Záchrana TRN odd. Klatovy


Nepřihlášený uživatel

/ #167

2013-05-31 04:40

Informace pro klienty Klatovské nemocnice, a. s.
v souvislosti s reorganizací plicního oddělení S účinností od 31. 5. 2013 dochází v Klatovské nemocnici, a. s. k organizační změně, pacienti s plícními diagnózami budou hospitalizováni na interním oddělení, stanici B, 2NP v monobloku.
Zajištění péče o pacienty s plicními chorobami:
AMBULANTNÍ PROVOZ
V pracovní době zůstává provoz ambulancí beze změn, ordinační hodiny ani místo se nemění(stávající budova plicního oddělení ).Ordinační doba:
Pondělí -Čtvrtek: 8.00 - 16.00 hod.
Pátek: 8.00 - 15.30 hod.
V mimopracovní době, o víkendu, ve dnech volna bude akutní ambulantní péče poskytována pacientům prostřednictvím neurologické ambulance na neurologickém oddělení ve 2NP monobloku.
LŮŽKOVÝ PROVOZ
Pacienti s plicními chorobami budou hospitalizováni na interním oddělení B v monobloku
klatovské nemocnice.
Plánované a akutní příjmy pacientů v pracovní době budou zajištěny prostřednictvím
ambulance ve stávající budově plicního oddělení.
Akutní příjmy RZS v mimopracovní době, o víkendu, ve dnech volna bude zajišťovat neurologické oddělení ve 2NP v monobloku.
Mimopracovní doba (pohotovostní): PO – PÁ 16,00 –8,00 hod.
SO, NE, SVÁTKY – nepřetržitý provoz
Péče lékařská i ošetřovatelská zůstane o klienty zachována beze změny.

Tak toto je unikátní zpráva - informace pro pacienty vedení nemocnice na stránkách nemocnice. Ta poslední věta je opravdu unikátní. Pokaždé musí jít pacient jinam. Bude lítat mezi bývalým plicním neurologií a internou jako blbec ale podle vedení nemocnice se na péči nic nemění. Je to výsměch. Aspoň poumíráme dřív abychom tentio povedený stát už nestáli moc peněz a zbylo těm nahoře víc do vlastních kapes.