Zastavení likvidace parku ve Vroutku

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zastavení likvidace parku ve Vroutku


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-04-25 18:50

Uz tak to vypadalo blbe a jeste aby to nicely dal.

Nepřihlášený uživatel

#2

2014-04-26 13:09

Myslím,že ve Vroutku chybí hřiště pro větší děti(10-18let).Pokud se budou moci vyřádit na hřišti,nebudou postávat v autobusových zastávkách a ničit z nudy vše okolo.

Nepřihlášený uživatel

#3

2014-04-27 06:49

Dobrý den, sice již ve Vroutku nebydlím, ale stále tam jezdím za rodiči na návštěvu a i když je uděláno ve Vroutku nové dětské hřiště, tak určitě bych byla ráda a i mnoho rodičů kdyby se obnovilo dopravní hřiště v Sadové ulici :-) bylo moc pěkné a děti pak nemusejí jezdit s koly nebezpečně a dlouho na silnicích/ulicích. Děkuji Smetanková

Anonymous

#4 Odpověď pro #1

2014-04-27 07:54

#1: -

Přesně tak, ten park naprosto dodělali - místo, aby ihned po vichřici začali projektovat jeho obnovu a získávat dotace, tak to nechali ladem skladem!
Věřím, že společně dokážeme parku vdechnout nový život.

David Šebesta - Sdružení Budíček


Anonymous

#5 Odpověď pro #2

2014-04-27 07:58

#2: -

Naprosto souhlasím! Při obnově parku by se mělo myslet i na větší děti, aby jak říkáte se mohli vyřádit na hřišti a nepostávat na zastávkách.

Věřím, že společnými silami to dokážeme a park zachráníme i obnovíme! :-) David Šebesta - Sdružení Budíček


Anonymous

#6 Odpověď pro #3

2014-04-27 07:59

#3: -

Dobrý den paní Smetánková,

děkujeme za slova podpory. Přesně jak říkáte, nové dopravní hřiště by uvítalo mnoho rodičů ve Vroutku. Protože by na něj chtělo vodit své děti, tak jako je tam vodili jejich rodiče před léty.

S přáním hezkého zbytku neděle David Šebesta ze Sdružení Budíček


Nepřihlášený uživatel

#7

2014-04-28 05:08

Cyklo park je velkou ostudou stávajícího vedení obce, stejně jako legalizace černé stavby vybudované na pozemku místostarosty a absolutní devastace zavážením soukromého bordelu do nádrže v sadové ulici. Současné vedení obce má v očích vidinu zisku za parcely a názor občana je mu absolutně ukradený, stejně jako mladí lidé na zastavce popíjejíc víno a kouříc cigaretu! Jak jinak si totiž vysvětlit projekt na parcely, koketování s prodejem panu D.K. , jeho následné zastavení a nyní rozdělení na parcely dvě? Každý, kdo půjde volit do zastupitelstva, by si měl uvědomit, komu vlastně dává svůj hlas a dobře přemýšlet nad skutky jednotlivých zastupitelů, místostarostů včetně starosty a dle toho jasně vyjádřit svůj názor u voleb. Spousta voličů musí být nyní velice znechucená z některých těchto postupů vedení obce a jejich představitelů. A myslet si, že to změní chodníky či asfaltka u paneláků je přinejmenším velmi úsměvné. Přesto se zdá, že jdou tyto akce ruku v ruce s letošníma volbami. Však jsou také všichni ti, kdo se dále tlačí na úřad velmi činní a chtějí býti viděni. Ptám se, proč se vedení obce neangažuje v nápravě dehonestace pomníku padlým za 1.s.v.? Odpovím si sám..Nikomu z nich se totiž před volbami nechce jít do sporu s částí občanů, kteří nechápou, že zde je vyšší morální zájem na jeho znovu obnovu a proto se raději nevyjadřují a o tuto věc nejeví zájem. Zato obrubníky spoustu lidí z vedení obce zajímali velice..

Nepřihlášený uživatel

#8

2014-04-28 15:38

Naprosto souhlasím.I my rodiče by jsme tam mohli učit své děti na kole.Beerová
Adam

#9

2014-04-29 06:53

Člověk slyší i vidí ledacos a tato petice je jasným důkazem toho, že ve Vroutku jsou stále lidé, kteří tyto problémy posuzují přímo. Chtělo by to ovšem i nějaký ten čin,že. Třeba zajít na zastupitelstvo v dostatečném počtu a dát jasně najevo, co si o tom všem myslíme.