Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#3951 Re: Re:

2013-07-10 09:32

#3947: - Re:

Nechte si ty přiblé fintičky s vaším věkem... Je mi celkem fuk kolik vám je, či není let. Stačilo by, pokud byste byla schopna odpovědět na zcela prostou a jednoduchou otázku. Což je ovšem evidentně nad vaše síly, a tak jenom uboze nadáváte a ukazujete tu pravou, bolševickou podstatu "diskuze"...


Nepřihlášený uživatel

#3952 Kdo jsou třeboňští studenti?

2013-07-10 10:04

Jeden z dřívějších komentářů, který hovoří za vše:

Dobrý den, všechny Vás moc zdravím. Byla jsem upozorněna na tuto petici a diskusi k ní, abych se k tomu, jako absolventka třeboňského gymnázia, nějakým způsobem vyjádřila. Momentálně studuji na univerzitě, ale o dění v Třeboni se v rámci možností stále zajímám. Proto mě doslova vyděsilo, k jaké špíně se mgr. Rosocha za vydatné asistence ředitelky Kohoutové snížil. Jako kantor tak nepůsobil, upřímně - moc bych to do něj neřekla...

Co říct k vulgárním příspěvkům? Víte, jsem si takřka jistá, odkud vítr vane. Podle všeho jde o partu výrostků, kterou jsem na gymnáziu ještě sama zažila. Myslím, že byli z různých ročníků, různých tříd, všichni ale znatelně mladší, než já. Po skončení výuky se scházívali před školou, shlukovali se, aspoň z větší části, i o přestávkách. Po škole šli obvykle pít, proslýchalo se, že si také občas zahulí, potvrzené to však nemám. Párkrát jsem je potkala, když byli "jak zákon káže", a stálo to teda za to. Ale i za střízliva se někdy dokázali chovat jako zběsilí, troufali si i na nás starší studentky. Vzpomínám si, jak mi jeden z nich, přes rázné odmítání, dělal opakované návrhy. Přestal, až když si s ním můj přítel vysokoškolák důrazně promluvil, s tím, že příště by už nemuselo zůstat jen u slov...

Naposledy jsem s nimi měla tu "čest" letos na Nový rok, když se vraceli asi v pět hodin ráno z novoroční oslavy a vzali to naší ulicí. Svým řevem pobudili celou naši rodinu, takže jsme měli doma takovou hezkou "novoroční idylku"...

Vybavila bych si i jména, byť asi ne u všech. Proč jsem přesvědčena, že ty zběsilosti zde píšou oni? Minimálně tři z nich jsem opakovaně zahlédla na fotografiích i televizních záběrech z demonstrací proti radní Baborové. Když jsem pak četla tuhle diskusi, bylo mi všechno jasné. Ano, takhle se bohužel chovají mí bývalí skoro- spolužáci. Stydím se za ně, stejně jako za pana Rosochu, nikdy bych si nepomyslela, že se má středoškolská Alma Mater "proslaví" zrovna takhle. Bohužel, musím to tak napsat, stydím se za Gymnázium Třeboň :-(

Paní Baborové a všem slušným diskutérům přeji hezký večer a v novém roce vše nejlepší. A moc Vás prosím - nedejte se odradit bandou poštěkujících pubošů, časem je to přestane bavit.

M., absolventka třeboňského gymnázia


Nepřihlášený uživatel

#3953 Re: Re: Re:

2013-07-10 10:59

#3951: - Re: Re:

Božínku, Vy jste ale fakt trouba a zase píšete chyby. Můj čas je příliš drahý, abych ho ztrácela s kreténem, který napadá jiné, že mu nadávají a přitom on sám má hubu od hoven.

A teď máte konečně důvod psát, že jsem na Vás byla sprostá, ale já s Vámi o ničem fakt diskutovat nehodlám.

PS. Já vím, že jsem mladá a Vy mi to asi závidíte, že máte mladí v čudu... :-)))))


Nepřihlášený uživatel

#3954 Re: Re: Re: Re:

2013-07-10 11:46

#3953: - Re: Re: Re:  

 ...příspěvek 3950 a 3951 nepsala stejná osoba...i když jste je smotala dohromady...

