Ukrajinským občanům a vládě Ukrajiny

občánek

#76 Re: Re: Re: Re: Re: Ukrajina

2014-03-09 16:06

#21: - Re: Re: Re: Re: Ukrajina

Toto je KREMELSKÁ PROPAGANDA !!!


Nepřihlášený uživatel

#77 Milí spoluobčané, kteří jste podepsali tuto petici, VÍTE, co jste podepsali a za co bojujete?

2014-03-09 17:35


Nepřihlášený uživatel

#78 Re: Ukrajina

2014-03-18 20:03

#6: AOI - Ukrajina

Pan prezident Janukovyč a jeho suita téměř rozkradli celou Ukrajinu. Ekonomicky ji potopili. Nedivte se, že svobodymilovní Ukrajinci se vzbouřili, to nejsou ruští mužici.

AOI

#79 Re: Re: Ukrajina

2014-03-18 23:19

#78: - Re: Ukrajina

BUĎTE OBJEKTIVNÍ !

1) Ukrajina byla rozkradena NEJENOM Janukovičem ! Zapomněl jste na jeho předchůdce.

2) Ukrajinský lid BYL ZNEUŽIT !  Svobodomyslný Ukrajinec by neměl být FAŠISTA !

3) Když dohoda Janukovič versus opozice, kontrasignovaná evropskými papaláši, dávala naději na smír,

ozbrojení banderovci (nikoli právem nespokojení Ukrajinci) začali s fašistickými masakry,

masakrovali nejenom službu konající příslušníky pořádkových sil, ale úmyslně   S.T.Ř.Í.L.E.L.I   i  do  VLASTNÍCH ŘAD !!!

Opakuji:  Ukrajincům přeji šťastný osud.  Ti, kteří Ukrajince zneužili, těm o Ukrajince vůbec nejde. Těm šlo jenom o

získání předpolí proti Rusku.

To už překročili čáru.  To NIKDY RUSKO NEDOVOLÍ !  Už to konečně pochopte.  Chápou to i běžní Američané, jak se dovíte

z komentářů na Yahoo a jinde.

Skrze Vaší idealistickou snahu (věřím, že to děláte z idealismu), nevidíte tu příšernou hru na šachovnici, kdy bychom

mohli všichni zhynout v termonukleárním ohni.

Takže se zklidněte a začněte přemýšlet v souvislostech.  Putinovo Rusko je tentokrát v právu.

Miloš H.

#80 Re: Milí spoluobčané, kteří jste podepsali tuto petici, VÍTE, co jste podepsali a za co bojujete?

2014-12-09 14:20

#77: - Milí spoluobčané, kteří jste podepsali tuto petici, VÍTE, co jste podepsali a za co bojujete? 

 Mám vůči nynějšímu režimu panujícímu na Ukrajině (ale i vůči tomu v Rusku, u nás a mnohde jinde), znepokojující je samozřejmě účast Pravého sektoru na Janukovyčově svržení, ale na odkazu (http://www.srbijadanas.net/fotografija-dana-hitler-spasitelj-u-kijevu/) je myslím fotomontáž - aspoň už to bylo mezitím na mnoha místech glosováno.

Pavel

#81

2015-02-04 15:28

Zdá se, že naší nejvyšší a nejobdivovanější představitelé Jaceňuk, Porošenko (=fašisté z Ukrajiny),  Merkelová, Tusk (… a ta celá bruselská úřednická soldateska amatérů, která pokazila co mohla a teď si tam může akorát přehrávat jen Ódu na radost …) se nepoučili z historie. Je mi líto, že EU v době 70. výročí osvobození koncentračního tábora Oswieczim Rudou armádou (nikoli ukrajinskou) se nedovede zmobilizovat a zabránit tomu, aby tito námi zvolení představitelé uzavírali mezi sebou vzájemné přátelství za účelem podlézání mocenským zájmům USA. Cítím to jako zradu na obyvatelích EU a rovněž jako naši nedostatečnost, která může eskalovat v rozšíření fašismu. V tom případě se bude historie opakovat. Pokud se naši představitelé EU včas nevzpamatují a nezačnou prosazovat alespoň objektivní nezkreslené informace o politickém dění, může konflikt eskalovat kvůli pasivitě a hlouposti globalizovaných zdemagogizovaných lidí. ČR se může snadno stát jaderným válčištěm, protože v Německu jsou jaderné základy (pochopitelně americké) a v Rusku, jako jaderné velmoci rovněž. Momentálně je Putin mírotvorce, do doby než tento východní medvěd bude námi (a nám podobným s červenými kartičkami) vyprovokován k rozšíření 3. světové války. Ta už dávno začala, jenom se bojíme tuto válku tak nazvat. Pochopitelně ČR (a podobně smýšlející země z bývalého Rakouska-Uherska) oproti bruselským úředníkům momentálně nic nezmohou. Snad by mohlo ve střední Evropě vzniknout podobně smýšlející soustátí (Česko, Slovensko, Maďarsko, Rakousko), které by jako jednotný celek mělo větší vliv na rozhodování Bruselu. Našemu prezidentovi Miloši Zemanovi fandím a cením si jeho úsilí o politiku, která by mohla lidem trochu otevřít oči. Z výše uvedených důvodů ale nesouhlasím s jeho silně proevropskými postoji. Doufám, že včas prohlédne proamerickou politiku Bruselu, která nás může uvrhnout do války nebo do koloniálního područí USA. Je zajímavé, že lidé, pokud jsou postaveni před nějaký zásadní problém, si zpravidla volí tu nejhorší variantu řešení. Proto jsem velký pesimista. 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...