen, neměl by o tom rozhodnout
jeden člověk,ani starosta ne.

Nepřihlášený uživatel

#2

2013-03-18 08:08

http://www.facebook.com/SlavischHuisAmsterdam

zdravi Blatenaky a podporuje jejich petici

Anonymous

#3

2013-03-18 09:18

DEKUJEME ZA PODPORU :)
blboun nejapný

#4 Kde blb tam nebezpečno.

2013-03-19 16:46

tyto stromy přežily druhou světovou válku,ale bohužel nepřežily rozhodnutí pár omezených jedinců.
Vašek

#5 Nejdřív se přesvědčte

2013-03-20 21:57

Milá zakladatelko této petice, milí čtenáři těchto příspěvků. Moc a moc Vás žádám nevěřte paní Kovaříkové je to lhářka. Vše co se týče stromů je stejné jako s lidmi. Staří odcházejí, mladí přicházejí. Staré, překážející, nebezpečné stromy se musí pokácet, aby se mohly vysázet nové. Lidi prosím nepřikyvujte (nejdřív se přesvědčte), tato žena je velice konfliktní, falešná, chamtivá, závistivá. Tato žena udělala mnoho špatných věcí. Doufám, že tento příspěvěk nebude vymazán. Děkuji za přečtení a pochopení. Kompletní stránku s Vašimi příspěvky jsem si vyfotil pro případné vložení na stránky.
LULU
Nepřihlášený uživatel

#6 odpoved VASKOVI

2013-03-20 23:21

ahoj Vasku, pominu ze hovoris o moji mamce, kterou mam moc rada a vazim si ji. A budu se ti tedy snazit odpovedet jako clovek cloveku... Vim ze mnoho lidi ji zavidi jeji uspechy.. Jen bych ti chtela rict, ze at uz je takova ci makova.. FOTKY UKAZUJI JASNE - KRASNE STROMY A PEKNOU VESNICKU (PRED POKACENIM) a FOFKY PO.. jestli tohle chces obhajit tim ,ze pomlouvas a spinis jineho cloveka , tak je mi te uprimne LITO.

VZDYT SE DO BUZIC MUZOU JET TED VSICHNI PODIVAT a SAMI SE PRESVEDCIT ... A NASAZET NOVE STROMY RIKAS?? coz znamena VYBRAT VIC PENEZ Z NASICH DANI a KE VSEMU KOLIK LET TO POTRVA NEZ VYROSTOU TAK KRASNE,VELKE A SILNE.. ??

Mohl by si sem prosim dat argumenty KE STROMUM A PROC JE STAROSTA Z LIKVIDOVAL?? radeji nez abys tu ukazoval prstem po ostatnich..


Nepřihlášený uživatel

#7 dekuji

2013-03-20 23:22

LULU

#8 Re: Nejdřív se přesvědčte

2013-03-20 23:23

#5: Vašek - Nejdřív se přesvědčte

ahoj Vasku, pominu ze hovoris o moji mamce, kterou mam moc rada a vazim si ji. A budu se ti tedy snazit odpovedet jako clovek cloveku... Vim ze mnoho lidi ji zavidi jeji uspechy.. Jen bych ti chtela rict, ze at uz je takova ci makova.. FOTKY UKAZUJI JASNE - KRASNE STROMY A PEKNOU VESNICKU (PRED POKACENIM) a FOFKY PO.. jestli tohle chces obhajit tim ,ze pomlouvas a spinis jineho cloveka , tak je mi te uprimne LITO. 

VZDYT SE DO BUZIC MUZOU JET TED VSICHNI PODIVAT a SAMI SE PRESVEDCIT ... A NASAZET NOVE STROMY RIKAS?? coz znamena VYBRAT VIC PENEZ Z NASICH DANI a KE VSEMU KOLIK LET TO POTRVA NEZ VYROSTOU TAK KRASNE,VELKE A SILNE.. ??

Mohl by si sem prosim dat argumenty KE STROMUM A PROC JE STAROSTA Z LIKVIDOVAL?? radeji nez abys tu ukazoval prstem po ostatnich..

