Za připojení ČR k Euroasijské unii a vystoupení z EU


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-05-29 13:52

Pryč co nejdříve od EU.

Nepřihlášený uživatel

#2

2014-05-29 13:54

Vystupme okamžitě z fašistické EU.

Nepřihlášený uživatel

#3 Vy vlastizrádci!

2014-05-29 14:15

Jsem proti připojení Česka k Euroasijské unii. Vždyť je tam Rusko, odvěký nepřítel nejen Slovanů!!!
V první světové rusáci bojovali proti československým legiím. Na začátku druhé světové pozavírali uprchlé čechoslováky do gulagů a s koncem druhé světové československu ukradli Zakarpatí a část Slovenska. Ruské nepřátelství vyvrcholilo okupací Československa, a mimo to celou dobu sověti učili československé komunisty, jak vraždit vlastní československý národ!
Zdeněk

#4

2014-05-29 14:25

Rusko je naopak přítel a spojenec slovanů.
V první světové bylo československo součástí Rakouska-Uherska. Byli jsme v područí germánů. Takže v područí neslovanů. Naši byli nuceni bojovat proti slovanským bratřím.
V druhé světové nás zabrali zase germáni. Byli jsme protektorát. Germáni zabírali většinu evropy a to hlavně slovanské národy. Slovanské národy kolikrát končili v koncentračních táborech. To Rusko ( Sovětský svaz ) nás zachránil. Umírali po milionech. Nebýt Rusů tak amíci na nás z vysoka kašlali. Mluvili bychom německy ( tedy ti co by měli to štěstí a přežili ) pomalu by nás likvidovali až by zde byla většina nadřazeného národa.
Teď jsme v NATO a jsme opět nuceni jít proti našim bratřím.
Stop NATO a EU.


Nepřihlášený uživatel

#5 Re: Zdeněk

2014-05-29 14:33

#4: Zdeněk Vodák - Zdeněk

njn, vy jste autor petice a ani nevíte, že Československé legie nebyly součástí Rakouska-Uherska...
To je potom škoda slov :-/

Zdeněk
Autor této petice

#6

2014-05-29 14:59

Já psal o československu, nikoliv o legiích. Viz věta: "..bylo československo součástí Rakouska-Uherska.
Václav

#7 Ano, RVHP

2014-05-29 15:11

Pracoval jsem 5 let v podniku, který vyvážel do Ruska televizní a vojenské vysílače. Za celou dobu fabrika nedostala od Rusů ani korunu (rubl, kopjejku). Jezdili jsme tam ovšem rádi, protože jsme dostávali diety. Plat ve vojenské části byl v roce 88 dost vysoký, středoškolák 4 500 až 5 000 Korun čistá ruka, protože byl nezdaněný. To znamená, že jsme vyráběli, stát to daroval Rusům a na plat zaměstnanců a důchody vydělávali jiní lidé. Takových podniků v různých oblastech byla celá řada.

Zdeněk
Autor této petice

#8

2014-05-29 15:23

Podobně to je i zde. Ještě dva roky zpátky jeden nejmenovaná firma. Desítky milionu dluh, neschopni splácet. Nasledně insolvenční řízení, založena dceřiná společnost v zahraničí. Zboží se vyrábělo zde, nakupoval materiál, platy zaměstnanců, zboží se dovezlo dceřiné společnosti, prodalo se a peníze zůstaly tam. Zde vznikaly náklady a tak se hromadil zisk.
Leviathan

#9

2014-05-29 15:26

Rusové jsou Slovani, kdo může napsat, že Rusové jsou odvěky nepřítel Slovanu ten doopravdy nic neví. Asi někdo koukal moc na Americký filmy, je mi líto, že tohle někdo může napsat osvobodili nás a ztratili při tom dost, ale špína na ně bude dál házet všechno zlé

Nepřihlášený uživatel

#10 Re:

2014-05-29 15:38

#9: Leviathan -

Každý, kdo se aspoň trochu učil v dějepise, může napsat, že rusáci jsou odvěký nepřítel Slovanů. Vraždili nejenom Čechy, Moraváky a Slováky, ale i Poláky a Bulhary...


