Zákaz airsoftu v Čechách

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zákaz airsoftu v Čechách


Nepřihlášený uživatel

#1

2013-06-12 13:04

MBSS
pacifista

#2

2013-06-27 11:50

Zakázat airsoft a nemít co nabídnout je podnět pro návrat k šutrům, prakům a po domácku dělanejm výbušninám.Spíše apelovat na správnej způsob ( bezpečnost...) Kluci vždy budou chtít "hrát na vojáky"
Vybrat přezdívku

#3 Předmět

2013-06-27 16:55

Jasně, zakažte všechno. Na světě pak bude moc hezky, když se všichni budou jenom nudit.

Nepřihlášený uživatel

#4

2013-07-02 21:28

Nesmysl - při spoustě jiných sportů je možnost zranění nesrovnatelně vyšší.
nemám slov

#5 tak to je

2013-09-16 11:45

potžeba zakázat i motocykly, auta, kola, lyže, kolečkové brusle a koloběžky. Při jejich provozu také dochází ke zraněním. A když už budeme v tom, zakažme hřebíky, připínáčky, jehly, a také vidličky a nože......Dále zakažme rybníky aby se tam někdo neutopil a zakažme kopce aby z nich někdo nespadl....Ještě něco ??

Nepřihlášený uživatel

#6

2014-05-02 08:58

Jestli zakážou airsoft bude to konec světa :(

Nepřihlášený uživatel

#7

2014-05-05 15:18

No takto ne do airsoftu jsem vložil tolik peněz a ted by ho chtěli zrušit no tak to at jdou do prd*le

Nepřihlášený uživatel

#8

2014-05-05 15:19

Běžte s tímhle do p**e
neznámý

#9 Re: Airsoft

2014-05-17 18:05

#8: -

Nebuď sprostý ano.

nudný

#10 Re:

2014-05-18 10:24

#2: pacifista -

krásně napsáno já nevidím v airsoftu nic špatnýho pořád lepší běhat po lese a hrát si na vojáky a dělat ukázky dětem a rodičům na různých akcích než dělat bordel po lese na motorkách apod. a při tom je to mnohem nebezpečnější dělají z airsoftu moc drama měli by si všichni uvědomit v čem je to hlavní nebezpečí a né brát lidem zábavu pak se divte kam ta mládež spěje když jim rodiče nakoupí extra supr tablety počítače a mobily a airsoft chcou zakázat tam se lidi zocelujou proti rozmazlenosti "mamánkování" a je to sport jako každej jinej...pokud se zakáže budu pst další a další petici budu proti tomu bojovat já v tom vidím jenom omezování práv


Nepřihlášený uživatel

#11

2014-06-25 19:51

Souhlasím s #8 a #10. Airsoft je dobrá hra a myslím si že je to to nejmenší zlo.
P.K.

#12 wtf

2015-04-13 08:01

Autor téhle petice má zhruba stejné nápady jako vtipálci typu "zakažte kouření na celé planetě". Airsoft je bezpečná zábava pro ty, co to berou zodpovědně. A čistě mezi náma- my si tu hrajeme pouze s kuličkovkama, ne jako v jinejch zemích, kde mává pětiletý dítě ostrým kalachem. Airsoft naučí každého disciplíně, je to nejlepší věc pro dobrovolnej vojenskej výcvik. Takže buďte za to k*rva vděčný a nes*rte... komu se to nelíbí, tak ať ten sport nevyhledává.


Nepřihlášený uživatel

#13

2015-11-30 22:15

Tak zaprve pre tych pacifistov ku vsetkemu co uz len hrackou je a meketou. Za Druhe je to po celom svete popularny druh  adrenaliveho sportu,ktory je bezpecny,to ze dake individum spacha s"hrackou" kriminalnu cinnost neznemana ze musia doplatit na to ty ktory sa idu odreagovat zabavit,vybehat na urceny priestor kde sa konaju v priestoroch urcenych a mimo obydlenu oblast .Zadalsie hrat tuto hru moze len osoba osoba ktora dovrsila 18 a popripade mladsia osoba od 15 musi mat schvalne pisomne od rodicov a mat pri sebe osobu starsiu ako 18 ako osobu ktora je zan zodpovedna. To ze zbrane su predlohou skutocnych zbrani,je len koli autenticite hracov s pocitom realnosti hry plus vojenskej vystroje.Vsak odjakziva sa clovek snazil nadobunut co najvacsiu realnost vo vsetkom ci uz vo video hrach . Tie nechcete tiez zakazat spisat peticiu ze vydavatelia hier a ze ludia hraju privelmi realne hry ? Tomu sa hovori pokrok v technologii urcenej len pre bezpecnu zabavu.Opakujem ked daky sociopat ma problemy tak nech hladaju chybu v rodicoch tam zacina kazdy psychycky problem !! Lajik a clovek ako ty bezny kto nepozna airsoft a repliky a ze uz typy zbrani ktore pouzivaju hraci niesu v danej republiky ako realna zbran dostupna,cize keby uz len obycnajnou logikou ze niekto vlastni airsoftovu zbran gulomet m249 SAW tak mi dopne v nasej republike skutocna zbran nieje a ani neni dostupna,u ozbrojenych zloziek. A su urcite zakony u stanovene a profesionalny airsoftak je oboznameny! Bod bezpecnost ? pokial mate ochranu na ociach tak nic vaznejsie sa nemoze stat