Vašek

#9 Nejdřív se přesvědčte

2013-03-21 11:46

Milá LULU. Nemusí ti mě být líto. Není třeba hodnotit vesničku ,jak píšeš teď, ale až po vysázení stromů nových. Ty hledíš na kácení a ne na výsadbu. Aby mohla být výsadba musí se nejdřív pokácet.Je to stejné jako v lese. Tak počkejme ,jak to bude vypadat potom. Píšeš, přesně, tak jak může dcera psát o své mámě. Není to objektivní posouzení nýbrž rodinné zastání. Bydlím tady dost dlouho, abych to mohl posoudit. Dále nechci nikoho špinit , ale paní Kovaříkovou tady všichni známe , tak nechtěj , abych se tady začal rozepisovat . Ten kdo špiní je zatím paní Kovaříková, která svým nečestným jednáním a špiněním vedení obce, chce získat na důležitosti. Zatím kam vlezla udělala jenom zle. A to, že lže to se dá dokázat. Argument pro kácení stromů? Třeba , že jejich kořeny narušují statiku domů, třeba , že byli špatně ošetřovány z předchozí doby a jsou pro lidi a projíždějící auta nebezpečné. Kolik chceš dalších argumentů.
Tak, jak uvažuješ ty , že nové stromy dlouho porostou na to ti napíšu jediné. Kdyby takto uvažovali všichni naši předci, tak tady budou třista let staré stromy trouchnivějící a rozpadající se.
Lucie a spol.

#10

2013-03-21 21:16

MILÝ Vašku, možná, že ti ještě nedošlo, že tato petice je proti kácení stromů a ne hodnocení pí. Kovaříkové. Může to být čarodejnice největšího kalibru, ale čin, který jste provedli, jej několikanásobně převýší. V době, kdy tyhle stromy mohly ještě žít, pí. Kovaříková na tomto světě nebude(pokud není nesmrtelná).Pro doplnění informací ve vzdělání - lipový strom se dožívá sto až dvou set let.Takže strarosta připravil naše vnuky a vnučky o krásný pohled na "Národní stromy" a to je neodpustitelné!!!
Petr

#11

2013-03-21 21:18

Proboha lidi, zabraňte mu v kácení stromů. Ať nezdevastuje i ostatní vesnice, jeho soudnost nezná mezí.
Pepina Veverka

#12

2013-03-21 21:22

Já jsem v noci nespala,
bojím já se Maňala.
Mám domeček na stromečku,
bojím já se blbečků.
Co když mi strom podříznou,
kam já složím hlavu svou?
Martin Chod

#13

2013-03-21 21:56

Já osobně si myslím,že někoho obviňovat, že je lhář atd, je přinejmenším nedůstojné. Je to obrana slabomyslných lidí - nic jiného. Snad si v dnešní době, každý jedinec vytvoří svůj názor sám. Každý udělá v životě pár chyb a právě z těch bychom si měli vzít ponaučení.Úkolem člověka na zemi je, aby zde zanechal něco pozitivního pro své děti a abychom se nemuseli za své kroky stydět.
Co se týče lipové aleje a výstavby vodovodu a kanalizace, měla se celá obec sejít, otevřenou diskuzí by se vyřešilo mnoho současných problémů.Vždyť v naší obci nežije jen pan starosta a zastupitelé obce.
Mrzí mě, že teď už je nám to stejně "hovno platný".
Je vidět, že naše společnost není ani po 24 letech připravena na demokratické a otevřené jednání. což je velice smutné.
S pozdravem Martin Chod
Petra

#14

2013-03-22 10:41

Proč se zabývat názorem odborníků z firmy Baobab-péče o zeleň ,a nechat lípy ošetřit,případně JEDNOTLIVĚ VYBRANÉ porazit?Přece je snazší to vzít "šmahem" všechno motorovkou!!Ale ty boží mlýny melou pomalu,ale jistě.Vašku,na Tvoje starostování v Buzicích nikdo nezapomene!!
LULU

#15 Re: Nejdřív se přesvědčte

2013-03-22 18:54

#9: Vašek - Nejdřív se přesvědčte

Tak jsem zjistila pane Vasku, ze VY JSTE ONEN STAROSTA CO TY STROMY POKACEL... tedy nemam vice komentare..