Nepřihlášený uživatel

#11

2014-05-29 16:25

stydím se za naší vládu která podporuje fašismus
Leviathan

#12 Re: Re:

2014-05-29 16:48

#10: - Re:

Aha dějepis? Kolik ti je chlapče? Rusové nám pomáhali. Dějepis který vás ve škole učí není spravný, USA nás neosvobodilo za druhé světové jenom tu Plzeň, ach bože vy dnešní děti, chudínky ani nevíte co do vás ve škole hučej. Padlí vojáci za druhé světové se musí v hrobě obracet. Rusové nás osvobodili a vy na ně házite odpornosti, který dělali Němci. Vy jsi zjistite fakte reálné fakta neposlouchejte jenom co vím říkají ve škole, musíte se ptát i obyčejných lidí, ale to těžko uděláte. Jděte bojovat za nácky do Ukrajiny a bojujte proti Rusům, když to tak chcete.

Pravnuk Československého legionáře

#13 Re: Vy vlastizrádci!

2014-05-29 17:18

#3: - Vy vlastizrádci!

To co jste právě napsal mě nadevšechno uráží, můj praděd bojoval POBOKU Ruských vojsk, to co zde píšete není nic jiného než jen protiRuská propaganda, která NENÍ pravdivá. Rusko je náš jedinej spojenec, kterej nás nikdy nezradil, musel by jste znát dějiny, aby jste pochopil co se opravdu stalo v roce 1968. A co to píšete s prominutím za p**ovinu, že Rusové jsou nepřátele slovanů? Je to jeden z posledních 2 států co dží slovanské tradice a teď pozor Rusové nikdy neporušili žádnou smlouvu, narozdíl od USA a jiných zemí jako Německa, Francie, Británie atd. Ale je to váš názor a ikdyž mě nadmíru uráží nemám jedinej důvod vám ho brát, ikdyž pravda je jiná, ale myslete si co chcete a nikdy nekolaborujte.


Nepřihlášený uživatel

#14 Re: Re: Vy vlastizrádci!

2014-05-29 18:20

#13: Pravnuk Československého legionáře - Re: Vy vlastizrádci!

"Rusové nikdy neporušili žádnou smlouvu" - a co smlouva s Ukrajinou? Ukrajina odevzdá dobrovolně 1200 atomových hlavic ke zničení a Rusko se bude podílet na zachování hranic Ukrajiny. - A tůdle nůdle, rusáci okupují Krym.

A praděda byl v Rusku v Legii, nebo v Rudé Armii?

21. května 1918 legie zachytily telegram lidového komisaře obrany Trockého, který nařizoval zrušit čs. jednotky a buď je převést do Rudé armády, anebo do gulagu, rozhodl prozatímní výkonný výbor čs. vojska o odjezdu do Vladivostoku bez ohledu na příkazy Leninovy vlády.

Trockij reagoval 25. května 1918 telegramem, kterým nařizoval místním sovětům všemi prostředky zabránit dalšímu pohybu transportů československého vojska na východ a zastřelit každého Čechoslováka, který bude přistižen na magistrále se zbraní v ruce. Legionáři to chápali jako vyhlášení války, která už na několika místech ze strany místních sovětů fakticky probíhala.

Bolševická vláda měla v prostoru ozbrojeného vystoupení našich legií (bez oblasti Dálného východu) 35.000 střelců, více než 2.000 jezdců a 338 děl. Vzhledem k nízkému stupni vycvičenosti jednotek nedokázala uvedené prostředky efektivně využít, zabránit spojení jednotlivých skupin legionářů a případně legionáře zničit.

V průběhu bojů, které se rozpoutaly koncem května v oblasti od města Penza po Bajkalské jezero, získávaly čs. jednotky postupně převahu. Dne 9. června došlo ke spojení Sibiřské a Uralské skupiny u železniční stanice Tatarskaja a 6. července Uralské skupiny s Povolžskou skupinou u železniční stanice Miňjary. Legie tak ovládly železnici v délce několika tisíc kilometrů od řeky Volhy až po Irkutsk (samotné město se jim ale dobýt nepodařilo). Po 43 dnech konfliktu zůstala izolována jen poměrně vzdálená Vladivostocká skupina.