Já Vás v příspěvku 3950 upozornil na Vaše neslušné vyjadřování a tykání, které tu jiným vyčítáte...nyní jste se pouze dovybarvila:-)

Jinak věřte, že Vám nelze nic závidět:-)) Jste naivně hloupá, pokud si to myslíte...spíš je z Vás cítit jistá nepochopitelná škodolibost...

Bohužel mám pocit, že se celá diskuze a pokusy argumentovat, zvrhly v napadání a osobní útoky.... nevím, jak Vás, ale mne to už moc nebaví...


Nepřihlášený uživatel

#3955 Re: Kdo jsou třeboňští studenti?

2013-07-10 11:48

#3952: - Kdo jsou třeboňští studenti?  

 .... velmi trapný pokus:-) Soudruzi, tohle je pro pologramoty....zkuste něco lepšího....třeba nějaké argumenty ( ale těch se žalostně nedostává, že?.-))

HellBoy

#3956 Re: Kdo jsou třeboňští studenti?

2013-07-10 15:14

#3952: - Kdo jsou třeboňští studenti?

Ty krávo debilní soudružská. Ty budeš takle bonzovat jo ty, kurvo jedna?!Co to vynášíš za kecy he!

Ty tlamo ty, jsi ukázka toho jak se bolševici ani trochu nezměnili a že jsou to práskači jako byli kdysi tak i dnes! = BOLŠEVICKEJ HNŮJ NO, FUJ!!!

p.s. Ty náno podle tvého příspěvku jsem tě poznal moc dobře vím kdo jsi a ještě se můžeš těšit zas u nás v Třeboni ty i tvůj papá bolševik co se "prý" nemohl dospat po silvestrovké noci jak píšeš sodružko rudá tlamo!

 

 


Nepřihlášený uživatel

#3957 Nemáš tušení? Tak to jsi asi úplný debil. Hlavně že diskutuješ

2013-07-10 16:50

#3948: - Re: Re: Re: Re: Re: Kde jste, hrdinní studenti?

Blbe, když tady už blábolíš ve prospěch komunistických grázlů, dokonce posíláš ty, co jim zprofanovaní komouši nejsou po chuti, aby si šli diskutovat jinam, tak si blbče alespoň zjisti, za koho zde hrdinně bojuješ.

Já ti napovím:

Sloup je komunistický grázl na kandidátce KSČM v Karlovarském kraji, který byl celá léta člen zločinné strany KSČ, podplukovník zločinecké vražedné organizace zřízené KSČ, Pohraniční stráže, a politruk tamtéž. Dodnes se "nemá za co stydět" a chtěl by podle vlastních, veřejně vyslovených slov, republiku zase zadrátovat.

Vašek Kučera - Zeman byl něco podobného v jižních Čechách, péesácký pohůnek ve velitelské funkci a NAVÍC estébák pod krycím jménem "Zeman". Na vysvětlení tento grázl veřejně udává, že jako estébák pracoval "jen" proti "vnějšímu nepříteli" = našim západním spojencům a přátelům. Nemá se za co stydět, samozřejmě. Byl na kandidátce KSČM v kraji Jihočeském, spolu s Baborovou (které styk s něčím takovým jako estébák a péesák vůbec nevadí) a spolu s ní pod tlakem "třeboňských studentů" vylít z Rady kraje (alespoň). I když chápu, blbečku, že zde diskutuješ na příkaz strany (KSČM), měl sis nechat blbče, alespoň vysvětlit od nějakého svého politruka, o koho a o co v této diskusi jde.


Nepřihlášený uživatel

#3959 Re: Nemáš tušení? Tak to jsi asi úplný debil. Hlavně že diskutuješ

2013-07-10 18:20

#3957: - Nemáš tušení? Tak to jsi asi úplný debil. Hlavně že diskutuješ

http://zpravy.idnes.cz/krajsky-radni-vaclav-kucera-a-stb-d4r-/domaci.aspx?c=A130217_204746_budejovice-zpravy_ert

Aby žádný komunistický dement, který zde diskutuje na téma, zda komunisti se svými pytli zločinů, prasáren a svinstva patří v demokracii ZASE ke korytům nemohl říkat, že ani neví, o koho jde - nebo jako tento drzý debil si vzít do huby dokonce nevinného fotbalistu.


Nepřihlášený uživatel

#3960 Re: Kde jste, hrdinní studenti? A kde jsi ty, Břeťo? Schovaný pod sukněma strany

2013-07-10 18:32

#3929: - Kde jste, hrdinní studenti?

