Petice proti přemrštěným ústupkům vlády vůči romům

rovněž svobodná občanka

#1 Ano, ano

2013-06-27 13:42

jak má čech něco proti romovi, hned je rasista, ale když má rom něco proti čechovi, nadává mu do bílých kurev a třeba ho i zmlátí do bezvědomí, tak to samozřejmě není rasista... romky si válí tlustý pupky někde doma na gauči, ani na pracák už si nechodí pro dávky, jelikož na to má advokáta, který tý rodině vydupe dávky ještě větší... aut jak nasráno, barák i se zahradou a to všechno zadarmo, akorát my češi musíme makat jak barevný, abychom si vydělali na jednu splátku za byt. na slovensku se s romama neserou, ti tam bydlí v horách v koloniích bez vody a elektřiny a jsou spokojený, to jen naše vláda, která samozřejmě nedělá ústupky a rodíly mezi národstotmi a národnostními menšinami se asi bojí, že by jim romové něco udělali, vždycky stáhnou ocas a jsou posraný až za ušima. když například čunek vystěhoval romy kdysi do tzv. "holobytů", div ho neposlali ksoudu. rom samozřejmě nemusí platit nájem, čecha, když neplatí, tak vyhodí pod most a je jim úplně u prdele, jestli má tři děti, ale romům ti zkurvysini postaví třeba dvacet baráků, jen, aby nevypadali jako rasisti! například v českých budějovicích napadlo romské dítě 3-leté české dítě a jeho těhotná matka své dítě samozřejmě bránila. víte, co udělali rodiče toho romského fakana? zmlátili těhotnou ženu do bezvědomí, s velkou pravděpodobností potratí. pro jistotu zmlátili i jejího přítele. co jim za to kdo udělal? NIC! kdyby si tohle čech dovolil k romovi, tak ho zabásnou na doživotí!! nejlepší by bylo odvést všechny nefachčící romy mikrobusama na vzdálenej ostrov, nechat jim tam vodu, maltu, písek a cihly a ať se staraj. učitelé, kteří dostavájí pouze 400 kč za odučenou hodinu romským dětem nedávají pětky, protože jsou rasisti, ale protože v tý škole ti spratci hovno dělaj. dávají učitelé pětky vietnamcům, černochům, nebo rusům či ukrajincům a bulharům? NE, protože jsou pracovití a snaží se! vietnamské dítě přijde domů ze školy, hodí tašku do kouta a jde pomáhat rodině do kšeftu. "rom" si dřepne na prdel na gauč čumí do bedny. tenhle stát jde do prdele a vůbec se nedivím těm, kteří se rozhodli z něho odejít.
Pepa

#2 Kravina

2013-06-27 21:20

Tato petice je pěkná kravina - to je vidět už podle toho, že se lidé stydí pod to podepsat svým jménem ...

Nepřihlášený uživatel

#3

2013-07-01 20:05

Budoucí příznivci strany RAS (sice nás předběhl otec Davida Ratha, který dostal krycí jméno RAS v StB, ale to nás nezastaví při sjednocování antikomunistů!) protikomunistického, proticigánského a protibyrokratického zaměření! Skončete se starými zkorumpovanými strukturami, které zbohatly na chudobě ostatních. Podepište, prosím, petici nutnou k založení této strany:
http://jednej.cz/petition.php?id=1805

RAS - Revoluční Antikomunistická Strana – Dle Komunistů, Ale Proti Nim: Za Opravdovou Revoluci, Nové Znárodnění A Pak Privatizaci, Ale Bez Nich. Revoluční Antikomunistická Strana Ideově Svobodná a Totálně Antibyrokratická (Pro Evropu Bez Těchto a Černých Příživníků)
Hlavním úkolem strany je sjednotit antikomunisty a odstranit staré struktury, které přes 20 let parazitovaly v naší zemi.
Je důležité spojit všechny síly, které objevily spojitost mezi dnešním katastrofálním hospodářským, politickým a morálním stavem naší společnosti a tím, že díky Klausovi a spol. zůstaly zachovány staré pořádky - vč. zákonů (aby se staré struktury mohly dál obohacovat), komunistů na soudech a policii (aby staré mafiánské struktury nemohly být potrestány)!!!! Proto Klaus nechce jednotnou Evropu - jeho mafiáni by ztratili moc! Nenecháme se dále stahovat do bahna těmito živly! Jsme nezkorumpovaní lidé, nezkažení komunizmem a používáme zdravý selský rozum.
Petici alespoň jednoho tisíce občanů, kteří požadují, aby strana nebo hnutí vznikly. Každý uvede své jméno a příjmení, rodné číslo (rozdíl oproti petici dle petičního zákona!), bydliště a podpis.

Nepřihlášený uživatel

#4

2013-07-06 10:41

Je potřeba už s touto diskriminací nás slušných a pracujících něco udělat!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#5

2013-08-02 19:56

Nepracující romská menšina v tomto státě si žije podstatně lépe, než pracující lidé.Proč vídám všechny jezdit v autech, když já, poctivě pracující již 35 let, nikdy mít na auto nebudu? Nikdo se mě neptal, když mě nechal manžel s třemi dcerami, kde budu bydlet, jak vystačím s penězi apod.Musela jsem se postarat sama. Šlo to těžko, ale šlo. Tak nechápu, proč to nejde u nich!
Ladis

#6 Re: Ano, ano

2013-08-24 13:43

#1: rovněž svobodná občanka - Ano, ano

ja ziju v ostrave a uz toho mam po krk.tady zijou hnedocesi vlastne zadarmo.byty maji vetsinou os RPG byty a socialka

jim zaplati najem.zbytek ubytuje mesto v ramci socialniho bydleni ktere je vlastne placeno y nasich dani ale urceno jen

pro ne a nasi duchodci a postizeni muzou jit pod most.a korunu tomu da vlada ktera nam pres TV sdeli ze na duchody a

jejich navyseni nebude protoze prachy ze socialniho systemu rozhazou na socialky pro ne.a aby se cigosi lepe zaclenili tak

jeste nastehujou vedle do vchodu a oni si pak vesele delaji bordel az do rana takze se clovek ani nevyspi a rano musi jit

do prace vydelavat na sebe a socialky pro ne.vubec se mi nelibi ze je tato skupina obyvytel zvyhodnovana.podle meho

nazoru by tady mel byt jeden prisny metr na vsechny.jak na cerne tak i na bile co delaji bordel


Nepřihlášený uživatel

#7

2013-10-17 11:31

zpátky do Indie s nima a byl by klid!