LULU

#16 DOKUMENTACE FOTKY A POSUDEK ZNALCE - PROSIM PRESVEDCTE SE SAMI

2013-03-22 20:05

tady mate link na fotky a dokumentaci: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151517788483188.1073741826.540653187&type=1

VSEM MOC DEKUJEME ZA PODPORU
Marketa

#17 Re: Nejdřív se přesvědčte

2013-03-22 21:18

#5: Vašek - Nejdřív se přesvědčte

Tak jsem precetla odborny posudek a pomerne slusne se presvedcila. Doufam ze celou zalezitost prosetri inspekce zivotniho prostredi.

 

MICHAL KOVÁŘÍK

#18 Re: Nejdřív se přesvědčte

2013-03-22 22:13

#9: Vašek - Nejdřív se přesvědčte

Dobrý den pane Starosto

nemohu než se přidat do diskuze a reagovat na Váš příspěvek. Musím reagovat za prvé na styl Vašeho jednání zde a za druhé na pokácené stromy.

Víte co to znamená tzv. ČERNÁ PROPAGANDA? To je to, jakým stylem jednáte Vy a zároveň jak jednali fašisti za druhé světové války. POŠPINIT A POČERNIT VŠE! Je velmi jednoduché někoho pomluvit a ukázat na něj, abyste utekl od podstaty problému věci. Nechápu, jak může činitel jako je starosta takto "uboze" a neprofesionálně špinit jméno občana své vesnice a dokonce ho takto urážet. Co jste to za starostu? Nebo jste pán Bůh? K čemu tam jste, abyste si dělal co chcete nebo abyste reprezentoval vůli občanů? Z Vašeho "sprostého" příspěvku je patrné, že se Vás tato petice dost dotkla, kdybyste měl čisté svědomí, tak byste asi takto nereagoval. Urážíte člověka, který upozornil na něco na co má jako občan obce právo. A OPAKUJI, NECHÁPU, PROČ ZMIŇUJETE NĚCO, CO S TOUTO PETICÍ VŮBEC NESOUVISÍ - JSTE JAKO BULVÁR, ASI HODNĚ ČTETE BLESK A AHA JE TOMU TAK? A nejlepší na tom je, že většinou lidi hází na lidi to, co sami dělají. Viz Váš kolega z politiky pan Rath, který byl nejvíc proti korupci a úplatkům :D to nechám na Vás, nebudu se chovat jako Vy a urážet Vás, když Vás neznám a nic o Vás nevím...

 

Za druhé co se týká pokácených stromů, už jen to, že jste pokáceli všechny stromy, vyvrací Váš argument, že narušují statyku domů - to jako všechny? Vysvětlete nám, proč musíte sázet stromy tam, kde už rostou? To je vážně argument, že jste je museli pokácet, abyste tam nasázeli nové stromy :D jinak už se těším, až za 20 let vyrostou ty krásné nové stromy..

 

mějte se a s pozdravem Michal Kovářík

 

Vašek

#19 Hlupáci

2013-03-22 23:02

Tak jsem zjistil,že jste mladí a né chytří. Stejně jako paní K. vyjma toho mládí.Srovnávat fašisty s někým? V době ,kdy byli fašisti s tebou ještě otec chcal o plot. Nevíš nic. A musím tady upozornit všechny , že nejsem starosta obce Buzic. Vašek není jenom jeden.Vidím, že vás to docela sere , že nevíte, kdo píše co? To hlavně pro nic nechápající LULU. Nebojte, vystoupím až příjde správný čas. Mějte se rodinko Kováříků.A ty Michale si zopákni češtinu. Více už nemá cenu tady psát. Pouze osobně.Již brzy.
LULU

#20 Re: Hlupáci

2013-03-23 00:58

#19: Vašek - Hlupáci

jo tak uz tomu vlastne rozumim... jak jsem mohla byt tak nechapajici, vzdyt je to naprosto jasne = V BUZICICH SE POKACELI STROMY a kdyz se VSICHNI PTAME PROC - VASEK (nekdo kdo je zatim v utajeni ale mozna, ze az se BLANICTI RYTIRI  VRATI tak i on nam  oznami kdo vlastne je..)  TO ODDUVODNUJE A KOMENTUJE TIM, ZE PISE ROMANY O RODINE KOVARIKU - GRATULUJI SOBE ,ZE JSEM NECO TAK GENIALNIHO MOHLA VUBEC KDY POCHOPIT a "TLESKAM" VASKOVI ZA ARGUMENTY K POKACENYM STROMUM.

a pratele pokud se o rodine Kovariku budete chtit od Vaska dovedet vic, budete asi muset napsat starostovi mesta Buzic aby tech stromu pokacel vic.. (SAMOZREJMNE ZERTUJI).