Břeťo, zanech planých pindů a braň socialismus! Postarší ženě, zvolené v řádných volbách do krajského zastupitelstva a dovedené na pokraj nervového zhroucení můžeš poskytnout komunistickou duchovní útěchu. A proti řádění pravicových extremistů jdi nastavit hrdinně svou hruď - to bude nejlepší odpověď a pravé hrdinství, zatím jen smrdíš jak zahnívající žumpa plná komunistických rozumů. Pochopitelně, maje mozeček vymytý ideologickými poučkami komunistických "otců", kradoucích majetek druhých.


Nepřihlášený uživatel

#3961 Re: Re: Re: Re:

2013-07-10 18:57

#3953: - Re: Re: Re:

Já žádný důvod psát, že jste sprostá nemám. To tady předvádíte zcela dobrovolně a sama již dost dlouhou dobu... Jinak já s vámi také nediskutuji, já jsem měl jenom jeden drobný a konkrétní dotaz... Bohužel jste se opět projevila jako, celkem frigidní, nakonec jako veškeré "kabrhelové" včetně, standardně uvažující svazačka... Jo a bacha na ty smajlíky... Přeci jenom, je to výdobytek kapitalizmu. Není to tak dlouho a maximálně byste tu házela "céčkama". Ale, že jste jich měla...


Nepřihlášený uživatel

#3962

2013-07-10 20:09

Hovna! Komouši vx jste úplná hovna! Mrdám vás vy piče!

Nepřihlášený uživatel

#3963 Re:

2013-07-10 20:48

#3962: -

Promluvila antikomunistická elita. Amen.


Nepřihlášený uživatel

#3964 Re: Re:

2013-07-10 21:20

#3963: - Re:

Inu, studenti z Třeboně, jak jinak....

Krásná to vizitka pedagogické práce madam Kohoutové a přičinlivého kantůrka Rosochy. Pohled na výsledky dvaceti let "svobodného" kapitalistického školství by musel Amose v jeho naardenském hrobě uvést doslova v rotaci. Nu, co jsme si v listopadu 89 vycinkali, to máme....


Nepřihlášený uživatel

#3965 Re: Re: Kdo jsou třeboňští studenti?

2013-07-10 21:38

#3956: HellBoy - Re: Kdo jsou třeboňští studenti?

Doufám, že je řiditelka Kohoutovic hrdá na podobná hovada, jako je pisatel tohoto příspěvku, co si natahala na svůj ústav. Klobouk dolů, taková sebranka vypatlanců a idiotů se vidí pohromadě málokde. Jen si říkám, jak se jí daří neustále přesvědčovat inspektory o "úrovni" třeboňského gymplu, že dosud nezavřeli její ústav.


Nepřihlášený uživatel

#3966 Re: Re: Re:

2013-07-11 06:08

#3964: - Re: Re:

O studentech z třeboňského ústavu mi ani nemluvte, v létě k nám chodí na brigádu. Nejsou všichni stejní, to ne. Občas se najde někdo, kdo něco umí, je spolehlivý, ochotný a snaživý. Většina z nich si myslí, že brigádu stráví s uchem na telefonu nebo na facebooku.

O tom, že by byli samostatní, uměli se chovat k lidem, tak o tom se v 9 případech z 10 opravdu mluvit nedá.

Krásná vizitka školy, ale co bychom měli čekat, když loňský školní rok strávili neučením se, lezením v zimě po náměstí, Hořejší pózoval fotografům v kanceláři pana hejtmana anebo jsou jen vyhladovělí ? :-)


Nepřihlášený uživatel

#3967 Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňští studenti?

2013-07-11 06:25

#3965: - Re: Re: Kdo jsou třeboňští studenti?

Podle některých příspěvků soudím, že pan Rosocha učí děti, že bratří Mašínové byli neskuteční borci, ke kterým je třeba vzhlížet. Otázkou je, zda tento člověk vůbec ví, kdo to Mašínové byli.

Gympl v Třeboni se stává " odložitěm" pro žáky se špatnými známkami, kterým se nechce makat rukama, a tak se budou plácat 4 roky na ústavu v Třeboni. Na třetí pokus pak možná státní maturitu udělají a budou mít tu drzost, hlásit  se na vysokou školu, ale pokud prošla bakalářka pana Hellera, tak ten titul Bc. může dostat i "vypatlanec" od madam Kohoutové.

