Výstavba dětského hřiště v Nýřanech

čonka

#1 rasysti

2014-03-05 14:18

a nam do Mexika hříště nedáte dyt máme víc dětí než vi

Nepřihlášený uživatel

#2 Re:

2014-03-05 14:27

Hriste ma byt na dostupnym miste pro vsechny bez rozdilu!!!A hriste staci jedno...zas tak Nyrany velky nejsou....a vy z Mexika si udelate krasnou prochazku....

Jan Antošovský

#3 Reakce na "čonka"

2014-03-05 14:40

Prvotním předmětem petice, bylo hřiště na sídlišti (ul.Havířská, Benešova třída), poté se ozvali lidičky ze zadních Nýřan, že také nemají žádné takové hřiště, na což upozorňuje tato petice. Další podněty na text uvedený v petici nebyly a tudíž je petice postavena tak jak je. Nehledě na tato fakta, stále se jedná pouze o petici, nikoli o projekt a tuto petici nám může obec zamítnout. Jestli hřiště bude, nebo nebude, nebo budou 2 a kde budou, o tom se zde nepíše ani nehlasuje. Tato petice má za úkol poukázat městu na tento problém a pokud to dopadne dobře, předpokládám, že se bude o tomto jednat na veřejné schůzi a nikoli že se rozhodne pouze na základě této internetové petice, která v našem státě není ani jako korektní petice uvažována. Můj vlastní záměr bylo touto peticí zjistit, kolika lidí se problém s dětským hřištěm týká a poté dojít s touto "peticí" na obecní úřad, kde se budu snažit rozpoutat veřejnou diskusi, na které se již může něčeho dosáhnout.

Velice mě mrzí, že se mezi námi najdou i lidé, co v mém vlastním úsilí vidí nějaký problém, nebo dokonce záměr někoho upřednostňovat. Osobně si myslím, že pokud se nám podaří si prosadit alespoň jedno jediné dětské hřiště pro nejmenší, budu to považovat za veliký úspěch a bude mi úplně jedno, kde bude hřiště umístěné, protože jak je tu už napsáno, Nýřany nejsou tak velké, aby se nedalo procházkou na hřiště kamkoli dojít v rámci města.
Jirka Hána

#4 Řešení

2014-05-05 16:51

Zde nejde o to kde budou hřiště ,tady se jedno o to aby tam vůbec nějaké bylo.Njede o to jestli sme bílí nebo černý hlas jako hlas,všichni mají zde práva stejná.Hlasuj mě jednotně aby nějaké hřiště bylo o noic víc zatim tady nejde.