okrem maleho opuchu ked vas plastova gulicka zasiahne na holu cast tela. Uz vopred hovorim ze tato peticia nemam vyznam lebo to asi daky nimant vymyslel.Ktory asi skor bude podporovat nech ludia fetkaria,chlascu ako sa venovat alternativnejsiemu a dalsiemu adrenalinovemu sportu 100 ludi 100 jedneho ked nebavi airsoft tak ho nehra a hra basketbal,dalsi ma radsej airsoft vybeha sa pod vyplvom adrenalinu paradne.Alebo ptm budete badakat ked pride skutocna vojna,a ze vasi synovia/manzelia budu musiet ist do konflitku kde uz skutocne pridu k devastacnemu zraneniu ci smrtou ? Samozrejme pri kazdom sporte sa stane uraz,niesme predsa nezlomny naco maju hokejisti prilby a ochranne pomocky keby nemal zasiahne ho puk tak co vymlati mu celu papulu a moze dostat aj otraz mozgu,pad nalad sam poznam a privedia rychlu zlomeninu aj,horolezectvo tie je bezpecnost prvorda ale stane sa ze chlap padne lebo nedodrzal to co mal neskontroloval si co mal a bum mrtvy ! tak tu nepiste ze je Airsfot nebezpecny sport ! Kazdy clovek co sa narodil ako muz ma uz v krvy nejaku tu bojovnost,kedze je to prevazne muzske hoby a najdu sa aj zeny. A AIRSOFTACI PRIAZNIVCI TOHOTO SPORTU NEBOJTE SA TATO PETICIA NEPREJDE AJ KEBY SA NA USI POSTAVILI.PRINAJHORSOM CO BUDE DOST UBOHE ALE ZMOZE SA PARLAMENT ZE BUDU CHCIET AJ NA VZDUCHOVE ZBRANE KATEGORIE D EVIDOVAT NA PZ,A SPRAVIT SI AJ NA TO ZBROJNY PREUKAZ.I ked je to cele vtipne kedze od sameho vzniku nikomu to nevadilo u nas je to tak 8 rokov cerstvy sport,a v zadalsie aj velky byznis Tak sa neobavajte takychto kravin :)

 

Petros

#14 Re: Pane bože!

2015-12-01 16:01

#1: -  

 Co jako budu děla!!?? O víkendech ?!!?? To jako budu zalezlej doma na počítači? bože! Pokud to nastane tak to vše pujde do ****-

:)

#15 Re: zákaz airsoftových zbraní

2016-12-03 18:21

#1: -  

 Promiňte ale toto je hrozná kravina , airsoftoví zbraně nemohou zranit jestli že si účastnák hry vezne tlustou blůzu a kalhoty z příslušnou kamufláží ( nebo normal. tlustší oblečeni) zamozřejmností je ochranná maska nebo dostatečně silné brýle ( ne dioprtické brýle! )
popř. ochranu na krk napr. šálu atd...

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-12-03 18:33


Wow Im airsoft guy !

#17 Wow ... Za chvilku bude i petice na to aby lidé nechodili do ulic v zimě, protože můžou uklouznout.

2019-01-19 14:32

Lidi vzpamatujte se, airsoft je sport jako každý jiný přiznávám je nebezpečný ale u každého sportu je nějaké nebezpečí přichystáno a musíte to risknout.

airsoft je bezpečný

#18 airsoft je bezpečný

2019-03-14 19:32

Tak to zakažte i chování nebezpečných psů, prodávání špendlíků, a vaření na horké desce.. proboha vždyď to může někeho vážně zranit či dokonce sežrat.

Airsoft je stejně bezpečný jako jiné sporty, vždy jde jen o to, zda je jedinec debil nebo není.