Při střetnutí legionářů s Rudou armádou došlo na některých místech i ke vzájemným bojům s československými rudoarmějci, nacházejícími se v jejích řadách. Největší ozbrojená střetnutí se odehrála v Penze (28.5.) a u Lipjag (4.6.). Obě strany v nich utrpěly těžké ztráty. Bohužel Češi a Slováci, bojující ve znepřátelených táborech nedokázali najít společný jazyk. Jak rudoarmějci, tak legionáři se zajatci zacházeli velmi krutě a životní cestu zajatců zpravidla ukončila poprava, po předcházejícím krutém mučení.


Nepřihlášený uživatel

#15 Re: Re: Re:

2014-05-29 18:26

#12: Leviathan - Re: Re:

"Rusové nás osvobodili?" - tak proč Sovětský svaz ukradnul Československu část Slovenska a Zakarpatí, kraj Nikoly Šuhaje? Tak se chová jenom k poražené a dobyté zemi. Proč Sovětský svaz zavlekl československé občany do sovětských gulagů? Děsní kámoši, ti rusáci...

JackD7

#16 Petice

2014-05-29 19:13

Imperialismus, tupost, chudoba, nadutost, zlodějství, neúcta k životu i majetku. TO je rusko v jakékoliv podobě. Připojení k němu je pomatenost. Ale jistě nebude problém u Putlera požádat o azyl. Blbců nebude mít nikdy dost
JackD7

#17 Re: Re: Re:

2014-05-29 19:15

Daniel Č

#18 HDP

2014-05-29 21:18

HDP na obyvatele:

Rusko - 14.818 $
Kazachstán - 12.843$
Bělorusko - 7.577 $

průměr EU - 34.060$

Česko - 18.857$

Po vstupu do Euroasijské unije by se ČR stala jejím nejbohatším členem, tudíž čistým plátcem do rozpočtu. Zatím co z EU jsme loni obdrželi 83 mld. Kč.

Vnuk C.K. vojáka

#19 Re: Re: Vy vlastizrádci!

2014-05-29 23:09

#13: Pravnuk Československého legionáře - Re: Vy vlastizrádci! 

