Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

/ #3957 Nemáš tušení? Tak to jsi asi úplný debil. Hlavně že diskutuješ

2013-07-10 16:50

#3948: - Re: Re: Re: Re: Re: Kde jste, hrdinní studenti?

Blbe, když tady už blábolíš ve prospěch komunistických grázlů, dokonce posíláš ty, co jim zprofanovaní komouši nejsou po chuti, aby si šli diskutovat jinam, tak si blbče alespoň zjisti, za koho zde hrdinně bojuješ.

Já ti napovím:

Sloup je komunistický grázl na kandidátce KSČM v Karlovarském kraji, který byl celá léta člen zločinné strany KSČ, podplukovník zločinecké vražedné organizace zřízené KSČ, Pohraniční stráže, a politruk tamtéž. Dodnes se "nemá za co stydět" a chtěl by podle vlastních, veřejně vyslovených slov, republiku zase zadrátovat.

Vašek Kučera - Zeman byl něco podobného v jižních Čechách, péesácký pohůnek ve velitelské funkci a NAVÍC estébák pod krycím jménem "Zeman". Na vysvětlení tento grázl veřejně udává, že jako estébák pracoval "jen" proti "vnějšímu nepříteli" = našim západním spojencům a přátelům. Nemá se za co stydět, samozřejmě. Byl na kandidátce KSČM v kraji Jihočeském, spolu s Baborovou (které styk s něčím takovým jako estébák a péesák vůbec nevadí) a spolu s ní pod tlakem "třeboňských studentů" vylít z Rady kraje (alespoň). I když chápu, blbečku, že zde diskutuješ na příkaz strany (KSČM), měl sis nechat blbče, alespoň vysvětlit od nějakého svého politruka, o koho a o co v této diskusi jde.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...