Ze svého okolí znám pár rodin, jejichž děti by to měly do Třeboně blíž, ale raději dojíždí nebo od září budou dojíždět na gympl do Budějovic, protože nechtějí  studovat průměrný ( možná už podprůměrný) ústav třeboňský.

Pokud se nepletu, tak letos slaví gymnázium v Třeboni 145. výročí od svého založení , a na případné oslavy se nechystám, již pár měsíců se stydím, že mám maturitu na této škole, protože dobrá pověst této školy je nenávratně pryč.

To, co se zde budovalo dlouhá léta, zničly poslední dvě dámy z ředitelny se svými poskoky.

 


Nepřihlášený uživatel

#3968 Re: Re: Re:

2013-07-11 06:39

#3964: - Re: Re:  

 ...kde berete jistotu, že to psal některý student z Třeboně?? Třeba jde o provokaci nějakého bývalého STBáčka...?:-)

A nebojte se, pokud se Komenský kdy obrátil v hrobě, tak za komunistické éry několikrát kolem dokola:-)

I Vy jste cinkal?:-)


Nepřihlášený uživatel

#3969 Re: Re: Re: Re:

2013-07-11 06:43

#3966: - Re: Re: Re:  

 ...tak proč je zaměstnáváte? Ale o tom Vy asi nerozhodujete, že?

To víte nadšené svazácké brigády z padesátých let se tu asi nedočkáte....zkuste ale zapojit svá dítka, odkojená komunistickou ideologií...třeba ona půjdou dobrovolně budovat lepší zítřky, s revoluční písní na rtech...:-)


Nepřihlášený uživatel

#3970 Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňští studenti?

2013-07-11 06:46

#3967: - Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňští studenti?  

 ...Vy jste příkladem, že to nikdy s třeboňským gymnáziem nebylo valné:-)

Jen, jestli se to naopak nezměnilo k lepšímu, po Vašem odchodu a právě pod vedením, Vámi zmiňovaných dam?.-)


Nepřihlášený uživatel

#3971 Re: Re: Re: Re:

2013-07-11 06:46

#3968: - Re: Re: Re:

Podle sebe soudím tebe ? Snad jste nebyl STbáček ?


Nepřihlášený uživatel

#3972 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-11 06:50

#3971: - Re: Re: Re: Re:  

 ...já ne, ale třeba Váš hlavní soudruh, Vojta Filip, ten STBáček byl:-))


Nepřihlášený uživatel

#3973 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-11 06:55

#3961: - Re: Re: Re: Re:

Měla, měla céčka i bony, tatík byl komouš.... a ona něco extra už jako pionýrka. Proto ten nářek dneska, výsadní postavení je v háji, je třeba o sebe postarat, komunistické jistoty už nejsou. Ale jak postarat, když jsem komunistický lempl?


Nepřihlášený uživatel

#3974 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-11 07:27

#3961: - Re: Re: Re: Re:

Pane, važte lépe svá slova a neštvěte tuto soudružku! Můžete pak dopadnout jako už jeden diskutující, kterému soudružka, v rámci pravidel slušné diskuse, kterou vede, odpřela sexuální styk ("nedala bych vám, ani kdybyste měl poslední penis na světě" nebo tak nějak to napsala). Nedáte-li si pozor, stanete se předposledním penisem, ani nebudete vědět jak!


Nepřihlášený uživatel

#3975 Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňští studenti?

2013-07-11 07:36

#3970: - Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňští studenti?

Máte určitě pravdu! Vždyť paní ředitelka Kohoutová si zve na besedu tak významné spolupracovníky StB jako je senátor Jaromír Štětina - krycí jméno Plavec. Jejich úkolem je asi vymývat studentům mozky a podle této diskuse je zřejmé, že to dělá úspěšně. Štětina-Plavec podepsal Vázací akt dne 19.4.1977, viz http://www.pecina.cz/files/stetina5.pdf a téhož dne udal StB své spolupracovníky, http://www.pecina.cz/files/stetina3.pdf. Senátor Štětina-Plavec byl zvolen za TOP09. Je zbytečné připomínat, že senátor Štětina-Plavec byl členem KSČ a dle jeho vlastních slov, svého členství si vážil. Paní ředitelka Kohoutová ví, koho si pozvat do školy tak, aby pozvedla úroveň studentů.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...