 To máte pravdu, že Čs. legie vznikly jako spojenecké jednotky Dohody a bojovaly proti naší monarchii. Díky jim za vše, svou bojovou činností přispěly velkým dílem k mezinárodnímu uznání nově vzniklé ČSR a hlavně k tomu, že ČSR nebyla na straně poražených v 1. sv. válce. Jenomže v roce 1917 proběhla v Rusku bolševická revoluce a po ní Rusko zastavilo veškeré mezinárodní válečné operace a věnovalo se pouze vlastní občanské válce. A v ní se Čs. legie jako celek (vyjma některých, mezi nimiž byl mj. i Jaroslav Hašek) postavily na stranu bílých Slovanů proti rudým Slovanům a nechybělo moc, aby celou tu bolševickou revoluci neobrátily hlavou dolů. Od té doby sovětští Slované nesnášeli čs. Slovany, zejména také proto, že ve slovanské ČSR našly azyl desetitisíce slovanských uprchlíků z Ruska před slovanskými bolševiky. V roce 1938 se sice SSSR postavil na stranu ČSR, ale jak Moskva, tak Praha moc dobře věděly, že jde o pouhé gesto (jak se později ukázalo, dějinně vychytralé) - jakákoli vojenská pomoc SSSR proti okupaci ČSR byla reálně nemožná. Jak technicky, tak i proto, že SSSR byl oficiálně bližší německý národní (neslovanský) socialismus než česká (slovanská) demokracie. Konec 2. sv. války vedl u nás jen a pouze k nahrazení jedné (neslovanské) diktatury druhou (slovanskou). Nemusím si číst historii, pamatuji si velmi dobře, jak nás v roce 1968 zradili naši slovanští přátelé ze SSSR, i když ty chudáky, co sem tehdy vjeli s první vlnou okupantů, za Slovany považovat nešlo ani náhodou. Zde není na škodu poznamenat, že ctihodné (slovanské) ruské impérium zahrnuje mnoho oblastí (v 19. století se jim říkalo kolonie), jejichž obyvatelé jsou natolik slovanští, že jim nerozumíte ani slovo, ačkoli mnoho zdejších slovanských lidí je poměrně slušně vybaveno znalostí příbuzného slovanského ruského jazyka. A naši bratři Slované z Moskvy sem naprosto cíleně poslali právě neslovany jako příklad jejich způsobu slovanské vzájemnosti. Zde je namístě poznámka o gestapákovi, příslušníkovi NKVD a komunistovi Wilhelmu Leimerovi (dvojitý slovansko-neslovanský agent, proč ne, že?), který neskončil na šibenici jakožto válečný zločinec jako jeden ze dvou hlavních osnovatelů masakru v Lidicích 1942, ale po své službě Sovětskému svazu odešel v téže době do penze v hodnosti plukovníka KGB. Tolik asi k těm slovanským tradicím česko-ruské vzájemnosti a radši už nehledě na to, kteří Slované měli větší prospěch z naší "milované" vzájemnosti v období RVHP. Tak si strčte za klobouk všechny slovanské tradice, které se liší od tradice našeho Karla Havlíčka Borovského. Průměrná genetická výbava obyvatel dnešní ČR je jen ze 49% shodná s genetickým průměrem veškeré světové slovanské komunity. A jak Rusové porušili psané i nepsané smlouvy jsem snad uvedl příkladů dost. 


Nepřihlášený uživatel

#20 Re:

2014-05-30 05:56

#4: Zdeněk -

Naprosto souhlasím


Nepřihlášený uživatel

#21 Re: Vy vlastizrádci!

2014-05-30 05:58

#3: - Vy vlastizrádci!

Nesouhlasím, Sovětský svaz vždycky stál na straně Slovanů a nynější Rusko opět stojí na straně Slovanů.


Nepřihlášený uživatel

#22 Re:

2014-05-30 06:02

#9: Leviathan -

Naprosto souhlasím


Nepřihlášený uživatel

#23 Re: Re:

2014-05-30 06:05

#10: - Re:

Nesouhlasím, Sovětský svaz a nynější Rusko vždycky chránili Slovanské národy, chce to víc číst a nehoukat na ameriský filmy


Nepřihlášený uživatel

#24 Re: Re: Re:

2014-05-30 06:14

#12: Leviathan - Re: Re:

Souhlasím s komentářem až na jeden detail, Američani Plzeň neosvobodili, ve druhý sv. válce měli amíci vybombardovat naše prosperující podniky, aby po válce sme si od nich milostivě vzali půjčku a opět podniky zprovoznili. Nebát židoamerikánů, nebyla by 1 ani 2 světová válka. Americký židovský Bilterberg, to oni ničí Slovanské národy, takže amíci neosvobodili Plzeň, byla to dohoda


Nepřihlášený uživatel

#25 Slovani Rusové vraždí ostatní Slovany

2014-05-30 06:28

#10: - Re:

"Každý, kdo se aspoň trochu učil v dějepise, může napsat, že rusáci jsou odvěký nepřítel Slovanů. Vraždili nejenom Čechy, Moraváky a Slováky, ale i Poláky a Bulhary..." - zapomněl jste na to, že rusáci vyvraždili ze Slovanů nejvíc Ukrajinců v třicátých letech kolem šesti miliónů. Sebrali Ukrajincům veškerou úrodu, kterou vyvezli rusáci za dolary do světa, zabavili jim veškeré ostatní potraviny, kulakům, a kdo šel "sbírat klásky" na pole, byl rusáky zastřelen. Tak se chovají ruští Slované k ostatním Slovanům!
A dnes je tady zase konflikt mezi bratrskými Slovany z Ukrajiny a nepřátelskými Slovany z Ruska!