JEDNO NAM MUSIS UZNAT VASKU A TO ZE JSME TADY TY TVOJE PRISPEVKY NECHALI A NESMAZALI JE .. TOMU SE RIKA DEMOKRACIE A SVOBODA PROSLOVU. STEJNE JAKO MY JSME TU ZACALI PSAT NASE NAZORY (a precti si ty komenty sam, lidi jsou vsichni proti kaceni..) TAK JSME TU NECHALI I TEN TVUJ.. PROTOZE JA RESPEKTUJU ZE MAS JINY NAZOR. JESTLI JE SPRAVNY NEBO NE, TO UZ NECHAM NA KAZDEM AT SI SVOBODNE VYBERE..

Jirka

#21 Re: Hlupáci

2013-03-23 15:07

#19: Vašek - Hlupáci

Můžete prosím adekvátně doložit důvod kácení těch stromů? Tvrdíte zde, že narušovaly statiku domů. Z dostupné fotodokumentace je jasně patrné, že stromy rostly minimálně 15 metrů od domů. V této vzdálenosti od kmene stromu nemá kořenový systém stromu této velikosti žádné negativní dopady na základy a statiku domů. Kdo provedl hodnocení stavu stromů před rozhodnutím o jejich pokácení? Klidně můžete ten posudek zveřejnit, rád se poučím. Hodnocení arboristické firmy Baobab hovoří za vše.

Vyjadřujte se laskavě k věci a ne k osobě, která na věc upozornila.

Ono se nakonec ukáže kde je pravda, až věc zhodnotí ČIŽP a rozhodne o pokutě a náhradě škody. Snad má zodpovědná osoba dobrou pojistku nebo dost našetřeno.

Martin Chod

#22

2013-03-23 16:54

Jak je vidět, tak pan Vašek ještě stále nepochopil merito této petice. Z toho se dá usuzovat, že zřejmě trpí psychickou poruchou, která se v odborné literatuře nazývá "kretenismus"
A UŽ SE TĚŠÍM, AŽ NÁM TEN NÁŠ BUZICKÝ ZORRO UKÁŽE SVOU TAJEMNOU TVÁŘ.
Martin Chod
ZDENKA

#23

2013-03-23 20:07

TAKŽE PŘÁTELÉ V PÁTEČNÍCH STRAKONICKÝCH LISTECH JSTE SI MOHLI PŘEČÍST ČLÁNEK O KÁCENÍ STROMŮ V BUZICÍCH A BUDE TO PSANÍ POKRAČOVAT.POMALU A JISTĚ SE VŠE ODHALÍ.ZDRAVÍM VAŠKA A TĚŠÍM SE CO SE ZASE NOVÉHO DOZVÍM O RODINĚ KOV. HLAVNĚ PROTO ŽE JSEM SE NIKDY BLÍŽE NESETKALA S FANTOMEM SCHOVANÝM V MÉ SKŘÍNÍ , KTERÝ MĚ OPRAVDU TAK DÚKLADNĚ ZNÁ I CELOU MOJÍ RODINOU.PRO MĚ JE TEDˇPRIORITOU ZÁCHRANA STROMŮ CO JEŠTĚ NEPOŘEZALI A NE UBOHÉ POMLUVY.ZDRAVÍM VŠECHNY A DĚKUJI ZA PODPORU .A DĚKUJI SVÝM DĚTEM,ŽE JIM NENÍ JEDNO JAK SE ZACHÁZÍ S PŘÍRODOU.

Nepřihlášený uživatel

#24

2013-03-23 20:44

No to je děs, takové krásné stromy, teď je tam jen pustina. v dnešní době je zapotřebí každý strom. Pan starosta asi bude mít výmluvu, že stromy byly nemocné, takhle se to dělá všude, no ale spíše potřeboval pro sebe dřevo a nebo pro někoho známého. Měl by se stydět pan starosta

Nepřihlášený uživatel

#25

2013-03-24 03:05

pane Maňhale vy nejste člověk!!!!!! kolik jste za to dostal?